שוקלים לרכוש מוצרים של EUFY מבית ANKER? צפו בזה לפני!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

למי אכפת מהמניה שלהם, או עד כמה הסרטון הזה הכה גלים או לא. שום דבר מזה לא משפיע על השיקול שלי כצרכן. לא רוצה אצלי בבית את הדבר הזה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

הבאתי את המניה כדוגמה על מנת להראות שזוהי בעיה שאף אחד לא מחשיב אותה כבעיה חוץ מכתבי טכנולוגיה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שרשור שלא נקרא #33 

06/12/2022 14:55  
Arie10 כתב:
ב 5 שנים האחרונות היא דוקא ירדה די חזק.
...
העיקר שיש הסכמה שהבעיה שנחשפה לא משפיעה על המניה כפי שכתבתי.

silverbullet
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

06/12/2022 14:57  
nir11 כתב:
למי אכפת מהמניה שלהם, או עד כמה הסרטון הזה הכה גלים או לא. שום דבר מזה לא משפיע על השיקול שלי כצרכן. לא רוצה אצלי בבית את הדבר הזה.
...
איזה מוצרי IOT יש לך בבית? אלו טלוויזיות יש לך ובכלל, באיזה סמארטפון אתה משתמש?

בואו נפסיק עם התמימות ונירגע עם מסע הצלב נגד החברה, חברות עושות שימוש בפרטים שלנו כבר שנים.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #35 

06/12/2022 15:11  
silverbullet כתב:
איזה מוצרי IOT יש לך בבית? אלו טלוויזיות יש לך ובכלל, באיזה סמארטפון אתה משתמש?

בואו נפסיק עם התמימות ונירגע עם מסע הצלב נגד החברה, חברות עושות שימוש בפרטים שלנו כבר שנים.
...
אף אחד שאני יודע לא עושה את זה. הנייד שלי של חברה ששומרת על הפרטיות של המשתמשים שלה ולא מתפרנסת מהמידע שלהם.
זה כן מעורר חדש עמוק לגבי חברות סיניות. ההבדל הוא שלגבי אנקר אני עכשיו יודע שהם עושים את זה.

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

מצלמות מצויינות, לא נאיבי, אני ימשיך לקנות מוצרים שלהם

נוקי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 353
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

לא מבין כלום ברשתות, במניות או במצלמות. אבל הנחת המוצא שלי היא שכל דבר שיש לי גישה אליו מהאינטרנט כל אחד עם מחשב וטיפה ידע יוכל להגיע אליו.
בגלל זה אין לי מצלמות בבית (רק פעמון שמכוון החוצה) ואת שאר מערכות הבית חכם אני מעביר לאט לאט לזיגבי מקומי בלי האב שמחובר לענן.

אם אחליט לרשת את הבית במצלמות זה בטוח יהיה מקומי לחלוטין( בלי גישה מרחוק מחוץ לבית) וסביר שגם לא אלחוטי
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שרשור שלא נקרא #38 

אחלה, אבל אתה במיעוט. רוב האנשים הולכים על נוחות ולכן כל השירותים בענן.

על בסיס אותם כללי התנהגות שציינת, גם הדואל שלך הוא מקומי על שרת שלך או שעבור זה אתה כן מסכים שהשירות יהיה מבוסס ענן?
לחשבון הבנק שלך אתה ניגש רק דרך מסופון בבנק או שזה גם מוחרג וזה בסדר לגשת מהאינטרנט? :)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #39 

הבנקים בעצמם, וגם הצבא - שמים דברים בענן. זאת פרנויה בלתי סבירה סטייל ג'ין הקמן בסרט "אויב המדינה"

jtk
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4895
נתן תודות: 429 פעמים
קיבל תודות: 522 פעמים

שרשור שלא נקרא #40 

@nir11
למרות שאתה כמוני, גם בעמדת שהחברה הזו כשלה...
אימייל לא מקביל לצבא. אני די בטוח (מקווה) שתקני האבטחה והבקרה של הצבא קצת טובים יותר (מאימייל בכללי, ומהסיפור כאן), ואני גם די בטוח שלא כל דבר הם שמים באינטרנט. לגבי הבנק, אני מניח שזה משהו באמצע (ואני מקווה שגם הם לא שמים הכל באינטרנט).

