C7 חווית התקנה ורשמים ראשונים מהמסך

פורום מסכי OLED בחסות LG
talshap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

רציתי קצת לשתף ולהחזיר לקהילה כאן שעוזרת תמיד להחליט לפני רכישות -
ההתקנה תואמה שלושה ימים אחרי שחברת האשראי אישרה את העסקה, בין 14:00-20:00 וב19:00 התקשרו להגיד שזה כבר לא יקרה ושיבואו מחר עד 10 בבוקר. העובדת של ח.י. שהתקשרה הייתה מאוד נחמדה והתנצלה המון. זמן = כסף, אם יש מישהו אצלנו בבית בשעה 14:00 זה אומר שלא עובדים. לתשומת ליבם שזמן הלקוחות חשוב.

המתקין הגיע למחרת ב9 בבוקר, בחור נחמד, הייתה בעיה עם המיקום בו רצינו להתקין כך שמתקן צמוד קיר לא בא בחשבון, והרגלית דקה וקלה מדי ככה שהיא מסוכנת כשיש ילדים קטנים. בקיצור, זרוע טלסקופית נקנתה ב490 שקלים. מאוד מאכזב היה לראות שאת הזרוע ניתן לקנות ב155 שקל או פחות. "אם היית מזמין מישהו להתקין היה עולה לך עוד 250 שקל התקנה, יוצא לך כמעט אותו דבר" חרק המתקין שיניים כדי להסביר את המחיר המופקע. בהתחשב בעלות הטלויזיה וההבטחה להתקנה חינם, אני מרגיש מרומה שגבו ממני 490 שקל (תחת לחץ של לצאת לעבודה, ושני מתקינים שכבר רוצים להתקדם להתקנה הבאה). צילצלתי לח.י. לשירות לקוחות פעמיים, ואמרו לי פעמיים שיחזרו אליי (שבוע כבר עבר), טרם חזרו. מאכזב מאוד, העניין עקרוני.

איכות התמונה פשוט אדירה, ראינו כבר Defenders בHDR, נרקוס, משחקי הכס ועוד. חווית צפייה משהו משהו. הסאונד של הטלויזיה פשוט לא טוב (לחבר לרסיבר או מקרן קול) במיוחד דיבור, שנשמע כאילו הוא נבלע בתוך קונכייה.

בחדר מואר ההשתקפויות על הטלויזיה גורמות לה להראות מגורענת, הייתי יותר ממליץ לשים אותה במיקום שניתן להחשיך או לפחות למזער כניסת אור בחדר. השלט והפיקוד הקולי עובדים נהדר בעברית ובאנגלית.

בשנה שעברה הייתה לי בבית KS8000 60 לבערך שבועיים לפני שהוחזרה, ואם אני משווה בינהם (מרקו פולו מול מרקו פולו) הHDR של סמסונג יותר בהיר, ויותר מרשים. אבל העננות על רקע שחור, שגרמה לי להחזיר את הסמסונג, אינה קיימת בOLED ונותנת חווית צפייה טובה יותר באופן כללי.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4675
נתן תודות: 374 פעמים
קיבל תודות: 633 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

@talshap
תתחדש ותהנה (Y) ... ואל תשכח כמה תמונות :wink:
אגב , איזה גודל מסך לקחת ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

talshap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #3 

@sigamore
·
תודה, נעלה תמונות בהזדמנות לקחתי 55".

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 13885
נתן תודות: 944 פעמים
קיבל תודות: 1091 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

הייתה בעיה עם המיקום בו רצינו להתקין כך שמתקן צמוד קיר לא בא בחשבון, והרגלית דקה וקלה מדי ככה שהיא מסוכנת כשיש ילדים קטנים
...
אתה מודה בעצמיך שהבעיה היא שלך ואצלך (בעיית מיקום להתקנה צמודה, בעיית ילדים קטנים להתקנה שולחנית).
אז מה בדיוק פשר התלונה על "אני מאוכזב ואני מרגיש מרומה"? מישהו כיוון לך אקדח לראש ואילץ אותך לרכוש מהם זרוע + התקנה ?
אם הסכום לא מתאים לך מכל סיבה, תרכוש לבד זרוע מתאימה ותתקין לבד.
אם הסכמת מראש למחיר הזרוע המתאימה + התקנתה , אין לך לדעתי שום יסוד לתלונה או אכזבה כפי שתארת.

חוץ מזה, תתחדש ותהנה, מסך מדהים (Y)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8338
נתן תודות: 782 פעמים
קיבל תודות: 1182 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

@talshap
·
תתחדש ותהנה (Y)

קטע מעט מסריח עם ההתקנה. לא חושב שזה לגיטימי (חוקי הכוונה) פשוט לא להגיע להתקנה שתואמה. לדעתי חוק הטכנאי חל במקרה כזה, אבל ייתכן ואני טועה. המינימום שיכלו לעשות זה להתפשר איתך על התקנה בחינם כדי להשאיר טעם מתוק וגם ולצאת הוגנים, בהתאם לחוק.
*גם בלי אף חוק, זה די מתבקש במקרה כזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

talshap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #6 

@טלHD
·
אני מסכים ואתה צודק בהיבט של החוק, בהגנה שלך על ח.י., אני אישרתי את העסקה, ואני לוקח אחריות על הפאשלה.

