על תופעות הלוואי של החיסונים מול תופעות הלוואי של אלו שלא מחסנים - מומלץ(i)
אתה יכול, להביא, טיעונים הכל טוב, העניין הוא שאין קשר בין מה שרשמתי לבין תגובתך..
ושוב תרים טלפון ותבדוק.
אל תהיה בת יענה כשהסכנה חולפת ואתה עם הראש בחול.
ושוב תרים טלפון ותבדוק.
אל תהיה בת יענה כשהסכנה חולפת ואתה עם הראש בחול.
להנות וכמה שיותר 
OLED83G2 / htpc RYZEN 9 3900X GTX1080 madvr / PIONEER LX504 /
MOREL MT3
MOREL MT3
גם אין קשר למה חברת ביטוח תעשה לנושא הזה בכלל, לך ולחברת ביטוח יש חוזה פרטי שאמור לכסות מה שמכוסה על פי הפוליסה זה לא יכול להשתנות בגלל קורונה או כל דבר אחר. יש לך כיסוי למוות תקבל פיצוי יש לך פיצוי למחלות מסויימות תקבל פיצוי אם קרו לא משנה מאיזו סיבה.13/12/2022 14:31totlip כתב: אתה יכול, להביא, טיעונים הכל טוב, העניין הוא שאין קשר בין מה שרשמתי לבין תגובתך..
ושוב תרים טלפון ותבדוק.
אל תהיה בת יענה כשהסכנה חולפת ואתה עם הראש בחול....
עד כמה שזכור לי הממשלה קיבלה התחייבות מפייזר לגבי איזשהי קרן פיצויים במידה ויסתבר שיש נפגעים מהחיסון, הם אלה שאמורים לטפל בזה לא חברת הביטוח של כל אחד. אולי עוד שנה שנתיים כשיבדקו את הנתונים ביסודיות יגלו משהו שלא ידעו קודם ואולי לא. פייזר לא תברח כנראה בניגוד לכל מני קונספירטורים שמפריחים תחזיות אימים היום ואחר כך נעלמים או משנים גרסה כשהמציאות טופחת להם בפנים.
אבל זה משהו שאפשר לבדוק בעיקר רק באופן סטטיסטי אם בקבוצת גיל מסויימת עם מאפיינים מסויימים היו יותר\פחות מקרי מוות\מחלות עם\בלי חיסון וכו. במקרה נקודתי מאוד קשה להוכיח או לשלול קשר לחיסון או כל דבר אחר גם אם קרה כמה שעות\יום אחרי אחרי.
מה שיפה בקונספירציה זה שמתישהו בזמן כלשהו אחד מהם יהיה צודק ואז הוא יבוא הנה אמרתי לכם.
בערך כמו שכל יום אזהיר שעומד לרדת גשם ויהיו הצפות ואנשים ימותו מזה ומתישהו אולי בעוד כמה ימים\חודשים זה יקרה ויצא שצדקתי...
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
העניין הוא שכמעט ואין שבוע אחד שאני לא קורא באיזו ידיעה על עוד מקרה של דום לב בארץ ובעולם. רק השבוע היו 3 מקרים בארץ.
נערה בת 15 דום לב אתמול:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=16 ... 7565806683
לפני 3 ימים נער בן 19 מירושליים במהלך משחק:
https://rotter.net/forum/scoops1/772618 ... ttGKE5X22g
נערה בת 15 מבאר שבע מתה מדום לב לפני שבועיים
https://www.facebook.com/search/top?q=% ... 7%A8%D7%94
היה השבוע עוד משהו בן 42 שנמצא מת בשירותים של סופרמרקט.
ברבע מרתון בקליפורניה, רופא ביצע אחיה והציל שני רצים שקיבלו דום לב בהפרש של חצי שעה
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... athon.html
הסיכוי לתרחיש כזה הוא 1 ל500 מליון (שני מקרי דום לב של צעירים בריאים באותו מרתון)
ויש גם את זה. יותר חולי קורונה מחוסנים מתים מקורונה מאשר בלתי מחוסנים
מי שמחפש עדויות יכול למצוא ממש בקלות. אין יום שאני לא שומע על מקרה מוות פתאומי של בני 15 עד 65. כמובן שהבעיה היא שלא מפרסמים את המצב החיסוני של אף אחד שמת ולכן מאד קשה להסיק מסקנות. דבר אחד בטוח, מוות מדום לב הפך להיות תרחיש מאד מנורמל בחברה. ממליץ בחום לכל מי שיתחסן לגשת לבצע בדיקה קרדיולוגית במאמץ וגם דיקות דם שיכולות לזהות בעיה לבבית. אפשר לקבל את כל אלו באופן פרטי במכון מור למשל.
