לכל בעלי ה-YES MAX!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

oferlaor כתב:jpost,

אין לי YES MAX, כך שאין לי מושג אם זה יומיים או לא. זה בהחלט לא סביר בעיני אם זה יומיים (לא ברור לי, כי לי יש 4 ימים, עם ממיר רגיל).
...
ממש מוזר. במוקד הם טענו בתוקף שלוח שידורים ליומיים זאת בעיה שקיימת בכל הממירים - לא רק במקס. אז יש 3 אפשרויות:
1) כל המוקדנים חשבו שאני מתכוון לפירוט השידורים.
2) למוקדנים אין מושג.
3) לעפר אין באמת Yes.

אני הולך על אופציה 3 :D

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #17 

טוב, אז מה שאמרו לי במוקד זה מה שאמרו לי בעבר - שיש תקלה טכנית ב- EPG ושזאת הסיבה להגבלה של היומיים. אבל מסתבר שהתקלה מתרחשת רק בחלק מהממירים.

לגבי העדכון של המקס, אין להם תאריך.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

adsagi,

יכול להיות שזה קורה ואני לא שם לב לזה. לא ממש הקפדתי להזמין תוכניות מעבר למחר מחרתיים, את כל התוכניות המעניינות כבר יש לי מוזמנות שבועית דרך ה-PVR שמחליף לי את הערוצים, כך שאני לא ממש זקוק ל-EPG בתכיפות יותר מדי גבוהה...

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #19 

זה לא העניין. העניין הוא שליס יש בעיה כבר כמה חודשים (שלושה? ארבעה?) והם לא מצליחים לפתור אותה. היא כביכול תיפתר כשהם ישדרגו את לוח השידורים לחמישה ימים, מתישהו בעתיד (אולי?). הבעיה חמורה בעיקר לבעלי המקס שהוא לא ממש יכול למלא את תפקידו ככה.

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #20 

לפי שירות הלקוחות, בעיית ה- EPG ליומיים תיפתר בהורדת גירסה שתהיה בימים הקרובים, שימו לב, רק לממירים הרגילים. בעלי המקס יכולים לחכות עוד קצת, אולי עד תחילת ינואר למרות שאין עדיין תאריך רשמי. ולגבי התכונות החדשות, לא ידעו להגיד לי אם הן יהיו בהורדת גירסה הקרובה, אבל הניחוש של הנציג היה שהן לא יהיו שם.

NimrodKadim
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 218
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

גם אני חושב שאין טעם בהקמת מרד נגד YES

שרשור שלא נקרא #21 

אני לא חושב שיותר לחץ יכול לעזור במקרה כזה, אני בטוח שהם מודעים לבעיות ועושים את המקסימום במבחינתם.

כמובן שתחרות בתחום הייתה מאיצה את המשאבים שמוקצים לטיפול בבעיה, וגם התנתקות מאסיבית של לקוחות הייתה מאיצה את הטיפול בבעיה.

העניין, מבחינתי לפחות, הוא שאין לי כוונה אמיתית להתנתק או להחזיר את ה-YES MAX כך שאיום כזה מצידי הוא לא אמיתי.

בכל אופן, רציתי לציין מספר בעיות נוספות שיש ב-YES MAX, בנוסף לבעיות שצוינו:

1. כאשר משהים תוכנית (לחצים על PAUSE) קורה לפעמים שלא ניתן להפסיק את ההשהיה ולצפות בשידור המושהה (לחיצה על PLAY). הבעיה לא חוזרת על עצמה תמיד אבל התדירות שלה גדלה כאשר הדיסק קרוב למלא, וכאשר ישנה תוכנית שמוקלת ברקע.

2. כאשר צופים בתוכנית בהשהייה, כאשר בפועל התוכנית כבר הסתיימה, לא תמיד ניתן ללחוץ על הקלטה ולהעביר את התוכנית לרשימת התוכניות המוקלטות. אם סיבכתי בניסוח, הנה דוגמה:
תוכנית שמשודרת בשעות: 21:00~21:30 נמצאת בצפייה במצב PAUSE ובשעה 21:40, אני בוחר להמשיך לצפות ע"י לחיצה על PLAY. במצב כזה, לא תמיד ניתן ללחוץ על REC ולהעביר את התוכנית לרשימת התוכניות המוקלטות.

3. לא ניתן לבחור תוכניות לפי סוגים כאשר בוחרים תת-קטגוריות. למשל: סדרות- קומדיה. ניתן לבחור רק קטגוריות ראשיות: סדרות.
אני יודע שזו בעיה כללית (כנראה שהם הפסיקו להזין את המידע "תת-קטגוריות" בלוח השידורים) והיא מופיעה בכל הממירים, אבל הבעיה משמעותית ללקוחות MAX שמעוניינים לסמן תוכניות להקלטה. זה מאוד לא נוח להתחיל חפש תוכניות בלוח השידורים בכל הערוצים.

