לכל בעלי ה-YES MAX!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ozbr1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

שלום לכולם

היות וYES שוב לא הוציאה את השדרוג המיוחל שיפתור את כל הבעיות חשבתי להרים את הכפפה ולהתחיל להפעיל קצת לחץ על YES.

נתחיל בכך שכל בעל מכשיר יפרט אילו בעיות יש לו עם המכשיר וכך נוכל להראות שהבעיות הן גורפות וזה כבר ייצור מצב שהחברה תהיה מחויבת לטפל בבעיות האלו (זה מקרה קלאסי לתביעה ייצוגית).

אני אתחיל:

1. לוח שידורים ליומיים בלבד
2. הקלטה שלא נפסקת
3. במצב ניהול דיסק אוטומטי כשיש צורך בפינוי שטח דיסק התוכניות החדשות יותר נמחקות (ולא הישנות), אין מצב של FiFo.

עכשיו תורכם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

ozbr1,

אנחנו לא ממש רוצים להכריז מלחמה על YES. ברור לנו וגם להם שיש כאן בעיה.

הבעיה העיקרית היא שלקוחות יס מקס שמשלמים את הסכום החודשי הם הגורם היחיד שמממן את פיתוח התוכנה ב-NDS. מכיוון שכמות הלקוחות הללו קטנה מכפי שיס ציפתה, פיתוח השדרוגים מתעכב כתוצאה מכך (מקרה קלאסי של התרנגולת והביצה).

זה כמובן לא תירוץ ואין ספק שרשימת הפיצ'רים קטן ומספר התקלות במכשיר הזה גבוה בהרבה מכפי שהיה ראוי.

בשיחותי עם בכירים בחברה הם לוקחים את העניין הזה ברצינות רבה ובטוחים שעם שחרור הגירסא החדשה, מרבית הלקוחות יהיו מרוצים מאוד. הבעיה היא שתיקון באגים (הכרחי!) בגירסא הנוכחית בעצם גורמת לעיכובים בשחרור של הגירסא השניה של התוכנה.

אני אישית חששתי ממצב כזה ולכן באופן אישי החלטתי לרכוש PVR נפרד, עם כל החסרונות שבדבר, עד אשר אני משוכנע שה-YES MAX הגיע לבגרות מסויימת.

ozbr1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

לא רציתי לצאת לקרב, אין לי בעיה עם כמות הפיצ'רים זה לא משהו שיס התחייבה לו.

אבל ברור שאם נתאחד לפחות את המינימיום המגיע לנו (פעילות שוטפת ותקינה של המכשיר) אני חושב שכדאי לדרוש.

משיחות רבות שאני עשיתי עם נציגי השירות הרגשתי שמסבנים אותי, הבטיחו שעד סוף דצמבר יגיע שדרוג כלשהו.
בכל אופן טוב לשמוע את המידע שקיבלת - אני מקווה שהוא נכון.
get rich or die tryin'

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #4 

ozbr1,

הם יודעים היטב שבעלי המכשיר כועסים על המצב ואני חושב שהם בעצמם כבר חסרי סבלנות שכבר תצא הגירסא החדשה...

מהתרשמותי, לחץ נוסף לא יגרום לדבר פרט לאנטגוניזם. אם הייתי חושב שיש שביב של סיכוי לקדם את זה בצורה הזו הייתי דוחף את זה בעצמי...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

לדעתי אנשים צריכים לבקש מ YES החזרת המכשיר, וקבלת פיצוי כספי.
זאת ממש פשלה של YES. לא נראה שלוחץ להם להוציא את התיקונים, הם לוקחים לעצמם את הזמן כבר מספר חודשים.

לקוח שרכש את ה YESMAX במחיר מלא, ומשלם בנוסף תשלום חודשי על לוח המשדרים צריך לקבל שרות בסיסי. לא יתכן שהבעיות נמשכות כל כך הרבה חודשים.

