פשע של שנאה
רצח כזה הוא המשך התדרדרות ורקב בחברה וחיקוי של רוע
שביו היתר באה מסדרות סרטים ומשחקי מחשב אלימים
ומקפיטליזים חסר רחמים הבא ישירות מסרטים אמריקנים
רצח רבין היה הסמן שזה אכן כך.
אבל מי שלא יודע כבר במלחמת יום כיפור ראו שיש בעיה.
היה המהפך עבודה ליכוד ואכן בגין ושמיר היו אידאולגים
והחזרו לתולדות הציונות את פלג הלחי
אבל ההמשך רק המשיך להתדרדר
זה לא פוליטיקה - זה יותר מזה
ובחרת בטוב
שביו היתר באה מסדרות סרטים ומשחקי מחשב אלימים
ומקפיטליזים חסר רחמים הבא ישירות מסרטים אמריקנים
רצח רבין היה הסמן שזה אכן כך.
אבל מי שלא יודע כבר במלחמת יום כיפור ראו שיש בעיה.
היה המהפך עבודה ליכוד ואכן בגין ושמיר היו אידאולגים
והחזרו לתולדות הציונות את פלג הלחי
אבל ההמשך רק המשיך להתדרדר
זה לא פוליטיקה - זה יותר מזה
ובחרת בטוב
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 226 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
היות ואני לא מאמין שסרטי קולנוע יכולים להפוך אנשים רעים לטובים...
אני גם לא מאמין שסרטי קולנוע או כל מדיום תרבותי כמו מוסיקה, ספרות, מחזות וכו' יכולים להפוך אדם טוב לאדם רע.
להאשים את ההתדרדרות והרקב בחברה בצריכה תרבותית נמוכה זה דמגוגיה.
אני גם לא מאמין שסרטי קולנוע או כל מדיום תרבותי כמו מוסיקה, ספרות, מחזות וכו' יכולים להפוך אדם טוב לאדם רע.
להאשים את ההתדרדרות והרקב בחברה בצריכה תרבותית נמוכה זה דמגוגיה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
איך הגעת לזה? איזה דת?שהדת אמורה להיות בסיס לאהבה...
נכון שיש אנשים שמפרשים ככה את הדת. סה"כ דת, כל דת, זה בסיס לכל אחד לקחת מה שהוא רוצה ולהתאים לנטיות ליבו שכנראה נובעות ממקורות אחרים.
יש גם , לא יודע אם בארץ, רבנים הומוסקסואלים מוצהרים. (בוודאי שיש כאלה לא מוצהרים גם בארץ. זה סטטיסטית נכון).
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
moco, נו אתה יודע...הדת..נו...מסעי הצלב, האינקוויזיציה, ג'הד, חיסול אתני פה ושם. הכל מאהבה.
אני חושב שממהרים מידי להניח את זרעי הפורענות הזו לרגלי הדתיים בכלל וש"ס בפרט. שום דבר לא מצביע על כך שהחלאה פעלה ממניעים דתיים ובכלל מנסיון שלי בחיים חלאות ממהרות למצוא צידוקים למניעים שלהם שנובעים מכך שהם פשוט חלאות.
אני חושב שממהרים מידי להניח את זרעי הפורענות הזו לרגלי הדתיים בכלל וש"ס בפרט. שום דבר לא מצביע על כך שהחלאה פעלה ממניעים דתיים ובכלל מנסיון שלי בחיים חלאות ממהרות למצוא צידוקים למניעים שלהם שנובעים מכך שהם פשוט חלאות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
nadavck
- חבר מביא חבר

אני מסכים שאין כרגע שום דבר שמצביע על המניע ועל הסיבה.
אבל כמו שאמרתי באחת התגובות מקודם: שתקנו, שתקנו... ואז מגיע משהו כזה והכל יוצא החוצה.
קחו את כל מה שש"ס אומרים על הומואים ותחליפו את המילה "הומואים" במילה כמו "תימנים" או "מרוקאים" או אפילו "ערבים".
