התייעצות בנושא קנית נגן מתקדם במחיר של עד 1000-1200 ש"ח

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #31 

דבר ראשון לא עניתם לי על השאלה: מה עושה Line In(ולמה צריך כבל)? איך הוא בD2?

דבר שני בקשר לעדכוני קושחה כמה שאלות:

1. זה משנה את הגפיקה (של התפריטים לדוגמא)?
2. כאשר אני קונה את הD2 אני מקבל איתו ברגע שאני קונה אותו את העידכון האחרון מובנה?
3. עדכוני קושחה ליפעמים לא שווים התקנה (לא נחמדים) או שתמיד הם מוסיפים ויותר טובים?
4. תסבירו לי עוד קצת על העידכוני קושחה האלה...

ועוד משהו קטן, עם אני מוסיף הרחבה של כרטיס זיכרון SD איך אני מוסיף קבצים לכרטיס? אני חייב איזה שהוא קורא כרטיסים או משהו? או שיש איזה שהיא תיקיה כאשר אני מכניס את הD2 למכשיר?

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שרשור שלא נקרא #32 

eranON כתב:דבר ראשון לא עניתם לי על השאלה: מה עושה Line In(ולמה צריך כבל)? איך הוא בD2?

דבר שני בקשר לעדכוני קושחה כמה שאלות:

1. זה משנה את הגפיקה (של התפריטים לדוגמא)?
2. כאשר אני קונה את הD2 אני מקבל איתו ברגע שאני קונה אותו את העידכון האחרון מובנה?
3. עדכוני קושחה ליפעמים לא שווים התקנה (לא נחמדים) או שתמיד הם מוסיפים ויותר טובים?
4. תסבירו לי עוד קצת על העידכוני קושחה האלה...

ועוד משהו קטן, עם אני מוסיף הרחבה של כרטיס זיכרון SD איך אני מוסיף קבצים לכרטיס? אני חייב איזה שהוא קורא כרטיסים או משהו? או שיש איזה שהיא תיקיה כאשר אני מכניס את הD2 למכשיר?
...

בקשר לLine In, צריך כבל מכיוון שבנגן עצמו, אין חיבור Line In. החיבור של הנגן הוא חיבור גם לכבל של הטלוויזיה, וגם לכבל של הLine In. כלומר הכל מתחבר לחיבור אחד, כל פעם מחליפים למה שרוצים פשוט..

עדכוני קושחה יכולים לשנות כל מיני דברים, בהתאם להחלטת החברה. אם הם מעוניינים לשנות תפריטים אז הם ישנו אותם.. אבל זה בדרך כלל לא קורה שעושים שינוי כל כך דרסטי בנגן. בכל מקרה, רקעים וכאלה, אתה יכול לשנות לבד.

בקשר להאם אתה מקבל את העדכון האחרון, אז תלוי, אם בדיוק הוציאו עדכון קושחה , סביר להניח שהוא לא יהיה בנגן שבחנות. עדכוני קושחה אחרונים מקבלים רק במידה שהנגנים במשלוח שהחנות קיבלה, עברו התקנה של התוכנה האחרונה..

תכלס, זה לא כזה משנה.. עדכון קושחה הוא ממש פשוט בD2 ויש הסבר מפורט איך לעשות את זה.. אין מה להילחץ. רק תגבה את הדברים שעל הנגן אם אתה מעדכן, כי זה מוחק את כל הקבצים מהנגן.

האם העדכונים תמיד טובים יותר? תלוי.. בדרך כלל כן, במיוחד בנגן הזה, לא הייתה פעם אחת שהתאכזבתי מעדכון. פעם אחת התקנתי עדכון, וזה יצא לי בעיה, אבל אחר כך שהתקנתי מחדש, זה הסתדר.. העדכונים בדרך כלל מוסיפים אופציות נחמדות, אם האופציות האלה לא משמעותיות עבורך, אתה לא חייב לעדכן..

אין יותר מדי מה להסביר.. מוסיף תמיכה בכל מיני דברים.. נגיד בנגן D2 הוסיפו תמיכה בפלאש, דבר שאיפשר לשחק בנגן במשחקי פלאש, נגיד הוספת מחשבון, או הוספה של מילון, או כל מיני אופציות נחמדות שהחברה דואגת לשים, אז הכל מגיע בעדכוני קושחה..

