על תופעות הלוואי של החיסונים מול תופעות הלוואי של אלו שלא מחסנים - מומלץ(i)
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אני יודע שלא הגבת לי אבל עדיין לתחושתי אתה תוקף ואין ממש צורך בכך כי לא חובה להסכים.14/12/2022 10:24moco כתב: אחד הפוסטים ההזויים יותר, ולא שחסר בשרשור הזה.
בכל תגובתך שמצטטת את הפוסט שלי, לא התיחסת אפילו לדבר אחד שאני כתבתי שביכול אתה מגיב אליו. אין אפילו 1% של חפיפה בין הנושאים.
מעבר לכך, בכלל לא הגבתי אלייך. לא ברור הצורך שלך לצטט אותי כבסיס לראנט שלך....
הגבתי לך בנושא הביטוחים ,חברות הביטוח מחפשות כל דרך אפשרית להתגונן ולא לשלם למבוטחים ,כך שאם החיסון גורם נזק כדי שהביטוח ישלם למשהו צריך גוף שירשום בצורה ברורה שהחיסון בעייתי ואת זה אף אחד לא יעשה.
איתכן שאתה אדם חיובי יותר ממנו או מכותב השרשור שאותו תקפת אבל באמת לא עולות לך עשרות סימני שאלה על ההתנהלות של השנתיים האחרונות?אם זה מבחירה או פחד אני לגמרי מבין ,אם זה כדי להקל על החיים ולהוריד לחצים אני גם מאוד מבין אבל בשורה התחתונה בנושא השנתיים האחרונות נחצו גבולות שלא קשורות למחלות וחיסונים.
מה עומד מאחורי הדברים אני לא לגמרי יודע למרות שנחשפתי להרבה מידה בנושא ממקור ראשון ,ברור שכסף כוח ושליטה כן
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
קראת את כל מה שרשמתי? ציינתי גם שהבעיה היא שאין מידע לגבי המצב החיסוני של כל מי שמת בפתאומיות. אבל בישראל יש יותר מחוסנים מאשר בלתי מחוסנים, כך שהסתברותית, יש יותר סיכוי שרוב המתים כן התחסנו.14/12/2022 0:25gildmor כתב: תן לי לנחש.. בדקת את התיק הרפואי של כולם והגעת למסקנה שכולם היו מחוסנים ולא היו שום בעיות רפואיות אחרות. גם דוקטור מומחה לניתוח מקרי מוות וגם עובד בשב"כ\מוסד?...
@claudia5
לא ברור לי מה אתה רוצה ממני.
לא ברור לי במה יש חובה להסכים או לא.
לא הבעתי דיעה שאיתה אפשר להסכים או לא. דיווחתי על חוק שנוגע לביטוח חיים. לכל היותר אתה יכול לטעון שהמצאתי משהו או שיקרתי או סילפתי - לא שאתה מסכים או לא מסכים.
יידעתי את הבחור על חוק שנוגע לביטוח חיים, כאשר זה די מפריך את הטענה שהתחסנות יכולה להשפיע על התוקף של ביטוח חיים.
אתה בכלל לא מתיחס לנושא, אלא נראה שאתה פשוט רוצה לכתוב משהו על חיסונים .אני לא מצליח להבין למה היית צריך לקשר את זה בצורה מוזרה למה שאני כתבתי.
בנושא הכללי של חיסוני קורונה אין לי שום רצון להיכנס לדיון הזה. קריאת השרשור היא בעיקר מהווה עיניין אנתרופולוגי בשבילי.
לא ברור לי מה אתה רוצה ממני.
לא ברור לי במה יש חובה להסכים או לא.
לא הבעתי דיעה שאיתה אפשר להסכים או לא. דיווחתי על חוק שנוגע לביטוח חיים. לכל היותר אתה יכול לטעון שהמצאתי משהו או שיקרתי או סילפתי - לא שאתה מסכים או לא מסכים.
יידעתי את הבחור על חוק שנוגע לביטוח חיים, כאשר זה די מפריך את הטענה שהתחסנות יכולה להשפיע על התוקף של ביטוח חיים.
