תחליף ל Panasonic TZ50 המזדקנת שלי
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
@Tg
·
אני קניתי את ה TZ100
נראת טוב מאוד במיוחד גודל הזום, טווח ה ISO שלה, עינית וצילום 4K
אני עדיין לומד אותה, בינתיים מאוד מאוד מרוצה
שיהיה לך המון בהצלחה
·
אני קניתי את ה TZ100
נראת טוב מאוד במיוחד גודל הזום, טווח ה ISO שלה, עינית וצילום 4K
אני עדיין לומד אותה, בינתיים מאוד מאוד מרוצה
שיהיה לך המון בהצלחה
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
@Tg
·
מנסיוני אין סוף להמתנה וצריך לחתוך מתי שהוא.
שיהיה יותר מבחר תהייה באופק מצלמה עם חידוש נוסף שיהיה מאוד מפתה לחכות לה.
וכן הלאה וכן הלאה
·
מנסיוני אין סוף להמתנה וצריך לחתוך מתי שהוא.
שיהיה יותר מבחר תהייה באופק מצלמה עם חידוש נוסף שיהיה מאוד מפתה לחכות לה.
וכן הלאה וכן הלאה
אני קניתי קנון G7 X MARK II בהמלצת BUGY כאן וחברים לעבודה. תודה רבה BUGY.
לגבי המחיר - חיכיתי כמה חודשים כי הטיול שלי בדצמבר, וקיויתי לקנות G7X (לא מארק 2) במחיר טוב. להפתעתי, המחיר רק עלה ועלה. גם כשמארק 2 יצאה, זה רק העלה את המחיר של הדגם הקודם.
דרך אגב, ניקון למשל מתקשים להוציא מצלמה קומפקטית עם חיישן גדול. כשתצא, אתה רוצה להיות זה שינסה אותה? או שאתה רוצה לקנות מצלמה שאחרים קנו ודיווחו? אני מעדיף לקנות מצלמה שרצה כבר כמה חודשים, יש אליה אלפי דיווחים טובים ובעיות שנתגלו. לא לקנות את הכי חדשה שיש.
לגבי המחיר - חיכיתי כמה חודשים כי הטיול שלי בדצמבר, וקיויתי לקנות G7X (לא מארק 2) במחיר טוב. להפתעתי, המחיר רק עלה ועלה. גם כשמארק 2 יצאה, זה רק העלה את המחיר של הדגם הקודם.
דרך אגב, ניקון למשל מתקשים להוציא מצלמה קומפקטית עם חיישן גדול. כשתצא, אתה רוצה להיות זה שינסה אותה? או שאתה רוצה לקנות מצלמה שאחרים קנו ודיווחו? אני מעדיף לקנות מצלמה שרצה כבר כמה חודשים, יש אליה אלפי דיווחים טובים ובעיות שנתגלו. לא לקנות את הכי חדשה שיש.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6683
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 703 פעמים
·תתחדש!!!dmitrys כתב:אני קניתי קנון G7 X MARK II בהמלצת BUGY כאן וחברים לעבודה. תודה רבה BUGY.
דרך אגב, ניקון למשל מתקשים להוציא מצלמה קומפקטית עם חיישן גדול. כשתצא, אתה רוצה להיות זה שינסה אותה? או שאתה רוצה לקנות מצלמה שאחרים קנו ודיווחו? אני מעדיף לקנות מצלמה שרצה כבר כמה חודשים, יש אליה אלפי דיווחים טובים ובעיות שנתגלו. לא לקנות את הכי חדשה שיש....
תזרוק כמה תמונות וכמה מילים משלך על המצלמה.