זה לא היה עובר בשקט, אנשים היו מתפלצים מהגזענות...
אז הומו זה מחלה ומגעיל - כן
אבל רוסי זה מחלה ומגעיל - לא
ואיתיופי זה מחלה ומגעיל - לא
ויש כדור נגד מחלת התימנים שיהפוך אותם לאשכנזים - לא
אבל יש כדור נגד מחלת ההומואים שיהפוך אותם לסטרייטים - כן
מבין?
אבל כמו שאמרתי באחת התגובות מקודם: שתקנו, שתקנו... ואז מגיע משהו כזה והכל יוצא החוצה.
קחו את כל מה שש"ס אומרים על הומואים ותחליפו את המילה "הומואים" במילה כמו "תימנים" או "מרוקאים" או אפילו "ערבים".
זה לא היה עובר בשקט, אנשים היו מתפלצים מהגזענות...
אז הומו זה מחלה ומגעיל - כן
אבל רוסי זה מחלה ומגעיל - לא
ואיתיופי זה מחלה ומגעיל - לא
ויש כדור נגד מחלת התימנים שיהפוך אותם לאשכנזים - לא
אבל יש כדור נגד מחלת ההומואים שיהפוך אותם לסטרייטים - כן
מבין?
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 937 פעמים
זה בילבול בין סיבתיות לנסיבתיות ואתה מסתכן בכך שתגיע למצב שבו קודם יורים את החץ ואחר כך מציירים סביבו עיגול של מטרה.
חוצמזה שלהיות הומוסקסואל זה לא תופעה שמוגבלת לחילונים ואני בטוח שהם סובלים הרבה יותר כשהם מנסים לאזן בין מה שהם למי שהם.
חוצמזה שלהיות הומוסקסואל זה לא תופעה שמוגבלת לחילונים ואני בטוח שהם סובלים הרבה יותר כשהם מנסים לאזן בין מה שהם למי שהם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
זה תלוי איך אתה מסתכל על זה.zovirax כתב:המצב בארה"ב הרבה יותר גרוע מאצלנו בארץ ....
לא יצא לכם לראות ברונו?...
אי אפשר להשוות את ישראל לארה"ב בגלל הגודל. יש בארה"ב הרבה איזורים שונים לגמרי אחד מהשני ובמרחק גיאוגרפי רב אחד מהשני כך שהאוכלוסיות לא באות במגע יום יומי.
בסן פרנסיסקו לא מסתובבות קבוצות הומופוביות קיצוניות, ואני מניח שבנקודות הקריטיות ברצועת התנ"ך אף אחד לא מזדהה כגאה.
במרכז ישראל הקטנה, יש גם קהילה גאה וגם אוכלוסיות הומופוביות. הכל פה יותר צפוף.
משה
-
nadavck
- חבר מביא חבר

אז לגבי ההשוואה לארה"ב אני מסכים עם משה. בנוסף לכך, בארה"ב יש יותר פשעי שנאה מבארץ, אני מוכן לקבל את זה כעובדה. אבל זאת אינה נחמה - איך אומרים בצה"ל... כל אדם הוא עולם ומלואו?
zovirax שאל למה הכוונה שאני אומר שהכל יוצא החוצה?
הכוונה היא שביום יום, ניסים זאב, אלי ישי ואחרים מרשים לעצמם לומר דברים קשים עלי ועל חברי. אלה הם דברים שמאוד קשה לי לקבל ולחיות איתם.
בכל פעם שיש איזה מצעד או אירוע קהילה אני צריך לשמוע שאני חזיר, סוטה, מלוכלך, חולה ועוד כל מיני רעות קשות.
אני, חברי הקהילה וגם חברינו הסטרייטים האוהדים, מעבירים את האמירות האלה על סדר היום.