נערה בת 15 דום לב אתמול:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=16 ... 7565806683
לפני 3 ימים נער בן 19 מירושליים במהלך משחק:
https://rotter.net/forum/scoops1/772618 ... ttGKE5X22g
נערה בת 15 מבאר שבע מתה מדום לב לפני שבועיים
https://www.facebook.com/search/top?q=% ... 7%A8%D7%94
היה השבוע עוד משהו בן 42 שנמצא מת בשירותים של סופרמרקט.
ברבע מרתון בקליפורניה, רופא ביצע אחיה והציל שני רצים שקיבלו דום לב בהפרש של חצי שעה
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... athon.html
הסיכוי לתרחיש כזה הוא 1 ל500 מליון (שני מקרי דום לב של צעירים בריאים באותו מרתון)
ויש גם את זה. יותר חולי קורונה מחוסנים מתים מקורונה מאשר בלתי מחוסנים
מי שמחפש עדויות יכול למצוא ממש בקלות. אין יום שאני לא שומע על מקרה מוות פתאומי של בני 15 עד 65. כמובן שהבעיה היא שלא מפרסמים את המצב החיסוני של אף אחד שמת ולכן מאד קשה להסיק מסקנות. דבר אחד בטוח, מוות מדום לב הפך להיות תרחיש מאד מנורמל בחברה. ממליץ בחום לכל מי שיתחסן לגשת לבצע בדיקה קרדיולוגית במאמץ וגם דיקות דם שיכולות לזהות בעיה לבבית. אפשר לקבל את כל אלו באופן פרטי במכון מור למשל.
בדיקה קרדיולוגית מומלצת לכל אחד מגיל מסוים.
לא צריכים לפרסם את המצב החיסוני של כל אדם שמת, כי אלה אנקדוטות חסרות משמעות אמיתית. אני בטוח שיש לא מחוסנים שמתים מדום לב ואני בטוח שיש מחוסנים שמתים מדום לב, כי אנשים מתו מדום לב גם לפני 2019. זה קרה בעבר, זה קורה כיום, זה כנראה יקרה גם בעתיד.
מה שצריך לבחון הוא אם זה קורה יותר באופן מובהק סטטיסטית בקרב מחוסנים, ובפעם האחרונה שבדקתי התשובה הייתה לא, וזה במעקב על אוכלוסיות גדולות מאוד.
אגב, בישראל נמצא אחד המאגרים הגדולים והממוחשבים ביותר בנושא הבריאות: זה של קופות החולים. זו הייתה אחת הסיבות שפייזר הייתה מעוניינת לקדם חיסונים לישראל בתמורה למידע הסטטיסטי שהתקבל. וכמו שכתבתי קודם ראו שיש עלייה קטנה בדלקת שריר הלב, ויש תופעות נוספות בקרב ילדים שנמצאות במעקב. לא יודע אם נמצא שם משהו מובהק, אבל כן ברור שיתרונות החיסון עולים בהרבה על הסיכונים שלו. אילו לא היה כך, אף אחד לא היה רוצה להתחסן, ואף אחד במערכת הבריאות גם לא היה מסכים לחסן את האוכלוסייה.
לא צריכים לפרסם את המצב החיסוני של כל אדם שמת, כי אלה אנקדוטות חסרות משמעות אמיתית. אני בטוח שיש לא מחוסנים שמתים מדום לב ואני בטוח שיש מחוסנים שמתים מדום לב, כי אנשים מתו מדום לב גם לפני 2019. זה קרה בעבר, זה קורה כיום, זה כנראה יקרה גם בעתיד.
מה שצריך לבחון הוא אם זה קורה יותר באופן מובהק סטטיסטית בקרב מחוסנים, ובפעם האחרונה שבדקתי התשובה הייתה לא, וזה במעקב על אוכלוסיות גדולות מאוד.
