שרשור תגובות: ביקורת מסך הדגל OLED של סוני: 65AF8
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
@moshesp
.
הם אחלה, אבל לא קשורים לשרשור הזה.
.
הם אחלה, אבל לא קשורים לשרשור הזה.
·moshesp כתב:LG C8 ; SONY AF8 ;
אילו בהיי אנד
ומה דעתכם על רמת הביניים \ רמת כניסה
Samsung Q7FN , sony 900 lg b7y...
לגבי סמסונג, לאחר בדיקות רבות והשוואה של מפטים טכניים, אז בדגמי 2018 בארץ, בכדי להבין מה אתה מקבל, תפחית אחד במס' הסדרה ותבדוק ביקורות בחול. למשך Q7FN בארץ, עולה כמו Q7FN בחול, אבל זה למעשה Q6FN מבחינת מפרט טכני. חשוב לקחת את זה בחשבון לפני הרכישה...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2158
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
סתם הערה אחרי בדיקה קצרה: מחיר הסוני A8F הוא כמו ה LG C8 אבל הסוני הוא ללא מסך מתנה. בכל מקרה מדובר כרגע על הפרש של 1500 ש"ח בין המסכים אם מניחים שזו עלות המסך מתנה (עלות שלו היא קצת מעל 2000 ש"ח במחיר רשמי). זה ללא ספק משמעותי בבחירה (מעל 10% הפרש בין המסכים).
·ביריד קרנות השוטרים היצעו לחבר את הC8 אם יחליט לוותר על המסך הנוסף ב12,500 ש"חfreedom_il כתב:סתם הערה אחרי בדיקה קצרה: מחיר הסוני A8F הוא כמו ה LG C8 אבל הסוני הוא ללא מסך מתנה. בכל מקרה מדובר כרגע על הפרש של 1500 ש"ח בין המסכים אם מניחים שזו עלות המסך מתנה (עלות שלו היא קצת מעל 2000 ש"ח במחיר רשמי). זה ללא ספק משמעותי בבחירה (מעל 10% הפרש בין המסכים)....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
האמת אחרי שיחה עם ההנהלה נראה לי שגם אשדרג למסך חדש במקום הפיוניר שעדיין עובדת וסוחבת כמו חדשה. הדילמה גדולה בין הסוני ,LG, וסמסונג Q9 כאשר סמסונג בעדיפות אחרונה בגלל בעיות מרובות שיש למסכים שמגיעים לארץ ואני חושש מהעניין הצריבות במסכי OLED (מחזיר אותי לתקופת הפלאזמות שהיו רגישות לצריבה )
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
oferlaor
מה לדעתך בבעייות שמצאת במסך סוני כגון איטיות ,חוסר מקלדת בעברית וכו' יכוחלים להיפתר בעדכון קושחה (עם בכלל סוני יוציאו משהוא כזה )
מה לדעתך בבעייות שמצאת במסך סוני כגון איטיות ,חוסר מקלדת בעברית וכו' יכוחלים להיפתר בעדכון קושחה (עם בכלל סוני יוציאו משהוא כזה )
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 23/08/2018 6:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
המקלדת בעברית נפתרה דרך אפליקציה חיצונית. ראה את המאמר.
לגבי האיטיות. קשה לדעת. נראה לי שזה בעיה של גוגל ולא של סוני.
לגבי האיטיות. קשה לדעת. נראה לי שזה בעיה של גוגל ולא של סוני.
באיזה סמרט LG מובילה שאין למשל בסמסונג ?nils3373 כתב:אם לוקחים בחשבון את האחריות המצוינת של LG ואת יכולות הסמארט שהחברה מובילה אז הבחירה במסכי ה-OLED של LG מאוד קלה ביחס למסכים המקבילים של סוני מבלי בכלל לדבר על איכות התמונה. מבחינתי אין בכלל התלבטות....
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
·shay1 כתב:באיזה סמרט LG מובילה שאין למשל בסמסונג ?.........
גם סמסונג וגם LG בעי סמרארט מעולה בהתחשב שאלו מערכות סגורות ולכן זמינות אפלקציות תלויות רק בחברות ואין ממש מוטיבציה למפתחים להתעסק עם זה. ל LG בישראל יש יתרון של תמיכה טובה בסלקום TV. אבל אין בכלל מה להשוות לסמארט של סוני שזה אנדרויד TV 7 שהיא מערכת פתוחה שאתה יכול להתקין עליה מה שאתה קוצה כמעט, כולל אפלקציות ג'נריות כמו קריאת מיילים או פייסבוק.. את זה לא תקבל מ LG או סמסונג...
