ספורט: שרשור הF1 ה"רשמי" של HT

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6212
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 438 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

אילדיס חזר :(
אלעד

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 825 פעמים
קיבל תודות: 878 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

איזה מירוץ משוגע, מחכה עוד לשמוע את הראיון עם וובר - בשביל לנסות להבין מה קרה בינו ובין ווטל בהתחלה. קצת שני סתומים... שוב. כמה עקיפות.
אני אוהב את העונה הזו. מאוד מעניינת.

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #33 

א. טוב - הם לא האשימו אחד את השני בבעיות של ווטל.
ב. מהשיחה עם ווטל - נשמע שיש איזו יריבות בינהם - "אני מתמקד בעצמי"

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

Itay_Pollak כתב:איזה מירוץ משוגע, מחכה עוד לשמוע את הראיון עם וובר - בשביל לנסות להבין מה קרה בינו ובין ווטל בהתחלה. קצת שני סתומים... שוב. כמה עקיפות.
אני אוהב את העונה הזו. מאוד מעניינת.
...
היה אחלה מירוץ,ועוד סיוט בשביל פרארי (n) ...הבלאגן התחיל ביום שבת,מי שראה את מסיבת העיתונאים,וובר ניראה כמו 9 באב.מה התברר,רד בול הביאו כנף קדמי חדיש,בודד לכל נהג,שאמור לשפר במשהו.אבל מה לעשות וטל הרס אותו,והקבוצה בלי לחשוב יותר מדי,פשוט פירקו משל וובר 8O והרכיבו לווטל.לא נעים בכלל (n) גם כך כל העסק מלא אגו,ורד בול כל הזמן הזה טוענים שאין העדפה בקבוצה שלהם :lol:
בקיצור וובר נתן תשובה ביום המירוץ,עם פתיחה אגרסיווית,והוליך מזינוק עד הפיניש,בכלל פשוט לא יאומן המכונית של רד בול השנה....אין מילים,ביום שבת היה אפשר ליראות איך הרד בול פשוט "נדבק" על הכביש,כאשר הנהגים עסוקים בתיקוני הגה בסיבובים (במיוחד בקטע החדש שהוסיפו),ובלימה,נהגי רד בול פשוט עם מיצרת מלאה,פשוט מדהים 8O
והקינוח היה כאשר נגמר המירוץ,ושומעים את התקשורת בין הקבוצה וובר,ומברכים אותו בקרירות,מה הוא ענה לכם ?
"...לא רע בשביל נהג משנה/מס' 2 .." :lol: :lol: :lol:

-השור הספרדי פשוט (אלונסו),המוח שלו כמעט התפוצץ בקסדה שלו...האמת ביש מזל,זינוק זוועתית,ואז ההמקרה שלו עם קוביצה (כי דווקא היו תחרותיים השבוע),היה גבולי,את האמת הקבוצה פשוט היה צריך לתת הוראה שיתן לקוביצה לעקוף אותו בחזרה....אבל עדיין 9 !!!! סיבובים עברו עד שהתקבל ההחלטה על העונש,ואז בדיוק הוציא SC,כל המרחקים נמחקו בין הנהגים,והמיסכן חזר למקום אחרון,לא יודעה אם אתם שמעתם,אבל הוא חד משמעית,אמר אחרי זה בקשר,...אנה על דברו איתי בקשר יותר...אכן נהג באגרסיוויות,פשוט נגמרו לו הצמיגים...
-מסה...מה עוד אפשר להגיד,הפנצ'ר גם כן גמר לו את המירוץ,בכלל פרארי ב-2 מירוצים אחרונים עיבדו יותר מידי נקודות.
-שומכר ניראה לא טוב לאור ביצועים של רוסברג,עם נהיגה סולידית ופודיום.
הפתעה נעימה בריקלו וקוביאשי,וכמובן באטן אחרי סגא של דיפיוסר חדש שלא עבד,החלפה בלילה של יום שישי לישן,ורק זינוק מ-14,סיים יפב עמוק בנקודות.
-גם ווטל הפגין נהיגה אגרסיווית וסיים בנקודות במקום 7.

בקיצור יש לנו אחלה עונה,השינויים בתקנון עשו את שלהם,הכל פתוח (Y)

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #35 

OCSI - ריספקט על התאור - תארת פה את כל המירוץ! :)
אני לא מבין למה לא נותנים נניח עונש של 5 שניות בתוצאה הסופית. זה נראה לי היה יותר פיירי.
בהחלט חבל שלא נתן לו לעקוף אותו.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #36 

זה היה תקציר בקטנה :wink: ,גם אני ראיתי את המירוץ בהקלטה,תכננתי אחר גמר,בגלל ההארכה,ראיתי בשני בבוקר לפני עבודה,רק חבל שאין לי YES,אילדיס בטוח הסביר יותר טוב :lol:

