הקו הביתי של אורנג' - שווה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
elib98
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #31 

הסמרטבוקס סה"כ הוא די מתוחכם עם השרותים הטלפוניים ,
עם זה שניתן לנהל 3 שיחות במקביל , רק מה שהרוב מפספסים שחוץ משלוחה השלישית שזה הטלפון סימנס שניתן חינם , אפשר שכל הטלפונים בבית יהיו מחוברים לשלוחה 1 ואז כל מי שמרים את השפורפרת שומע או יכול להצתרף לשיחה , כמו בזק
מצד שני אפשר כמו שאצלי בבית למען מניעת מריבות , אני מנצל את 3 הקווים לחלוטין ובמידה וכבר יש שיחה כל שהיא למשהו אחר אני פשוט מעביר את השיחה לשלוחה וזהו !
או שבמידה ( וזה נדיר) אצתרך שיחת ועידה גם לא בעיה
ובבית נשמר השקט שהיא תדבר עם האמה ואני אדבר עם הבנק :-(

לגבי ההתחיבות על הSMARTBOX
אני לא יודע מה איתכם , אבל אני פשוט שילמתי על הנתב את ה 700 ש"ח ב 3 תשלומים וזהו
היום כל נתב תקן N איכותי שיש לו גם אפשרות לחיבור כונן חיצוני בUSB ורשת הוא בסביבות ה 700
מה גם אפשר לחבר אליו טלפון רגיל לטלפונית VOIP בפרוטוקול SIP של מה שאפשר לתרגם לפי המתחרים 014 ,017 , 012 שגם הם משתמשים בסוג הזה של תקשורת שהקופסה תהיה שמישה לאורך זמן והמחיר סה"כ הוגן
אבל לשפוטכם

riji פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

קודם כל חשוב לציין שלא כולם יודעים וזה בגלל שאורנג' לא ממש מציינים ולכן יפה שבמקרה שלך ידעת את הפרטים הקטנים אבל היה ראוי שאורנג' יפרסמו זאת במסגרת ההסכמים באופן ברור ולא יסתירו זאת מחשש שמי שידע את זה ישקול פעמיים את השירות.

אבל הדבר החשוב יותר שאתה מתעלם ממנו, נניח ומחר נשרף לך הראוטר והאחריות נגמרה, אכלת אותה, אורנג' ידרשו שתעמוד בהתחייבות להשאר אצלהם בעוד שלך אין אמצעי חיבור, אז אתה תגיד לי שגם בבזק זה ככה אבל זה לא נכון כי אתה יכול לעבוד עם מודם ובחברות הכבלים הם מספקים לך את ממירי הקצה והם באחריותם ומכאן שנוצרת פה בעיה שאין לה מענה, במינימום אם אורנג' מוכנים במקרה כזה באופן אוטומטי לבטל את ההתחייבות אזי זה פתרון מספק אבל הם לא.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”