sony str-az7000es
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
בטח יעלה לא פחות מ 15000
אבל בימים אלו שמערכת הכיול של דיראק ברמות השונות שלה מחלחלת לחברות כמו דנון/אונקיו/מרנץ ושות.... ובהבנה שמערכת כיול עלולה להיות גיים צינג׳ר , למה בכלל לחשוב על הסוני ?
אבל בימים אלו שמערכת הכיול של דיראק ברמות השונות שלה מחלחלת לחברות כמו דנון/אונקיו/מרנץ ושות.... ובהבנה שמערכת כיול עלולה להיות גיים צינג׳ר , למה בכלל לחשוב על הסוני ?
-
ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1273
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 441 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
כי לפי ביקורות שראיתי ביוטיוב ,הבנתי שבדגם הזה יש מערכת כיול תלת מימדית שאמורה להיות טובה יותר.24/02/2023 13:08istarmini כתב: בטח יעלה לא פחות מ 15000
אבל בימים אלו שמערכת הכיול של דיראק ברמות השונות שלה מחלחלת לחברות כמו דנון/אונקיו/מרנץ ושות.... ובהבנה שמערכת כיול עלולה להיות גיים צינג׳ר , למה בכלל לחשוב על הסוני ?...
השאלה היא אם זה באמת נכון ,או שעדיף ללכת על מה שמרנץ ודנון מציעים ?
עופר.י
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6378
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 373 פעמים
הוא 3300 דולר כמה יהיה פה ..... לא יודע אבל כמו שיואב אמר לא פחות . מבחינת הוצאת סאונד יש מה לחשוב על הסוני לפחות מול ימהה גם עולה עליו . אבל גם דגם 1000 יהיה לך מעל ומעבר
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
מרנץ 40 אמור להיות האח התאום של הדנון 4800....
כאמור, שניהם עם אופציה לדיראק
(בתשלום) שאמור להיות טוב ומתקדם יותר ממע' הכיול של סוני.
בנוסף, לפי הבנתי לסוני אין ניהול באס/כיול נפרד ל 2 סאבים. רק 2 יציאות מקבילות.
לדנון /מרנץ יש 4 יציאות מנוהלות/מכוילות בנפרד.
מבחינת ערוצי ההגברה, לסוני 7000 יש 13 ערוצים מוגברים. לכן ההשוואה הנכונה מבחינתך היא לסוני 5000.
אחרי שכל זה נאמר, יכול להיות שלמע' הכיול החדשה של סוני בחלל שלך תהיה תוצאה נפלאה לפחות כמו של דיראק...
אף אחד לא יכול לדעת מלבד לנסות ולשמוע בחלל הספציפי שלך את התוצאה.
לפי מה שאני קראתי, 360 Spatial Sound technology זו טכנולוגיה של סוני ולא חלק ממערכת הכיול. משהו בדומה למצבי הסראונד האחרים שקיימים במותגים השונים. היא גם קיימת במכשירים החדשים של דנון ומרנץ תחת השם 360 Reality Audio/MPEG H.24/02/2023 13:15ofer1973 כתב: כי לפי ביקורות שראיתי ביוטיוב ,הבנתי שבדגם הזה יש מערכת כיול תלת מימדית שאמורה להיות טובה יותר.
השאלה היא אם זה באמת נכון ,או שעדיף ללכת על מה שמרנץ ודנון מציעים ?...
Jack of some trades, master of none
תודה רבה לולם על התגובות.
גם לפי דעתי הדגם שרוב האנשים ירכשו הינו AZ5000es.
אני כרגע עם דנון 4500 וטלוויזיה של סוני OLED A80J77.
שקלתי להחליף אבל אנשים מביני עניין חתכו לסוני את הרגלים ואמרו שגם לעומת החדשים הדנון 3800 לא רואה אותם ממטר.
אני זוכר שלפני איזה 5 שנים הביקורות על ה 1080 של סוני היו ממש טובות ואמרו סאונד מאוד טוב, הבעיה היא איך אתה מחליט בלי לרכוש ולהתחרט
גם לפי דעתי הדגם שרוב האנשים ירכשו הינו AZ5000es.
אני כרגע עם דנון 4500 וטלוויזיה של סוני OLED A80J77.
שקלתי להחליף אבל אנשים מביני עניין חתכו לסוני את הרגלים ואמרו שגם לעומת החדשים הדנון 3800 לא רואה אותם ממטר.
אני זוכר שלפני איזה 5 שנים הביקורות על ה 1080 של סוני היו ממש טובות ואמרו סאונד מאוד טוב, הבעיה היא איך אתה מחליט בלי לרכוש ולהתחרט
-
ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1273
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 441 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
השאלה היא על איזה דגם של סוני אתה מתכוון ?26/02/2023 12:55עופרפולק כתב: אז בוא אני יחדש לך ...... לאחר שתשמע את הסוני אתה תבין שהוא לא רואה ממטר את הדנון ואת ימהה...
ואיך הוא לעומת המרנץ סינמה החדשים ?
עופר.י
חכה לביקורות מקצועיות באתרים כמו Audioholics (לא יוטיוב ואתרי בדיחה כמו What Hi Fi) ולביקורות משתמשים חדשים על נוחות השימוש, באגים וכיול. בישראל נדיר שיתנו לך לבדוק בבית ובחנות יש הרבה משתנים שיטו את ההתרשמות לכאן או לכאן. בתכלס בלי השוואה A/B רוב ההתרשמויות הסובייקטיביות יהיו אנקדוטליות.26/02/2023 14:43ofer1973 כתב: השאלה היא על איזה דגם של סוני אתה מתכוון ?
ואיך הוא לעומת המרנץ סינמה החדשים ?...
בסופו של דבר הרמקולים ויכולות הכיול עושים את ההבדל העיקרי ובנוסף יש את השיקול של לאיזה מגבר יש את הפיצ'רים הדרושים לך ובאיזה מחיר.
Jack of some trades, master of none