שאני אומר שהכל יוצא החוצה, אני אומר שכל המשקע שמצטבר לנו בלב יוצא. למה צריך 2 הרוגים במרכז תל אביב כדי שתוכניות רדיו יתקשרו לניסים זאב ויעמתו אותו עם הדברים שלו? פתאום ש"ס מוציאה הודעה שמדובר ברצח מתועב ונורא? לא ראיתי את ש"ס מוציאה הודעה כזאת על רצח הילדה נועה מלפני שבוע... או במקרה של הילדה רוז... מה קרה שכל כך חשוב לס"ש לשמור על ניקיון ולהוציא הודעה? אז אומרים שאנחנו מצביעים על ש"ס??
אז נכון, לא יודעים מי הרוצח? ואולי זה סתם איזה סיפור אהבה שלקח כיוון רע מאוד ואולי זה סטרייט שונא הומואים ואולי זה ערבי מבולבל ואולי...
אבל כמו ברצח רבין, כולנו יודעים מי לחץ על ההדק וכולנו יודעים מה היתה האווירה שהובילה לכך.
אולי סוף סוף אנשים יהיו יותר רגישים שהם אומרים וקוראים על זה שהומואים זה מחלה.
כי אנחנו כאן, אנחנו בכל מקום ואנחנו לא באמת מפריעים לאף אחד, אז WTF ???
zovirax שאל למה הכוונה שאני אומר שהכל יוצא החוצה?
הכוונה היא שביום יום, ניסים זאב, אלי ישי ואחרים מרשים לעצמם לומר דברים קשים עלי ועל חברי. אלה הם דברים שמאוד קשה לי לקבל ולחיות איתם.
בכל פעם שיש איזה מצעד או אירוע קהילה אני צריך לשמוע שאני חזיר, סוטה, מלוכלך, חולה ועוד כל מיני רעות קשות.
אני, חברי הקהילה וגם חברינו הסטרייטים האוהדים, מעבירים את האמירות האלה על סדר היום.
שאני אומר שהכל יוצא החוצה, אני אומר שכל המשקע שמצטבר לנו בלב יוצא. למה צריך 2 הרוגים במרכז תל אביב כדי שתוכניות רדיו יתקשרו לניסים זאב ויעמתו אותו עם הדברים שלו? פתאום ש"ס מוציאה הודעה שמדובר ברצח מתועב ונורא? לא ראיתי את ש"ס מוציאה הודעה כזאת על רצח הילדה נועה מלפני שבוע... או במקרה של הילדה רוז... מה קרה שכל כך חשוב לס"ש לשמור על ניקיון ולהוציא הודעה? אז אומרים שאנחנו מצביעים על ש"ס??
אז נכון, לא יודעים מי הרוצח? ואולי זה סתם איזה סיפור אהבה שלקח כיוון רע מאוד ואולי זה סטרייט שונא הומואים ואולי זה ערבי מבולבל ואולי...
אבל כמו ברצח רבין, כולנו יודעים מי לחץ על ההדק וכולנו יודעים מה היתה האווירה שהובילה לכך.
אולי סוף סוף אנשים יהיו יותר רגישים שהם אומרים וקוראים על זה שהומואים זה מחלה.
כי אנחנו כאן, אנחנו בכל מקום ואנחנו לא באמת מפריעים לאף אחד, אז WTF ???
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
ולצערי הנה דוגמא מהבוקר, מישהו שהוא גם חבר הפורום הזה (אבל כתב את הדברים בפורום אחר) מחה על הסיקור הרחב כי "בתל אביב אפילו תוקעים נוד ישר מריחים". ככה זה, "כולה" הרגו שני הומואים, זה נוד תל אביבי. יש הרבה טוקבקים שאומרים שזה בגלל המצעדים והפרובוקציות, שצריך לשבת בשקט ולסתום. לצערי זה ז'אנר הרבה יותר נפוץ של סוג האנשים שחושבים שנשים אשמות באונס של עצמן, כי הן מתלבשות פרובוקטיבי ופותחות את הפה, או שמגיע להן פליק מהבעל בגלל חוצפתן, או באופן כללי. אבל בעיני אין הבדל.
