התייעצות בנושא קנית נגן מתקדם במחיר של עד 1000-1200 ש"ח

Wearables, שעונים חכמים, צמיגי ניטור, משקפים חכמות, Google Glass וכו'
eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

כותרת...
אני חשבתי על הQ5 או על הA3 אבל הם יקרים מידי...
ושאר הנגנים יש להם מסך של כלום...
אז על מה אתם ממליצים (כן אני יודע גם שיש את הD2 אבל המשחק מצומק מידי :?

עזרה בבקשה, ושלא יהיה סתם, זה מתנה לבר מצווה שלי :D

ברוי

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #2 

בבקשה עזרה :( אני מחכה כבר הרבה זמן...
ודרך אגב, איך ה-A2?
אה וגם אני מעלה את המחיר לעד 1600 מחיר גמיש מעט...

נ.ב: אבא שלי לא בעד הנגנים האלה (אני לא תומך בדעתו) הוא טוען שעדיף לי לקחת בימקום נגן של 1600 ש"ח מחשב כף יד שעושה אותו דבר רק עם GPS ב1200 ש"ח. אני משער שבטח יש לו קצת מקום , עיצוב גרוע ופחות מ1,000,000 צבעים כך שסרטים יראו בצורה גרועה... בבקשה המלצות, דחוף...

KaDiLoX
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שרשור שלא נקרא #3 

אתה מחפש נגן PmP........???

אם כן אז אני ממליץ לך על ה A2 או על הארקוס 605...

אם אתה לא חייב תמיכה בעיברית..את ה ZEN VISION VUT הוא בחירה מעולה..כמו כן גם ה zen vision m..

0מכל אלה לקריאטיב יש את איכות הסאונד הטובה ביותר..

אחר כך ה A2 ..
ולאחר מכן הארקוס...הסאונד שלו לא הכי מרשים..אבל טוב...
בברכה KaDiLoX,

כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים
כנהגי מוניות:)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

יש לך למעשה או את האייפוד או את הD2 (לא ממש הבנתי למה פסלת אותו )
ולגבי מחשב כף יד , אזי אתה צריך שם יציאה דיגיטאלית וDAC כדי לשמוע היטב . כי נגן זה למעשה זכרון ומפענח קודקים וDAC , הDAC קובע אית איכות הקול שיוציא הנגן (וכמובן האוזניות שתחבר לנגן )

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94

שרשור שלא נקרא #5 

אם אתה מחפש נגן לסרטים, אז תלך או על ה Zen Vision W או על הA2.
אם אתה מוכן לחכות קצת, צפויים להגיע בקרוב הA3 והQ5.
ממש בקרוב.
אני מניח שהA3 ייעלה משהו בסביבות התקציב שאתה מחפש.. טיפה יותר..

שכחתי לציין, אם הוא לא מיועד לסרטים ואתה זקוק לנפח גדול ה
Zen Vision M תהיה בחירה מעולה.
אם אתה יכול להסתדר עם נפח מצומצם יחסית, של עד 8 ג'יגה, יש לך או את ה D2 או את ה Cowon I7 או Zen V Plus או Zen או את הנגן Clix 2 של Iriver..
פשוט תגיד לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת ונוכל לדעת יותר טוב..

רק שלא תתבלבל יותר מדי, כל הנגנים שיש להם Zen בשם, הם של קריאטיב , וכל הנגנים האחרים שציינתי בהודעה הזו, הם של Cowon (iAudio) (חוץ מהקליקס)

נגני הקריאטיב איכותיים יותר מבחינת סאונד, לא בהרבה אבל יש הבדל קטן (מינורי עבור לא אודיופילים), אך אין בהם עברית. בשאר יש עברית, אם כי בקליקס נדמה לי שזו עברית הפוכה.

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #6 

אני מעוניין שאני אוכל לשים הרבה סרטים בלי להיסתבך (הבנתי שבאיפוד קלאסיק אתה צריך להוריד תוכנה ולריב איתו על כל דבר בישביל ליראות איזה סרט...) וגם שיהיה אפשר ליראות משהו, חשבתי באמת על הD2 אבל יש לו מסך דיי קטן, נוח ליראות בו סרטים/קליפים? וגם יש לו יחסית קצת מקום... הA3 והQ5 יעלו בסביבות ה2200 וזה כבר מוגזם בישבילי...

ותגידו בקשר לA2 הוא יכול להראות קיבצי AVI וכאלה או שהוא חייב המרה? ובקשר למסך רואים טוב באור יום בחוץ (גם בקשר לD2 וגם לA2)? עד כמה מסורבל הA2 הוא כבד? נוח לשים בכיס? יהרס בקלות? עוד מידע בבקשה (אם אפשר בעיברית ולא איזה סיקור באנגלית) על הA2, ובבקשה, למי שיש שירשום כאן איך הוא מתפקד, אם הממשק שלו יפה? אפשר ליראות בו טלוויזיה? אינרנט? וכו'...