אגב, בישראל נמצא אחד המאגרים הגדולים והממוחשבים ביותר בנושא הבריאות: זה של קופות החולים. זו הייתה אחת הסיבות שפייזר הייתה מעוניינת לקדם חיסונים לישראל בתמורה למידע הסטטיסטי שהתקבל. וכמו שכתבתי קודם ראו שיש עלייה קטנה בדלקת שריר הלב, ויש תופעות נוספות בקרב ילדים שנמצאות במעקב. לא יודע אם נמצא שם משהו מובהק, אבל כן ברור שיתרונות החיסון עולים בהרבה על הסיכונים שלו. אילו לא היה כך, אף אחד לא היה רוצה להתחסן, ואף אחד במערכת הבריאות גם לא היה מסכים לחסן את האוכלוסייה.
אני מבין שיש לך את החוזה המושחר במלואו ..?13/12/2022 15:14gildmor כתב: גם אין קשר למה חברת ביטוח תעשה לנושא הזה בכלל, לך ולחברת ביטוח יש חוזה פרטי שאמור לכסות מה שמכוסה על פי הפוליסה זה לא יכול להשתנות בגלל קורונה או כל דבר אחר. יש לך כיסוי למוות תקבל פיצוי יש לך פיצוי למחלות מסויימות תקבל פיצוי אם קרו לא משנה מאיזו סיבה.
עד כמה שזכור לי הממשלה קיבלה התחייבות מפייזר לגבי איזשהי קרן פיצויים במידה ויסתבר שיש נפגעים מהחיסון, הם אלה שאמורים לטפל בזה לא חברת הביטוח של כל אחד. אולי עוד שנה שנתיים כשיבדקו את הנתונים ביסודיות יגלו משהו שלא ידעו קודם ואולי לא. פייזר לא תברח כנראה בניגוד לכל מני קונספירטורים שמפריחים תחזיות אימים היום ואחר כך נעלמים או משנים גרסה כשהמציאות טופחת להם בפנים.
אבל זה משהו שאפשר לבדוק בעיקר רק באופן סטטיסטי אם בקבוצת גיל מסויימת עם מאפיינים מסויימים היו יותר\פחות מקרי מוות\מחלות עם\בלי חיסון וכו. במקרה נקודתי מאוד קשה להוכיח או לשלול קשר לחיסון או כל דבר אחר גם אם קרה כמה שעות\יום אחרי אחרי.
מה שיפה בקונספירציה זה שמתישהו בזמן כלשהו אחד מהם יהיה צודק ואז הוא יבוא הנה אמרתי לכם.
בערך כמו שכל יום אזהיר שעומד לרדת גשם ויהיו הצפות ואנשים ימותו מזה ומתישהו אולי בעוד כמה ימים\חודשים זה יקרה ויצא שצדקתי......
גיבוב שטויות מוחלט!
התגובות שלך מתפלספות ולא מוסיפות שום ערך לדיון.
הסבר אחד תתן למה החוזה מושחר ל 30 שנה?
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
באמת ?13/12/2022 15:57odedee כתב: בדיקה קרדיולוגית מומלצת לכל אחד מגיל מסוים.
אגב, בישראל נמצא אחד המאגרים הגדולים והממוחשבים ביותר בנושא הבריאות: זה של קופות החולים. זו הייתה אחת הסיבות שפייזר הייתה מעוניינת לקדם חיסונים לישראל בתמורה למידע הסטטיסטי שהתקבל. וכמו שכתבתי קודם ראו שיש עלייה קטנה בדלקת שריר הלב, ויש תופעות נוספות בקרב ילדים שנמצאות במעקב. לא יודע אם נמצא שם משהו מובהק, אבל כן ברור שיתרונות החיסון עולים בהרבה על הסיכונים שלו. אילו לא היה כך, אף אחד לא היה רוצה להתחסן, ואף אחד במערכת הבריאות גם לא היה מסכים לחסן את האוכלוסייה....
גם בגיל 19 ?
בדקת ?איפה ?
לא היו מתחסנים ?
בהנחה שמה כשקבעו חובת חיסון או פיטורים ?
או רופאים בכירים שהעלו נרטיב שונה פוטרו או שיתישרו בהתאם לדעת הנרטיב .
