לאיזה נגן mp3 האיכות שמע הכי טובה?
לא עדיף את הD2? הוא אמנם גדול אבל יש לו ביקורות טובות וב http://www.tgt.co.il/showthread.php?p=170401 הוא קיבל ציון יותר טוב בהרבה.
קנה את הCOWON S9, יש גרסא של 32ג"ב
תומך בהמון פורמטים, הנגן עם איכות השמע הטובה ביותר מהדגמים של בCOWON.
הוא כולל פילטרים של BBE+ וJETEFFECT 3
הנגן הוא מסך נגיעה ונוח לשימוש.
לי אישית יש אחד, עם סנייזר CX95 שומעים מצויין.
לי אישית יש אחד, עם סנייזר CX95 שומעים מצויין.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1375
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
Shakedd כתב:קנה את הCOWON S9, יש גרסא של 32ג"ב
לי אישית יש אחד, עם סנייזר CX95 שומעים מצויין....
מסכים מאוד. בכלל כל נגן מחברת COWON iAudio יתן לך תמורה מלאה. איכות המוזיקה שלהם פשוט מעולה.
אני אישית בדקתי שירים ספציפים עם אותם אוזניות על נגני האיפוד לעומת ה iAudio וההבדל ממש מורגש.
לך לבאג ותבקש להאזין. קח איתך קובץ MP3 שאתה מכיר את איכותו ופשוט תשווה.
בברכה קובי כהן
מסכים . ואז אתה יכול לקבל נגן זול יחסית עם 16 או אולי אפילו 32GBdenis29 כתב:יכול לנסות sansa Fuze עם אתה לא אוהב מסכי מגע , יש גרסה של 8GB וניתן להרחיב זכרון...
גם עם האוזניה הכי טובה ,ההבדלים בין נגן טוב(FUZE) ונגן מעולה (IAOUDIO/SONY )יהיו מאוד קטנים אם אתה שומע פורמאט לוסלסס . אם אתה לא קונה אוזניות יקרות , ולא מתכווין בעתיד הנראה לעיין , תגש לחנות , תבדוק איך הנגנים מחזיקים לך ביד ואיך נוח לך , ואיזה ממשק משתמש נוח לך , ואז תבחר ע"פ זה
שווה לשלם מחיר פרימיום עבור נגן מהמעלה הראשונה אם אודיו זה הדבר הכי חשוב , אבל אז את לא משתמש בMP3 , ובד"כ קונה גם אוזניות הרבה יותר יקרות מהסטנדרט . אם זה לא המצב פשוט תשחק עם הזולים בינהם ותבחר
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
שגם ככה FLAC , APE ושער הלוסלס בדרך כלל מעוד כבדים מבחינה של משקל קובץ , עד 30 מגה ויותר ,
אני בטוח שיש הבדל ,אבל עדין תלוי עם אתה רוצה לסחוב את כל הספריה שלך איתך או לא , הרבה שם מריכיבים IMOD ,
יענו איפוד עם זכרון פלאש ,וקונים איזה מגבר אוזניות. אבל זה כבר השקעה לא קטנה ,אני עצמי חשבתי ללכת על i7 ,אבל חיקיתי ל
i9 ,בסוף נשבר לי מחלקות והאמת לא הכי איבתי את העיצוב שלו ,והלכתי על FUZE ,כי אני לא אוהב מסכי מגה ומעדיף מקשים אמיתיים
ונראה לי נחמד שיש לו גלגלת לשליטה ולא סתם איזה מקשים או משהוא עם חיישני חום וכו'
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
denis29 באתר שהזכרת יש גם המון אנשים עם אוזניות CUSTOM יקרות בטירוף ששומעים MP3 עם 128 , ולעיתים כשמחליפים אוזניה שואלים על ההבדל בין זה ל256 ? SO WHAT ? אני מבדיל בין לוסלסס על אייפוד קלאסיק עם אוזניית זנהייזר CX300 , שהיא בתחתית שרשרת המזון של אוזניות IEM
מה שאני רוצה לומר זה שאם אתה אוהב מוסיקה אתה תרצה אולי שיהיה לך מבחר נמוך יותר , אבל באיכות גבוהה שתתן לך להנות כמו שצריך מהנגן . (אתה תמיד יכול להוריד תקליטורים מסויימים שנמאס לך ולהחליפם באחרים , אבל אתה לא יכול לשפר את האיכות של הקובץ
וד"א שומעים אמנם הבדלים גדולים בין אוזניות גם עם MP3 320 או AAC 420 (שני הפורמאטים הנתמכים ע"י הפלאפון שלי
), ואני מתפלא עד כמה ניתן להשיג עם אוזניות איכות , אבל עדיין אין תחליף לאיכות קובץ המקור .
מה שאני רוצה לומר זה שאם אתה אוהב מוסיקה אתה תרצה אולי שיהיה לך מבחר נמוך יותר , אבל באיכות גבוהה שתתן לך להנות כמו שצריך מהנגן . (אתה תמיד יכול להוריד תקליטורים מסויימים שנמאס לך ולהחליפם באחרים , אבל אתה לא יכול לשפר את האיכות של הקובץ
וד"א שומעים אמנם הבדלים גדולים בין אוזניות גם עם MP3 320 או AAC 420 (שני הפורמאטים הנתמכים ע"י הפלאפון שלי