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #33 

נחמד, אתה יכול להביא לי את האתר שממנו אני יכול להוריד את העידכונים ואתר שבו יהיה הסבר איך להתקין אותם?
אם תוכל לתרגם לי לעיברית אני ממש אשמח, תודה על כל העזרה והתמיכה, באמת! :wink:

דרך אגב, אם אני מוריד את העידכון האחרון ומתקין, הוא כולל את כל הצ'ופרים של העידכונים הקודמים לו נכון?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

Eyal777 כתב:
eranON כתב:ובקשר לזה שהגיב לפניכן, אני לא חושב שמישהו רוצה לקנות נגן, ואז כדי שהוא ישמע טוב בנגן, להוסיף לו מגבר לאוזניות. אפל נוטה פשוט לשווק בצורה אגרסיבית מאוד וזה היתרון היחיד שלה על פני שאר המתחרות. ראיתם איזה פלופ יצא הIphone בסופו של דבר.. הרבה גימיקים, שאחרי שנייה כבר לא זקוקים להם. חוץ מזה, בנגני האייפוד, אין תכונות אשר חיוניות כגון רדיו הקלטה Line In, Usb Host, קריאת כרטיסים, ועוד ועוד ועוד ! החברה הזו מתעקשת להישאר עם מכשירים אסטתיים שימשכו את העין, וזהו. לא משפרת דברים מעבר לזה.
...
אתה פשוט לא הבנת . לאפל הוציאו כול מיני דברים . היות ויש לו פפולריות עצומה אז כול מיני חברות באו והעשו דברים שאתה יכול לשפר .
הרי כול אחד יודע שזה לא משנה איזה נגן יש לך , אם האוזניה שלך תהיה יותר טובה , אתה תקבל איכות סאונד יותר טובה . אז יש אנשים שמוציאים גם 1000 דולר על אוזנית INEAR טובה . ואז הוא שואל את עצמו למה להשתמש ביציאת האוזניות , אם אני יכול לקבל איכות עדיפה מהLINE IN ? אבל ב LINE IN אין OAMP שמשנה את העוצמה , ואם אני רוצה לשמוע יותר טוב אז אני יכול לחבר מגבר אוזניות נישא ליציאת הLINE IN ולקבל איכות אודיופילית כאילו שאתה שומע בביית במערכת של כמעט כמה אלפי דולר .
אתה לא חייב להוסיף אותם והם לא דברים של אפל עצמה אלא חברות אחרות שמשתמשות בעובדה שיש המון אודיופילים שקנו אייפוד . יש המון אנשים שיש להם מערכות סטריאו בעשרות אלפי דולרים בבית , והם פשוט רוצים לקבל מהנגן הנייד , אכות סאונד כמו מהמערכת היי אנד שיש להם בבית
את זה אתה לא יכול לקבל בשום נגן
ול eranON אתה יכול בהחלט לקחת את הD2 הוא נגן מעולה עם איכות סאונד טובה מאוד
...

