טלפון Samsung Galaxy S7 Edge ב1990שקלים עד הבית
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
תודה. אבל זה בסדר, אני מעדיף כבר להישאר ככה.
אני עוד שלושה שבועות בהודו, אני כבר אקנה לי מכשיר שם. כנראה שזה גם יחסוך לי לא מעט כסף..
אני עוד שלושה שבועות בהודו, אני כבר אקנה לי מכשיר שם. כנראה שזה גם יחסוך לי לא מעט כסף..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לא הבנתי איך הוספת סים זר תעזור?
למיטב זכרוני כאשר רכשתי את הS6, צריך לדבר כמה דקות דרך הSIM במדינה שבה היא נעולה, דרך רשת סלולרית מקומית, במקרה הזה גרמניה.
לא תוכל לבצע שום שיחה עם הסים המקומי הזה כאשר המכשיר יגיע לארץ וגם לא תוכל לפתוח את הנעילה.
האופציה הנוספת היא לפנות לסמסונג גרמניה ולבקש קוד פתיחה, זה לוקח כמה שבועות ומקבלים את זה בחינם.
למיטב זכרוני כאשר רכשתי את הS6, צריך לדבר כמה דקות דרך הSIM במדינה שבה היא נעולה, דרך רשת סלולרית מקומית, במקרה הזה גרמניה.
לא תוכל לבצע שום שיחה עם הסים המקומי הזה כאשר המכשיר יגיע לארץ וגם לא תוכל לפתוח את הנעילה.
האופציה הנוספת היא לפנות לסמסונג גרמניה ולבקש קוד פתיחה, זה לוקח כמה שבועות ומקבלים את זה בחינם.
·atraf כתב:לא הבנתי איך הוספת סים זר תעזור?
האופציה הנוספת היא לפנות לסמסונג גרמניה ולבקש קוד פתיחה, זה לוקח כמה שבועות ומקבלים את זה בחינם....
גם אני הבנתי כך, אבל שועלי אמר שאפשר עם הסים הזה להתקשר לשירות הלקוחות של החברה וזה אמור להספיק. באמת כדאי שיהיה אימות של 100% לעסק הזה..
·Elwin כתב:·......
גם אני הבנתי כך, אבל שועלי אמר שאפשר עם הסים הזה להתקשר לשירות הלקוחות של החברה וזה אמור להספיק. באמת כדאי שיהיה אימות של 100% לעסק הזה.....
דיברתי עם מישהו שעשה את זה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·miki775 כתב:·קיבלת פחד גבהים?.........
לא. פשוט לא מתאים לי הקונצים האלה של סמסונג עם הנעילות. זו התנהגות שיותר מתאימה לשנות ה-90.
זה הזכיר לי שחבר עשה בדיוק את אותה הטעות עם ה- S7 EDGE שלו שהביאו לו משפחה מארה"ב. הוא נאלץ ללכת פעמיים למעבדה בארץ ולשלם על השחרור נעילה הזו. כל פעם לקחו לו 100 ומשהו שקל..
אבל רשמו שיש פיתרון קל ופשוט...·jacko-il כתב:·......
לא. פשוט לא מתאים לי הקונצים האלה של סמסונג עם הנעילות. זו התנהגות שיותר מתאימה לשנות ה-90.
זה הזכיר לי שחבר עשה בדיוק את אותה הטעות עם ה- S7 EDGE שלו שהביאו לו משפחה מארה"ב. הוא נאלץ ללכת פעמיים למעבדה בארץ ולשלם על השחרור נעילה הזו. כל פעם לקחו לו 100 ומשהו שקל.....
הסינים טובים יותר?...
האמת שיש טלפונים סיניים נהדרים. יש לי רדמי נוט 3 פרו והוא אחלה טלפון. מהיר, סוללה טובה מאוד, ומצלמה אמנם בינונית מינוס.miki775 כתב:אבל רשמו שיש פיתרון קל ופשוט...·......
הסינים טובים יותר?......
אני אישית לא צריך יותר מזה. לא מבין את היתרון הגדול בטלפונים החזקים של 6 ג'יגה ראם ומעבד סנאפדארגון מהשורה הראשונה. הרי זה לא כמו מחשבים, שמשחקי מחשב חדשים לא יעבדו על מחשב בן 3 שנים. זה גם לא שעושים עריכה גרפית מתקדמת על הטלפון.
בסופו של דבר, כיום מחליפים טלפון בערך כל שנתיים (אם לא פחות מזה), ואני באמת לא רואה סיבה מיוחדת להשקיע בטלפון יותר מ-1500 ש"ח (וגם זה בגג, כאמור, אפשר בכיף גם לרכוש טלפון ב-1000 ש"ח).
מי שחשובה לו המצלמה אמנם יקבל מצלמה טובה בהרבה במכשירי הדגל של סמסונג למשל (בהשקעה כספית גדולה פי שתיים).
מצד שני, אני בכלל חושב שאם מישהו חשובה לו כל כך המצלמה, שיקנה מצלמת פוקט סטנדרטית ויקבל איכות טובה פי 10 מהטלפון עם המצלמה הכי טובה שיש.
·אתה משווה בין אופל למרצדס?hagai147 כתב:לא קשור לנושא בדיוק אבל כשיש לך בארץ שיאומי REDMI NOTE 4 ב-950 שקל בלי נעילות קשה להצדיק רכישה דגם מצוין אבל שעומד להתחלף אוטוטו אפילו כשהוא במחיר של 2000 שקל..........
מתחלף אוטטו,ואז המחליף יעלה לך 3800 ש"ח,כן?
הנעילה הזו נראית כמו תירוץ
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@miki775
·
אוקיי, תירוץ. צודק.
עכשיו אתה רגוע?
·
אוקיי, תירוץ. צודק.
עכשיו אתה רגוע?