גלעד שליט 1085 ימים בשבי

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

איתי... אני רוצה לסיים את המיני ויכוח שלנו כי זה לא מוביל לכלום.
אני רק רוצה לומר שאני לא מסכים איתך להגבי ההבדל בין אזרח ישראלי לאזרח זר ממדינת אויב.
אני רוצה להזכיר לך איך אנחנו מגיבים כאן שסוחרי סמים נתפסים בהודו או באינדונזיה. אנחנו מזדעזעים מתנאי הכליאה שלהם וממערכת הענישה הבלתי אנושית שלהם. אני לא רוצה להיות כזה, לא בגלל מה שאחרים יחשבו עלי אלה בגלל מה שאני רוצה להיות. כמו שאצלי בבית לא מתעללים בבעלי חיים כי הם חלשים או שונים; במדינה שלי יש חוקים; וזה שגלעד שליט נחטף על ידי ארגון טרור לא מאפשר לי להתנהג עם אסירי החמאס כאילו אני ארגון טרור.
זוהי דעתי...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

nadavck כתב:איתי... אני רוצה לסיים את המיני ויכוח שלנו כי זה לא מוביל לכלום.
אני רק רוצה לומר שאני לא מסכים איתך להגבי ההבדל בין אזרח ישראלי לאזרח זר ממדינת אויב.
אני רוצה להזכיר לך איך אנחנו מגיבים כאן שסוחרי סמים נתפסים בהודו או באינדונזיה. אנחנו מזדעזעים מתנאי הכליאה שלהם וממערכת הענישה הבלתי אנושית שלהם. אני לא רוצה להיות כזה, לא בגלל מה שאחרים יחשבו עלי אלה בגלל מה שאני רוצה להיות. כמו שאצלי בבית לא מתעללים בבעלי חיים כי הם חלשים או שונים; במדינה שלי יש חוקים; וזה שגלעד שליט נחטף על ידי ארגון טרור לא מאפשר לי להתנהג עם אסירי החמאס כאילו אני ארגון טרור.
זוהי דעתי...
...
(Y)

זה שהצד השני מרשה לעצמו לאבד צלם אנוש לא אומר שאנחנו צריכים ללכת בעקבותיו.

אגב, גם המתנחלים שבונים מאחזים לא חוקיים ותוקפים פיזית את חיילי צה"ל עוברים על החוק ומתנהגים כאילו אין דין ואין דיין - הם עושים מה שבא להם (הכתבה שהיתה על "נוער הגבעות" הציגה את זה בצורה הכי ברורה).
עדיין, אני לא חושב שזה יהיה נכון מבחינתנו לרמוס את זכויותיהם. אני כן חושב שצריך למצות איתם את הדין (וחבל שלא עושים זאת)
You are never fully dressed without a smile

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6030
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

בסך הכל מדובר על מניעת ביקורים כתגובה ל 3 שנים של מסך ברזל, שום מידע ושום אות חיים.
תתנו ביקור, תקבלו ביקור.
לכן, לדעתי, זה לא נורא, וגם יאה, לאסירי החמאס החמודים והנפלאים, יקירי זכויות האזרח והנאורות באשר היא,
לא לקבל את הביקור המגיע להם באמנת ז'נבה.
כן, עונש קטן וחינוכי. מה קרה?
זה לא עושה אותי מדינת טרור ודיקטטור.
סיימנו.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

איתי_הגיתי כתב:בסך הכל מדובר על מניעת ביקורים כתגובה ל 3 שנים של מסך ברזל, שום מידע ושום אות חיים.
תתנו ביקור, תקבלו ביקור.
לכן, לדעתי, זה לא נורא, וגם יאה, לאסירי החמאס החמודים והנפלאים, יקירי זכויות האזרח והנאורות באשר היא,
לא לקבל את הביקור המגיע להם באמנת ז'נבה.
כן, עונש קטן וחינוכי. מה קרה?
זה לא עושה אותי מדינת טרור ודיקטטור.
סיימנו.
...
טוב האמת שעם זה אני עוד אפילו יכול להסכים איתך :)

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

אותי זה די מגכך,
מצד אחד חלקכם מאשימים את המדינה, הממשלה ואת מי לא, בזה שהם לא עושים את הכול למען שיחרור גלעד שליט
ולדעתכם מבחן התוצאה הוא המבחן היחיד שקובע ! אתם יוצאים להפגין ומזדהים באופן מחלט עם משפחת שליט

אבל,
מצד שני אתם אומרים, שאנחנו מדינה דמוקרטית שומרת חוק ואתם חושבים שזה שהצד השני "מרשה לעצמו לאבד צלם אנוש לא אומר שאנחנו צריכים ללכת בעקבותיו" אפילו אם זאת הדרך היחידה לשחרור שלו ?! אתם אומרים שאסור לנו לשנות את כלללי המשחק וללכלך את ידינו במשחק הנוראי הזה כי אנחנו "אצילים" !

אני ממש לא פוסל את הגישה שאומרת שאל לנו לרדת לרמתם בגלל אלף ואחד סיבות, אבל אל תגידו לי שצריך לעשות הכול למען השחרור שלו אבל בעצם אתם אומרים טוב אולי לא הכל !

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

nadavck כתב:אני מצטער להיות המניאק ה"לא פופולארי" כאן, אבל אני מזכיר לכולם שאנחנו חיים במדינה דמוקרטית עם חוקים ואנחנו לא מתנהגים כמו מדינת טרור. היום לא נאפשר לאסירי החמאס ביקורים, מחר אסירים רוצחים לא יורשו לקבל ביקורים ומשם מתדרדרים למעצרי אזרחים באמצע הלילה.
יש סיבה שבמדינת ישראל יש חוק ביקור אסירים, אנחנו חלק מקהילה בינלאומית דמוקרטית, אנחנו לא מדינת טרור וטוב שכך. אני רוצה לחיות במדינה מסודרת עם חוקים.
ואני מזכיר שחוקים נועדו להנחות את המדינה בשעת צרה - לא בשעת נועם.
בשביל ביקור לאסירים שגנבו ארטיק במכולת לא צריך חוקים... החוקים נכנסים לתמונה במקומות היותר מורכבים ורגישים.
לא יכול להיות שבכל פעם שמישהו יפגע בנו אנחנו נחליט לזרוק את הסדר הטוב שבוא אנו חיים רק כדי לנקום או "להראות להם מה זה".

מקרה גלעד שליט הוא מקרה כואב ומתסכל שאין כמותו. אני רוצה לחשוב, ואולי אני תמים, שיש אנשים שעושים לילות כימים כדי לשחררו.
רוצים מישהו שצריך לכעוס עליו??? איפה הביקורת על דן מרידור שסרב לקבל על עצמו את תיק שליט? האיש נבחר ציבור! נגזר עליו לטפל בשליט והוא מסרב? איך אף אחד לא קורא להתפטרותו? אם יש מישהו שצריך למנוע ממנו ביקורים, זה דן מרידור ולא איזה אסיר חמאס מעפן שיושב בכלא.
...
מסכים איתך לגמרי.
Need more cowbell

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”