אבל, בהתחשב בכך שההתקנה היא חלק מהמבצע, יש התקנה חינם, שעלותה כלולה במחיר הפרימיום של הטלויזיה הזו. והמתקין כבר אצלי בבית, אתה מציע שאשלח אותו הביתה ואתאם התקנה שוב? שוב לקחת חופש? או שאולי להשאיר את הטלויזיה בארגז בסלון ולהזמין מתקין נפרד?

אני מרגיש מרומה ומאוכזב, כי המחיר 490 שקל, לשירות ששווה 150 שקל, זה פאדיחות לח.י. המתקין כבר נמצא, וההתקנה היא חינם, זמן ההתקנה של זרוע זהה לזמן ההתקנה של צמוד קיר. אין שום סיבה לשלם על זרוע 320% יותר ממה שהיא שווה. זה פאדיחות גדולות לח.י. שהם גובים כל-כך הרבה כסף.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 13885
נתן תודות: 944 פעמים
קיבל תודות: 1091 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

talshap כתב:@טלHD
·
אני מסכים ואתה צודק בהגנה שלך על ח.י., אני אישרתי את העסקה, ואני לוקח אחריות על הפאשלה.

.
...
·
אני לא מגן על אף אחד.
אני בכלל רכשתי מיבוא מקביל והתקנתי בעצמי.

במידה והתלונה היא על
אין שום סיבה לשלם על זרוע 320% יותר ממה שהיא שווה. זה פאדיחות גדולות לח.י. שהם גובים כל-כך הרבה כסף.
...
זה כבר משהו אחר, ואני בהחלט מסכים.

alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #8 

אצלי גם בזמן התקנה אמרו לי שהמתקן קיר שהם הביאו חינם הוא לא מתאים,בסוף שילמתי להם 600 שקל על זרוע שהיא אקורדיאון.מרגיש קצת גם שנדפקתי,לעומת שזרוע הזאת בזאפ עולה 620 שקל.

bigib
טרול
טרול
תגובות: 195
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #9 

alexa74 כתב:אצלי גם בזמן התקנה אמרו לי שהמתקן קיר שהם הביאו חינם הוא לא מתאים,בסוף שילמתי להם 600 שקל על זרוע שהיא אקורדיאון.מרגיש קצת גם שנדפקתי,לעומת שזרוע הזאת בזאפ עולה 620 שקל.
...
·
לא הבנתי. הזרוע עולה 620 ש"ח בזאפ, שילמת 600 ש"ח, איך נדפקת?

alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #10 

כי מהתקנה חינם זה הופך להיות 600 שקל נוספים,גם כך המחיר של טלוויזיה לא זול

bigib
טרול
טרול
תגובות: 195
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

alexa74 כתב:כי מהתקנה חינם זה הופך להיות 600 שקל נוספים,גם כך המחיר של טלוויזיה לא זול
...
·
תלוי איזו התקנה. אתה יודע יש אנשים שמתקינים את המסכים האלה בחדר השינה עם מעלית מיוחדת שיורדת מהתקרה עם מנוע ועבודות גבס מסובכות. ההתקנה של דבר כזה והציוד הנדרש תעלה יותר מהמסך עצמו...

alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #12 

אתה מבין שלא מדובר על התקנה כזאת,פשוט כשבאים המתקינים הם עושים הכל בשביל שתסכים לקנות מהם משהו אקסטרה .גם הרחבת אחריות ב2800 ₪ זה פשוט מטורף .

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6252
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שרשור שלא נקרא #13 

alexa74 כתב:אצלי גם בזמן התקנה אמרו לי שהמתקן קיר שהם הביאו חינם הוא לא מתאים,בסוף שילמתי להם 600 שקל על זרוע שהיא אקורדיאון.מרגיש קצת גם שנדפקתי,לעומת שזרוע הזאת בזאפ עולה 620 שקל.
...
מה זאת אומרת לא מתאים?
הבעיה בקיר או במתקן?

·

alexa74
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #14 

שום בעיה בקיר,פשוט בגלל טלוויזיה קעורה אז לא תהיה גישה מאחורה ומסוכן לגעת בטלוויזיה .קיצור כל מיני סיפורים כאלו.עכשיו אתה באמת מפחד שכאשר תרצה להגיע מאחורה לחבר משהו אתה באמת יכול לפגוע במסך

המלך
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6252
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 19 פעמים

שרשור שלא נקרא #15 

צריך לחשוב על הדברים האלה לפני אבל כמה פעמים צריך לחבר כבלים?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”