מדוע מחירי מקרנים בארץ כ"כ יקרים ?.

מקרנים קידמיים - Front Projector.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 34345
נתן תודות: 178 פעמים
קיבל תודות: 603 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

moco כתב:
guyezra כתב:לא חושב שיש אחריות באורך כזה למקרן
שנה עד שנתיים למקרן ו- 3-6 חודשים למנורה תלוי בחברה
...
דווקא לא נדיר. דוגמאות:
http://www.stereo-star.co.il/newProdInfo.asp?id=232
http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product ... id=9421357
...
טוב לדעת, אם כי לפחות לגבי ה-Z3 אפשר לתת גם 10 שנים אחריות, פשוט כי הוא לא נמכר יותר...

sergeyb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #32 

noam23 כתב: לדעתי אם היה ניתן להוזיל בצורה כלשהי את עלות המשלוח הלוך חזור מ 2000 ש"ח ל 1000 ש"ח, אז כנראה לא היה משתלם לקנות בארץ בשום מצב, מבחינה כלכלית לפחות.

דרך אגב, עם איזו אחריות מקבלים את ה AE900 בארץ, ל 3 שנים ?.
...
למה אתה חושב שהמחיר מישלוח הוא 2000ש''ח? ישנם הרבה דרכים לשלוח חבילה לחו''ל ואחת מהן היא EMS או דואר שליחים. עלות החבילה לארה''ב למשל במשקל 9ק''ג (זה בערך המשקל הצפוי של המקרן כולל האריזות פלוס) תעלה 300ש''ח. זמן משלוח בדרך כלל כשבוע.
אני אישית קיבלתי חבילות מחו''ל דרך EMS וזה עובד לא רע לא נוח כמו UPS או FEDEX אך משמעותית יתר זול.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20570
נתן תודות: 198 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

ב2000 ש"ח אפשר לטוס ולהביא את המקרן באופן אישי :-)
משה

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1372
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

למה אתה חושב שהמחיר מישלוח הוא 2000ש''ח? ישנם הרבה דרכים לשלוח חבילה לחו''ל ואחת מהן היא EMS או דואר שליחים. עלות החבילה לארה''ב למשל במשקל 9ק''ג (זה בערך המשקל הצפוי של המקרן כולל האריזות פלוס) תעלה 300ש''ח. זמן משלוח בדרך כלל כשבוע.
...
300 ש"ח ???, 8O 8O 8O

אני מקבל הרבה דברים מחו"ל, ומעולם לא נתקלתי במחיר כזה עבור חבילה 9 קילו.

300 ש"ח זה לא טעות בהקלדה ?.
ב2000 ש"ח אפשר לטוס ולהביא את המקרן באופן אישי
...
דיברתי על הלוך-חזור, כך שכל צד רק 1000 ש"ח.

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #35 

טוב, עשיתי בדיקה.

EMS בארה"ב זה דרך USPS.

עבור משלוח חבילה 9 ק"ג מארה"ב לישראל (לא היתה לי אפשרות להכניס מידות, רק משקל), אלו המחירים שקיבלתי:

http://img45.imagevenue.com/img.php?ima ... _331lo.jpg

EMS רוצים 560 ש"ח. שזה עדיין מדהים ומוריד את העלות הלוך-חזור לאזור ה 1000 ש"ח. השאלה רק אם מי ששלחת אליו לתיקון (היצרן, או מי שזה לא יהיה) יסכים לעבוד עם EMS עבור השליחה חזרה...

יש שם עוד אופציה של Airmail Parcel Post, למישהו יש ניסיון עם זה ?, המחיר אפילו יותר נמוך ועומד על 360 ש"ח (ועדיין רק 10 ימי עסקים).

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #36 

ידעתי שזה נשמע טוב מדי...

הנה מייל ששלחתי ל ProjectorPeople:

Hi,
How much will it cost to ship the AE900 to Israel ?.

Can you work with USPS ?, they have several options to ship very cheaply (Like "EMS" or "Airmail Parcel Post"). UPS and Fedex in comparison are horribly expensive.

ותשובתם:

I will need your complete shipping address to get the shipping charges. We only ship via UPS or Fed-Ex because we can track those packages if they get lost.

אם EMS לא נותנים אפשרות לעקוב אחר המשלוח, ואם הוא נאבד אז הלך כל הכסף, אז באמת אני יכול להבין את המחיר הנמוך...

sergeyb
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #37 

תכנס לאתר של פדקס ותבדוק מחיר משלוח במשקלים בין 5ל 9ק''ג (תלוי במקרן כך בחשבון שהחישוב נעשה לפי הגבוה בין משקל פיזי למשקל נפחי). למיטב זכרוני המחיר אמור להיות כ$140.
לגבי EMS תכנס לאתר של דואר ישראל ושם תקבל את המידע לגבי השרות.
משם גם תוכל לראות מה המחיר משלוח לארה''ב, כמובן שזה לא אומר שום דבר לגבי עלות המשלוח לישראל מארה''ב.
בדרך כלל החנויות עובדות עם החברות שילוח מסויימות מטעמים שונים כך שאם הם לא עובדים עם EMS לדוגמה סיכויים שלך לשכנעה אותם די נמוכים.

תנסה לבדוק האם יש חנויות אחרות שמוכנות לעבוד עם USPS.

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #38 

אם EMS לא מאפשרים Tracking ו Insurance, אני מניח שבאמת לא כדאי להשתמש בהם. עם זאת קשה לי להאמין שזה המצב. אני אנסה לברר.

noam23 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #39 

לא ניתן לרכוש אחריות בין-לאומית למכשיר, אבל ניתן לרכוש אחריות ממעבדה מקומית בתחום המקרנים - למשל יניר.
...
nec_000,
יניר מוכנים למכור אחריות למקרנים ביבוא אישי ?. כמה כסף הם רוצים על זה ?, ועל אילו מקרנים מדובר, אילו שהם מייבאים ?.

אני מניח שאם הנושא הזה לא עלה עד כה באשכול, אז הסיפור לא משתלם (כלומר לא מדובר על מחירים סבירים של נאמר, 1000 ש"ח בשנה), אבל בכל זאת מעניין לדעת מה סדר הגודל של המחיר שהם רוצים עבור השירות...

biodome
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603

שרשור שלא נקרא #40 

נהדר אתם בדיוק מדסקסים על הנושא שבשבילו נכנסתי לפורום..
ההורים שלי בדצמבר יהיו בניו יורק ואני מתכוון לבקש מהם להביא לי PTAE900 :D

אז הבנתי שאם הם בוחרים כן לשלם מכס הם יצטרכו לשלם תוספת של 32% מיסי קניה ללא מע"מ נוסף - נכון?
האם המכס בשדה התעופה מתחשב בחשבונית שלהם (שכנראה תהיה על 1700 דולר בוא נשאר) או שיש להם מחירון משלהם של כמה המקרן אמור לעלות?

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”