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #35 

truejoker כתב:
Eyal777 כתב:
eranON כתב:ובקשר לזה שהגיב לפניכן, אני לא חושב שמישהו רוצה לקנות נגן, ואז כדי שהוא ישמע טוב בנגן, להוסיף לו מגבר לאוזניות. אפל נוטה פשוט לשווק בצורה אגרסיבית מאוד וזה היתרון היחיד שלה על פני שאר המתחרות. ראיתם איזה פלופ יצא הIphone בסופו של דבר.. הרבה גימיקים, שאחרי שנייה כבר לא זקוקים להם. חוץ מזה, בנגני האייפוד, אין תכונות אשר חיוניות כגון רדיו הקלטה Line In, Usb Host, קריאת כרטיסים, ועוד ועוד ועוד ! החברה הזו מתעקשת להישאר עם מכשירים אסטתיים שימשכו את העין, וזהו. לא משפרת דברים מעבר לזה.
...
אתה פשוט לא הבנת . לאפל הוציאו כול מיני דברים . היות ויש לו פפולריות עצומה אז כול מיני חברות באו והעשו דברים שאתה יכול לשפר .
הרי כול אחד יודע שזה לא משנה איזה נגן יש לך , אם האוזניה שלך תהיה יותר טובה , אתה תקבל איכות סאונד יותר טובה . אז יש אנשים שמוציאים גם 1000 דולר על אוזנית INEAR טובה . ואז הוא שואל את עצמו למה להשתמש ביציאת האוזניות , אם אני יכול לקבל איכות עדיפה מהLINE IN ? אבל ב LINE IN אין OAMP שמשנה את העוצמה , ואם אני רוצה לשמוע יותר טוב אז אני יכול לחבר מגבר אוזניות נישא ליציאת הLINE IN ולקבל איכות אודיופילית כאילו שאתה שומע בביית במערכת של כמעט כמה אלפי דולר .
אתה לא חייב להוסיף אותם והם לא דברים של אפל עצמה אלא חברות אחרות שמשתמשות בעובדה שיש המון אודיופילים שקנו אייפוד . יש המון אנשים שיש להם מערכות סטריאו בעשרות אלפי דולרים בבית , והם פשוט רוצים לקבל מהנגן הנייד , אכות סאונד כמו מהמערכת היי אנד שיש להם בבית
את זה אתה לא יכול לקבל בשום נגן
ול eranON אתה יכול בהחלט לקחת את הD2 הוא נגן מעולה עם איכות סאונד טובה מאוד
...

אני יודע שאלה לא דברים של אפל. ברור לי. אבל אני אומר שלא נראה לי שמישהו שקונה נגן, מצפה שהאיכות שלו תהיה בהתחלה נמוכה ואז אחר כך הוא יוכל לשפר אותה.. הוא רוצה איכות גבוהה מההתחלה.. ויחסית האייפוד לשאר מתחריו, איכותו נמוכה בהרבה.
...

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #36 

eranON כתב:נחמד, אתה יכול להביא לי את האתר שממנו אני יכול להוריד את העידכונים ואתר שבו יהיה הסבר איך להתקין אותם?
אם תוכל לתרגם לי לעיברית אני ממש אשמח, תודה על כל העזרה והתמיכה, באמת! :wink:

דרך אגב, אם אני מוריד את העידכון האחרון ומתקין, הוא כולל את כל הצ'ופרים של העידכונים הקודמים לו נכון?
...
האתר הרשמי של החברה הוא
www.cowonglobal.com
משם אתה יכול להוריד הכל.. תנסה קצת לקרוא שם דברים, ומה שלא תבין תשאל.. יהיה יותר פשוט :)
יש פשוט הרבה תוספות שהוסיפו לנגן הזה אחרי יציאתו.

ומה ששאלת בסוף, אז כן. כולל את כל הדברים הקודמים .

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #37 

תדה רבה, וגם עוד שאלה ( יש לי הרבה XD ) איך אני מוסיף דברים לכרטיס זיכרון עצמו?

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #38 

eranON כתב:תדה רבה, וגם עוד שאלה ( יש לי הרבה XD ) איך אני מוסיף דברים לכרטיס זיכרון עצמו?
...
אתה מכניס את הכרטיס לנגן עצמו, ואז במחשב, אתה תראה כונן נוסף מעבר לכוננים של הנגן עצמו.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

אייל אני לא חושב שהאיכות של האייפוד נמוכה מזו של נגנים אחרים. בצורה הנוכחית שלו אני מתקשה להבדיל בינו לבין הCDP של ארקן שיש לי במערכת . כך שלומר את זה זה פשוט לא נכון .
וממבחנים שנעשו ברשת מסתבר שהאייפוד החדש (הקלאסיק) השתפר קצת לעומת הווידאו שיש לי . כך שלומר שהאייפוד פחות טוב זו טעות לדעתי
אני סבלתי מהאייפוד המון צרות , ואילוליה האיכות קול הגבוה שלו כבר מזמן הייתי מחליף לנגן אחר . רק שממה שאני שומע ברשת לD2 יש יותר היסס מהאייפוד . כך שבשבילי לפחות הD2 לא בא בחשבון . (כמובן שאני מדבר על אנשים שמשתמשים באוזניות מעולות כמו שור 530 וכאלו ) , וד"א הדרך היחידה להמנע מהיס זה להשתמש במגבר אוזניות .
אם יש לך אוזניות איכותיות מאוד אני ממליץ שתבדוק בעצמך (כמובן על פורמאט לוסלסס שנוצר מריפ איכותי של דיסק מקורי , ולא משהו שמצאת ברשת ואתה לא יודע מהיכן ואיך עשו אותו )

