מיוזיקל פיידליטי 550k סופרצ'רג'ר והשרות של טופ אדיו
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מרטין , אני לא חושב שהטיעון נכון . מרצדס מטפלת בסדרה S אבל גם בעל סדרה A יקבל טיפול.
לצורך העניין זה נחמד ש-top audio מטפלים באלפיון העליון אבל קשת המוצרים שלהם לא כוללת רק את b&o ודומיו אלא גם מוצרים יותר עממים כגון onkyo , b&w וכו' . אם יש להם בעיית מיתוג (אני מטפל רק באלפיון העליון) אז שיפתחו חברת בת או משהו כזה בשביל המוצרים העממים או שיתנו שירות ברמה התואמת את שמם
לצורך העניין זה נחמד ש-top audio מטפלים באלפיון העליון אבל קשת המוצרים שלהם לא כוללת רק את b&o ודומיו אלא גם מוצרים יותר עממים כגון onkyo , b&w וכו' . אם יש להם בעיית מיתוג (אני מטפל רק באלפיון העליון) אז שיפתחו חברת בת או משהו כזה בשביל המוצרים העממים או שיתנו שירות ברמה התואמת את שמם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
Ozen,
לא מדוייק, כי דרך ה"מודעות להופעות בימי הולדת" הם מגיעים להרבה מאוד מההופעות הגדולות....
מנתון ששמעתי פעם, מעל 80% מהמחזור שלהם הוא מפרוייקטים, עדיין, הם צריכים להתקין ציוד וזו הסיבה שהם מייבאים את הציוד (בשביל להתקין אותו בפרוייקטים) אולם בתור יבואנים ומפיצים, הם גם חייבים למכור אותו לכל דורש....
לא מדוייק, כי דרך ה"מודעות להופעות בימי הולדת" הם מגיעים להרבה מאוד מההופעות הגדולות....
מנתון ששמעתי פעם, מעל 80% מהמחזור שלהם הוא מפרוייקטים, עדיין, הם צריכים להתקין ציוד וזו הסיבה שהם מייבאים את הציוד (בשביל להתקין אותו בפרוייקטים) אולם בתור יבואנים ומפיצים, הם גם חייבים למכור אותו לכל דורש....
הבעיה היא שחנויות/יבואנים לאלפיון עליון , מקבלים לאט לאט את נקודת המבט של האלפיון העליון , ואז הם נעשים יהירים כשהאף בשמיים , ולמרות כול הרווחים לא נראה לי שהם יגיעו להיות אלפיון עליון . אבל את הגאווה כבר יש להם (וזה בלי הכרות עם המדובר ספציפית כי בזמן שבו אני הייתי הולך לאלפיון עליון הם לא היו )
ולאוזן , אני לא חושב שכדאי לך להשוות לאייל (אני לא מכיר את היבואנים החדשים הנוכחיים), אבל כשאני הכרתי את אייל הוא היה ואולי עדיין עוף די מוזר בסצינה, הוא אחד הבודדים אם לא היחיד שאני מכיר שנותן יחס ללקוח שקנה אצלו לפני המון שנים . כך שאת השירות של אייל לא נראה לי שתשיג משום אדם בארץ.
ולאוזן , אני לא חושב שכדאי לך להשוות לאייל (אני לא מכיר את היבואנים החדשים הנוכחיים), אבל כשאני הכרתי את אייל הוא היה ואולי עדיין עוף די מוזר בסצינה, הוא אחד הבודדים אם לא היחיד שאני מכיר שנותן יחס ללקוח שקנה אצלו לפני המון שנים . כך שאת השירות של אייל לא נראה לי שתשיג משום אדם בארץ.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
אמן!truejoker כתב:הוא אחד הבודדים אם לא היחיד שאני מכיר שנותן יחס ללקוח שקנה אצלו לפני המון שנים . כך שאת השירות של אייל לא נראה לי שתשיג משום אדם בארץ....
ושוב, זאת הייתה רק דוגמא, כי ממנו קניתי לאחרונה...
