מסכים..yossigab כתב:אח, איזה מירוץ!!!! אחד הטובים שראיתי בשנים האחרונות - אין ספק שהוא מתחרה רציתי למירוץ הסיני שבתחילת העונה.........
רק חבל לי שמירוצים בגשם מוזנקים תחת SC.
הזינוק הוא החלק הכי מרגש במירוץ, ולקחת אותו מהצופים זו פגיעה במוצר..
מדובר בנהגים הכי טובים בעולם, ואם אפשר לקיים מירוץ, אז גם אפשר להזניק אותו רגיל. פשוט חבל, אבל מירוץ כזה גם זינוק תחת SC לא יכול להרוס.
המילטון הוא הנהג האהוב עליי.yossigab כתב: לגבי המילטון - לי דווקא ממש חבל לי עליו, נהג טוב, שיכול לתת ביצועי נהיגה מיוחדים שלא קיימים אצל הנהגים האחרים. פשוט הבחור צריך לדעת להשתלט על עצמו במיוחד כשהוא לא בחוד - ואז אני בטוח שכולנו נהנה מנהיגה מרהיבה. אגב, לגבי התאונה עם באטון - זאת לא אשמתו של אף אחד מהם. באטון לא ראה אותו בגלל הספריי. יש שיאמרו שאם המילטון לא היה מנסה להידחף זה לא היה קורה - נכון !!! אבל זה בדיוק ההבדל בין המילטון לנהגים אחרים. הוא לוקח סיכונים ולעיתים זה עולה לו ביוקר (כמו פה), אבל זה מה שמביא אותו להיכן שהוא....
תמיד ייקח את הסיכון הכי גדול, ולו בשביל להרוויח מקום בודד אחד וקטן..
נהג F1 אמיתי!!!
הצמיגים הם הדבר היחיד שמחבר אותך לקרקע, כפי שאתה יודע טוב ממני, ושל באטן היו במצב טוב בהרבה משל ווטל..yossigab כתב: אני רק עדיין לא מבין איך באטון בהקפות האחרונות כשהוא עם צמיגי סליק וגם ווטל עם סליקים עדיין סגר על ווטל 1.5שניות להקפה!!! אולי המכונית של ווטל לא הייתה מספיק יציבה כך שהוא לא יכל לדחוף מספיק חזק? אני באמת לא מבין מה הלך שם.......