אם מספיק אנשים ילחצו להחזיר את המכשיר בגלל הבעיות הבלתי פתירות, יתכן שיהיה להם יותר חשוב לפתור אותן.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4018
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

לאבא שלי יש את היס מקס ואני חושב שזה לא יותר מבדיחה עצובה ואין שום מצב להצדיק את יס בנושא זה, לוקח להם יותר מידי זמן בכל קנה מידה לטפל בבעיות הנוכחיות ואני חושב שזו חובבנות לשמה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #7 

jpost,

הקטע הוא שהם לא הבטיחו מעבר למה שהם ספקו. כל מה שהם עכשיו מתכננים להוציא זה תוספות שלא היבטיחו אותם מעולם.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #8 

oferlaor
אלו לא תוספות, אלו בעיות חמורות ב YESMAX
ראה הודעה של ozbr1
ozbr1 כתב: 1. לוח שידורים ליומיים בלבד
2. הקלטה שלא נפסקת
3. במצב ניהול דיסק אוטומטי כשיש צורך בפינוי שטח דיסק התוכניות החדשות יותר נמחקות (ולא הישנות), אין מצב של FiFo.
...

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #9 

אם תתקשרו ליס ותתעניינו בנושא היס מקס הם לא ידווחו על הבעיות שצויינו כגון : לוח שידורים מקוצר, ואי הפסקת הקלטה שזה לא בסדר הרי שאם היו אומרים זאת לאנשים אני בספק אם מישהו היה קונה מוצר שבאמת אין בו תועלת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #10 

1. לוח השידורים המקוצר הוא עבור כולם (הוא 4 ימים, 2 מהם עם תכנים).

יש כאן בעיה רצינית טכנית שאתם אולי לא מודעים לה, עם עלית כמות הערוצים, רוחב הסרט שמוקצה ללוח השידורים מוגבל (מה עוד שיש ממירים שאין להם מספיק זיכרון להחזיק את מלוא לוח השידורים הנוכחי). הסיבה לבעיה היא שבכל TRANSPONDER צריך לשדר את כל לוח השידורים (הוא משוכפל המון פעמים).

לפי מה שהבנתי הם עובדים על פיתרון שבו יהיה לוח שידורים מורחב ב-TRANSPONDER ספציפי ושה-YES MAX וה-3100 יוכלו לקבלו על ידי דגימה פעם ביום או פעם בכמה זמן (עלול להיות בעייתי למי שמקליט עם ה-3100, כך שצריך לבדוק זאת). זה כמובן דורש שינויים די משמעותיים בתוכנה ולכן זה עדיין לא מופעל.

2. אכן באג
3. אכן באג.

adsagi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 601
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

oferlaor כתב:1. לוח השידורים המקוצר הוא עבור כולם (הוא 4 ימים, 2 מהם עם תכנים).
...
לא, לוח השידורים הוא יומיים וזהו. מעבר ליומיים אין כל מידע, ומן הסתם אין כל אפשרות להזמין תוכניות מעבר ליומיים. בעיה רצינית מאד במכשיר PVR.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #12 

לוח המשדרים משודר בלולאה, לכן אין כל השפעה של רוחב הפס. ניתן פשוט לשדר את לוח המשדרים בלולאה ארוכה יותר.
כיום הלולאה היא של בערך 3 דקות. ניתן בקלות לבצע לולאה של 10 דקות עם יותר תוכן. ההשפעה היחידה היא זמן קליטת ה EPG לאחר ניתוק הממיר מהחשמל.

מכשיר PVR עם לוח משדרים ליומיים ללא יכולת סימון סדרות אוטומטי הוא בהחלט לא מכשיר PVR.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #13 

מדדתי את רוחב הפס של לוח המשדרים ב TRANSPONDER. רוחב הפס הוא 677Kbit/sec.
זהו רוחב פס נמוך וזניח לעומת ערוצי הוידאו. כל ערוץ לוקח מעל 4Mbit/sec.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #14 

מה שעוד מוכיח שאין שום מאמץ אמיתי מצידם.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #15 

jpost,

תכפיל את זה במספר הטרנספונדרים שמשדרים את הלוח ותבין את הבעיה...

לגבי ה-LOOP, עד כמה שאני מבין, מגבלת הזיכרון של הממירים השונים מונעת מהם לעשות זאת (שוב, לפי האנשים הטכנים בחברה).

אין לי YES MAX, כך שאין לי מושג אם זה יומיים או לא. זה בהחלט לא סביר בעיני אם זה יומיים (לא ברור לי, כי לי יש 4 ימים, עם ממיר רגיל).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”