haim512 כתב:הנושא הזה עלה לצערי כבר בעבר
עלה לי בהרבה עצבים ושיחות טלפון
עצה שלי שלמו קצת יותר ואל תתחייבו לאף אחד.
...
הם הכניסו אותי להתחייבות בלי ידיעתי . הם עשו מבצע שהם משדרגים בחינם למהירות 2.5 MB , וביקשתי להכנס לזה , ואח"כ הופיע לי שאני מחוייב לשנה אאל"ט .
אני לא זוכר מתי זה קרה ולכן אני לא יודע אם אני עדיין בהתחייבות או לא , ולכן שאלתי איך לדעת , ואיך להתנתק
בטח זה מה שאני עשיתי, אם לא עברו 14 יום, ולא קיבלת את החוזה הביתה אתה ראשי להתנתק.
ותקליט את השיחה איתם.
תאמר להם שאתה רוצה לחזור לחבילה הקודמת ותגמור את מה שנותר לך.
במיוחד אם לא אמרו לך שאתה מחויב לשנה.
truejoker כתב:ומישהו אולי יוכל לומר לי מה עלי לעשות ? או שאני אמשיך ל"הסחט" על ידם ב54 ש"ח מידי חודש ?
...
אנחנו לא מומחים רק יכולים להציע רעיונות.
חסרים נתונים לגבי המקרה שלך:
האם היית עם 012 לפני השדרוג?
כמה זמן עבר מאז השדרוג / מעבר?
קיבלת אסמכתא או אישור על תנאי המבצע? כיצד אישרת את העסקה?
הייתי איתם המון זמן , אני פשוט לא הצלחתי להחלץ מתוככנית שימור הלקוחות , וכשהיגיע השדרוג , חשבתי שזה אכן בחינם והסכמתי , אח"כ קיבלתי דואר אלקטרוני (כעבור שלושה שבועות בזמן החשבונית ), שהם עשו לי התחייבות לשנה אאל"ט
אני לא אישרתי כלום אבל גם לא ממש נלחמתי , רק שעכשיו כבר נמאס לי עד כדי כך שאני מוכן להלחם , הבעיה היא איך גורמים לשימור לעזוב אותך ולנתק אותך ? ואיך בודקים כמה זמן יש לי בהתחייבות שהם חייבו אותי
דודיפלצת כתב:המצב ב-012/smile הוא כזה: בשעות היום פשוט אי אפשר להתחבר לטורנטים / אי-מיול. רק בלילה, בערך בחצות או אחת בלילה עד 8-9 בבוקר אפשר להוריד. אני לא יודע אם מדובר בחסימה מכוונת או סוג של עומס.
...
אני גם נתקל בתופעה זו.
האם משהו יודע למה זה קורה ?
והאם אצל ספקי אינטרנט אחרים זה גם קורה באותם שעות שמצויין ?
תודה עזרת לי מאוד
עכשיו אני רק צריך לדעת אם זה מספיק או שאם אני בהתחייבות הם עדיין חייבים לשחרר אותי ? ואיך אני יודע כמה תקופת התחייבות הם שמו עלי ומתי היא נגמרת
ושוב תודה
דודיפלצת כתב:המצב ב-012/smile הוא כזה: בשעות היום פשוט אי אפשר להתחבר לטורנטים / אי-מיול. רק בלילה, בערך בחצות או אחת בלילה עד 8-9 בבוקר אפשר להוריד. אני לא יודע אם מדובר בחסימה מכוונת או סוג של עומס.
...
אני גם נתקל בתופעה זו.
האם משהו יודע למה זה קורה ?
והאם אצל ספקי אינטרנט אחרים זה גם קורה באותם שעות שמצויין ?
אין אישור רשמי לסיבה אך די בטוח שהם משתמשים בציוד שמתעדף תעבורה. כלומר הציוד נותן עדיפות לתעבורה מסוימת ומונע תעבורה אחרת.
למשל, 012 תיתן עדיפות לשירותי הטלפוניה שלה לעומת תעבורת P2P.
הספקיות רכשו ציוד של חברות (ישראליות) שמבצעות packet shaping, QOS, DPI וכו.
אבל כמובן שהם מתנערות מאחריות.
כל הספקיות בעייתיים בצורה כזו או אחרת. בזק בינלאומי יותר ידידותיות להורדות אך בלתי אפשרית למשחקים, פרט למנויי גיימר (הדרך שלהם לחלוב עוד כסף).
012 - לא צריך לפרט יותר מדי. לא ברור איך עדיין נופלים בפח איתם.
אני מוריד דרך בזק בינלאומי ואני חייב לציין שההורדות טסות. בחיבור 2.5 אני תמיד מוריד על רוחב פס מלא.
קיבלתי הצעה טובה וזולה מ012 אך אחרי שקראתי את הבעיות שיש להם נראה לי שאני אוותר.
מישהו עבר לרשת הטלפוניה שלהם ויכול לתת ביקורת?