תשמע נתת 3 פיסקאות שלשלושתן אין שום קשר למציאות.
סליחה לא רק אויימו בפיטורים אלא גם שלילת רישיון הרפואה שלהם ..אם כל ה 20 שנות לימוד והתמחות ..
יא חביבי אתם חיים פה בסרט לא טוב.
דיסוננס קוגניטיבי במיטבו.
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
אני חושב שתלך לבדיקות חבר יש מצב שאתה סובל מחוסר רציני של אוקסיטוצין..
בבקשה לצורך עיון :
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%99%D7%9F
בבקשה לצורך עיון :
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%99%D7%9F
להנות וכמה שיותר 
MOREL MT3
MOREL MT3
תן לי לנחש.. בדקת את התיק הרפואי של כולם והגעת למסקנה שכולם היו מחוסנים ולא היו שום בעיות רפואיות אחרות. גם דוקטור מומחה לניתוח מקרי מוות וגם עובד בשב"כ\מוסד?13/12/2022 15:47יהלי ב כתב: העניין הוא שכמעט ואין שבוע אחד שאני לא קורא באיזו ידיעה על עוד מקרה של דום לב בארץ ובעולם. רק השבוע היו 3 מקרים בארץ....
עניתי לזה:13/12/2022 16:04totlip כתב: אני מבין שיש לך את החוזה המושחר במלואו ..?
גיבוב שטויות מוחלט!
התגובות שלך מתפלספות ולא מוסיפות שום ערך לדיון.
הסבר אחד תתן למה החוזה מושחר ל 30 שנה?...
"תעשה ניסיון עם יש לך ביטוח חיים או בריאות כלשהוא.. תרים טלפון לחברת הביטוח ותשאל אם יש לך כיסוי לנזק כתוצאה מהזריקה..
התשובה שתקבל בהחלט תפתיע אותך.."
עכשיו תקרא שוב את התשובה שלי ותנסה להבין למה היא כן קשורה להערה שזרקת פעמיים לגבי להתקשר לחברת הביטוח. על חוזה מושחר לא דובר בכלל וזה כנראה שיטה חדשה שאימצת לקפוץ מנושא לנושא כשאין לך מה לענות לעניין. היה עדיף שתפרוש כפי שתכננת.
תצטרך לקבל את זה שאולי לא תדע אף פעם מה כתוב בחוזה ההוא ובכל זאת זה לא הצדקה להמציא קונספירציות מצוצות מהאצבע.
נו, ומה התשובה שנקבל ?13/12/2022 14:24totlip כתב:
תעשה ניסיון עם יש לך ביטוח חיים או בריאות כלשהוא.. תרים טלפון לחברת הביטוח ותשאל אם יש לך כיסוי לנזק כתוצאה מהזריקה..
התשובה שתקבל בהחלט תפתיע אותך.....
שמע, אתה מפגין בורות וחוסר הבנה מדהימים בשלל הפוסטים שלך (הרבה פוסטים לא מחזקים טענה).
אז בוא נתחיל לצמצם לך את הבורות.
ביטוח חיים מכסה אפילו מקרים של התאבדות (יענו, המבוטח מחליט לגרום למקרה הביטוח מרצונו - כמו להצית את הרכב של עצמך), בתנאי שזה קורה לפחות שנה לאחר רכישת הפוליסה. זה לא עיניין של פרטי פוליסה ספציפית - זה על פי החוק בישראל עבור כל ביטוח חיים שנרכש מחברת ביטוח בארץ.
נראה לך שנזק מפעולה רפואית כל שהיא לא מכוסה? תניח את המקרה הקיצוני שהחיסונים הורגים וזה ידוע לכולם (הם דווקא מצילים חיים, אבל נזרום איתך לרגע), אז התחסנות תהיה שקולה להתאבדות ועדיין תהיה מכוסה.
משה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3644
- נתן תודות: 972 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
חבל שאתה בוחר לתקוף בצורה כזאת.14/12/2022 2:33moco כתב: נו, ומה התשובה שנקבל ?
שמע, אתה מפגין בורות וחוסר הבנה מדהימים בשלל הפוסטים שלך (הרבה פוסטים לא מחזקים טענה).
אז בוא נתחיל לצמצם לך את הבורות.