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #7 

eranON כתב:אני מעוניין שאני אוכל לשים הרבה סרטים בלי להיסתבך (הבנתי שבאיפוד קלאסיק אתה צריך להוריד תוכנה ולריב איתו על כל דבר בישביל ליראות איזה סרט...) וגם שיהיה אפשר ליראות משהו, חשבתי באמת על הD2 אבל יש לו מסך דיי קטן, נוח ליראות בו סרטים/קליפים? וגם יש לו יחסית קצת מקום... הA3 והQ5 יעלו בסביבות ה2200 וזה כבר מוגזם בישבילי...

ותגידו בקשר לA2 הוא יכול להראות קיבצי AVI וכאלה או שהוא חייב המרה? ובקשר למסך רואים טוב באור יום בחוץ (גם בקשר לD2 וגם לA2)? עד כמה מסורבל הA2 הוא כבד? נוח לשים בכיס? יהרס בקלות? עוד מידע בבקשה (אם אפשר בעיברית ולא איזה סיקור באנגלית) על הA2, ובבקשה, למי שיש שירשום כאן איך הוא מתפקד, אם הממשק שלו יפה? אפשר ליראות בו טלוויזיה? אינרנט? וכו'...
...
הA3 לא יעלה 2200. הוא והQ5 לא יהיו באותו טווח מחירים זה בטוח.
בקיצור, הA2 אני חושב שהוא לא זקוק להמרה, (על סמך זה שרשום באתר של cowon שהוא תומך ברזולוציה של 800*576, עדיף שמישהו עם הנגן יענה לך על זה.
הA2 קצת גדול, לכיס זה יכול להיכנס, תלוי של איזה מכנסיים. הוא בערך בגודל של ארנק.. טיפה יותר ארוך, ופחות רחב. אלה המידות שלו. 133.4(W) x 78.5(H) x 22(T) mm
לא ניתן לראות בו טלוויזיה, וגם אין אינטרנט. מה שכן, ניתן להקליט מהטלוויזיה, וניתן להראות לטלוויזיה מהמכשיר.
בקשר למסך, גם אין לי איך לענות לך על זה, מפאת חוסר התנסות עם המכשיר..

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #8 

אז מה אתה מציע? באיזה חנות באיזור ירושלים/שוהם (אם אתה מכיר)/תל אביב כדאי לי ללכת וליבדוק את המכשיר???

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #9 

eranON כתב:אז מה אתה מציע? באיזה חנות באיזור ירושלים/שוהם (אם אתה מכיר)/תל אביב כדאי לי ללכת וליבדוק את המכשיר???
...
באג.. אבל תברר אם הוא עדיין קיים במלאי.

יש בעזריאלי, בדיזינגוף סנטר,
וירושליים גם יש הרבה סניפים..
http://www.bug.co.il/page.asp?id=3

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #10 

אבל אין להם את הA2...
דרך אגב, אבא שלי טוען שביגלל שזה הארד דיסק זה יתקלקל מהר מאוד (אם זה פועל וזה קצת מיתנער/נושל/מקבל מכה קטנה אז ההארד דיסק נידפאק והלך המכישר), עד כמה זה באמת לא עמיד?

ומה בקשר לנגנים עם זיכרון פלאש? יש לך המלצה לנגן נוח, שאפשר ליראות בו סרטים?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שרשור שלא נקרא #11 

ההרד דיסק לא ממש נדפק . יש המון אנשים עם נגני הרד דיסק שהולכים אתם ולא קורה שום דבר . אם אתה רוצה נגן פלאש אזי הD2 הוא הכי טוב כי אתה יכול לקחת זכרון SDHC (שעוד מעט יהיו כאלו עם 16GB ) ולשים בנוסף לזכרון של הנגן . כך שאם יש לך קורא כרטיסים , אתה פשוט שם בכול כרטיס מוסיקה מסויימת , ולוקח עם הנגן את המוסיקה שמתאימה למצב רוח שלך .

ולגבי ווידאו עם אייפוד , יש תוכנה בשם וויאודורה שממירה קבצי AVI לפורמאט של האייפוד .
צריך ללמוד איך לעבוד אם האיטיונס , אבל אחרי שלומדים זו תוכנה מעולה

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #12 

תגיד, נוח להעביר שירים בזמן הליכה עם הD2? כי הבנתי שכאשר הולכים נועלים את מסך המגע, אז איך מעבירים שירים? יש כפתורים לפי מה שהבנתי אבל רציתי ליהיות בטוח...

