012 עושים בעיות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
chickchik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 46
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

היי,
עברנו אתמול ל012 , התחלתי להוריד בטורנט, ההורדה הייתה בסדר אבל מהירות ההעלאה הייתה 0 כאילו משהו חוסם את ההעלאה. בנטווזין לא הייתה לי בעיה כזאת. התקשרתי לתמיכה והם הכחישו את הכל, עכשיו אני תקוע עם רטיו גרוע ועם ספק אינטרנט עוד יותר גרוע. יש פיתרון לבעיה?
תודה!

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 20360
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אתה בהתחיבות?
אם לא,
תודיע על ניתוק
העם דורש..... כל מיני דברים

chickchik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #3 

sam22 כתב:אתה בהתחיבות?
אם לא,
תודיע על ניתוק
...
לצערי אנחנו בהתחייבות.
עשיתי את ה5 מגה במיוחד בשביל הטורנט

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4289
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

החלפת עוד משהו ברשת שלך? ראוטר?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

למרבה הצער, 012 ידוע כספק גרוע.
אני זוכר את היום שעברתי מ012 לבזב"ל. חזרתי הביתה, הסתכלתי על טורנט שבדיוק היה בהורדה, היה כתוב שזה יקח עוד שנה בערך - מה שהיה כתוב כבר כמה ימים. הכנסתי את שם המשתמש והסיסמא של הספק החדש - עוד באותו ערב ההורדה הסתיימה.

הלקח הוא כזה - כשמחליפים ספק אינטרנט, לא מתחייבים בלי לבדוק קודם. מתחברים במחיר היקר לכמה ימים (ספק הוגן יחייב אותך לפי הימים שהיית מחובר, ולא על חודש שלם), ורק כשרואים שזה בסדר עוברים לחבילה עם התחייבות.

chickchik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #6 

urik79 כתב:החלפת עוד משהו ברשת שלך? ראוטר?
...
לא החלפתי שום דבר, רק שיניתי בראוטר את השם והסיסמא.
Malcontent כתב:למרבה הצער, 012 ידוע כספק גרוע.
אני זוכר את היום שעברתי מ012 לבזב"ל. חזרתי הביתה, הסתכלתי על טורנט שבדיוק היה בהורדה, היה כתוב שזה יקח עוד שנה בערך - מה שהיה כתוב כבר כמה ימים. הכנסתי את שם המשתמש והסיסמא של הספק החדש - עוד באותו ערב ההורדה הסתיימה.

הלקח הוא כזה - כשמחליפים ספק אינטרנט, לא מתחייבים בלי לבדוק קודם. מתחברים במחיר היקר לכמה ימים (ספק הוגן יחייב אותך לפי הימים שהיית מחובר, ולא על חודש שלם), ורק כשרואים שזה בסדר עוברים לחבילה עם התחייבות.
...
בשיחה של הקנייה ב012 אמרתי לנציגת מכירות שאני רוכש ואני רוצה התחייבות מהם שלא יהיה שום חסימות, היא הבטיחה בלי בטלפון. ההבטחה והמחיר הזול הם אלה שגרמו לי לעבור אליהם.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #7 

chickchik כתב: בשיחה של הקנייה ב012 אמרתי לנציגת מכירות שאני רוכש ואני רוצה התחייבות מהם שלא יהיה שום חסימות, היא הבטיחה בלי בטלפון. ההבטחה והמחיר הזול הם אלה שגרמו לי לעבור אליהם.
...
אפילו אם יש לך את ההבטחה הזאת בכתב, היא לא תעזור לך. ספק האינטרנט יכול לטעון שלא מדובר בחסימה, ולהמציא תירוצים מכאן ועד להודעה חדשה למה זאת לא אשמתו שהטורנט לא עובד כמו שצריך. עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות...

chickchik פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #8 

Malcontent כתב:
chickchik כתב: בשיחה של הקנייה ב012 אמרתי לנציגת מכירות שאני רוכש ואני רוצה התחייבות מהם שלא יהיה שום חסימות, היא הבטיחה בלי בטלפון. ההבטחה והמחיר הזול הם אלה שגרמו לי לעבור אליהם.
...
אפילו אם יש לך את ההבטחה הזאת בכתב, היא לא תעזור לך. ספק האינטרנט יכול לטעון שלא מדובר בחסימה, ולהמציא תירוצים מכאן ועד להודעה חדשה למה זאת לא אשמתו שהטורנט לא עובד כמו שצריך. עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות...
...
יש פיתרון בלי כאב ראש של לעבור חברה?

asafgolan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

תבדוק אם יש להם חבילת גיימר. בדרך כלל מדובר בתוספת של כמה עשרות שקלים לחודש אבל לפחות אין חסימות.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #10 

המצב ב-012/smile הוא כזה: בשעות היום פשוט אי אפשר להתחבר לטורנטים / אי-מיול. רק בלילה, בערך בחצות או אחת בלילה עד 8-9 בבוקר אפשר להוריד. אני לא יודע אם מדובר בחסימה מכוונת או סוג של עומס.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #11 

הפתרון שלי היה לעבור. אצלי הבעיה הייתה גם שמשחקים אצלי בבית הרבה במשחקי רשת, והחיבור של 012 פשוט גרוע מהבחינה הזאת. היו כמה משחקים שפשוט לא יכולתי להתחבר לשרתים שלהם לפני שעברתי ספק.
היה משחק שניסיתי לשחק בו עם חבר - דיברנו בטלפון תוך כדי ניסיון התחברות, הוא דרך 012 ואני דרך בזק בין לאומי. הוא אמר שכבר הרבה זמן הוא תקוע על המסך של "Connecting", ואני חשבתי שיש אצלי בעיה, כי בכלל לא היה לי מסך כזה - מסתבר שדרך בזב"ל החיבור היה כל כך מהיר, שלא הספקתי לראות שיש מסך כזה. עם 012 היה בלתי אפשרי להתחבר. למחרת החבר החליף ספק, ומאז אין לנו בעיות.

hareldv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 3 פעמים

שרשור שלא נקרא #12 

אל תתחייב לגיימר.
אני קיבלתי מהם גיימר בחינם והדבר היחידי שהוא עוזר הוא גישה לשרתים מחו"ל. לא משנה כלום לגבי הטורנט.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

מה עושה מי שיש לו התחייבות ?
וד"א איך בדיוק בודקים אם יש או אין ? ואיך בדיוק מתנתקים מהם בלי לעבור את הסיוט של שימור לקוחות ? ואם אפשר עיצות שלא יאלצו אותי לשקר להם כי אני שונא לשקר גם למטרה טובה

haim512
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 209
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #14 

הנושא הזה עלה לצערי כבר בעבר
עלה לי בהרבה עצבים ושיחות טלפון
עצה שלי שלמו קצת יותר ואל תתחייבו לאף אחד.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4289
שם מלא: אורי
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

hareldv כתב:אל תתחייב לגיימר.
אני קיבלתי מהם גיימר בחינם והדבר היחידי שהוא עוזר הוא גישה לשרתים מחו"ל. לא משנה כלום לגבי הטורנט.
...
כנ"ל

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”