ספורט: שרשור הF1 ה"רשמי" של HT

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Yuval-F
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #226 

לא ברור לי עדיין למה, אבל XBMC ו-MPC-HC התקשו להריץ את השידור שלהם, בזמן ש-VLC היה בסדר (עדיין - לא מושלם).
הקובץ הוא של "הוצאת" hannibal, ובד"כ XBMC מריץ לי יופי דברים כבדים הרבה יותר, מישהו נתקל בזה?

חוצמזה, כיף לראות סופסוף ב-HD.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6212
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 438 פעמים

שרשור שלא נקרא #227 

חשבתי שרק אצלי MPC לא הצליח לעמוד בשידור הזה. רק המדיה פלייר הרגיל ובמסך מוקטן הצליח לנגן את הקובץ כמו שצריך.
אלעד

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #228 

הפופקורן C200 ניגן בלי שום בעיה את הפצת ה HD

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 825 פעמים
קיבל תודות: 878 פעמים

שרשור שלא נקרא #229 

גם הS1 הצליח.
מעולה
לצערי רק אתמול הגעתי לראות את המירוץ - וגם זה בקושי - לצערי אמצע המירוץ דיי עייף אותי.

ממש מעולה כל הגרפיקות החדשות והנתונים שנותנים לנו מהרכב.
הKERS מתגלה כ CURSE להבנתי
כל תחילת המירוץ - מדהים.
כל אמצע המירוץ - לא התלהבתי.

בריקלו יצא ממש טמבל לכל אורך הסופ"ש
אם זה הסבסוב בQUALIFYING ואם זה הכניסה ברוסברג במירוץ שכנראה לבסוף הובילה לפרישתו שלו.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #230 

את המירוץ ראיתי בספורט 5,
היום ישבתי לצפות בשידור של ה- BBC ב- HD.
איזה שידור כייפי, השדר פשוט עושה עבודה מדהימה.
ובכל זאת, ואני יודע שאני בדעת מיעוט כאן, אבל אני מאוד נהנה לשמוע את בועז קורפל.
אלי אילדיס זו בעיה, הוא אמנם אוהד נלהב של הסבב, ומגיש תכניות בצורה טובה,
אבל כשדר הוא פשוט עושה נזק למירוץ.
אגב, אחרי שקיבלתי מייל מחבר הכנסת, איתן כבל, לגבי המחדל שהמירוצים לא משודרים בספורט 5HD,
קבלתי הביתה גם מכתב ממשרד התקשורת, בו הם מאשרים את קבלת התלונה, ושהחלו בבירור העניין.
לא בונה עליהם יותר מדי, אבל מעניין לראות איך יפעלו..
...

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #231 

גילי - השילוב בין אלי אילדיס לאיכות השידור - מביא לזה שאין סיבה להתקרב לשם.
מה שבטוח אני צריך לראות איך אני מתחבר לצלחת לווין לקלוט חי (כאילו שאני בבית בשעות האלה)

בועז קורפל בהחלט בעל ידע.
למרות שאני מזכיר לך את הימים שראינו ביחד מירוץ או שניים - וכמה זמן לקח להם להבין ששני חבר'ה או מישהו ספציפי בחרו באסטרטגיה נכונה ולא יתדלקו שוב ולכן הולכים לזכות במירוץ!

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #232 

סוף סוף ראיתי עד הסוף
מקווה בשבילנו שהעונה הזו לא תראה כמו חלק מהעונות של שומאכר שבהן היה שומי והאחרים.

לא יודע אם אמרו את זה בשידור בישראל - רד בול לא השתמשו בKERS בכלל בכל הסופ"ש.

nir11 או מישהו אחר שמכיר יותר את התקנות - מה קורה מבחינת משקל? האם יש משקל מינימום ומקסימום? ואז חברה של משתמשת בKERS נניח עדיין צריכה להכניס אותו או משהו אחר באותו המשקל?