אתה בכלל לא מתיחס לנושא, אלא נראה שאתה פשוט רוצה לכתוב משהו על חיסונים .אני לא מצליח להבין למה היית צריך לקשר את זה בצורה מוזרה למה שאני כתבתי.
בנושא הכללי של חיסוני קורונה אין לי שום רצון להיכנס לדיון הזה. קריאת השרשור היא בעיקר מהווה עיניין אנתרופולוגי בשבילי.
משה
וזו בדיוק הסיבה לכך שאין ממש משמעות לכך שאנשים שמתו מדוב לב היו ברובם מחוסנים.14/12/2022 11:34יהלי ב כתב: קראת את כל מה שרשמתי? ציינתי גם שהבעיה היא שאין מידע לגבי המצב החיסוני של כל מי שמת בפתאומיות. אבל בישראל יש יותר מחוסנים מאשר בלתי מחוסנים, כך שהסתברותית, יש יותר סיכוי שרוב המתים כן התחסנו....
אם 80% מהאוכלוסייה הם מחוסנים, ו-80% מהמתים מדום לב הם מחוסנים, אז החיסון אינו משפיע על הסיכוי למות מדום לב. אולי לא לכולם זה אינטואיטיבי.
גם אם יש עליה במוות מדום לב אצל מחוסנים - מישהו פה מפספס משהו בסיסי. כל תרופה יש תופעות לוואי, כולל מוות, והן אמורות להיות מאוד נדירות. יש ועדה שממש יושבת ומגיעה למסקנה שעל כל מליון מחוסנים (נניח), אחד ימות מדום לב. מצד שני יש את החיסכון בחיים כתוצאה מהחיסון, וכן מישהו ממש עושה את ההחלטה הזו.
אותו דבר בהרבה דברים, כמו למשל רמזורים, שישמו רק בצומת שבו נהרגו Y אנשים. ככה כלכלה פועלת, ככה רפואה פועלת.
אותו דבר בהרבה דברים, כמו למשל רמזורים, שישמו רק בצומת שבו נהרגו Y אנשים. ככה כלכלה פועלת, ככה רפואה פועלת.
זה אכן קל מאוד, אולי קצת הכללה אבל זה בדרך כלל אותם אנשים שגם מאמינים בכדור הארץ שטוח, אילומינטי, 5G ועוד כהנה וכהנה בילבולי שכל בהתאם לאופנה האחרונה של השרלטנים שששוטפים להם את המוח. מכיר כאלה אישית, שבזמן הקורונה היו עסוקים בעניני חיסונים ואז עברו לאילומינטי.14/12/2022 9:50claudia5 כתב: קל מאוד להגיד שמי שמתנגד לחיסוני קורונה הוא מטורלל שבטח חושב שהעולם מרובע או משולש כי אז אפשר לפסול כל טיעון חכם.
יש טיעונים ועובדות ברורות בנושא מה שקרה בשנתיים האחרונות ,מותר לבחון אותם ומותר גם מראש לותר על ניתוח ולזרום עם הכלל....
לא סתם נכנסתי לקבוצות האלה, באמת הסתקרנתי איך הגיעו לכל המסקנות שהגיעו. לא מצאתי ולו טיעון אחד חכם או מנומק ברמה סבירה. זה הכל גיבוב של חצאי אמיתות, מונחים מדעיים ושלל סילופים מעורבבים יחד כמו בבלנדר ותגובות שהמטרה שלהם בעיקר לדחוף את המסרים מדף המסרים שלהם. אם נוסיף לזה את הנטיה לשקר ברמה של להמציא מתים שלא היו, זיוף מודעות אבל, "אני בדרך כלל מתחסן אבל החיסון הזה זה מקרה שונה...".
בקיצור מדובר בקיצוניים שלא בוחלים בשום אמצעי אפילו הכי בזוי להשיג את מטרתם.
אפשר כמובן לנהל דיון רציני על התנהלות המדינה והעולם בכלל אבל כנראה לא עם מתנגדי חיסונים שלא מסוגלים לנהל דיון עניני כי הם קודם כל פאנטים וכשמשלבים את זה עם בורות התוצאה די מתסכלת.
כמו לנהל דיום עם ילד בגן שזורק משפטים ששמע ולא מבין, וכשמסבירים לו הוא מתעצבן ואז זורק עוד כמה משפטים לא קשורים. אפילו בדיון כאן היו כבר כמה תגובות כאלה.