ביטוח חיים מכסה אפילו מקרים של התאבדות (יענו, המבוטח מחליט לגרום למקרה הביטוח מרצונו - כמו להצית את הרכב של עצמך), בתנאי שזה קורה לפחות שנה לאחר רכישת הפוליסה. זה לא עיניין של פרטי פוליסה ספציפית - זה על פי החוק בישראל עבור כל ביטוח חיים שנרכש מחברת ביטוח בארץ.
נראה לך שנזק מפעולה רפואית כל שהיא לא מכוסה? תניח את המקרה הקיצוני שהחיסונים הורגים וזה ידוע לכולם (הם דווקא מצילים חיים, אבל נזרום איתך לרגע), אז התחסנות תהיה שקולה להתאבדות ועדיין תהיה מכוסה....
לגבי חברות ביטוח ,כל מה שלפני המוות הם יחפשו כל דרך אפשרית לא לשלם ,אין גוף מסודר שבודק כיום את תוצאות החיסונים כי אף אחד לא מממן את זה ,ואין עניין לאף גוף ממשלתי להודיע שיש בעיות עם החיסון גם אם יש.
הויכוח הוא לא אם החיסון תקין או לא ,במקרה אני מחוסן וגם אישתי .הויכוח זה האם זה בסדר לחייב אדם לקבל חיסון תוך הפעלת לחצים בעייתיים (עבדתי בגוף אכיפה הקשור לנושא במשך שנה וחצי ) ,זה נושא גדול יותר מחיסון זה או אחר .יתכן ובאמת החיסון הזה תורם יותר מאשר גורע אבל זאת לא הבעיה ,תחשוב ששנה אחרי החיסון האחרון יש עדיין מספר מדינות שבחרו להמשיך את הסגרים על האזרחים שלהם ,ממשיכים לחסן אותם ועדיין בבדיקות עולים נדבקים בלי סוף .
ברוב מדינות העולם עשו סגרים עוד לפני שמת אדם אחד במדינה ,מנעו מאנשים לקבל טיפול רפואי בלי שהתחסנו (כך שבריאות זה לא הדבר החשוב) ,חייבו ילדים להתחסן למרות שהיה ברור שהמחלה כלל לא פוגעת בהם גם במחיר של למנוע מהם לימודים,מנעו מאנשים להתרחק מהבית שלהם או לבקר את משפחתם,סגרו גבולות ,החליטו שכל אדם שנפטר נבדק ואם הוא חיובי אז סיבת המוות היא קורונה בלי קשר לסיבה האמתית ,התקשורת נתפסה משקרת בלי סוף עם סיפורי סבתא ,במדינות מסוימות בחרו לפגוע פיזית במי שמתנגד ,אסרו על הפגנות ברוב מדינות העולם ,הליך אישור החיסונים היה המהיר ביותר והקצר ביותר שנעשה אי פעם למרות שזאת שיטה חדישה יחסית,חייבו אנשים בריאים לוותר על עבודתם ללא תשלום כי ישנה בדיקה עם אמינות מפוקפקת שהחליטה שאותו אדם חולה,רופאים מצויינים בעולם שהתנגדו או דיברו נגד הוגדרו כפסיכים והייתה תקיפה קיצונית אישית נגדם.
השאלה האם החיסון טוב או לא זה לא העניין ,הכניסו את רוב המדינות למצב חירום שמאפשר לעשות כל מה שרוצים עם האזרחים ,וכל זה לפני שמת אדם אחד.זאת הבעיה.
קל מאוד להגיד שמי שמתנגד לחיסוני קורונה הוא מטורלל שבטח חושב שהעולם מרובע או משולש כי אז אפשר לפסול כל טיעון חכם.
יש טיעונים ועובדות ברורות בנושא מה שקרה בשנתיים האחרונות ,מותר לבחון אותם ומותר גם מראש לותר על ניתוח ולזרום עם הכלל.
אחד הפוסטים ההזויים יותר, ולא שחסר בשרשור הזה....
בכל תגובתך שמצטטת את הפוסט שלי, לא התיחסת אפילו לדבר אחד שאני כתבתי שביכול אתה מגיב אליו. אין אפילו 1% של חפיפה בין הנושאים.
מעבר לכך, בכלל לא הגבתי אלייך. לא ברור הצורך שלך לצטט אותי כבסיס לראנט שלך.
משה