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שרשור שלא נקרא #233 

בטח שיש משקל מינימום למכונית כולל נהג,לא סתם החברה הולכים לשקילה בסוף המירוץ (i)
אכן,נכון לעכשיו אצל רד בול הכפתור של KERS לצורך קישוט בלבד :o (וזה מה שמפחיד 8O ,שבלי זה וטל פשוט היה במירוץ משלו,שהיזכיר לי שנה של שומכר,שיש תאריך של מירוץ,ואחרי כמה הקפות הקבוצות מקפלים את הציוד ושומכר לוקח מקום ראשון).
גם ההונגרים התעסקו עם זה לא מעט,שמו לב לזה כבר ביום שבת ב-Q,אחד הגירסאות של ההסבר שהם משתמשים בגירסה מוקטנת יותר של KERS,שלוקח סיבוב שלם כדי להטען,מצד שני יש להם ספקות בקשר לאמינות לכן ויתרו על שימוש שלו במירוץ הזה.
גם מקלארן וויתרו על הרבה חידושים שניסו במהלך הפגרה,ובחרו לא להשתמש במירוץ הזה,כי יצא להם מכונית מסובכת מדי עם שאלות קשות בקשר לאמינות,ולפי ההצהרות שלהם לפני המירוץ (שניסו להוריד ציפיות) ,הם יכולים להיות סופר מרוצים מהתוצאה,אפילו שכרגיל המילטון הצליח לשבור את החלק התחתון של המכונית עם הסגנון הנהיגה האגרסיווית שלו,ואחד הסיבות שאוהבים אותו :lol:

-לא רוצה לשפוט על סמך מירוץ אחד את המערכת של DRS,לפי דעתי בהמשך יתנו אישור ביותר קטעים להשתמש בזה,מה שהיה בולט,שללא KERS מלא כמעט לא תורם כלום :( ,באטון התחרפן מאחוריי מסה,לבסוף עשה את השגיה שלו (לא עבר את המבחן של קיר,במקרים כאלו השופטים שואלים מה היה עושה במקרה והיה שם קיר,פשוט היה נותן ברקס,פה הוא בכלל לא חשב על זה,בחר בקיצור דרך שנתן לו יתרון לכן קיבל עונש),בכלל פרארי עם טעות אסטרטגית מירוץ קשה (של צמיג ועצירות) עם מסה (n) .
-השחיקה של הצמיגים החדשים והתרגלות עליו,עוד יתן לנו כמה מירוצים מעיננים אני חושב,לאור עובדה הזאת הייתי בהלם שסאובר גמרו מירוץ עם עצירה אחד 8O ,בדיעבד התברר שבגלל תכנון לא תקני של מכונית לכן נפסלו אחרי המירוץ
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 11874.html
-הופתעתי שפטרוב לא עשה טעות :lol: ,חוץ ממאבק בינו לבין אלונסו,וכמובן בין מסה ובאטון,המירוץ היה שעמום גדול,החוויה של HD הציל קצת את המצב...

דרך אגב,יש שידור גם ב-HD SUISSE השוויצרי המשובח עם פסקול נקי ללא שדרן,ואיכות תמונה מדהימה,מספיקה צלחת 80 ס"מ מכוון 13E,קל מאוד לפתיחה...

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #234 

למכוניות יש משקל מינימום, אין להם משקל מקסימום.
העניין הוא שאם לקבוצה אין KERS וזה מביא אותה מתחת למשקל, היא מוסיפה משקולות, אבל המשקולות מוספות במקומות מאוד אסטרטגיים במכונית, כך שהן מביאות את מרכז הכובד למיקום אופטימלי.
מרכז הכובד של מכונית F1 הוא דבר קריטי.
קריטי עד כדי כך שבפרשת הריגול של מקלארן נגד פרארי אחד הדברים שמקלארן ניסו לברר היה איפה בדיוק מרכז הכובד של הרכב של פרארי.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #235 

תודה על המידע
OSCI - על איזה לווין מדובר?