-
nadavck
- חבר מביא חבר

drixie, ההמלצה שלי היא להפסיק לקרוא טוקבקים. הם תמיד מעיליבים לא חשוב מה נושא הכתבה. כתבה על דובת פנדה נכחדת מסין שילדה גור יכולה לייצר טוקבקים מזעזעים ולכן... פשוט לא קוראים. אני מבדיל בין טוקבקים לבין שיח "סלון" או שיח ציבורי. זה ידוע שהטיקבוק הוא מן פח אשפה בו אנשים מרשים לעצמם לומר דברים שלא היו אומרים ביום יום...
נקודת אור אחת חשובה: שים לב איך בתחילת השירשור, המנהלים מפגינים קצת מתח וחוסר ביטחון לגבי נושא השירשור. אני בטוח שכולנו פחדנו מאותו דבר וזאת גם הסיבה שאני חששתי לעלות את הנושא. אבל בינתיים אני מגלה שאני מחובר לפורום הנכון, לא רק תרבות שיחה בנושאי קולנוע ביתי אלה תרבות שיח ודיאלוג נעים בכל נושא, הרבה סבלנות ואנשים טובים.

נקודת אור אחת חשובה: שים לב איך בתחילת השירשור, המנהלים מפגינים קצת מתח וחוסר ביטחון לגבי נושא השירשור. אני בטוח שכולנו פחדנו מאותו דבר וזאת גם הסיבה שאני חששתי לעלות את הנושא. אבל בינתיים אני מגלה שאני מחובר לפורום הנכון, לא רק תרבות שיחה בנושאי קולנוע ביתי אלה תרבות שיח ודיאלוג נעים בכל נושא, הרבה סבלנות ואנשים טובים.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 75 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הנה הגיע תורי לדחוף את השני יורוסנט שלי.
אני דווקא אתחיל ממה שאמר AdiLev. אני ממש לא חושב שיש קשר לסרטים, משחקי מחשב, קפיטליזם או אמריקאים. אבל זה לא הנושא.
העניין באמת היה מזעזע. וגם מכעיס. עכשיו אני אגיד משהו שקשור באמת לדתיים, אבל אני לא אומר שיש קשר בין דתיים לרצח.
נזכרתי עכשיו בויכוח שהיה לי לגבי המצעד בי-ם. חבר שלי רצה ללכת, אני חשבתי שזה מיותר, ולא הצלחנו לשכנע אחד את השני. עד שראיתי איזה סרט שעשו על המצעד הראשון בי-ם. בסרט הזה הראו איזה קבוצה של נשים דתיות אמריקאיות, שמסבירות שמטרת המצעד היא להדביק אנשים באיידס. וכל עוד יש אנשים שמאמינים בזה, ומעבירים את זה לילדים שלהם, אנחנו בבעיה.
מזכיר לי את מה שהיה אומר אל בנדי. Couldn't we all just get along?
אני דווקא אתחיל ממה שאמר AdiLev. אני ממש לא חושב שיש קשר לסרטים, משחקי מחשב, קפיטליזם או אמריקאים. אבל זה לא הנושא.
העניין באמת היה מזעזע. וגם מכעיס. עכשיו אני אגיד משהו שקשור באמת לדתיים, אבל אני לא אומר שיש קשר בין דתיים לרצח.
נזכרתי עכשיו בויכוח שהיה לי לגבי המצעד בי-ם. חבר שלי רצה ללכת, אני חשבתי שזה מיותר, ולא הצלחנו לשכנע אחד את השני. עד שראיתי איזה סרט שעשו על המצעד הראשון בי-ם. בסרט הזה הראו איזה קבוצה של נשים דתיות אמריקאיות, שמסבירות שמטרת המצעד היא להדביק אנשים באיידס. וכל עוד יש אנשים שמאמינים בזה, ומעבירים את זה לילדים שלהם, אנחנו בבעיה.