הסבירו כבר שברגע שבפוליסה כתוב שהיא מכסה מוות אז משלמים זה דווקא משהו שיחסית קשה להתחמק ממנו, מת זה מת. במדינות אחרות הם יכולים להתחמק אולי בתירוץ של אולי (אם יש ספק) הבן אדם התאבד, או אם יש החרגה להשתתפות בפעילות לא חוקית ושאר סעיפים שיש וכל פוליסה לגופה.14/12/2022 11:12claudia5 כתב: הגבתי לך בנושא הביטוחים ,חברות הביטוח מחפשות כל דרך אפשרית להתגונן ולא לשלם למבוטחים ,כך שאם החיסון גורם נזק כדי שהביטוח ישלם למשהו צריך גוף שירשום בצורה ברורה שהחיסון בעייתי ואת זה אף אחד לא יעשה.
מה עומד מאחורי הדברים אני לא לגמרי יודע למרות שנחשפתי להרבה מידה בנושא ממקור ראשון ,ברור שכסף כוח ושליטה כן...
לא חייבים לדחוף את החיסונים לכל תחום.
"ברור שכסף כוח ושליטה" זה גם משהו שמתחיל כל קונספירציה טובה...
ברור שבישראל היה היו שיקולים פוליטיים, כמו לאלץ כל מי שחזר מכל מדינה להיות בסגר למרות שבקושי היו בה חולים (אפילו פחות מאשר כאן) רק בחשש של להגדיר סגר רק על תיירים מארה"ב שבאותו זמן היו יותר חולים שם.
היו גם שיקולים של לא לאכוף סגר במיוחד על החרדים בגלל שביבי תלוי בהם.
הנקודה היא שהשיקולים האלה תמיד קיימים בפוליטיקה כאן, גם בממשלה עכשיו יעשו כל מני שינויים לטובת החרדים ועבריינים כך שאין חידוש במה שקרה בזמן הקורונה. גם ברור שמי שהולך לפוליטיקה מעוניין בכוח.
כל החיים שלך כאן ובכל מקום נשלטים בסופו של דבר על ידי בעלי הממון שיש להם הרבה יותר השפעה מלכל אחד על הפוליטיקאים ובכלל, אבל זה קורה כל הזמן לא רק בזמן הקורונה.
אז במקום לבזבז זמן ואנרגיות על שטויות שקשורות לחיסונים עדיף להתמקד במה שיותר משפיע ביום יום וועל העתיד של כל מי שישאר כאן שזה השליטה של מפלגות קיצוניות ועבריינים במדינה.
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
זה לא רלוונטי לטיעון כאן. ברור שאם 100% מהאוכלוסיה מחוסנים אז לא ניתן לקבוע שמקרי המוות הם בגלל החיסון אם אין קבוצה שניתן להשוות אליה. כאן המקרה שונה. ישנה עליה חדה במס מקרי המוות מדום לב בשנה וחצי האחרונות בהשווה לממוצעים של שנים קודמות. אז סבירות אחת היא שאחת מתופעות הלוואי הלא שכיחות במיוחד של החיסון זה מוות מדום לב ובגלל שהמון חוסנו, אז יש יותר דיווחים על מקרים כאלו. אבל גם זה לא הכי מסתדר עם העובדה שסטטיסטית, בבריטניה כן רואים עליה יחסית של 13% במקרי מוות בהשוואה לממוצע של שני קודמות.14/12/2022 11:52odedee כתב: וזו בדיוק הסיבה לכך שאין ממש משמעות לכך שאנשים שמתו מדוב לב היו ברובם מחוסנים.
אם 80% מהאוכלוסייה הם מחוסנים, ו-80% מהמתים מדום לב הם מחוסנים, אז החיסון אינו משפיע על הסיכוי למות מדום לב. אולי לא לכולם זה אינטואיטיבי....