לפי דעתי התוספת החדשה (עוד איזה 760 מ') עשה רק טוב למסלול הזה,באמת לא היה משעמם המירוץ.
אני כבר לא יודעה מה אלונסו המסכן יכול להגיד,הרי במסיבת עיתונאים של יום שבת,במפורש דיבר על חוסר המזל שרודף אותו ושזה חייב להגמר....את האמת עוד מירוץ כזה ואדיוס סיכוי לאליפות.
הנתון המעיניין,זה שעם כל זה שרד בול עדיין עם עליונות,9 מתוך 10 פול פוזישיון,לא מסוגלים לתרגם את היתרון הזה גם לטבלת האליפות,מאקלרן מובילים בשנייהם...דרך אגב כדי להסית את האש מהמתיחות בתוך קבוצה שלהם
טוענים:
Red Bull began the weekend trying to put psychological pressure on McLaren’s drivers, saying the friendly relationship between Lewis Hamilton and Jenson Button is purely for show.
...
http://www.f1fanatic.co.uk/2010/07/11/w ... ce-review/

תמונה פשוט מדהימההההה :lol: בכלל לא ראיתי את וובר ביציאה כזאת מהרכב,(לא התמונה,זה מיציאת לפודיום מי שפיספס),הרבה דברים התפרקו מימנו אחר המירוץ הזה,ורק לחשוב שלפני שבועיים הבחור פשוט היה "ציפור",ללא ספק זורם משהו אחר בורידים שלו (Y)

תמונה

כתבה מעיניינת
http://www.smh.com.au/sport/motorsport/ ... 106jg.html

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #37 

מדהים הבחור הזה. מקווה שלא צפויים עוד בעיות מצידם
היה מעניין לשמוע את המילטון מסביר שבהתחלה הוא עוד רדף אחרי וובר וחשב הינה אני משיג אותו, אבל אח"כ וובר שתה קצת רדבול ופרס כנפיים - הפעם רק על המסלול ולא בכיוון השמיים.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

ווטל לא שבר את הכנף שלו, היא פשוט השתחררה מעצמה ונפלה. תקלה מאוד נדירה, אך לא באשמתו של ווטל.
לגבי העונש של אלונזו, יש הרבה תקדימים בעניין הזה. אסור לעקוף מכונית כשכל 4 הגלגלים לא על המסלול. זה כתוב מפורשות בתקנות וזה לא דבר חדש. כאמור, ראינו כבר בעבר לא מעט מקרים בהם נהגים עקפו כך, ואז מייד החזירו את המקום, לא בגלל שהשופטים אמרו להם לעשות את זה - אלא בגלל שהיה ברור להם שזה מה שהשופטים יאמרו, ובמצב כזה כדאי לנהג להחזיר את המקום כמה שיותר מהר כדי לא לאבד יותר מדי זמן.
בפרארי החליטו לשחק אותה ראש קטן, במקום לומר לאלונזו לחזור מייד, וכך יצא שקוביצה פרש, והשופטים נתנו להם על הראש.

שימו לב להמילטון, נהג שיצא לו שם של נהג פרוע, אבל בשקט בשקט הוא אוסף המון נקודות באופן קונסיסטנטי. אם רדבול ימעדו - הוא יהיה שם.

לגבי רדבול, הם מתמודדים עם מצב לא פשוט, של שני נהגים תחרותיים, אבל הם ממש לא מתמודדים עם זה טוב. הבעיה היא לדעתי שלהנהלת הקבוצה אין שום נסיון במצבים כאלה, היות והקבוצה חדשה יחסית, ומעולם לא הייתה במצב כזה. אני מניח שהניצוצות בין וובר לווטל ימשיכו לעוף, ולא אופתע אם וובר לא ימשיך שם, למרות שיש לו חוזה לשנה הבאה.

מי שממשיך לאכזב בענק הוא כמובן שומאכר, וזה ללא קשר לביצועים\ בעיות שיש לקבוצה שלו. המבחן הראשון של כל נהג ב F1 הוא לנצח את בן הזוג שלו. שומאכר אוכל הרבה אבק מניקו רוזברג וזה פשוט פאטתי.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #39 