מזכיר לי את מה שהיה אומר אל בנדי. Couldn't we all just get along?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הבעיה העיקרית היא לא סביב הומואים/לסביות, אלא סביב קבלת השונה.
אני עובד הרבה עם ילדים מוגבלים בכל מיני מוגבלויות, ואחת הבעיות הקשות ביותר של ילדים מוגבלים מתבגרים היא קבלתם ע"י הסביבה, הרבה מאד מהילדים הללו נשארים תחת כנפי הוריהם ולא מתפתחים בצורה עצמאית (ויש ביניהם לא מעט כאלה שיכולים להצליח טוב יותר מהרבה מאד אנשים שאני מכיר) פשוט כי הסביבה לא נותנת להם, כי ילדים אחרים ויותר גרוע, מבוגרים אחרים מתייחסים אליהם כנגועים.
אני, חלילה, לא משווה הומואים/לסביות לאנשים מוגבלים, ההשוואה הזו היא רק כדי להראות מהו יחס הסביבה לשונה.
הפתרון לטווח רחוק הוא כמו תמיד חינוך לסבלנות וסובלנות, אבל עד אז, צריך פשוט לא לתת במה לכל אותם אנשים שחיים במחשכים ויוצאים בהצהרות כמו: רעידת האדמה קרתה כי יש הומואים, השואה קרתה כי היה משכב זכר ועוד כל מיני פנינים.
כמו ש-oferlaor כתב, מלבד התוצאות הרצחניות והכואבות המיידיות, 2 הרוגים ועשרות פצועים, קיים החשש שלא מעט בני נוער יפחדו להיפגש.
nadavck ו-drixie, צריך הרבה אומץ כדי לעשות מה שעשיתם פה היום.
נקווה שיגיעו ימים שאנשים לא יצטרכו אומץ כדי "לצאת מהארון" (גם אני לא אוהב את הביטוי הזה).
אני עובד הרבה עם ילדים מוגבלים בכל מיני מוגבלויות, ואחת הבעיות הקשות ביותר של ילדים מוגבלים מתבגרים היא קבלתם ע"י הסביבה, הרבה מאד מהילדים הללו נשארים תחת כנפי הוריהם ולא מתפתחים בצורה עצמאית (ויש ביניהם לא מעט כאלה שיכולים להצליח טוב יותר מהרבה מאד אנשים שאני מכיר) פשוט כי הסביבה לא נותנת להם, כי ילדים אחרים ויותר גרוע, מבוגרים אחרים מתייחסים אליהם כנגועים.
אני, חלילה, לא משווה הומואים/לסביות לאנשים מוגבלים, ההשוואה הזו היא רק כדי להראות מהו יחס הסביבה לשונה.
הפתרון לטווח רחוק הוא כמו תמיד חינוך לסבלנות וסובלנות, אבל עד אז, צריך פשוט לא לתת במה לכל אותם אנשים שחיים במחשכים ויוצאים בהצהרות כמו: רעידת האדמה קרתה כי יש הומואים, השואה קרתה כי היה משכב זכר ועוד כל מיני פנינים.
כמו ש-oferlaor כתב, מלבד התוצאות הרצחניות והכואבות המיידיות, 2 הרוגים ועשרות פצועים, קיים החשש שלא מעט בני נוער יפחדו להיפגש.
nadavck ו-drixie, צריך הרבה אומץ כדי לעשות מה שעשיתם פה היום.
נקווה שיגיעו ימים שאנשים לא יצטרכו אומץ כדי "לצאת מהארון" (גם אני לא אוהב את הביטוי הזה).
אפרופו "לצאת מהארון". מי שעוכב אחרי TRUE BLOOD בטח נתקל בביטוי החמוד שלהם לתיאור ערפד שמחליט לספר לסביבתו על ערפדיותו: לצאת מארון המתים = get out of the coffin. בעצם כל הסדרה עוסקת בקבלת השונה: ערפדים, SHAPESHIFTERS, כושים, הומואים.