ישנה עלייה חדה מדום לב? אשמח לראות אסמכתה לעניין זה. עד שתביא כזו, אביא אחת שנתן משרד הבריאות בהקשר זה. כל המעוניין יכול לקרוא את הדו"ח המפורט, אבל אתן פה את השורה התחתונה שלו: לא נצפה קשר בין החיסון לבין דום לב ונשימה... לא נצפה קשר בין החיסון לבין תסמונת כלילית חריפה, למעט מקרימיוקרדיטיס (בעיקר בבנים צעירים) שידועים למשרד הבריאות ודווחו בעבר... אין שיעור גבוה יותר מהצפוי של תחלואה קרדיאלית כתופעת לוואי בסמיכות לקבלת החיסון.14/12/2022 18:07יהלי ב כתב: זה לא רלוונטי לטיעון כאן. ברור שאם 100% מהאוכלוסיה מחוסנים אז לא ניתן לקבוע שמקרי המוות הם בגלל החיסון אם אין קבוצה שניתן להשוות אליה. כאן המקרה שונה. ישנה עליה חדה במס מקרי המוות מדום לב בשנה וחצי האחרונות בהשווה לממוצעים של שנים קודמות. אז סבירות אחת היא שאחת מתופעות הלוואי הלא שכיחות במיוחד של החיסון זה מוות מדום לב ובגלל שהמון חוסנו, אז יש יותר דיווחים על מקרים כאלו. אבל גם זה לא הכי מסתדר עם העובדה שסטטיסטית, בבריטניה כן רואים עליה יחסית של 13% במקרי מוות בהשוואה לממוצע של שני קודמות....
לא אתפלא אם עכשיו יבואו ההסתייגויות הצפויות (זה דו"ח על חצי מ-2021 ועכשיו כבר סוף 2022, זה נכתב בידי אנשי משרד הבריאות לכן הכל שקרים, וכו'). מצטער, בלי עובדות אין לי שום עניין באמירות פבלוביות כאלה.
https://www.gov.il/BlobFolder/reports/v ... me-mda.pdf
14/12/2022 18:07יהלי ב כתב: זה לא רלוונטי לטיעון כאן. ברור שאם 100% מהאוכלוסיה מחוסנים אז לא ניתן לקבוע שמקרי המוות הם בגלל החיסון אם אין קבוצה שניתן להשוות אליה. כאן המקרה שונה. ישנה עליה חדה במס מקרי המוות מדום לב בשנה וחצי האחרונות בהשווה לממוצעים של שנים קודמות. אז סבירות אחת היא שאחת מתופעות הלוואי הלא שכיחות במיוחד של החיסון זה מוות מדום לב ובגלל שהמון חוסנו, אז יש יותר דיווחים על מקרים כאלו. אבל גם זה לא הכי מסתדר עם העובדה שסטטיסטית, בבריטניה כן רואים עליה יחסית של 13% במקרי מוות בהשוואה לממוצע של שני קודמות....
אני מניח שאתה מתייחס לנתון הבא?
מתוך הדיווח הזה?
https://fingertips.phe.org.uk/static-re ... eport.html
(זה המקור היחידי שהצלחתי למצוא כסימוכין לעליה בתמותה של 13%)
Batnun
.
תשמע הקונספירטורים הגזימו הפעם ..
https://www.foxnews.com/politics/covid-origins-may-have-been-tied-chinas-bioweapons-program-gop-report
https://www.foxnews.com/video/6317246542112
https://www.foxnews.com/politics/covid-origins-may-have-been-tied-chinas-bioweapons-program-gop-report
https://www.foxnews.com/video/6317246542112
להנות וכמה שיותר 
OLED83G2 / htpc RYZEN 9 3900X GTX1080 madvr / PIONEER LX504 /
MOREL MT3
MOREL MT3
מצד אחד, לא מופרך
מצד שני
https://nymag.com/intelligencer/article ... ecute.html
יש רפובליקנים שלא כל הברגים אצלהם במקום
מצד שני
https://nymag.com/intelligencer/article ... ecute.html
יש רפובליקנים שלא כל הברגים אצלהם במקום
לא עניין של מופרך יותר עניין של קונספירציות לטענת מספר לא מבוטל של אנשים..
הפרד ומשול טהור ..ראה ערך כנסת ישראל .
וכמובן להגחיך.
הפרד ומשול טהור ..ראה ערך כנסת ישראל .
וכמובן להגחיך.
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3