nir11 כתב:ווטל לא שבר את הכנף שלו, היא פשוט השתחררה מעצמה ונפלה. תקלה מאוד נדירה, אך לא באשמתו של ווטל.
לגבי העונש של אלונזו, יש הרבה תקדימים בעניין הזה. אסור לעקוף מכונית כשכל 4 הגלגלים לא על המסלול....
...
מאיפו קראתה שרשמתי את זה,לא היה צורך להכנס להסבר,איך/למה/נדיר,כי זה לא היה ה-ISSUE,אלה התנהגות של הקבוצה אחרי זה (i)
התקנון מאוד ברור בקשר ל-4 גלגלים מחוץ למסלול,לכן לפי דעתי פרארי התנהגו לא בהוכמה "..יש ספק,אין ספק..",אפילו שאלונסו ניכנס לפניה כפולה כאשר לקראת הפניה ימינה הוא באותו קו,אפילו ביתרון מול קוביצה,אבל הוא סגר לא את הדלת,ומן הסתם לא נישאר לו יותר מדי ברירות.....כאשר מתחכרים את הנהג,אחרי המירוץ,פשוט שואלים אותו "...סבבה,ניראה לך שיש לך יתרון,אבל מה הייתה עושה אם היה שם קיר ?..",תשובה ברורה לתעמי,לכן פרארי נכשלו לפי דעתי בפרשנות שלהם למקרה,לקחו סיכון מיותר.גם פה ה-ISSUE,למה צריך כל כך הרבה זמן להחלטה,כאשר התקנון כל כך ברור :@
המצב ברד בול,בגלל שני נהגים תחרותיים,ובגלל חוסר הניסיון שלהם למצב כזה,עדיין לא מצדיק את ההתנהלות שלהם,לא סתם הבאתי את הכתבה,רשום שם
"I would never have signed a contract for next year if I believed that was the way going forward," he said.
לפי דעתי אחרי תאונה בין שני הנהגים שלהם,והגימגום של הקבוצה,אחרי זה....בלתי הפיך,עוד מחכה לנו הרבה ניצוצות בקבוצה הזאת,וכמו שרשמתי בשקט בשקט אפילו שיש להם את המכונית הכי טובה,זה לא מתורגם לטבלה...

-מקלארן ללא ספק עשו תוצאה פנומנלית,בהתחשב איך ניראה המצב אחרי אימון ראשון ביום שישי.להזכירכם,השנה אי אפשר לעשות אימונים בין המירוצים,לכן ביום שישי התברר שהדיפיוזר החדש פשוט לא עובד,לכן לילה שלם הנהג השלישי עבד על הסימולטור כדי למצוא SET UP אופטימלי,כי פשוט פירקו והרכיבו את הישן,לא כזה הצליח בהתחשב שבאטן סיים במקום 14,לפי דעתי נעזרו בסטאם של המילטון,בסוף.
ללא ספר המילטון מפתיע בתור העקביות שלו,במירוץ הזה הוא הוציא 110% מהמכונית,אצם העובדה שכל כך הרבה זמן הצליח להדבק לוובר,הישג לא קטן.

-מה שעוד יותר פאטתי אצל שומכר,זה הניהול מירוץ...פעם הוא עם בראון,היו פשוט צמד מוצלח,שלא פעם הישיגו דברים בגלל הגאוניות שלהם בניהול אסטרטגיות הנכונות ביותר למירוץ (i) [/quote]

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #40 

להזכירכם שני המירוצים הבאים גרמניה והונגריה בהפרש של שבוע הולך להיות קריטי מבחינת טבלה וסיכויים של נהגים לאליפות.ראיון ממצא עם אלונסו,שעונה על הכל
Video chat with Fernando Alonso
http://www.ferrari.com/English/Formula1 ... lonso.aspx

אחרי הונגריה יוצאים לפגרה של אוגוסט 3 שבועות (i)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #41 

רד בול מנסה לתרץ את ההחלטה שלהם,צפו בוידאו עם Christian Horner

http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_ ... fmodpos=A1

תעברו גם על התגובות של הגולשים שם :lol: ...נסכם לא פשוט להיות נהג אוסטרלי טוב בקבוצה אוסטרית עם נהג שני גרמני (i)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #42 

מי שלא הבין,הוסיפו קטע חדש למסלול של סילברסטון
תמונה

Itay_Pollak פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שרשור שלא נקרא #43 

אני צופה עכשיו ראיון של פרארי. פשוט סתומים
א. מה זה השולחן שהוא יושב בו? זה נראה כ"כ מרוחק ולא נוח.
ב. הם לא חשבו לסדר את זה לפי שפות? מה אני MULTI LINGUAL?
ג. גם לכם הוידאו קופץ?
הוידאו של רד בול - נו - הורנר - מה הוא יכול להגיד?

Yuval-F
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #44 

למישהו יש אולי המלצה איפה לשבת במונזה?

http://www.monzanet.it/en/show/1218/Stands%20eshop

תודה :)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #45 

זה מאוד תלוי מה אתה מחפש:
אם תשב מול הפיט (5-26C) תיראה את כל האקשן בפיט, את הצוותים והנהגים, אבל לא תיראה מכוניות F1 בפניות.
אם אתה רוצה לראות תאונות, תנסה בבלימה לפני שני השיקיינים, שזה ב 8, 9,10.
אני הייתי יושב בכניסה לאסקארי שיקיין, כי כך תיראה את המכוניות בולמות ממהירות של יותר מ 300 קמש, וגם תראה אותם בתוך הפניה. האסקארי הוא אולי השיקיין הכי מהיר בסבב היום. לא הייתי יושב על הפארבוליקה, היא אולי פניה מגניבה, אבל אקשן לא תיראה שם.

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”