נשמע לי רעיון סביר - אבל בטח לא משתלם כל כך...אם יש להם בעיית מיתוג (אני מטפל רק באלפיון העליון) אז שיפתחו חברת בת או משהו כזה בשביל המוצרים העממים או שיתנו שירות ברמה התואמת את שמם...
העניין הזה מסובך יותר ממה שנדמה...
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אוי...ואני חשבתי לקנות NAD בעתיד....
עדיף ככה, זה רק תמריץ בשבילי להשאר בעסקי היד שניה
עדיף ככה, זה רק תמריץ בשבילי להשאר בעסקי היד שניה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
זה ממש לא מפתיע.
זה פשוט עוד דוגמא לאיך שהמדינה הדפוקה הזו מתנהלת לה.
אחד הדברים שאני חרטתי על דיגלי כשהייתי נציג טכני בפלאפון זה לתת שירות טוב לא חשוב מי כמה ולמה.
לא פעם ולא פעמיים קיבלתי צעקות מכל מיני בעלי ממון שחשבו שמגיע להם יותר.
כמובן שמנהלת המרכז לא אהבה את זה. אבל אין מה לעשות היא הייתה חייבת לגבות אותי . וכך עשיתי . כולם קיבלו אותו שירות טוב.
אגב אני יכול לספר לכם שבזמנו כשקניתי את הרמקולים והמגבר בחנות ACCORD בארץ (היום סיגנל) שעשתה פרוייקטים בארץ וכמו כן גם מכרה מערכות בעשרות אלפי שקלים , קיבלתי שירות מעל ומעבר . לא עשו לי אצבע משולשת כי קניתי רק ב 6500 רמקולים , ורק ב8000 שקל מגבר.
אמנם זה לא יבואן אבל ההבדל עצום. מנסיון עם הרבה יבואנים דברים כאלו שמעתי אך ורק על TOP AUDIO.
זה פשוט עוד דוגמא לאיך שהמדינה הדפוקה הזו מתנהלת לה.
אחד הדברים שאני חרטתי על דיגלי כשהייתי נציג טכני בפלאפון זה לתת שירות טוב לא חשוב מי כמה ולמה.
לא פעם ולא פעמיים קיבלתי צעקות מכל מיני בעלי ממון שחשבו שמגיע להם יותר.
כמובן שמנהלת המרכז לא אהבה את זה. אבל אין מה לעשות היא הייתה חייבת לגבות אותי . וכך עשיתי . כולם קיבלו אותו שירות טוב.
אגב אני יכול לספר לכם שבזמנו כשקניתי את הרמקולים והמגבר בחנות ACCORD בארץ (היום סיגנל) שעשתה פרוייקטים בארץ וכמו כן גם מכרה מערכות בעשרות אלפי שקלים , קיבלתי שירות מעל ומעבר . לא עשו לי אצבע משולשת כי קניתי רק ב 6500 רמקולים , ורק ב8000 שקל מגבר.
אמנם זה לא יבואן אבל ההבדל עצום. מנסיון עם הרבה יבואנים דברים כאלו שמעתי אך ורק על TOP AUDIO.
היות וראיתי בעבר כיצד שירשורים מסלימים ומתדרדרים ברמת הדיאלוג אני אתאפק בתשובתי. מעניין אותי מאוד מהם השיקולים אשר הביאו אותך למסקנה כי אני לקוח " זב חוטם" , אם תשים לב המוצר עולה בחו"ל מעל 1000 ליש"ט ליחידה, כלומר,במחירי חו"ל מדובר בכ - 20 K ש"ח לפני מע"מ וכפי שאנו יודעים טופ אדיו מתמחרים הרבה גבוה יותר בארץ את מוצריהם, לקוח פוטנצאלי לקניה מסוג זה לדעתי אינו לקוח "זב חוטם" בשום קנה מידה.yairf כתב:רציני לחלוטין.
אם תחקור ותלמד קצת את טופ-אודיו, תגיע למסקנה שהחלק הארי של ההכנסות שלהם מגיע מפרוייקטים לאלפיון העליון, ולא ממכירת מוצרים אודיופילים לקומץ משוגעים...