כתבה מושקעת
אני ראיתי את מסך LG וסוני השנה ואני חייב לומר אין הרבה הבדל בניהם מבחינת איכות תמונה Sony KD55AF8BAEP
יש תמונות עם טיפה בהירות או טיפה כהה לכאן ולכאן
חייב לומר שסוני יודעת לכתוב הרבה מאוד המצאות על איכות תמונה שלא רואים אותה בפאנל LG
זה משחקי מוח של אגף השיווק ( ולצערינו לא אגף פיתוח ), קשה להאמין שיש הרבה הבדלים בין המסכים
הרע
1. המסכים OLED עוצמת הארה גרועה ולכן אין פרטים
2. OLED גרוע מאוד ב-4:4:4 4:2:2 אין פרטים כלל , אין הבדל תמונה בין 4:2:0
3. בעיות קשות של גוונים בצבע ולכן קונטראס גרוע
4.UPSCALE זה בדיחה ב- LG ובסוני צריך להיות 1080P איכותי מאוד
5.לא הייתי מחבר את המסך למחשב , כי UPSCALE גרוע מאוד , הצבעים והפרטים הולכים לאיבוד , עיבוד תמונה לא טוב .
6.איבוד תמונה של וידאו או מחשב שפחות מ- 4K לא טוב
7.HDR חסר כוח למסך להאיר את התמונה
הטוב
1. 4K נראה טוב בקבצים של אולטרה בלו ריי , מהרשת לא תמיד טוב .
סיכום לא הייתי קונה מסך OLED השנה ( אולי בשנה הבאה )
למרות שמחיר מפתה ( אין שוק ל- OLED משומש ) , כל הכבוד במחיר ל- LG
המסכים לא טובים ב- HDR או SDR , חשוכים , חשוכים , חשוכים .( צריך חדר חושך ואיכות סרט בלו ריי כדי להינות קצת )
חיבור למחשב התמונה מעובדת כרגיל לא טוב אולי מפני ש- OLED מנתח 4 צבעים WRGB ולא RGB
שיש חנות אחת בישראל להשכרות אולטרה בלו ריי , אני לא רואה כל כדאיות לקנות מסך שמשדר כל דבר בעייתי מאוד בתמונה
חוץ מ- אולטרה בלו ריי .
במחשב הצבעים נראים כמו 8BIT גם שמצליח לשנות בכרטיס מסך ל- 4:2:2 10BIT ובמסך OLED LG 12BIT אין הבדל בין 8BIT ל= 12BIT ( לכון 12BIT בכרטיס מסך זה לריב עם המסך , LG לא כותבת שתומכת בכלל ב- 12BIT אבל בכל מקרה לא נותן כלום )
3 כרטיסי מסך נסיתי והתוצאות שאין כל המרה בין 8BIT ל- 12BIT ,אין פשוט קונראס/גוונים במסך OLED .
המסך לא יודע לקבל את הצבע הזה ,
לראות סרטים בלו ריי מלא דרך USB ב- OLED ( למי שיודע איך לעשות זאת ) מדהים בכל OLED , תמונה חלקה ,צבעים טובים .
צריבות בעיה לזמן מוגבל , אחידות צבע מסך משתנה בOLED לאחר כמה חודשים בלבד ולרעה
אם אתה לא מכור לאמזון / נפליקס 4K , אל תקנה מסך זה .
2019 מביאה HDMI 2.1 בטכנולוגיה שעל הנייר מרשימה ותביא פער אדיר מול מסכים 2018 ואמור לשנות איכות תמונה בצורה משמעותית !
בתור בעל OLED ,ככול שעוברים השעות שצופים המסך OLED מאבד איכות תמונה שבא לידי ביטוי בחדות , גוונים ועוד.
אני ראיתי את מסך LG וסוני השנה ואני חייב לומר אין הרבה הבדל בניהם מבחינת איכות תמונה Sony KD55AF8BAEP
חייב לומר שסוני יודעת לכתוב הרבה מאוד המצאות על איכות תמונה שלא רואים אותה בפאנל LG
זה משחקי מוח של אגף השיווק ( ולצערינו לא אגף פיתוח ), קשה להאמין שיש הרבה הבדלים בין המסכים
הרע
5.לא הייתי מחבר את המסך למחשב , כי UPSCALE גרוע מאוד , הצבעים והפרטים הולכים לאיבוד , עיבוד תמונה לא טוב .
הטוב
המסכים לא טובים ב- HDR או SDR , חשוכים , חשוכים , חשוכים .( צריך חדר חושך ואיכות סרט בלו ריי כדי להינות קצת )
חיבור למחשב התמונה מעובדת כרגיל לא טוב אולי מפני ש- OLED מנתח 4 צבעים WRGB ולא RGB
שיש חנות אחת בישראל להשכרות אולטרה בלו ריי , אני לא רואה כל כדאיות לקנות מסך שמשדר כל דבר בעייתי מאוד בתמונה
חוץ מ- אולטרה בלו ריי .
במחשב הצבעים נראים כמו 8BIT גם שמצליח לשנות בכרטיס מסך ל- 4:2:2 10BIT ובמסך OLED LG 12BIT אין הבדל בין 8BIT ל= 12BIT ( לכון 12BIT בכרטיס מסך זה לריב עם המסך , LG לא כותבת שתומכת בכלל ב- 12BIT אבל בכל מקרה לא נותן כלום )
3 כרטיסי מסך נסיתי והתוצאות שאין כל המרה בין 8BIT ל- 12BIT ,אין פשוט קונראס/גוונים במסך OLED .
לראות סרטים בלו ריי מלא דרך USB ב- OLED ( למי שיודע איך לעשות זאת ) מדהים בכל OLED , תמונה חלקה ,צבעים טובים .
2019 מביאה HDMI 2.1 בטכנולוגיה שעל הנייר מרשימה ותביא פער אדיר מול מסכים 2018 ואמור לשנות איכות תמונה בצורה משמעותית !
בתור בעל OLED ,ככול שעוברים השעות שצופים המסך OLED מאבד איכות תמונה שבא לידי ביטוי בחדות , גוונים ועוד.
·איזה מסך OLED יש ברשותך?zind כתב:כתבה מושקעת
הרע
הטוב
חוץ מ- אולטרה בלו ריי .
בתור בעל OLED ,ככול שעוברים השעות שצופים המסך OLED מאבד איכות תמונה שבא לידי ביטוי בחדות , גוונים ועוד....
מנית לא מעט דברים שלילים על המסכים של סוני וLG כמה זמן יצא לך לצפות במקביל בשני המסכים?
מה שאתה בעצם אומר זה שמסך לד SONY 900/9005 טוב יותר?
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8338
- נתן תודות: 782 פעמים
- קיבל תודות: 1182 פעמים
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
יש כאן הרבה אבל חייב לציין שכמעט לא מסכים עם כלום ממה שכתבת...
ב-HDR התאורה ב-OLED מגיע בערך לחצי מזו של LED העוצמתי ביותר בנמצא (QLED של סמסונג). זה נשמע הרבה אבל בגלל שהעין היא לוגריתמית זה לא הבדל מטורף ואפשר לראות אותו בעיקר כששמים אותם אחד ליד השני.
פרטים לא קשורים לעוצמת אור, וממילא עוצמת האור ב-OLED של 2018 היא מצויינת ולכן יש המון פירוט.
לא הבנתי לגבי 4:4:4 מול 4:2:0, מה הקשר ל-OLED בכלל?
UPSCALE של כל המכשירים כיום הוא מצויין, לא כי המעבדים השתפרו אלא כי קל מאוד לשדרג תמונה של FHD ל-4K, זה טכנית לא קשה כמו שפעם היה צריך עם SD. מה שכן, אם מנסים לראות תוכן SD על גבי מסכים עדכניים זה די נראה רע, ולכן ההמלצה שלי היא להמנע מכך ככל שניתן, גם במחיר של ביטול חבילות ספורט ארכאיות שעדיין מנסות לשווק SD בתור משהו שעובר ב-2018...
נשמע לי שניסית לעשות כל מני נסיונות עם מסך ומחשב והגעת להרבה מאוד מסקנות שגויות.
ב-HDR התאורה ב-OLED מגיע בערך לחצי מזו של LED העוצמתי ביותר בנמצא (QLED של סמסונג). זה נשמע הרבה אבל בגלל שהעין היא לוגריתמית זה לא הבדל מטורף ואפשר לראות אותו בעיקר כששמים אותם אחד ליד השני.
פרטים לא קשורים לעוצמת אור, וממילא עוצמת האור ב-OLED של 2018 היא מצויינת ולכן יש המון פירוט.
לא הבנתי לגבי 4:4:4 מול 4:2:0, מה הקשר ל-OLED בכלל?
UPSCALE של כל המכשירים כיום הוא מצויין, לא כי המעבדים השתפרו אלא כי קל מאוד לשדרג תמונה של FHD ל-4K, זה טכנית לא קשה כמו שפעם היה צריך עם SD. מה שכן, אם מנסים לראות תוכן SD על גבי מסכים עדכניים זה די נראה רע, ולכן ההמלצה שלי היא להמנע מכך ככל שניתן, גם במחיר של ביטול חבילות ספורט ארכאיות שעדיין מנסות לשווק SD בתור משהו שעובר ב-2018...
נשמע לי שניסית לעשות כל מני נסיונות עם מסך ומחשב והגעת להרבה מאוד מסקנות שגויות.