ולפי מה שאמרת איך לדעתך מכשיר עם HD ישרוד בטיול ג'יפים? בריצות? כי אני רוצה משהו שגם כאשר הוא פועל אין לא סכנה של הרס, כי כולם אומרים שזה לא בטוח ליקנות נגן HD... ודרך אגב, הD2 יש לו זיכרון בסיסי ואפשר פשוט עם כרטיס זיכרון להגדיל או שכל הזיכרון שלו על כרטיס ואז אתה מוציא את הכרטיס אז אין זיכרון?
איזה כרטיס זיכרון יש לD2? מה המחירים של הכרטיסים? המחירים ירדו בקרוב? כמה?

ובאמת, אני באמת רוצה לדעת שHD לא יהרס, כי אם כן אז אני אקח פשוט את הD2...

תודה מראש על העזרה.

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #13 

eranON כתב:תגיד, נוח להעביר שירים בזמן הליכה עם הD2? כי הבנתי שכאשר הולכים נועלים את מסך המגע, אז איך מעבירים שירים? יש כפתורים לפי מה שהבנתי אבל רציתי ליהיות בטוח...

ולפי מה שאמרת איך לדעתך מכשיר עם HD ישרוד בטיול ג'יפים? בריצות? כי אני רוצה משהו שגם כאשר הוא פועל אין לא סכנה של הרס, כי כולם אומרים שזה לא בטוח ליקנות נגן HD... ודרך אגב, הD2 יש לו זיכרון בסיסי ואפשר פשוט עם כרטיס זיכרון להגדיל או שכל הזיכרון שלו על כרטיס ואז אתה מוציא את הכרטיס אז אין זיכרון?
איזה כרטיס זיכרון יש לD2? מה המחירים של הכרטיסים? המחירים ירדו בקרוב? כמה?

ובאמת, אני באמת רוצה לדעת שHD לא יהרס, כי אם כן אז אני אקח פשוט את הD2...

תודה מראש על העזרה.
...
HD לא בנוי לריצות. אתה מנסה לרקוד פה על שתי חתונות בבת אחת, זה לא יילך.
יש לך רצון לשני דברים שונים. נגן PMP - נגן מסיבי יחסית, וכבד (תלך לכיוון ה150 גרם) שזה לא נוח לריצה בכלל, וגם הגודל שלו לא ממש נוח לריצה..
ונגן לריצות- נגן קטן בדרך כלל, שוקל עד 70 גרם .. דוגמאות לזה יש די הרבה.

נגן HD כן ייהרס במידה ותרוץ איתו. הוא יספוג מכות בלתי פוסקות מהריצה, ואכן הסיכה שקוראת מהדיסק הקשיח, עלולה לזוז מהמקום.
נגן FLASH בנוי לריצות, וכמו שצויין, הנפח המקסימלי הוא 16 ג'יגה, אבל לא לנגן הD2 אלא לIAudio 7 , שאני לא בטוח שנמכר בארץ בגרסא הזו.
נגן הD2 מנסה לשלב בין הצורך בPMP לצורך בנגן פלאש וקטן, בצורה טובה יחסית. הנגן קצת כבד לריצה, אבל אפשר להסתדר איתו, והוא יחסית קטן. בנוסף הוא פלאש, שמגיע עד 8 ג'יגה, וניתן להרחיב כרגע בעוד 16 (עד שייצאו כרטיסים בנפחים גדולים יותר).
בכל מקרה, הנגן לא ממש נוח לסרטים. אמנם יש לו מסך מעולה, אבל גודל 2.5 אינץ', הוא לא חלומו של כל צופה.
אתה יכול ללכת ולבדוק את הנגן, ולראות האם זה מתאים לך.
אם יש לך כסף, תוכל לרכוש נגן PMP לדוגמא הA2 שמחירו אגב, ככה"נ יירד לאחר שיגיע הA3, ולרכוש נגן קטן וקל לריצות. לדוגמא הסנסה, או Mpio FY700 וכו' שעולים בסביבות ה200-250 שקל.

בקשר לשאלה על העברת שירים בD2, אז כן, יש אפשרות להשתמש בכפתורי הVolume לצורך הזה כשהנגן על Hold.

eranON פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #14 

אני לא רץ אבל אני גם לא רוצה שתיהיה לי מיגבלה ופחד על כל תזוזה... כי הD2 מסך קטן יחסית, מצליחים ליראות בו את הכתוביות?
אז מה שאתה אומר זה אם אני רוצה נגן ללא כל פחד לקחת את הD2 ואם אני יכול להיסתדר אבל להיזהר (לא איכפת לי מהמישקל רק שלא יהיה יותר כבד ממני...) אז לקחת את הA2?
פשוט הA2 טוענים שהרמקולים המובנים לא משהו ושהמסך מבריק מידי ואי אפשר ליראות בגינה לדוגמא את המסך...
והD2 מסך קטן מאוד.. אני חוזר על השאלה, לדוגמא סרט מצולם/אנימציה ברמה גבוה (כמו שרק) הוא מציג? את הסרט מישפחת הסימסון הוא יציג יפה ויראו כתוביות?

