מכונת קפה זו לא השקעה - נטו הוצאה...
מכונה של 20+ אלף ש"ח תתן בגדול אותה תוצר כמו מכונה ב-9/10 - מעולם לא הוצאתי מעל 10 על מכונה ויצא לי להחשף ולשתות
היי ערן,09/03/2023 19:53carmonle כתב: מסכים
כל תהליך קבלת ההחלטות שלך ללא ברור, מדוע משדרג, מה רוצה מהמכונה החדשה, מה הצרכים
אין כל סיבה שתרכוש בחו"ל - התקציב שלך מכובד ומספיק לרכישה בארץ - אולי עדיף להתחיל עם מכונה יד 2 ולראות באם מתאימה כל ההתעסקות
מציע לך להחשף לסוגי המכונות בשוק - אוטומאטיות - דוד בודד עם מחליף חום וללא מחליף חום - דוד כפול - לראות את דרך התפעול והתוצר המתקבל
להבין תהליכים - מה ההבדל בין מטחנה שעולה 1000 + לבין מטחנה שעולה 5+-, למה מטחנה מנה בודדת כשאחרות יותר נוחות לשימוש
אני צורך כ-3 ק"ג קפה בחודש - הסט הנוכחי שלי עולה כ-15/16 אבל עברתי מספר מכונות ב-67 שנותי
ערן...
אם עכשיו היינו הולכים יחד יד ביד לחנות, איזה סט היית אומר לי לקנות? קח בחשבון שאני כן רוצה למצות את התחום.10/03/2023 9:24boren כתב: קח למשל שתי נקודות מדוע קיט שונה וזול יותר מזה שאתה מתכנן לקנות יהיה עדיף:
1. משאבה רוטורית בדגמים היקרים. היא שימושית במכונות עם חיבור ישיר למים, אבל בלעדיו (כמו במקרה שלך) היא רק מגדילה את הסיכוי לצ'אנלינג בגלל שהלחץ עולה הרבה יותר מהר במאשר משאבה וויברציונית. זה יותר משמעותי לדעתי מזה שהיא קצת יותר שקטה ממשאבות וויברציוניות שיש במכונות זולות יותר.
2. מטחנה כמו האטום שלא משתמשת בשקילה אוטומטית ואוגרת הרבה קפה יחסית. היא איכותית, אבל בסופו של דבר לשימוש ביתי היא רק תקשה עליך בהשוואה לאופציות אחרות (זולות יותר)....
מכונה עם דוד כפול:10/03/2023 9:51cavi כתב: אם עכשיו היינו הולכים יחד יד ביד לחנות, איזה סט היית אומר לי לקנות? קח בחשבון שאני כן רוצה למצות את התחום....