מיוזיקל פיידליטי 550k סופרצ'רג'ר והשרות של טופ אדיו
שלום לכולם,
ביום א' האחרון בשעות הצהריים קראתי על המוצר הבא -http://www.musicalfidelity.com/products ... rough.html, הסתקרנתי והתקשרתי ליבואן (טופ אדיו) ע"מ לברר אם המוצר נמצא בארץ ואם כן ההיכן אפשר להאזין לו. נענתי ע"י בחורה מאוד נחמדה ומנומסת, אבל, לקח לה זמן להבין מה זו החברה הזו MF שאני שואל עליה ועל מוצריה וענתה לי כי הבחור שמטפל בחברה זו אינו נמצא. היא לקחה את פרטי והבטיחה כי הוא יתקשר אלי למחרת היום - דהיינו ביום ב'.
עד היום בצהריים אף אחד לא התקשר!!!
על כן, התקשרתי שנית. גם הפעם ענתה בחורה (אחרת) גם נחמדה ומנומסת ושוב לקח לה זמן להבין מה זו חברת MF שעל מוצר ממוצריה אני מנסה לקבל פרטים. היא ניסתה לצור קשר אם משהו שיעזור לי אך ללא הצלחה. על כן, היא הבטיחה כי תאתר משהו שיוכל לתת לי פרטים והוא יחזור אלי.
לאחר מספר שעות, התקשר בחור אשר הציג את עצמו כעובד חברת טופ אדיו ושאל במה יוכל לעזור. היות והייתי באמצע ישיבה שאלתי אם יוכל לחזור אלי בעוד חצי שעה, נענתי בשלילה היות והוא מסיים את עבודתו והולך הבייתה כאשר הסברתי לו כי אני באמצע ישיבה נענתי בתשובה באנגלית ואני מצטט "take it or lleave it "!!!!
מה דעתכם ?
כיצד יבואן עם אתר אשר נמצא בבניה מעל שנתיים ושרות כל כך ירוד שורד בתקופתינו אנו כאשר כול מתחריו ממוקדי לקוח?
ביום א' האחרון בשעות הצהריים קראתי על המוצר הבא -http://www.musicalfidelity.com/products ... rough.html, הסתקרנתי והתקשרתי ליבואן (טופ אדיו) ע"מ לברר אם המוצר נמצא בארץ ואם כן ההיכן אפשר להאזין לו. נענתי ע"י בחורה מאוד נחמדה ומנומסת, אבל, לקח לה זמן להבין מה זו החברה הזו MF שאני שואל עליה ועל מוצריה וענתה לי כי הבחור שמטפל בחברה זו אינו נמצא. היא לקחה את פרטי והבטיחה כי הוא יתקשר אלי למחרת היום - דהיינו ביום ב'.
עד היום בצהריים אף אחד לא התקשר!!!
על כן, התקשרתי שנית. גם הפעם ענתה בחורה (אחרת) גם נחמדה ומנומסת ושוב לקח לה זמן להבין מה זו חברת MF שעל מוצר ממוצריה אני מנסה לקבל פרטים. היא ניסתה לצור קשר אם משהו שיעזור לי אך ללא הצלחה. על כן, היא הבטיחה כי תאתר משהו שיוכל לתת לי פרטים והוא יחזור אלי.
לאחר מספר שעות, התקשר בחור אשר הציג את עצמו כעובד חברת טופ אדיו ושאל במה יוכל לעזור. היות והייתי באמצע ישיבה שאלתי אם יוכל לחזור אלי בעוד חצי שעה, נענתי בשלילה היות והוא מסיים את עבודתו והולך הבייתה כאשר הסברתי לו כי אני באמצע ישיבה נענתי בתשובה באנגלית ואני מצטט "take it or lleave it "!!!!
מה דעתכם ?