דרך אגב, אין נגן PMP עם מסך גדול טיפה יותר???

ואני חוזר, מה המחיר של הכרטיסי פלאש? וכמה מהר המחירים ירדו ולכמה הם ירדו בערך?

באמת תודה על העזרה.

Eyal777
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #15 

eranON כתב:אני לא רץ אבל אני גם לא רוצה שתיהיה לי מיגבלה ופחד על כל תזוזה... כי הD2 מסך קטן יחסית, מצליחים ליראות בו את הכתוביות?
אז מה שאתה אומר זה אם אני רוצה נגן ללא כל פחד לקחת את הD2 ואם אני יכול להיסתדר אבל להיזהר (לא איכפת לי מהמישקל רק שלא יהיה יותר כבד ממני...) אז לקחת את הA2?
פשוט הA2 טוענים שהרמקולים המובנים לא משהו ושהמסך מבריק מידי ואי אפשר ליראות בגינה לדוגמא את המסך...
והD2 מסך קטן מאוד.. אני חוזר על השאלה, לדוגמא סרט מצולם/אנימציה ברמה גבוה (כמו שרק) הוא מציג? את הסרט מישפחת הסימסון הוא יציג יפה ויראו כתוביות?

דרך אגב, אין נגן PMP עם מסך גדול טיפה יותר???

ואני חוזר, מה המחיר של הכרטיסי פלאש? וכמה מהר המחירים ירדו ולכמה הם ירדו בערך?

באמת תודה על העזרה.
...
אני מציע ככה.. תחליט בבירור, אם אתה מתכנן להשקיע ובאמת לראות סרטים בנגן, כי יש מצב שאתה מעוניין עכשיו בוידאו, ובסוף זה לא יהיה לך משהו חשוב בנגן.. ככה קרה לי.. הכוונה שהכמות שבה אני מנצל את הוידאו, היא אפסית.
הנגן D2 צריך לבצע עבורו המרה לכל סרט, וזה סיפור מהתחת. אמנם הוא מנגן יחסית באיכות גבוהה ואפשר להסתדר עם הכתוביות.. אבל כל הקטע של להעביר פרקים וסרטים.. לוקח זמן.
על היציאה לטלוויזיה אל תסתמך יותר מדי..
בקשר למסך של הA2 שוב, אני לא רוצה להגיד לך דברים שהם לא נכונים. אני מציע שתסתכל בביקורות עליו. בכל מקרה, בקשר לרמקולים, על מסך של נגן כזה, אתה לא תצפה לטעמי עם עוד אנשים.. ככה שאתה יכול לחבר אוזניות ולשמוע. ואני מניח שאם תשמע בסאונד לא גבוה מדי, יהיה ניתן לשמוע טוב.. (אבל שוב זו השערה).

אני אסכם לך את זה. אם אתה צריך נגן שיידע לנגן סרטים כצורך ראשי, קח לך נגן PMP.
אם אתה מעוניין בנגן מוזיקה שיהיה מסוגל פה ושם להציג לך סרטון או סדרה.. קח לך נגן MP3 בעל יכולת להצגת וידאו.. בפי העם, נקרא נגן MP4. במצב כזה הייתי ממליץ על הD2, יש עוד נגנים שיכולים להיכנס פה.. אם תרצה הרחבה בנושא תגיד.
אם אין צורך בכלל במסך לוידאו, ולפי מה שהבנתי זה לא המצב, אבל בכל זאת, אז יש הרבה נגנים אחרים שיכולים להיכנס לקטגוריה הזו..

עריכה:
דרך אגב, סתם שתדע, נגני ההרד דיסק, אמנם הם רגישים מעט, אבל לא בכזו מידה שתעשה פו והם יהרסו.. הם די חזקים .. פשוט אם אתה מתכנן לרוץ אז הנגן עלול לחטוף מכות בלתי פוסקות. אם זה כולל רק נסיעות באוטובוס, ותשמור עליו כמו שצריך, הוא יחזיק לך מספיק זמן כדי שתוכל להנות ממנו כמו שצריך..

בקשר לכרטיסי זיכרון, אז 2 ג'יגה, עולה משהו כמו 90.. 4 משהו כמ ו190.. 8 בסביבות ה350 .. 16 עוד לא הגיע לארץ בגרסאות הרצויות.

שלח תגובה

חזור אל “טכנולוגיה לבישה”