טלפון Samsung Galaxy S7 Edge ב1990שקלים עד הבית
https://www.amazon.de/dp/B01BTZFSTC/
מחיר דרך אמאזון: 1990 שח
מחיר בארץ: 2900 שח
עקב נעילה איזורית יש צורך בהזמנת סים זר (נמצא מתחת לפירוט המוצר, 12.99 יורו), או מעבדה פרטית בארץ (מומלץ לברר עלות מראש לפתיחת "נעילה אזורית" )
מחיר דרך אמאזון: 1990 שח
מחיר בארץ: 2900 שח
עקב נעילה איזורית יש צורך בהזמנת סים זר (נמצא מתחת לפירוט המוצר, 12.99 יורו), או מעבדה פרטית בארץ (מומלץ לברר עלות מראש לפתיחת "נעילה אזורית" )
-
- Screenshot_20170215-122220.png
- (72.13 KiB) הורד 4558 פעמים
-
- Untitled.jpg
- (11.45 KiB) הורד 4526 פעמים
נערך לאחרונה על ידי shuali ב 21/05/2017 21:46, נערך 13 פעמים בסך הכל.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
·BarDar כתב:סהכ כולל משלוח ומיסים
2685 שח
לא משתלם...
בטח שלא, כי נגמר הדיל
-
- Untitled.jpg
- (38.26 KiB) הורד 5829 פעמים
·ride כתב:וזו בדיוק הסיבה מדוע הפורמט "החדש" פשוט אינו מתאים לשרשור הנוגע לדילים בעלי אורך חיים על כך קצר !...
למה לא? הדיון צבר 200 צפיות בתוך כחצי שעה.
בפורמט הקודם, הודעה כזאת לא הייתה זוכה לרבע מזה בטח שלא אם בזמן הזה היום מפורסמים דילים נוספים + תגובות.
יותר חשיפה = יותר אנשים יכולים לנצל את הדיל
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3500
- נתן תודות: 183 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
·למען האמת זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה.ride כתב:וזו בדיוק הסיבה מדוע הפורמט "החדש" פשוט אינו מתאים לשרשור הנוגע לדילים בעלי אורך חיים על כך קצר !...
עכשיו דווקא הפיצול נראה לי כרעיון חכם יותר.
אני הספקתי לתפוס את הדיל לפני שנגמר, אך בסופו של דבר החלטתי לא להזמין.
שחר
דרך אגב, טיפ לכל המתלבטים.
תמיד תוסיפו דבר ראשון לעגלה, ככה גם אם נגמר הדיל והמחיר קופץ המחיר נשמר לכם ל20 דק בעגלה (בהנחה שלא נגמר המלאי).
טיפ #2:
אם יש דיל פגז, קודם כל תבצעו הזמנה. יש במקרה הרע כמה שעות להתחרט ובמקרה הטוב כמה ימים. עדיף לבצע הזמנה ולבטל אותה, מאשר להתלבט, לפספס ולהתבאס. בכל מקרה לא משלמים באמאזון עד שהמוצר נשלח פיזית שזה לרוב יום אחרי במקרה הכי מהיר.
Buy first, ask questions later.
תמיד תוסיפו דבר ראשון לעגלה, ככה גם אם נגמר הדיל והמחיר קופץ המחיר נשמר לכם ל20 דק בעגלה (בהנחה שלא נגמר המלאי).
טיפ #2:
אם יש דיל פגז, קודם כל תבצעו הזמנה. יש במקרה הרע כמה שעות להתחרט ובמקרה הטוב כמה ימים. עדיף לבצע הזמנה ולבטל אותה, מאשר להתלבט, לפספס ולהתבאס. בכל מקרה לא משלמים באמאזון עד שהמוצר נשלח פיזית שזה לרוב יום אחרי במקרה הכי מהיר.
Buy first, ask questions later.
גם אני ירצה להוסיף כמה מילים על שועלי בנוסף למה שנאמר ע"י שקד :
רציתי להודות לך באופן אישי וכמובן מכל חברי הפורום על כל העבודה שאתה עושה בפורום הזה , זה באמת ראוי להערכה , ואני בטוח שהינך יודע זאת אך תמיד כדאי לשמוע גם ממישהו אחר דברים טובים כי זה עושה טוב על הלב .
בנוסף , רציתי לשאול אותך מהנסיון שלך באמזון :
במידה ואני קונה דברים דרך אמזון , יש אתרי CASH BACK שאני יכול לקבל החזר דרכם גם אם אני נכנס ישירות לאתר של אמזון וקונה מה שאני רוצה או רק אם אני קונה מהפניות דרך אתרי CASH BACK עצמם במבצעים שהם מציינים?
בנוגע למכירה הזאת
/u] לדעתי הירידה במחיר בגלל בעיות "הפס הורוד" עם הדגמים של S7 EDGE ( זאת דעתי בלבד ) . שיורידו על S7 הרגיל וכולם יקפצו על זה .
תודה ויום נעים.
רציתי להודות לך באופן אישי וכמובן מכל חברי הפורום על כל העבודה שאתה עושה בפורום הזה , זה באמת ראוי להערכה , ואני בטוח שהינך יודע זאת אך תמיד כדאי לשמוע גם ממישהו אחר דברים טובים כי זה עושה טוב על הלב .
במידה ואני קונה דברים דרך אמזון , יש אתרי CASH BACK שאני יכול לקבל החזר דרכם גם אם אני נכנס ישירות לאתר של אמזון וקונה מה שאני רוצה או רק אם אני קונה מהפניות דרך אתרי CASH BACK עצמם במבצעים שהם מציינים?
בנוגע למכירה הזאת
תודה ויום נעים.
·Pro17 כתב:גם אני ירצה להוסיף כמה מילים על שועלי בנוסף למה שנאמר ע"י שקד :
בנוגע למכירה הזאת/u] לדעתי הירידה במחיר בגלל בעיות "הפס הורוד" עם הדגמים של S7 EDGE ( זאת דעתי בלבד ) . שיורידו על S7 הרגיל וכולם יקפצו על זה .
תודה ויום נעים....
תודה על הפרגון, אכן תמיד כיף לשמוע מילה טובה.
עד כמה שידוע לי הקשבק באמאזון הוא רק דרך הפניות מאתרי הקש בק (בניגוד לתוספת לדפדפן שאוטומטית מזהה קשבק באתקים השונים כגון איביי), אבל אל תתפוס אותי במילה .
לדעתי הירידה הזאת לא קשורה לבעיה שאתה מתאר, יותר הגיוני שרוצים להיפטר ממלאי לפני השקת הדגמים החדשים, בכל מקרה זה מגיע עם אחריות לשנה עם אפשרות להרחבתה.