שוקלים לרכוש מוצרים של EUFY מבית ANKER? צפו בזה לפני!
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
מניח שמי שמכיר חברות סיניות לא יופתע, אבל זו חברה די ממותגת/מוכרת אז אולי יש מישהו שמניח שהם לא יעשו דברים שכאלו.
גם אם אין לכם חשק לצפות בכל הווידאו, ה 2-3 דקות הראושות מסבירות הכל היטב:
גם אם אין לכם חשק לצפות בכל הווידאו, ה 2-3 דקות הראושות מסבירות הכל היטב:
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
נורא.
יש לי 3 מצלמות,DOORBELL ועוד קצת חיישנים של EUFY. סה"כ מוצרים טובים, חבל שהחברה הורסת לעצמה.
למזלי המצלמות מצלמות רק את המכוניות ואת השטח הצמוד לבית ולא בפנים הבית.
יש לי 3 מצלמות,DOORBELL ועוד קצת חיישנים של EUFY. סה"כ מוצרים טובים, חבל שהחברה הורסת לעצמה.
למזלי המצלמות מצלמות רק את המכוניות ואת השטח הצמוד לבית ולא בפנים הבית.
אולי כדאי כותרת דיון יותר אינפורמטיבית:
מצלמות אבטחה פרטיות "ללא נתונים אונליין" כן שומרות מידע פרטי אונליין
למי שרוצה לקרוא טקסטואלית במה מדובר:
https://www.macrumors.com/2022/11/29/eu ... er-consent
מצלמות אבטחה פרטיות "ללא נתונים אונליין" כן שומרות מידע פרטי אונליין
למי שרוצה לקרוא טקסטואלית במה מדובר:
https://www.macrumors.com/2022/11/29/eu ... er-consent
אני לא חושב שנכון לסכם בשורה אחת סרטון מנומק של 10 דקות. אבל אם אתה ממש מתעקש, אז )כמו שכבר כתבתי בפחות פירוט) הבחור עובר אחת אחת על הטענות שעלו נגד eufy ומסביר למה לא מדובר בהליך שנוגד את הסכם המשתמש או בכזה שמסכן פרטיות באופן מיוחד.02/12/2022 16:31jtk כתב: אם אפשר במקום לשלוח אנשים לוידאו, סיכום בשורת טקסט...
(חוץ מחוסר היעילות בסרטונים, גם הסטייל מעצבן.)...
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
טוב. לא הסתכלתי, אבל להתחיל להתפלפל על סעיפי הסכם משתמש, או להגיד שזה בעצם לא משנה...
מי שלא רוצה שהנתונים שלו יהיו אונליין, לא רוצה. (וגם לא צריך שיהיו אונליין, זה כל הרעיון: שרת בבית.)
במיוחד, אבל לא רק, אם זה הפרסום של החברה לגבי המוצר.
מי שלא רוצה שהנתונים שלו יהיו אונליין, לא רוצה. (וגם לא צריך שיהיו אונליין, זה כל הרעיון: שרת בבית.)
במיוחד, אבל לא רק, אם זה הפרסום של החברה לגבי המוצר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
@jtk
שווה להסתכל בסרטון שהביא נוקי, זה וידאו הרבה יותר לעניין מאשר זה שהתחיל את הדיון ודי יוריד את הכעס המוגזם כלפי Eufy.
שווה להסתכל בסרטון שהביא נוקי, זה וידאו הרבה יותר לעניין מאשר זה שהתחיל את הדיון ודי יוריד את הכעס המוגזם כלפי Eufy.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מחכים, שמח שקישרת לסרטון...
-
Huber
- חבר במועדון HT

לא כל דבר אפשר לסכם במשפט אחד, ואם הנושא מעניין - צופים.02/12/2022 16:31jtk כתב: אם אפשר במקום לשלוח אנשים לוידאו, סיכום בשורת טקסט...
(חוץ מחוסר היעילות בסרטונים, גם הסטייל מעצבן.)...
לא מעניין? לא צופים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

jtk, אני צופה ואם מצאתי משהו מעניין משתף. מי שמעניין אותו שיצפה. לא חייב. אין לי זמן לשבת לעשות תקציר מנהלים לכל דבר וזה לא התפקיד שלי.
אני פה 15 שנה בפורום, אני מניח שאנשים כבר יודעים אם תחומי העניין שלהם חופפים לשלי.
אני פה 15 שנה בפורום, אני מניח שאנשים כבר יודעים אם תחומי העניין שלהם חופפים לשלי.
Re:
לא הכל נכון אצלו, בדיוק כמו התגובה ההזויה של היצרן.03/12/2022 12:33ziv_r כתב: @jtk
שווה להסתכל בסרטון שהביא נוקי, זה וידאו הרבה יותר לעניין מאשר זה שהתחיל את הדיון ודי יוריד את הכעס המוגזם כלפי Eufy....
וגם
https://arstechnica.com/gadgets/2022/12 ... d-viewing/
בדגש
(Update, 5:42 pm ET: Ars chatted with wasabi, who confirmed that they could view Eufy camera streams from systems outside their network without authentication or other Eufy devices on that system. "It seems Eufy is trying to simply block people from viewing the data their (web) app sends instead of actually fixing the issue," they wrote.
Wasabi also noted that the way the remote URLs are configured, there are only 65,535 combinations to try, "which a computer can run through pretty quick.")...
-
Huber
- חבר במועדון HT