כיצד יבואן עם אתר אשר נמצא בבניה מעל שנתיים ושרות כל כך ירוד שורד בתקופתינו אנו כאשר כול מתחריו ממוקדי לקוח?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
שים לב אני הייתי עדין עם מה שכתבתי
אני במקצועי טכנאי ובין יתר לקוחותי נמצאים גם TOPAUDIO
תמיד שאני אצלם אני רואה אנשים שנכנסים לבדוק מה קורה עם הציוד שלהם
או שמתקשרים בטלפון ואני שומע את הזלזול שהם מתיחסים לאנשים
ואני אישית מעדיף לא לקנות יותר מוצרים שלהם
אני במקצועי טכנאי ובין יתר לקוחותי נמצאים גם TOPAUDIO
או שמתקשרים בטלפון ואני שומע את הזלזול שהם מתיחסים לאנשים
ואני אישית מעדיף לא לקנות יותר מוצרים שלהם
אז ממה הם עושים כסף?
בתחום ה CUSTOM INSTALLER ?!?!
בתחום ה CUSTOM INSTALLER ?!?!
זה דיי עצוב, בכל זאת הם לקוחות- אייל פור מתייחס אלי בסדר גם אם קניתי אצלו "רק" פטיפון שעלה לי 1900 ש"ח...yairf כתב:רציני לחלוטין.
אם תחקור ותלמד קצת את טופ-אודיו, תגיע למסקנה שהחלק הארי של ההכנסות שלהם מגיע מפרוייקטים לאלפיון העליון, ולא ממכירת מוצרים אודיופילים לקומץ משוגעים...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מתאר לעצמי, אבל זאת הייתה רק דוגמא. אני עדיין חושב שאם הם היו מטפלים בלקוחות ה"פשוטים" לא היו מציקים להם כל כך הרבה, ואז כולם היו מרוצים...MartinHSabag כתב:Ozen,
אתה יודע מה היחס בין המחזור של איל פור למחזור של טופ-אודיו?...
או שמתקשרים בטלפון ואני שומע את הזלזול שהם מתיחסים לאנשים...
מכרה שלי נכנסה לאחרונה לדירת גן יוקרתית שהיא רכשה.
התברר לי שהיא השקיעה כ- 300,000 ש"ח !!!!! במערכות אודיו ווידאו לבית קוסטום מייד שבעיקר התקדו בחדר ק"ב ייעודי מסך שטוח בסלון ועוד כמה מסכי LCD קטנים ביתר החדרים.
היא הודתה בפני שאין לה מושג בתחום וכי נתנה לחברה מומחית לעניין לעשות את הכל ולבחור את הציוד וכו'
נחשו מי החברה הזו...
אני מתכנן בקרוב ביקור ואדווח מה הותקן שם....מסקרן אותי לאלללה...
שלמה
התברר לי שהיא השקיעה כ- 300,000 ש"ח !!!!! במערכות אודיו ווידאו לבית קוסטום מייד שבעיקר התקדו בחדר ק"ב ייעודי מסך שטוח בסלון ועוד כמה מסכי LCD קטנים ביתר החדרים.
היא הודתה בפני שאין לה מושג בתחום וכי נתנה לחברה מומחית לעניין לעשות את הכל ולבחור את הציוד וכו'
נחשו מי החברה הזו...
אני מתכנן בקרוב ביקור ואדווח מה הותקן שם....מסקרן אותי לאלללה...
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נכון או לא נכון זה רק במבחן התוצאה (קרי ההצלחה העיסקית שלהם).
שנית, כמו כל חברה, זה עיניין של משאבים ותיעדוף.
יורם,
אני מניח שאם היית OVER BOOKED לשתי הופעות בלילה בתשלום של אלפי דולרים להופעה, גם היית מסרב לעשות איזה יומולדת ב-200 ש"ח.
לא בגלל שאתה סנוב אלא בגלל שזה פשוט לא כלכלי לך.
עכשיו, אפשר להתווכח על היחס, על התשובה, על השירות זה כן, אבל כל מה שצויין פה זה עובדות.
שנית, כמו כל חברה, זה עיניין של משאבים ותיעדוף.
יורם,
אני מניח שאם היית OVER BOOKED לשתי הופעות בלילה בתשלום של אלפי דולרים להופעה, גם היית מסרב לעשות איזה יומולדת ב-200 ש"ח.
לא בגלל שאתה סנוב אלא בגלל שזה פשוט לא כלכלי לך.
עכשיו, אפשר להתווכח על היחס, על התשובה, על השירות זה כן, אבל כל מה שצויין פה זה עובדות.