לאיזה נגן mp3 האיכות שמע הכי טובה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אומרים שה-ZUNE בעל אחת היציאות אודיו הטובים ביותר (גם האייפודים לא רעים).
מן הסתם, אם אתה מחפש משהו פשוט אז מרבית נגני ה-MP3 בשוק הם סבירים למדי ואין המון הבדלים בינהם באיכות הצליל.
מן הסתם, אם אתה מחפש משהו פשוט אז מרבית נגני ה-MP3 בשוק הם סבירים למדי ואין המון הבדלים בינהם באיכות הצליל.
לפי כול מה שנשמע ברשת , אזי הזון הוא הרבה פחות טוב מהנגנים של סוני , במיוחד סדרת הX וסדרת הA
רק שתדע שהם עולים בהתאם (הרבה יותר יקרים מאייפוד מקביל ), וכמובן אתה לא יכול להשתמש בשום פורמאט לוסלסס חוץ מWAV (וגם זה לא כ"כ ברור כי סוני אומרים PCM , וממה שאני הבנתי זה WAV אבל יכול להיות גם משהו אחר )
ד"א תתכונן להוצאה גדולה מאוד על אוזניות
אוזניות IEM מתחילות מסקול קנדי בעשרות דולרים ועד אוזניות CUSTOM של מעל 1000 דולר
רק שתדע שהם עולים בהתאם (הרבה יותר יקרים מאייפוד מקביל ), וכמובן אתה לא יכול להשתמש בשום פורמאט לוסלסס חוץ מWAV (וגם זה לא כ"כ ברור כי סוני אומרים PCM , וממה שאני הבנתי זה WAV אבל יכול להיות גם משהו אחר )
ד"א תתכונן להוצאה גדולה מאוד על אוזניות
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
איך בדיוק מדרגים "איכות שמע" בסולם מדורג?
איכות שמע זה עניין סובייקטיבי לחלוטין, ותלוי בכ"כ הרבה גורמים שאני לא מאמין למבחנים האלה...
מעבר לזה, תסלח לי - אבל אם אתה שומע מוזיקה ב MP3 סביר להניח שלא תבחין בהבדל האיכות בין אייפוד,זון, I7 או D2, בפרט בשימוש באוזניות ולא בהגברה חיצונית.
לגבי איך "משיגים" שירים בפורמטי לוסלס - ממירים לבד מדיסקים שברשותך.
איכות שמע זה עניין סובייקטיבי לחלוטין, ותלוי בכ"כ הרבה גורמים שאני לא מאמין למבחנים האלה...
מעבר לזה, תסלח לי - אבל אם אתה שומע מוזיקה ב MP3 סביר להניח שלא תבחין בהבדל האיכות בין אייפוד,זון, I7 או D2, בפרט בשימוש באוזניות ולא בהגברה חיצונית.
לגבי איך "משיגים" שירים בפורמטי לוסלס - ממירים לבד מדיסקים שברשותך.
- uriler
- גורו

- תגובות: 10116
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 513 פעמים
שני דברים:
1. לא ברור לי איך הבנת את זה, אבל ממש לא נכון. גם עם נגן שנותן איכות צליל טובה וקובץ באיכות מספיקה אפשר בהחלט להרגיש הבדל בין אוזניות איכותיות ללא איכותיות.
2. לא. קובץ MP3 הוא קובץ שאיבד כבר מאיכותו - אין אפשרות ליצור יש מאין את הפרטים החסרים ולהעלות את האיכות.
1. לא ברור לי איך הבנת את זה, אבל ממש לא נכון. גם עם נגן שנותן איכות צליל טובה וקובץ באיכות מספיקה אפשר בהחלט להרגיש הבדל בין אוזניות איכותיות ללא איכותיות.
2. לא. קובץ MP3 הוא קובץ שאיבד כבר מאיכותו - אין אפשרות ליצור יש מאין את הפרטים החסרים ולהעלות את האיכות.