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5105
שם מלא: גילי
נתן תודות: 343 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שרשור שלא נקרא #236 

Itay_Pollak כתב: בועז קורפל בהחלט בעל ידע.
למרות שאני מזכיר לך את הימים שראינו ביחד מירוץ או שניים - וכמה זמן לקח להם להבין ששני חבר'ה או מישהו ספציפי בחרו באסטרטגיה נכונה ולא יתדלקו שוב ולכן הולכים לזכות במירוץ!
...
זוכר את המקרה.
אתה מדבר מונז'ה, 2009.
רק איזה 2 הקפות לסוף אילדיס וקורפל נזכרו להפנים שבאריקלו הלך על אסטרגיה שמנעה ממנו הצורך לתדלק שוב,
מה שאנחנו הפנמנו איזה 15 הקפות קודם..
קורה...
לא יודע אם אמרו את זה בשידור בישראל - רד בול לא השתמשו בKERS בכלל בכל הסופ"ש.
...
בשידור של ערוץ 5, לא ידעו כל כך לומר אם קיים Kers, והם רק לא משתמשים בו, או שכלל לא קיימת המערכת.
קצת מעצבן אותי בתור אוהד של לואיס ומקלארן, לחשוב על העליונות שלהם, ועוד בלי Kers.
אגב, הרעיון של ה- DRS, ובמימוש התנאים להפעלתו- פשוט הברקה של ה- FIA.
...

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

HOTBIRD 8

שרשור שלא נקרא #237 

http://en.kingofsat.net/find.php?question=hd+suisse

אתה חייב ממיר HD עם חיבור רשת,עולה גרושים החבילה הזאת.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #238 

לפחות הפעם היה יותר מותח ,מאשר ה-Q החד צדדי של אוסטרליה (Y)
מקלארן אכן הצליחו לצמצם פערים מול רד בול,אפילו ניראה שיש להם סיכוי לקחת PP....אבל וטל ב-MONEY TIME,בנהיגה מדהימה (שוב פעם) הצליח לקחת PP,וגם הודה בסוף המירוץ שבלי KERS,לא היו מצליחים....להזכירכם במירוץ הקודם הם בכלל לא השתמשו ב-KERS,ובכל זאת וטל היה במירוץ משלו 8O ,לכן ההתקדמות של מקלארן מרשימה.
פרארי .....חושך,לפי דעתי אלונסו הוציא את המקסימום מהמכונית (כבר כל הקבוצה מודה שנכון לעכשיו יש להם מכונית נחותה מרדבול ומקלארן),שזה אומר 0.7 שניות לאט יותר (נצח נצחים במושגים של F1),כאשר יצאו ב-Q1 עם תרכובת רכה,עוד חשבתי שילכו על אסטרטגיה הפוכה,ושומרים את התירכובת הקשה ל-Q3 כדי לפתוח איתו מרוץ......בסוף כל העשיריה האחרונה הרכיב SOFT,אבל חוץ ממקלארן ורד בול,נישאר להם רק סט אחד,לכן הם עשו רק הקפה אחד.לפי הפרשנים יש הבדל של 1.2 שניות בין שתי התרכובות.
בכל מקרה מחר מצפה לנו מירוץ יותר מעיניין מאשר באוסטרליה.....יש סיכוי גדול לגשם,שיכול לעשות בלבלה לא קטנה,שוב פעם שחיקה מוגברת של צמיגי פירלי יתן את אותותיו באסטרטגית הצמיגים.
ניראה בכמה מקומות יתנו להשתמש ב-DRS,ועכשיו שגם רד בול עם KERS,יהיה סוף סוף הזדמנות ליראות,האם החוקים החדשים יגרמו ליותר עקיפות ?
....העיקר שיהיה מרוץ מהנה ומותח (b)

Yuval-F
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #239 

Yuval-F כתב:לא ברור לי עדיין למה, אבל XBMC ו-MPC-HC התקשו להריץ את השידור שלהם, בזמן ש-VLC היה בסדר (עדיין - לא מושלם).
הקובץ הוא של "הוצאת" hannibal, ובד"כ XBMC מריץ לי יופי דברים כבדים הרבה יותר, מישהו נתקל בזה?

