אני חשבתי על הQ5 או על הA3 אבל הם יקרים מידי...
ושאר הנגנים יש להם מסך של כלום...
אז על מה אתם ממליצים (כן אני יודע גם שיש את הD2 אבל המשחק מצומק מידי
עזרה בבקשה, ושלא יהיה סתם, זה מתנה לבר מצווה שלי
ברוי
הA3 לא יעלה 2200. הוא והQ5 לא יהיו באותו טווח מחירים זה בטוח.eranON כתב:אני מעוניין שאני אוכל לשים הרבה סרטים בלי להיסתבך (הבנתי שבאיפוד קלאסיק אתה צריך להוריד תוכנה ולריב איתו על כל דבר בישביל ליראות איזה סרט...) וגם שיהיה אפשר ליראות משהו, חשבתי באמת על הD2 אבל יש לו מסך דיי קטן, נוח ליראות בו סרטים/קליפים? וגם יש לו יחסית קצת מקום... הA3 והQ5 יעלו בסביבות ה2200 וזה כבר מוגזם בישבילי...
ותגידו בקשר לA2 הוא יכול להראות קיבצי AVI וכאלה או שהוא חייב המרה? ובקשר למסך רואים טוב באור יום בחוץ (גם בקשר לD2 וגם לA2)? עד כמה מסורבל הA2 הוא כבד? נוח לשים בכיס? יהרס בקלות? עוד מידע בבקשה (אם אפשר בעיברית ולא איזה סיקור באנגלית) על הA2, ובבקשה, למי שיש שירשום כאן איך הוא מתפקד, אם הממשק שלו יפה? אפשר ליראות בו טלוויזיה? אינרנט? וכו'......
באג.. אבל תברר אם הוא עדיין קיים במלאי.eranON כתב:אז מה אתה מציע? באיזה חנות באיזור ירושלים/שוהם (אם אתה מכיר)/תל אביב כדאי לי ללכת וליבדוק את המכשיר???...
HD לא בנוי לריצות. אתה מנסה לרקוד פה על שתי חתונות בבת אחת, זה לא יילך.eranON כתב:תגיד, נוח להעביר שירים בזמן הליכה עם הD2? כי הבנתי שכאשר הולכים נועלים את מסך המגע, אז איך מעבירים שירים? יש כפתורים לפי מה שהבנתי אבל רציתי ליהיות בטוח...
ולפי מה שאמרת איך לדעתך מכשיר עם HD ישרוד בטיול ג'יפים? בריצות? כי אני רוצה משהו שגם כאשר הוא פועל אין לא סכנה של הרס, כי כולם אומרים שזה לא בטוח ליקנות נגן HD... ודרך אגב, הD2 יש לו זיכרון בסיסי ואפשר פשוט עם כרטיס זיכרון להגדיל או שכל הזיכרון שלו על כרטיס ואז אתה מוציא את הכרטיס אז אין זיכרון?
איזה כרטיס זיכרון יש לD2? מה המחירים של הכרטיסים? המחירים ירדו בקרוב? כמה?
ובאמת, אני באמת רוצה לדעת שHD לא יהרס, כי אם כן אז אני אקח פשוט את הD2...
תודה מראש על העזרה....
אני מציע ככה.. תחליט בבירור, אם אתה מתכנן להשקיע ובאמת לראות סרטים בנגן, כי יש מצב שאתה מעוניין עכשיו בוידאו, ובסוף זה לא יהיה לך משהו חשוב בנגן.. ככה קרה לי.. הכוונה שהכמות שבה אני מנצל את הוידאו, היא אפסית.eranON כתב:אני לא רץ אבל אני גם לא רוצה שתיהיה לי מיגבלה ופחד על כל תזוזה... כי הD2 מסך קטן יחסית, מצליחים ליראות בו את הכתוביות?
אז מה שאתה אומר זה אם אני רוצה נגן ללא כל פחד לקחת את הD2 ואם אני יכול להיסתדר אבל להיזהר (לא איכפת לי מהמישקל רק שלא יהיה יותר כבד ממני...) אז לקחת את הA2?
פשוט הA2 טוענים שהרמקולים המובנים לא משהו ושהמסך מבריק מידי ואי אפשר ליראות בגינה לדוגמא את המסך...
והD2 מסך קטן מאוד.. אני חוזר על השאלה, לדוגמא סרט מצולם/אנימציה ברמה גבוה (כמו שרק) הוא מציג? את הסרט מישפחת הסימסון הוא יציג יפה ויראו כתוביות?
דרך אגב, אין נגן PMP עם מסך גדול טיפה יותר???
ואני חוזר, מה המחיר של הכרטיסי פלאש? וכמה מהר המחירים ירדו ולכמה הם ירדו בערך?
באמת תודה על העזרה....