4. כאשר צופים בתוכנית מוקלטת, לוחצים על PAUSE או מריצים מהר קדימה או אחורה, כאשר לוחצים על PLAY השידור קופץ לתחילת התוכנית. הבעיה הזו לא מופיעה תמיד, אבל מאוד מעצבנת!

הבעיות האלה, הן לא בגדר שיפורים או FEATURES חדשים ש-YES מוסיפים, אלא בעיות שחלקת לא היו בהתחלה והן תקלות ש-YES צריכה לתקן.
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR

ozbr1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #22 

אני באמת לא חושב שאף אחד מאיתנו מעוניין להחזיר את המכשיר אבל קצת לחץ מכמה מאות משתמשים יגרום להם לשחרר גירסא עם קצת פחות באגים, כרגע אין שום דבר באופק וזה מצב לא טוב בכלל.
get rich or die tryin'

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #23 

דווקא יש באופק. ינואר באופק. אפילו פברואר. כן, זה מעצבן, ואני מתקשר אליהם מדי פעם לשאול מה העניינים, אבל לדעתי לא צריך לעשות שום דבר מעבר לתזכורת טלפונית מדי פעם.

ozbr1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #24 

כל פעם שאני מקבל את התשובה הזו (דצמבר, בינואר, בפברואר) אני מרגיש שמסבנים אותי, לא יודע מה איתכם אבל לדעתי זו שערורייה ורק לחץ יגרום להם להזיז את הישבן. בוא נבדוק בסוף ינואר מה הסטטוס.
get rich or die tryin'

sgebay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

Re: גם אני חושב שאין טעם בהקמת מרד נגד YES

שרשור שלא נקרא #25 

NimrodKadim כתב: בכל אופן, רציתי לציין מספר בעיות נוספות שיש ב-YES MAX, בנוסף לבעיות שצוינו:

1. כאשר משהים תוכנית (לחצים על PAUSE) קורה לפעמים שלא ניתן להפסיק את ההשהיה ולצפות בשידור המושהה (לחיצה על PLAY). הבעיה לא חוזרת על עצמה תמיד אבל התדירות שלה גדלה כאשר הדיסק קרוב למלא, וכאשר ישנה תוכנית שמוקלת ברקע.
...
קורה גם אצלי, והמון. מרגיז במיוחד בתוכניות ספורט (כבר קרה שפיספסתי רבע אחרון של מכבי, לדוגמא). שירות הלקוחות די חסרי אונים - אין להם פתרון לבד מ"חכו לעדכון התוכנה!"
NimrodKadim כתב:
4. כאשר צופים בתוכנית מוקלטת, לוחצים על PAUSE או מריצים מהר קדימה או אחורה, כאשר לוחצים על PLAY השידור קופץ לתחילת התוכנית. הבעיה הזו לא מופיעה תמיד, אבל מאוד מעצבנת!
...
גם המכשיר שלי סובל מאותה בעיה. צרת רבים נחמת...
NimrodKadim כתב: הבעיות האלה, הן לא בגדר שיפורים או FEATURES חדשים ש-YES מוסיפים, אלא בעיות שחלקת לא היו בהתחלה והן תקלות ש-YES צריכה לתקן.
...
אני מאוד מקווה שיש מישהו מYES שקורא את ההודעות כאן אבל יש לי רעיון נוסף - אולי מיהו מכיר מהנדסים מ NDS? נעביר להם ג"כ את הביקורת!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #26 

קיבלתי כמה עדכונים מיס, אם כי הם לא סולידים.

הם בהחלט מודעים לבעיות גם ב-YES MAX וגם ב-3100. יש גירסאות עם תיקונים שיכנסו אוטוטו (ללא התחייבות על תאריך מסויים). לגבי יס מקס, הם עדיין עובדים על השדרוג הגדול, וזה מה שמשהה את התיקונים הקטנים יותר (מכיוון שהגירסא הבאה בעצם שונה לחלוטין ממה שיש היום).

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #27 

זאת אומרת שהורדת הגירסה הבאה של המקס, מתי שלא תהיה, תכיל כבר את התכונות החדשות?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4018
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #28 

ככה זה אמור להיות.
לומר שיס עושים את המקסימום מבחינתם זו כבר בדיחה, חברה בסדר גודל שכזה כבר מזמו היתה צריכה לפתור את הבעיות הקיימות שמבחינה טכנית הם ניתנות לפתרון מהיר יחסית ( ולא הזמן שלקח להם ועוד יקח להם ) עם מאמץ מוגבר.

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שרשור שלא נקרא #29 

זה הכל עניין של כסף...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל