·...
ונראה לך שבאתר הרשמי יציינו את כל הפרמטרים הטכניים שיבדילו באיכות בין הדגמים?
באתר הרשמי יתנו לך את הנתונים היבשים שיהיו ברורים איכשהו להדיוט המצוי..
אני מניח שמשם שחר הנציג הרשמי שואב את ה״ידע״ שלו
·...
·אפשר לראות סימוכין להבדל, לפי כל החיפושים שלי זה אותו פנלlevi47 כתב:·......
ונראה לך שבאתר הרשמי יציינו את כל הפרמטרים הטכניים שיבדילו באיכות בין הדגמים?
באתר הרשמי יתנו לך את הנתונים היבשים שיהיו ברורים איכשהו להדיוט המצוי..
אני מניח שמשם שחר הנציג הרשמי שואב את ה״ידע״ שלו...
·menny כתב:·אפשר לראות סימוכין להבדל, לפי כל החיפושים שלי זה אותו פנל......
יש פה השוואה של המסכים אחד ליד השני...
מפנה אותך שוב להודעה מספר 7.יש הבדל בין המסכים. לא גדול, אבל קיים.
הבדל עיקרי שקופץ לעין ממדידות בסקירות הוא יכולת הארה גבוהה יותר של הפאנל (הן ב SDR והן עבור HDR). בסקירות מסויימות קראתי (לא זכור לי כרגע היכן) ש LG ציינו גם ש LG ציינו שישנם עוד הבדלים קטנים ברמת החומרה (כמו עיבוד מעט שונה וכו'). שוב, ההבדלים לא גדולים, אבל הם שם. ממליץ להסתכל בסקירות שפרסמתי בשרשור שלי של הרכוז ביקורות ולצאת משם לסקירות של דויד קצמייר ב cnet ולסקירות ב HDTVtest. סקירות מקיפות ובדקו וציינו שם הכל....
תראה חבר, אני תמיד לומד ותמיד נזהר בדבריי וגם תמיד יוצא מנקודת הנחה שאולי אני טועה ומפה ההודעות שאני משאיר בפורום שתמיד בעלות אופי מסתייג, אבל אתה - אתה בטוח שאתה צודק (ואולי אתה כן) אבל קח בחשבון שאולי אתה גם טועה.levi47 כתב:·......
כפי שהוסבר לך ע"י jacko יש בהחלט הבדלים באיכות התמונה בין המסכים!
הנציג שלהם הזה שחר כנראה לא כל כך מבין במסכים או בסחורה שהוא מוכר
ובטח ובטח שגם אתה לא. לכן כדאי לך קצת להקשיב פה ולנסות ללמוד....
·twtw כתב:תראה חבר, אני תמיד לומד ותמיד נזהר בדבריי וגם תמיד יוצא מנקודת הנחה שאולי אני טועה ומפה ההודעות שאני משאיר בפורום שתמיד בעלות אופי מסתייג, אבל אתה - אתה בטוח שאתה צודק (ואולי אתה כן) אבל קח בחשבון שאולי אתה גם טועה.......
עכשיו עזוב בצד שניה את הוויכוח האם יש הבדלים בין סדרה b לבין סדרה e באיכות התמונה ותן לי לשאול אותך משהו.
אם היו הבדלים, הרי ש-lg היו הראשונים לציין זאת ולו רק בשל העובדה שבזכות ההבדל הזה הם יכולים למכור יותר מסכים מסדרה e בעלות גבוהה יותר ממסכים מסדרה b (הבדלים של כ-10k בין סדרה לסדרה).
אז למה באמת אם יש הבדל באיכות התמונה בין שתי הסדרות, למה שהלה לא מצוין באף מקום ובשום מפרט ש-lg מראה על המסכים ואפילו הנציג הרשמי שלהם מודיע רשמית שאין הבדל? למה ש-lg לא ״יטרחו״ לציין זאת בכל מקום אפשרי (כולל להדריך את הנציגים שלהם לומר זאת בכל הזדמנות שיש) אם זה יכול להעלות להם את ההכנסות והם יכולים לנפנף הזה בגאווה? אתה יכול להסביר לי למה?...
אבל זה כבר נעשה.levi47 כתב:·......
תגיד חבר?
מה אני נראה לך דובר של LG ?
לך תכתוב להם מייל שאתה מעוניין לדעת מה ההבדלים ותעלה פה את תשובתם המלומדת.
מה אתה אומר? בוא תוכיח לכולם פה שאני טועה....
·twtw כתב:אבל זה כבר נעשה.......
שאלתי ונעניתי שאין הבדלים באיכות התמונה בין שתי הסדרות.
אבל אתה עדיין מתעקש שיש, אז אולי אתה תבוא ותוכיח לנו אחרת??????...
אשלח להם מייל עוד היום.levi47 כתב:·......
אתה לא שאלת!
אתה שאלת טלפונית בח.י ונענית ע"י מישהו שאין לו מושג מהחיים שלו.
אני התכוונתי שתשלח מייל לLG העולמית. אתה תקבל תשובה מפורטת ואחרת לגמרי.
אם תצטרך עזרה בניסוח המייל באנגלית צור איתי קשר בפרטי ואעזור לך....
·twtw כתב:אשלח להם מייל עוד היום.......
אעדכן כאשר תהיה תשובה (אם תצטרך עזרה בתרגום התשובה מ-LG, צור איתי קשר בפרטי ואעזור לך)....