C7 חווית התקנה ורשמים ראשונים מהמסך
[quote="alexa74"]@IdanSiton
·אם אתה רוצה באמת C6 גודל 65,אז בוואלה שופס קניתי ב15200 עם מבצע של XBOX[/quote]
בדקתי בכל הרשתות הגדולות ולא היה אצל היבואן בכלל במלאי בכל הארץ את הדגם הזה, מחיר קיבלתי 15 אלף אבל זה לא משנה שאין גודל 65 בכלל במלאי. בסופו של עיניין קניתי במחיר טוב דרך שירות מכירות של מחסני חשמל את הדגם החדש c7.
·אם אתה רוצה באמת C6 גודל 65,אז בוואלה שופס קניתי ב15200 עם מבצע של XBOX[/quote]
בדקתי בכל הרשתות הגדולות ולא היה אצל היבואן בכלל במלאי בכל הארץ את הדגם הזה, מחיר קיבלתי 15 אלף אבל זה לא משנה שאין גודל 65 בכלל במלאי. בסופו של עיניין קניתי במחיר טוב דרך שירות מכירות של מחסני חשמל את הדגם החדש c7.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6252
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
מהו המחיר הטוב בבקשה?IdanSiton כתב:בדקתי בכל הרשתות הגדולות ולא היה אצל היבואן בכלל במלאי בכל הארץ את הדגם הזה, מחיר קיבלתי 15 אלף אבל זה לא משנה שאין גודל 65 בכלל במלאי. בסופו של עיניין קניתי במחיר טוב דרך שירות מכירות של מחסני חשמל את הדגם החדש c7..........
בקשר לc7 65 שהזמנתי
הטלוויזיה הותקנה אתמול ואני מאוהב:D, קצת מחירים של החברה שמתקינה ונותנת אחריות ח.י, מתקינים מקצועיים וסבלניים ובאמת עשו עבודה מעולה בהתקנה. הם נותנים עוד 3 שנים אחריות במחיר של שנה אחת, סך הכל 6 שנים. וברור לכולם שטלוויזיה כזאת יקרה וכך גם כל תיקון. לקחתי עוד שלוש שנים ושילמתי 2700 על שנה אחת נוספת. לפי דעתי שווה, ראש שקט ל6 שנים. בהתחלת ההתקנה הם הציעו לי המתקינים זרוע מיקצועית מתכווננת 160 מעלות. שם החברה nb הדגם p6. המחיר 700 כולל כבל hdmi בתקן 2.0 של חברת audio-line. כבל מקצועי שמתאים ל4K. לאחר בדיקה בזאפ המחיר של הזרוע והכבל יוצא באמת אותו מחיר. אני חייב להתוודות שבהתחלה המתקין אמר לי במפורש שאם אני לוקח מתקן רגיל, מה שמגיע לי חינם אני לא יוכל לחבר כבלים בעתיד, צריך להוריד 2 ברגים למטה ואז להרים את הטלוויזיה, ולא מומלץ להזיז את הטלוויזיה. הטלוויזיה דקה ואין אחריות על סדק או שבר. הטלוויזיה הותקנה בהתחלה על מתקן צמוד קיר ואחרי כמה דקות של מחשבה אמרתי למתקין שהתחרטתי ואני אשמח עם יתקין לי את הזרוע המיקצועית וכמובן גם מקבלים כבל hdmi מתנה. המתקין בהתחלה סרב אבל לאחר שכנוע ו״שוחד״ קטן בדמות קפה הותקן לי הזרוע המיקצועית. חייב לציין שהזרוע אומנם בולטת 1-2 סנטימטר אבל באמת שווה את השקט שלי. ואני חוזר אין אחריות על סדק, שבר או קורוזיה. המתקין עוד ציין בפניי שיש גם אחריות על ההתקנה ועל הזרוע. הטלוויזיה פשוט מהממת, עולם אחר מהlg הרגילה שהייתה לי. יש מצב אני אפתח נושא חדש והפרסם שם תמונות של הטלוויזיה ושל המתקן וגם שהזרוע פתוחה שאנשים יתרשמו. שורה תחתונה נשאר רק להנות מהטלויזיה..😉
לטלוויזיה הזאת אין מעמד ? בשביל מה יש מעמד שמגיע עם הטלוויזיה ? אם אתה חייב להצמיד לקיר או זרוע אז משהו לא בסדר עם מעמד הטלוויזיה.
אגב, מה לגבי ה-55" ? האם גם הוא חייב זרוע או תלייה על הקיר ?
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?
·shay_p כתב:לטלוויזיה הזאת אין מעמד ? בשביל מה יש מעמד שמגיע עם הטלוויזיה ? אם אתה חייב להצמיד לקיר או זרוע אז משהו לא בסדר עם מעמד הטלוויזיה.
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?...
זה הלחם והחמאה שלהם.
הם יעשו הכל כדי לשכנע אותך שאתה פשוט חייב לרכוש את הזרוע שלהם אחרת המסך ילך קאפוט ואין אחריות
כמו שניתן לראות בשרשורים פה הם עושים עבודה מצוינת.
