012 עושים בעיות
היי,
עברנו אתמול ל012 , התחלתי להוריד בטורנט, ההורדה הייתה בסדר אבל מהירות ההעלאה הייתה 0 כאילו משהו חוסם את ההעלאה. בנטווזין לא הייתה לי בעיה כזאת. התקשרתי לתמיכה והם הכחישו את הכל, עכשיו אני תקוע עם רטיו גרוע ועם ספק אינטרנט עוד יותר גרוע. יש פיתרון לבעיה?
תודה!
עברנו אתמול ל012 , התחלתי להוריד בטורנט, ההורדה הייתה בסדר אבל מהירות ההעלאה הייתה 0 כאילו משהו חוסם את ההעלאה. בנטווזין לא הייתה לי בעיה כזאת. התקשרתי לתמיכה והם הכחישו את הכל, עכשיו אני תקוע עם רטיו גרוע ועם ספק אינטרנט עוד יותר גרוע. יש פיתרון לבעיה?
תודה!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
למרבה הצער, 012 ידוע כספק גרוע.
אני זוכר את היום שעברתי מ012 לבזב"ל. חזרתי הביתה, הסתכלתי על טורנט שבדיוק היה בהורדה, היה כתוב שזה יקח עוד שנה בערך - מה שהיה כתוב כבר כמה ימים. הכנסתי את שם המשתמש והסיסמא של הספק החדש - עוד באותו ערב ההורדה הסתיימה.
הלקח הוא כזה - כשמחליפים ספק אינטרנט, לא מתחייבים בלי לבדוק קודם. מתחברים במחיר היקר לכמה ימים (ספק הוגן יחייב אותך לפי הימים שהיית מחובר, ולא על חודש שלם), ורק כשרואים שזה בסדר עוברים לחבילה עם התחייבות.
אני זוכר את היום שעברתי מ012 לבזב"ל. חזרתי הביתה, הסתכלתי על טורנט שבדיוק היה בהורדה, היה כתוב שזה יקח עוד שנה בערך - מה שהיה כתוב כבר כמה ימים. הכנסתי את שם המשתמש והסיסמא של הספק החדש - עוד באותו ערב ההורדה הסתיימה.
הלקח הוא כזה - כשמחליפים ספק אינטרנט, לא מתחייבים בלי לבדוק קודם. מתחברים במחיר היקר לכמה ימים (ספק הוגן יחייב אותך לפי הימים שהיית מחובר, ולא על חודש שלם), ורק כשרואים שזה בסדר עוברים לחבילה עם התחייבות.
לא החלפתי שום דבר, רק שיניתי בראוטר את השם והסיסמא.urik79 כתב:החלפת עוד משהו ברשת שלך? ראוטר?...
בשיחה של הקנייה ב012 אמרתי לנציגת מכירות שאני רוכש ואני רוצה התחייבות מהם שלא יהיה שום חסימות, היא הבטיחה בלי בטלפון. ההבטחה והמחיר הזול הם אלה שגרמו לי לעבור אליהם.Malcontent כתב:למרבה הצער, 012 ידוע כספק גרוע.
הלקח הוא כזה - כשמחליפים ספק אינטרנט, לא מתחייבים בלי לבדוק קודם. מתחברים במחיר היקר לכמה ימים (ספק הוגן יחייב אותך לפי הימים שהיית מחובר, ולא על חודש שלם), ורק כשרואים שזה בסדר עוברים לחבילה עם התחייבות....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אפילו אם יש לך את ההבטחה הזאת בכתב, היא לא תעזור לך. ספק האינטרנט יכול לטעון שלא מדובר בחסימה, ולהמציא תירוצים מכאן ועד להודעה חדשה למה זאת לא אשמתו שהטורנט לא עובד כמו שצריך. עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות...chickchik כתב: בשיחה של הקנייה ב012 אמרתי לנציגת מכירות שאני רוכש ואני רוצה התחייבות מהם שלא יהיה שום חסימות, היא הבטיחה בלי בטלפון. ההבטחה והמחיר הזול הם אלה שגרמו לי לעבור אליהם....
יש פיתרון בלי כאב ראש של לעבור חברה?Malcontent כתב:אפילו אם יש לך את ההבטחה הזאת בכתב, היא לא תעזור לך. ספק האינטרנט יכול לטעון שלא מדובר בחסימה, ולהמציא תירוצים מכאן ועד להודעה חדשה למה זאת לא אשמתו שהטורנט לא עובד כמו שצריך. עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות...chickchik כתב: בשיחה של הקנייה ב012 אמרתי לנציגת מכירות שאני רוכש ואני רוצה התחייבות מהם שלא יהיה שום חסימות, היא הבטיחה בלי בטלפון. ההבטחה והמחיר הזול הם אלה שגרמו לי לעבור אליהם.......
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הפתרון שלי היה לעבור. אצלי הבעיה הייתה גם שמשחקים אצלי בבית הרבה במשחקי רשת, והחיבור של 012 פשוט גרוע מהבחינה הזאת. היו כמה משחקים שפשוט לא יכולתי להתחבר לשרתים שלהם לפני שעברתי ספק.
היה משחק שניסיתי לשחק בו עם חבר - דיברנו בטלפון תוך כדי ניסיון התחברות, הוא דרך 012 ואני דרך בזק בין לאומי. הוא אמר שכבר הרבה זמן הוא תקוע על המסך של "Connecting", ואני חשבתי שיש אצלי בעיה, כי בכלל לא היה לי מסך כזה - מסתבר שדרך בזב"ל החיבור היה כל כך מהיר, שלא הספקתי לראות שיש מסך כזה. עם 012 היה בלתי אפשרי להתחבר. למחרת החבר החליף ספק, ומאז אין לנו בעיות.
היה משחק שניסיתי לשחק בו עם חבר - דיברנו בטלפון תוך כדי ניסיון התחברות, הוא דרך 012 ואני דרך בזק בין לאומי. הוא אמר שכבר הרבה זמן הוא תקוע על המסך של "Connecting", ואני חשבתי שיש אצלי בעיה, כי בכלל לא היה לי מסך כזה - מסתבר שדרך בזב"ל החיבור היה כל כך מהיר, שלא הספקתי לראות שיש מסך כזה. עם 012 היה בלתי אפשרי להתחבר. למחרת החבר החליף ספק, ומאז אין לנו בעיות.