אכן, כפי שנכתב טופ אדיו מתפרנסת בעיקר מביצוע פרוייקטים עתירי תקציב, אבל, וזהו אבל גדול תרבות של חברה משתקפת ומחלחלת לכל רובדיה ואם אני (ולא רק אני על פי הנכתב בשירשור) קבלתי יחס כזה גם לקוחות אחרים במוקדם או במאוחר יקבלו תגובה דומה.
לסיום ברצוני לאתגר אותך, חברת ניפאן הינה יבואן של לא פחות מוצרים מטופ אדיו ובודאי שנפח פעילותה הכספי לא פחות קטן (וזאת בלשון המעטה) ובנוסף, החלק של מוצרי הסטריאו בפעילות קטן ביותר. אנה פנה דרך האתר שלהם לשרות הלקוחות בנושא כלשהו הקשור לסטריאו (ואו לכל מוצר אחר שהם מיבאים) ותבין שרות מעולה מהו!
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הדוגמא של ניופאן לא נכונה.
ניופאן היא חברה שחיה על בסיס : מכירה רבה אך רווח קטן מכל מוצר . ביחד זה רווח גדול.
לעומתם טופ אודיו לא מוכרים כ"כ הרבה אבל כל מוצר שלהם הוא אביגיזונט רווח.
ניופאן חייבת לתת שירות כזה ע"מ לשמור על לקוחות חוזרים. שיקנו עוד מוצרים של היבואן.
טופ אודיו עושה התקנה ב 100K ש"ח וזהו. עשתה ביום יומיים רווח מטורף. כמה שירות כבר יצטרכו לתת? ובטח על ההתקנות השירות של הטכנאי עולה כסף , ואם לא הוא כלול כבר ב 100K (אם לא הרבה הרבה יותר).
ולכן לקוח שרכש מוצר אחד או שניים שהמחיר שלו הוא 1/5 מהמחיר של התקנה ממוצעת שלהם מבחינתם שילך ויחפש. כנראה.
לדעתי זה טעות ולא צריך להיות ככה. אבל אנחנו בישראל. מה לעשות.
סתם דוגמא לשירות , לפני כמה שנים שביקרתי בלונדון ניגשתי לסניף SEVEN OAKS בקינגס קרוס . נכנסתי הסתכלתי טיפה, ואז ביקשתי לשמוע משהו. אמרתי להם שאני לא מתכוון כנראה לקנות כי אני לא תושב המקום אבל אני רוצה להאזין אולי אני אקנה בסוף , ואם לא , בכל מקרה איפה שאני חיי אין את מה שרציתי.
ישבתי להם בחדר האזנה כשעה וחצי בערך, החליפו לי CD ורמקולים כשביקשתי , הציעו לי לשתות , (כולה הייתי בן 22 לא נראתי כמו רוכש פוטנציאלי של איזה היי אנד מטורף ) והכל עם חיוך ו תחזור שוב, וכו..
ככה נותנים שרות. פה בארץ נתקלתי בכזה יחס רק במספר מועט של מקומות , כמה חנויות בודדות וכמה יבואנים בודדים וזהו.
כל השאר פשוט השתינו עליי בקשת כזו שהילד מבריסל היה מתגאה בה. אמהם לא ביקרתי בכל החנויות ולפי השמועות בפורום יש לנו הרבה מוכרים שיש במה להתגאות בהם , והם לרוב חברי הפורום . אבל בגדול תודעת השירות בארץ (מרטין כנראה שאתה חריג ) , שואפת לאפס, ומרום 27 שנותי (ציניות..) למדתי שלרוב מחפשים איפה לדפוק אותי , איך לעשות עליי קומבינה, ושיחס אני לא אקבל פה אם אני לא נכנס עם חליפה של איומים , או גווארדיה מאיימת. ו/או שאני מפורסם. אבל זה כנראה לא יקרה בקרוב.