קודם כל אף אחד בעת ההתקנה לא יושב עם אקדח ומאיים עליך שתקנה את הזרוע. בנוסף נגיד עכשיו בא לי לחבר אקסבוקס או פלייסטשן או כבל חדש אני יתחיל להתעסק עם הטלוויזיה. לפתוח 2 ברגים ולהרים את הטלוויזיה באוויר זה חתיכת סרט מאוד רע. עם היה ביטוח למסך סבבה אבל לא שווה הטלוויזיה שוקלת 22.8 קילו זה לא צחוק. ומה לגבי ניקיון אתה לא מבין כמה זה קל לנקות מאחרוי הטלוויזיה עכשיו, פשוט שולף את הטלוויזיה בקלות קדימה מנקה ומחזיר בלי בעיות בלי פחד מה יקרה והכי חשוב יש אחריות על ההתקנה ועל הזרוע. נגיד עכשיו קניתה זרוע או מתקן צמוד קיר התקנתה ואתה לא הכי מיקצועי וקרה משהו לטלוויזיה, אני מצטער להגיד לך אף לא ידבר איתך זה בעיה שלך והלכה הטלוויזיה והכסף. *בנוגע לטלוויזיה היא כן באה עם סטנד שאפשר להעמיד על מזנון או משהו כזה.bigib כתב:·......
זה הלחם והחמאה שלהם.
הם יעשו הכל כדי לשכנע אותך שאתה פשוט חייב לרכוש את הזרוע שלהם אחרת המסך ילך קאפוט ואין אחריות![]()
כמו שניתן לראות בשרשורים פה הם עושים עבודה מצוינת....
לטלוויזיה יש מעמד וזה מגיע בקופסה עם המתקיניםshay_p כתב:לטלוויזיה הזאת אין מעמד ? בשביל מה יש מעמד שמגיע עם הטלוויזיה ? אם אתה חייב להצמיד לקיר או זרוע אז משהו לא בסדר עם מעמד הטלוויזיה.
או שזאת בעצם דרך של הטכנאים "לסחוט" עוד כסף מטלוויזיה שגם ככה עולה לא זול בכלל ?...
אז אם יש לי מזנון נורמלי.. אם יש מקום של 20 ס"מ למעמד ולטלוויזיה אז לא צריכה להיות לי בעיה של תלייה או זרוע או משהו כזה. נכון ? הוא שיספרו לי סיפורים מפחידים על תזוזות. יש לי טלוויזיה 42" של סוני שיושבת יופי על המזנון יחד עם מחשב מאחוריה והיא עברה דירה לא מזמן, והכל טוב.
·אפשרי בהחלט אבל קח בחשבון שבשביל מסך 65 נגיד אתה צריך מהקיר שאתה יושב 4 מטר לפחות עד למסך של הטלוויזיה אחרת זה היה יותר מדי גדול ולא היה אפקטיבי. לטלוויזיה 55 אינץ עם אני לא טועה פחות בערך 3.5 מטר אולי פחות לא סגור. וקח בחשבון ילדים קטנים שיכולים לגעת ולהרוס וחס וחלילה גם מסוכן. שורה תחתונה החלטה שלך, אני אישית מעדיף בקיר הכי יפה והכי נקי.shay_p כתב:אז אם יש לי מזנון נורמלי.. אם יש מקום של 20 ס"מ למעמד ולטלוויזיה אז לא צריכה להיות לי בעיה של תלייה או זרוע או משהו כזה. נכון ? הוא שיספרו לי סיפורים מפחידים על תזוזות. יש לי טלוויזיה 42" של סוני שיושבת יופי על המזנון יחד עם מחשב מאחוריה והיא עברה דירה לא מזמן, והכל טוב....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
תתחדש ותהנה מהמסך.
לא ברור לי מה חברים פה נתקעו על הקטע של המתלה הזה..
הדבר היחיד שאולי אפשר לבקר פה בכל הסיפור הזה זה אולי רק את התמחור. אני משוכנע שאם הם היו מוכרים את ההתקנה על הזרוע "המקצועית" הזו במחיר נמוך יותר אז אחד פה לא היה מבקר את ההתקנה שלהם או את ההחלטה שלך.
בשורה תחתונה, אם אתה מרוצה זה הכי חשוב.
שוב, תתחדש ותהנה, אחלה מסך.
לא ברור לי מה חברים פה נתקעו על הקטע של המתלה הזה..
הדבר היחיד שאולי אפשר לבקר פה בכל הסיפור הזה זה אולי רק את התמחור. אני משוכנע שאם הם היו מוכרים את ההתקנה על הזרוע "המקצועית" הזו במחיר נמוך יותר אז אחד פה לא היה מבקר את ההתקנה שלהם או את ההחלטה שלך.
בשורה תחתונה, אם אתה מרוצה זה הכי חשוב.
שוב, תתחדש ותהנה, אחלה מסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".