חוצמזה, כיף לראות סופסוף ב-HD.
...
התופעה חזרה על עצמה גם במירוץ הזה, למישהו יש מושג למה זה יכול לקרות דוקא בשידורים האלה? הוידאו מקרטע, הדבר היחיד שאני מוצא שונה בין הקובץ הזה לאחרים שרצים סבבה הוא שמריצים את זה הטלוויזיה נשארת ב-60 הרץ ולא עוברת ל-24.

מישהו נתקל/יכול להמליץ על פיתרון?

תודה

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #240 

צמיגים.....צמיגים......ושוב פעם.....צמיגים,לקינוח DRS תקוע....KERS לא מתפקד,כמעט גשם,וכמובן כל זה על מסלול רחב ומודרני,ויצא לנו מירוץ לא רע בכלל (Y)
זינוק מדהים של הייטפלד,עם כשל של KERS אצל וובר,כבר בהתחלה יצר בלבלה רצינית,אבל גם וטל זינק מדהים.
בהמשך הרבה עקיפות בעזרת KERS ו-DRS,להבדיל אלף הבדלות מאוסטרליה....משחק חתול /עכבר בין קובאיאשי ושומכר היה מהנה,החשיבות של תזמון מדוייק של החלפת צמיגים (פתאום מאבדים אחיזה הצמיגים,ומפסידים כ-2 שניות לסיבוב !!! ובדיוק התחיל כמה טיפטופים,ראיתה שכולם מנסים לעקב את הכניסה לפיט,במחשבה שאולי צריך להרכיב אינטרמדיום).
וטל עם PS של 2.7S 8O 8O 8O 8O
ללא ספק הופתעתי מתחרותיות של פרארי בהתחשב שב-Q על סיבוב בודד,היא מכונית נחותה.
המילטון היה בהלם משחיקה מואצת של צמיגי HARD,לכן סיים עם 4 עצירות,עקב אסטרטגית צמיגים כושלת,וגם אלונסו עם DRS תקוע וטעות קטנה שגילח לו את הכנף הקדמי,פספס את הפודיום......דרך אגב,אחרי המירוץ שנייהם קיבלו עונש של 20 שניות,להמילטון זה עלה בהורדה למקום 8,כנגד קובאיאשי עלה ל-7,אלונסו נישאר במקום השישי.
פטרוב חזר לעצמו :lol: ,עם כמעט המראה,עקב ירידה מהמסלול וחזרה דרך CURB הלא סלחן,ופשוט נישאר ההגה בידיים שלו,בלי יכולת שליטה בכיוון של המכונית....
וטל מסיבוב 29 קיבל הוראה לא להשתמש ב-KERS,רק לקראת הסוף המערכת הסתדרה.ללא ספק ניצחון משכנע,רביעי שלו ברצף,ואני משוכנע שרואים את היורש של שומי של פעם.בקיצור יש לנו 4 קבוצות די צמודות,ניקווה שגם שבוע הבאה מחכה לנו מירוץ מעיניין (b)

נ.ב:בכתבות לפני המירוץ דובר על הכנף הקדמי של ווטל,ובצילומים רואים בבירור איך בסיבובים הכנף,ממש נישכב ומוסיף אחיזה....וכל זה בלי להפר את התקנון הבנייה של FIA,דובר שרדבול השקיעו הון בתוכנה מתקדמת/סימולטור,שעוזר להם לבנות כנף קדמי,בצורה ידנית,משכבות רבות וחומרים מיוחדים,שתחת כוחות פיזיקליות מקבלים תכונות אלסטיות !!! ....לא סתם ידוע Adrian Newey בתור גאון לא קטן (i) .....ללא ספק בנה אחלה מכונית לרד בול.

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”