בקיצור hm68 היקר, אל תצפה, זה מה שיש, אם לא קנית מהם ישירות תנסה לגשת לחנות ממנה קנית במקור ולבקש מהם לטפל בזה.
ניופאן היא חברה שחיה על בסיס : מכירה רבה אך רווח קטן מכל מוצר . ביחד זה רווח גדול.
לעומתם טופ אודיו לא מוכרים כ"כ הרבה אבל כל מוצר שלהם הוא אביגיזונט רווח.
ניופאן חייבת לתת שירות כזה ע"מ לשמור על לקוחות חוזרים. שיקנו עוד מוצרים של היבואן.
טופ אודיו עושה התקנה ב 100K ש"ח וזהו. עשתה ביום יומיים רווח מטורף. כמה שירות כבר יצטרכו לתת? ובטח על ההתקנות השירות של הטכנאי עולה כסף , ואם לא הוא כלול כבר ב 100K (אם לא הרבה הרבה יותר).
ולכן לקוח שרכש מוצר אחד או שניים שהמחיר שלו הוא 1/5 מהמחיר של התקנה ממוצעת שלהם מבחינתם שילך ויחפש. כנראה.
לדעתי זה טעות ולא צריך להיות ככה. אבל אנחנו בישראל. מה לעשות.
סתם דוגמא לשירות , לפני כמה שנים שביקרתי בלונדון ניגשתי לסניף SEVEN OAKS בקינגס קרוס . נכנסתי הסתכלתי טיפה, ואז ביקשתי לשמוע משהו. אמרתי להם שאני לא מתכוון כנראה לקנות כי אני לא תושב המקום אבל אני רוצה להאזין אולי אני אקנה בסוף , ואם לא , בכל מקרה איפה שאני חיי אין את מה שרציתי.
ישבתי להם בחדר האזנה כשעה וחצי בערך, החליפו לי CD ורמקולים כשביקשתי , הציעו לי לשתות , (כולה הייתי בן 22 לא נראתי כמו רוכש פוטנציאלי של איזה היי אנד מטורף ) והכל עם חיוך ו תחזור שוב, וכו..
ככה נותנים שרות. פה בארץ נתקלתי בכזה יחס רק במספר מועט של מקומות , כמה חנויות בודדות וכמה יבואנים בודדים וזהו.
כל השאר פשוט השתינו עליי בקשת כזו שהילד מבריסל היה מתגאה בה. אמהם לא ביקרתי בכל החנויות ולפי השמועות בפורום יש לנו הרבה מוכרים שיש במה להתגאות בהם , והם לרוב חברי הפורום . אבל בגדול תודעת השירות בארץ (מרטין כנראה שאתה חריג ) , שואפת לאפס, ומרום 27 שנותי (ציניות..) למדתי שלרוב מחפשים איפה לדפוק אותי , איך לעשות עליי קומבינה, ושיחס אני לא אקבל פה אם אני לא נכנס עם חליפה של איומים , או גווארדיה מאיימת. ו/או שאני מפורסם. אבל זה כנראה לא יקרה בקרוב.
בקיצור hm68 היקר, אל תצפה, זה מה שיש, אם לא קנית מהם ישירות תנסה לגשת לחנות ממנה קנית במקור ולבקש מהם לטפל בזה.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אוריאורי_ו כתב:טופ אודיו עושה התקנה ב 100K ש"ח וזהו....
100K ש"ח זה רק עלות ה"אביזרים הנלווים" בהתקנה ממוצעת. מס' אפייני יותר הוא 500K ש"ח וגם 1M ש"ח הוא לא מספר נדיר (אולי בדירה של גידמאק זה 1G ש"ח
ויחד עם זאת, השרות שהם נותנים לתחום זה הוא מעולה. אגב, ישנן עוד חברות גדולות שתחום הסטריאו הוא משני עבורן אבל נותנות שרות מצויין לדוגמא יורוקום יבואנית פנסוניק.yairf כתב:HM - גם בשביל ניופאן הגדולה והמפוארת, תחום הסטריאו הוא לא יותר מאשר קוריוז...