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #40 

קונים לי את הD2 בשבוע הבא (משמע היום בעוד שבוע יהיה לי את הD2!!), יש לי כמה שאלות ובקשות:

1. כאשר אני אקנה יהיה לי כבר אפשרות לשים קבצי פלאש נכון?
2. וגם לא תיהיה לי הגבלת מקום שאפשר להוסיף דרך כרטיס זיכרון נכון?

אם לא אז מה אני אצטרך לעשות כדי שאני אוכל?

3. אמרת שיש אפשרות להוסיף לנגן מילון מבוסס פלאש, אתה יכול להביא לי אותו?
4. אני יכול לקחת תמונה שבנגן ולהפוך אותה לרקע? איך?

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #41 

eranON כתב:קונים לי את הD2 בשבוע הבא (משמע היום בעוד שבוע יהיה לי את הD2!!), יש לי כמה שאלות ובקשות:

1. כאשר אני אקנה יהיה לי כבר אפשרות לשים קבצי פלאש נכון?
2. וגם לא תיהיה לי הגבלת מקום שאפשר להוסיף דרך כרטיס זיכרון נכון?

אם לא אז מה אני אצטרך לעשות כדי שאני אוכל?

3. אמרת שיש אפשרות להוסיף לנגן מילון מבוסס פלאש, אתה יכול להביא לי אותו?
4. אני יכול לקחת תמונה שבנגן ולהפוך אותה לרקע? איך?
...
1 ו2 נכונים אם העדכון קושחה האחרון, 2.51 יהיה על הנגן.
אם לא, אז פשוט עדכון קושחה קל יסדר את זה..
3. לא אמרתי שהמילון מבוסס פלאש. יש מילון שם שהם הוסיפו כאופציה, אני לא יודע בדיוק מה הוא מתרגם, אני חושב שאנגלית וקוריאנית .. זה כחלק מהעדכון קושחה אני חושב.. ואם לא אז תגיד לי אני אחפש לך אותו כבר..
4. כן. פשוט נכנס לתמונות ותהיה לך שם כבר אופציה להפוך אותה לרקע.. ברגע שתקבל ת'נגן, יהיה לך הרבה יותר פשוט להבין הכל..

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #42 

טוב תודה, באמת.
והנגן לא רגיש מידי נכון(אפשר לקחת אותו לטיול ג'יפים)? אם לא אז לא קריטי...
אבל הוא פחות רגיש מהA2 נכון?

תגדיר לי בבקשה כמה הוא רגיש כדי שאני אזהר במידת הצורך.

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #43 

eranON כתב:טוב תודה, באמת.
והנגן לא רגיש מידי נכון(אפשר לקחת אותו לטיול ג'יפים)? אם לא אז לא קריטי...
אבל הוא פחות רגיש מהA2 נכון?

תגדיר לי בבקשה כמה הוא רגיש כדי שאני אזהר במידת הצורך.
...
לא, אין בעיה לקחת אותו לטיול ג'יפים.. רק להיזהר על המסך שלו.
שתבין שהנגן עוד עובד לי גם כשהמסך שבור.. נגני פלאש מאוד עמידים יחסית בקטע הזה שגם אם קורה משהו למסך, אז הם ממשיכים לתפקד.

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #44 

תגיד, אבא שלי טוען שכדאי לחקות לדצמבר כי אז יש מיבצעים ואז זה גם יהיה יותר זול...(הוא מיתכוון שלדוגמא אם אני אקנה מכשיר D2 4G בדצמבר אני אקבל איתו בנוסף מטען חשמלי+כרטיס SD של 2G...).

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שרשור שלא נקרא #45 

זה כסף שלו לא?הוא כנראה רק רוצה לחסוך ואין ערבות לכך שהמחיר ירד...
ניר

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”