07/12/2022 14:20  
ziv_r כתב:
גם הדואל שלך הוא מקומי על שרת שלך או שעבור זה אתה כן מסכים
...
אני מחשיב אימייל לדבר לא בטוח: מנסה למזער העברת מידע רגיש, ומוסיף רמת אבטחה נוספת כשאפשר (אם אני שולח למישהו טכני).
עוד נקודה היא שברוב המקרים באימייל אין ברירה אחרת. בסיפור כאן יש ברירה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שרשור שלא נקרא #41 

משתמש בכרום? במנהל הססמאות של כרום?
או שאתה שומר את הססמאות מקומית?

לאימייל יש ברירה, רשמתי אותה.

jtk
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #42 

לא משתמש בכרום, וממש לא שומר סיסמאות בתוכנה עם גישה לאינטרנט.

לעצם השימוש באימייל אין ברירה.
לגבי להפעיל שרת מקומי, אין לי שרת שדולק תמיד. אידיאלית, כן, היה יכול להיות נחמד אימייל בשליטה מלאה.

אבל מזה אי אפשר לקפוץ למסקנה שלא צריך אבטחה ושזה כבר לא משנה אם הכל יהיה פרוץ.
פורצים יכולים להכנס אליך לבית. עדיין כנראה אתה נועל את הדלתות. מצד שני, אתה כנראה לא מוסיף בריחים פנימיים נוספים לכל דלת, ולא חיישני תנועה ליד כל חלון.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #43 

07/12/2022 15:30  
jtk כתב:
@nir11
למרות שאתה כמוני, גם בעמדת שהחברה הזו כשלה...
אימייל לא מקביל לצבא. אני די בטוח (מקווה) שתקני האבטחה והבקרה של הצבא קצת טובים יותר (מאימייל בכללי, ומהסיפור כאן), ואני גם די בטוח שלא כל דבר הם שמים באינטרנט. לגבי הבנק, אני מניח שזה משהו באמצע (ואני מקווה שגם הם לא שמים הכל באינטרנט).

אני מחשיב אימייל לדבר לא בטוח: מנסה למזער העברת מידע רגיש, ומוסיף רמת אבטחה נוספת כשאפשר (אם אני שולח למישהו טכני).
עוד נקודה היא שברוב המקרים באימייל אין ברירה אחרת. בסיפור כאן יש ברירה.
...
הבנקים והצבא לא מאחזנים מידע "באינטרנט". הם מאחסנים אותו בשרותי ענן שאותה אולי מכיר, כמו AWS. השרותים האלה מן הסתם מאובטחים. שום דבר אינו חסין ב 100 אחוז לפריצה. אגב אני משוכמע ששרות 356 של MS הרבה יותר מאובטח מכל שרת דואר שאתה יכול להרים אצלך בבית.

jtk
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #44 

"ענן" בכל מקרה זה באינטרנט, בין אם מתייחסים לזה ככותרת לדבר ספציפי יותר, או סתם buzzword מעיק ל"אינטרנט".

לגבי אימייל, אני מניח שיש יתרונות אבטחה בשירותים גדולים. מצד שני, אולי גם חסרונות.
פשרת ביניים היא להשתמש בשירות חיצוני בשוטף, אבל לשמור את האימיילים הישנים מקומית או offline.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #45 

אתה ממש טועה. "ענן" זה לא באזזוורד. אלו חוות שרתים ענקיות שמנוהלות עלי ידי ספקי שרותי ענן כמו גוגל, אמזון, מיקרוסופט. אלו חברות ענק שעושות המון כסף מזה (אאלט 10 אחוז מההכנסות של אמזון, חנות אונליין - כן? מגיעות משורתי הענן האלה).הן משקיעות סכומי כסף אדירים באבטחה של השרותים האלה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”