לידיעתך רוב הסדרות (לפחות בחו"ל) מגיעות עם קידוד דולבי סראונד כך שהנימוק שלך לגביהן לא ממש תופס בעייני.מה החוכמה לראות סידרה עם סראונד אם היא לא תוכננה לכך מראש...
עד כמה אתה אוהב את הסראונד המדומה?
אשמח לשמוע ממך מאיפה הגישה הכללית שלי נובעת. לפחות אני אדע שמישהו מבין אותי פה 
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
תראה אני לא ממש יודע ממה זה נובע אצלך אבל אצלי (כן הייתי שותף לגישה הזאת גם כן) זה נבע בעיקר מגורם מרכזי אחד והוא עצלות. המערכת הראשונה שלי הייתה מורכבת ממספר מגוחך של חלקים מאולתרים עד כדי כך שאני מתבייש אפילו לספר שלחלקם הגדול לא היה בכלל שלט, מה שהפך את כל עניין ההדלקה והכיבוי למעצבן בלשון המעטה, בנוסף לכך יש גם להזכיר שבזמנו מצב הסראונד המדומה האטרקטיבי ביותר היה הDPL 1 שגם הוא היה לא מרצה במיוחד לפחות לטעמי מה שהפך את כל הטרחה ללא "משתלמת" מבחינתי. היום המצב כמובן שונה גם מבחינת הנוחות (הרמקולים של הטלוויזיה לא מחוברים אצלי בכלל) וגם התמורה (כמות גדולה יותר של תכנים המקודדים בהתאם ואיכות התוצר שנותנים המצבים הללו שהשתפרה מאז לא מעט לטעמי), כך שהיום אני בצד השני של המחנה.
מיכאל .
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
leshets,
אצלי המערכת, טלווזיה וממיר נשלטים ע"י שלט אחד בלבד, אבל עדיין ה defoult הוא רסיבר מכובה כאשר רואים טלווזיה, פה ושם יש חריגות אם יש סרט אקשן בכבלים.
אצלי, אני חושב שזה נובע מכך שהסראונד המדומה הוא לא החוויה האולטמטבית (דהיינו לא הפרדה מלאה לכל רמקול) וזה סוג של פשרה.
יכול להיות שזאת טעות מצדי , אבל זהו המצב.
אצלי המערכת, טלווזיה וממיר נשלטים ע"י שלט אחד בלבד, אבל עדיין ה defoult הוא רסיבר מכובה כאשר רואים טלווזיה, פה ושם יש חריגות אם יש סרט אקשן בכבלים.
אצלי, אני חושב שזה נובע מכך שהסראונד המדומה הוא לא החוויה האולטמטבית (דהיינו לא הפרדה מלאה לכל רמקול) וזה סוג של פשרה.
יכול להיות שזאת טעות מצדי , אבל זהו המצב.
שמוליק ו.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מרטין,
לא נראה לי ששווה להדליק את המערכת שכוללת גם סאב (שבטח ידלק ויכבה לסרוגין בתוכניות טוק-שואו בגלל חוסר באס) רק כדי לראות "סתם" טלווזיה.
רק כאשר ברקע מתנגן VH1 , אז המערכת דלוקה במצב סטריאו.
ובנוסף, כאשר יש סרט טוב בכבלים אז המערכת דלוקה ב neo .
לא נראה לי ששווה להדליק את המערכת שכוללת גם סאב (שבטח ידלק ויכבה לסרוגין בתוכניות טוק-שואו בגלל חוסר באס) רק כדי לראות "סתם" טלווזיה.
רק כאשר ברקע מתנגן VH1 , אז המערכת דלוקה במצב סטריאו.
ובנוסף, כאשר יש סרט טוב בכבלים אז המערכת דלוקה ב neo .
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני בקושי מתאפק לא להגיב עוד פעם....
למה קשה לקבל את הדעה הנגדית?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אצלי, אני חושב שזה נובע מכך שהסראונד המדומה הוא לא החוויה האולטמטבית (דהיינו לא הפרדה מלאה לכל רמקול) וזה סוג של פשרה....
אין ספק שזו פשרה אני פשוט החלטתי עם עצמי שהיא "שווה" את המאמץ, בכל אופן אני מעדיף לקבל את המקסימום הניתן על ידי המערכת, לפי השרשור של תומר זה עושה אותי אודיופיל
מיכאל .
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: