גם באסקארי יש כמה אפשרויות, ואני מפחד לבחור באחת הפחות טובה (בכל זאת, 380 יורו לכרטיס!)nir11 כתב:זה מאוד תלוי מה אתה מחפש:
אם תשב מול הפיט (5-26C) תיראה את כל האקשן בפיט, את הצוותים והנהגים, אבל לא תיראה מכוניות F1 בפניות.
אם אתה רוצה לראות תאונות, תנסה בבלימה לפני שני השיקיינים, שזה ב 8, 9,10.
אני הייתי יושב בכניסה לאסקארי שיקיין, כי כך תיראה את המכוניות בולמות ממהירות של יותר מ 300 קמש, וגם תראה אותם בתוך הפניה. האסקארי הוא אולי השיקיין הכי מהיר בסבב היום. לא הייתי יושב על הפארבוליקה, היא אולי פניה מגניבה, אבל אקשן לא תיראה שם....
ספורט: שרשור הF1 ה"רשמי" של HT
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
טיפים מאחד ששילם סכום אפילו גדול יותר.
ישבתי מול הפיטס והישורת הגדולה בברזיל.
א. אם יש סיכוי ולו הקטן לגשם - גם אם יש "גג" תביאו מעילי גשם/מטריות (אני מדבר על המעילים הפשוטים שעולים 10 ש"ח בערך.
ב. שווה לבדוק איפה יש מסך ולנסות להבין מה הגודל שלו. כי אחרת - מהר מאוד אתה מאבד את המירוץ - כי פשוט לא יהיה לך מושג מי באיזה מקום. כלומר בגדול - בראשונים תדע - אבל מעבר לזה - יהיה לך קשה לעקוב. שלא לדבר על כניסות לפיטס וכד'.
ג. אטמים, אטמים ושוב אטמים, הרעש של הרכבים קורע את האוזניים.
ד. שווה לראות סיבובים לדעתי הרבה יותר מאשר ישורת - קשה נורא להרגיש את המהירות בישורת. וגם דיי קשה לראות את המכוניות.
ה. אולי תחפש את המירוץ ותראה אילו אירועים היו בו מעניינים וככה תוכל להחליט.
ישבתי מול הפיטס והישורת הגדולה בברזיל.
א. אם יש סיכוי ולו הקטן לגשם - גם אם יש "גג" תביאו מעילי גשם/מטריות (אני מדבר על המעילים הפשוטים שעולים 10 ש"ח בערך.
ב. שווה לבדוק איפה יש מסך ולנסות להבין מה הגודל שלו. כי אחרת - מהר מאוד אתה מאבד את המירוץ - כי פשוט לא יהיה לך מושג מי באיזה מקום. כלומר בגדול - בראשונים תדע - אבל מעבר לזה - יהיה לך קשה לעקוב. שלא לדבר על כניסות לפיטס וכד'.
ג. אטמים, אטמים ושוב אטמים, הרעש של הרכבים קורע את האוזניים.
ד. שווה לראות סיבובים לדעתי הרבה יותר מאשר ישורת - קשה נורא להרגיש את המהירות בישורת. וגם דיי קשה לראות את המכוניות.
ה. אולי תחפש את המירוץ ותראה אילו אירועים היו בו מעניינים וככה תוכל להחליט.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
באסקארי תראה כ 14 עד 20 שניות, ואתה תשב קרוב יותר מאשר מול הפיטס.
תראה את המכוניות מגיעות, בולמות, שיקאן, ומתרחקות (תלוי מאיזה מושב).
12 יותר זול, כי אתה לא יוזב על השיקאן, אבל סביר.
13 ו 15 ממש עליו.
חוץ מההמלצות הטובות של איתי - לך לכל סוף השבוע - שישי עד ראשון.
זו חוויה מיוחדת, עם כל המרוצים הנוספים שמתקיימים שם.
ואל תשכח אטמים.
תראה את המכוניות מגיעות, בולמות, שיקאן, ומתרחקות (תלוי מאיזה מושב).
12 יותר זול, כי אתה לא יוזב על השיקאן, אבל סביר.
13 ו 15 ממש עליו.
חוץ מההמלצות הטובות של איתי - לך לכל סוף השבוע - שישי עד ראשון.
זו חוויה מיוחדת, עם כל המרוצים הנוספים שמתקיימים שם.
ואל תשכח אטמים.
ערן
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שישי פחות קריטי לדעתי.
שבת זה חובה - אצלנו היה גם PORSCHE CUP ועוד משהו. מה שכן - חשיבות גדולה שוב אני אומר - למסך. בלי מסך - אתה אילם. רעיון טוב זה להביא רדיו. אפילו לבדוק אם יש שידורי DTT - ולהביא לפטופ
(בתקווה שיש שידורים באנגלית- או שאתה מבין איטלקית).
שבת זה חובה - אצלנו היה גם PORSCHE CUP ועוד משהו. מה שכן - חשיבות גדולה שוב אני אומר - למסך. בלי מסך - אתה אילם. רעיון טוב זה להביא רדיו. אפילו לבדוק אם יש שידורי DTT - ולהביא לפטופ
Itay_Pollak כתב: ב. שווה לבדוק איפה יש מסך ולנסות להבין מה הגודל שלו. כי אחרת - מהר מאוד אתה מאבד את המירוץ - כי פשוט לא יהיה לך מושג מי באיזה מקום. כלומר בגדול - בראשונים תדע - אבל מעבר לזה - יהיה לך קשה לעקוב. שלא לדבר על כניסות לפיטס וכד'.
ד. שווה לראות סיבובים לדעתי הרבה יותר מאשר ישורת - קשה נורא להרגיש את המהירות בישורת. וגם דיי קשה לראות את המכוניות....
לגבי מסך, יש מכשיר שנקרא קנגרו שמשכירים בכל מרוץ, זה מן מכשיר טלווזיה פצפון שמציג את התדרוג כל הזמן וגם מקבלים קריינות מקצועית. נדמה לי שזה עולה 40 יורו, אבל זה שווה את זה.
לגבי טיפ ד - זה לדעתי הטיפ הכי חשוב שיש. רוב האנשים לא מבינים את זה - מכוניות F1 הן לא המכוניות הכי מהירות בעולם בקו ישר, אבל הן המכוניות הכי מהירות בעולם בתוך הפניות. אם אתה אתה רוצה להרגיש את המהירות שלהם - שב על פניה מהירה. הפניות הכי מגניבות במונזה (וגם בין הכי יפות בסבב) היו פעם הלזמו, אבל היום הן איטיות יותר, וגם אין שם בכלל טריבונות. לא הייתי במונזה, אבל ככל הנראה מבחינת אווירה - זה האתר הכי טוב לראות מרוץ. מבחינת המסלול עצמו- מונזה בעיני לא מסלול מועדף. יש סיכוי קלוש מאוד שאהיה שם השנה, אבל אני חייב להודות שהמסלול לא מרגש אותי. למרבה הצער יש מעט מאוד מקומות כיום בהם אפשר לראות את מכוניות ה F1 במלא תפארתן.
תודה לכולם על העצות, הקנגרו נשמע כמו רעיון טוב במחיר סביר
מה דעתכם על טריבונה 9 (שיקיין שני)
http://www.monzanet.it/en/tickets/1/9
אגב, בתור אוהד פרארי, אני חושב שמונזה זה המקום עם האווירה הכי טובה שיכולה להיות בשבילי (מלא טיפוזי רצים על המסלול בסוף, מה יותר טוב מזה)
מה דעתכם על טריבונה 9 (שיקיין שני)
http://www.monzanet.it/en/tickets/1/9
אגב, בתור אוהד פרארי, אני חושב שמונזה זה המקום עם האווירה הכי טובה שיכולה להיות בשבילי (מלא טיפוזי רצים על המסלול בסוף, מה יותר טוב מזה)
אם תשב על השיקיין השני יש לך סיכוי לראות עקיפות, תוכל לראות מכוניות מגיעות במהירות העולה בקלות על 300 קמש, ותוכל לראות בלימה של מכוניות F1, דבר די מדהים. לא תוכל לראות מכוניות F1 בתוך פניה מהירה, ולא תיראה גם החלקות (או קי, לא תיראה את זה בשום מקום). סהכ בחירה לא רעה.
קודם כל...סוף סוף לפרארי יש מכונית תחרותית,ואולי גם ה"נאחס" נגמר....
היה כיף לרואת בשבת,שיש עוד קבוצה חוץ מרד-בול,ורק 0.002 שניות הפרידו בין וטל לאלונסו.
זינוק של המירוץ,פשוט היה סנדוויץ' איטלקי מדהים בשביל וטל,מסכן היה עסוק לחסום את אלונסו,בנתיים מסה השאיר להם אבק בקו החיצוני בפניה הימנית החדה.
מסה פשוט טס עם גלגלי SS,דווקא אחרי החלפת צמיגים לקשים,אלונסו הייתה בעמדת עקיפה,את האמת כמעט מסה הוריד לאלונסו את החרטום הקדמי....ורק הייתה שאלה של זמן מתי יבוא ההוראה הקבוצתית,לצערי פרארי תמיד הצטיינו בזה
,את האמת אפשר להבין,אבל מצד שני זה תמיד לא נעים....ליבי עם מסה,מסכן תמיד בסוף היה (ובהמשך העונה) יהיה שחקן משנה.
זה הגיע בסיבוב 49
בקיצור,ממש לא שקוף
,לכן חטפו קנס של 100,000 $ אחרי מירוץ,וזימון לשימוע בהמשך.
3 הקבוצות המובילים,פשוט היו ברמה אחרת,נתנו בראש לפחות בסיבוב אחד ליתר המכוניות ממקום ה-7.
הופתעתי לטובה מנהיגה המהופקת של המילטון,בשקט בשקט,מתמיד לאסוף נקודות,ומסיים מירוצים,וממשיך להוביל את הטבלת האליפות.
עם כל הרצון להוכיח במירוץ הבייתי,למרצדס פשוט התברר אין רכב תחרותית השנה,לא נעים להיות שומכר בימים האלו,אין פרשן שהוא לא חוטף מימנו...
בסוף המירוץ אנשי הפרארי "כמעט" ירדו למסה המסכן,שניראה כאילו דרס אותו משהו,ולא מישהו שזכה במקום שני במירוץ F1,לא סתם דומיניקנה אישית עלה לקבל את הפרס,ודעג לצאת לצילום משותף עם שני הנהגים של פרארי....והכי פתטי הייתה המסיבת העיתונאים בסיום,אלונסו מנסה להסביר,איך הוא תכנן את העקיפה על מסה
,ואז גם מסה נישאל מה קרה באותה פניה....מסכן עוד מעט מתפוצץ,ואז אומר...מה אתה באמת מצפה שאני אסביר מה קרה שם
...
בקיצור יהיה חם בבודפשט השבוע,אנחנו אחרי מחצית של העונה,עדיין 5 נהגים עם סיכוי ממשי לזכות בתואר,וטל וובר עם אותה ניקוד,ותודות לשיטת הניקוד החדשה הכל מחיק....בקיצור יש לנו אחלה עונה,ו-Hungaroring זה מסלול שהרבה פעמים יש בו הפתעות
היה כיף לרואת בשבת,שיש עוד קבוצה חוץ מרד-בול,ורק 0.002 שניות הפרידו בין וטל לאלונסו.
זינוק של המירוץ,פשוט היה סנדוויץ' איטלקי מדהים בשביל וטל,מסכן היה עסוק לחסום את אלונסו,בנתיים מסה השאיר להם אבק בקו החיצוני בפניה הימנית החדה.
מסה פשוט טס עם גלגלי SS,דווקא אחרי החלפת צמיגים לקשים,אלונסו הייתה בעמדת עקיפה,את האמת כמעט מסה הוריד לאלונסו את החרטום הקדמי....ורק הייתה שאלה של זמן מתי יבוא ההוראה הקבוצתית,לצערי פרארי תמיד הצטיינו בזה
זה הגיע בסיבוב 49
"Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?"...
בקיצור,ממש לא שקוף
3 הקבוצות המובילים,פשוט היו ברמה אחרת,נתנו בראש לפחות בסיבוב אחד ליתר המכוניות ממקום ה-7.
הופתעתי לטובה מנהיגה המהופקת של המילטון,בשקט בשקט,מתמיד לאסוף נקודות,ומסיים מירוצים,וממשיך להוביל את הטבלת האליפות.
עם כל הרצון להוכיח במירוץ הבייתי,למרצדס פשוט התברר אין רכב תחרותית השנה,לא נעים להיות שומכר בימים האלו,אין פרשן שהוא לא חוטף מימנו...
בסוף המירוץ אנשי הפרארי "כמעט" ירדו למסה המסכן,שניראה כאילו דרס אותו משהו,ולא מישהו שזכה במקום שני במירוץ F1,לא סתם דומיניקנה אישית עלה לקבל את הפרס,ודעג לצאת לצילום משותף עם שני הנהגים של פרארי....והכי פתטי הייתה המסיבת העיתונאים בסיום,אלונסו מנסה להסביר,איך הוא תכנן את העקיפה על מסה
בקיצור יהיה חם בבודפשט השבוע,אנחנו אחרי מחצית של העונה,עדיין 5 נהגים עם סיכוי ממשי לזכות בתואר,וטל וובר עם אותה ניקוד,ותודות לשיטת הניקוד החדשה הכל מחיק....בקיצור יש לנו אחלה עונה,ו-Hungaroring זה מסלול שהרבה פעמים יש בו הפתעות
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5105
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 343 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
בספורט עם כל כך הרבה כסף,
קנס של 100 K $ על הוראות קבוצתיות הוא פשוט בדיחה.
אם זה ייגמר בזה, אז לא היתה פה שום הרתעה,
ופרארי שמה את ה- FIA ללעג.
רק הורדה של 25 שניות למאסה ואלונסו, והורדת ניקוד לפרארי בדירוג הקבוצות- היו מעבירים פה מסר.
גילוי נאות: אני אוהד את מקלארן ולואיס המילטון.
קנס של 100 K $ על הוראות קבוצתיות הוא פשוט בדיחה.
אם זה ייגמר בזה, אז לא היתה פה שום הרתעה,
ופרארי שמה את ה- FIA ללעג.
רק הורדה של 25 שניות למאסה ואלונסו, והורדת ניקוד לפרארי בדירוג הקבוצות- היו מעבירים פה מסר.
גילוי נאות: אני אוהד את מקלארן ולואיס המילטון.
...
קצת off topic מהעונה - בפרק האחרון של טופ גיר עשו סרטון חמוד שמוקדש לאיירטון סנה, כולל ראיונות עם נהגי
F1 של היום וסיבוב של לואיס המילטון במקלארן של סנה
מומלץ.
F1 של היום וסיבוב של לואיס המילטון במקלארן של סנה
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

סוף סוף ראיתי את המירוץ
פשוט בושה פרארי. אני חושב על מה שקרה עם ווטל ווובר - שעשו תאונה בניסיונות העקיפה. ועוד מיני מלחמות בינהם על מיקום.
אצל פרארי:
אלונסו - הלו... אני רוצה לעקוף תגידו לו שייתן לי.
פרארי - שמענו.
פרארי - מסה - אלונסו יותר מהיר ממך "אתה מבין?"
איזה טפשים, איזה גועל.
לדעתי זה היה יותר קנס מנהלי - והם עוד יידפקו. מדהים שבשלב כזה מתקדם הם עוד עושים שטויות.
כל הכבוד למסה על התגובות במסיבת העיתונאים.
פשוט בושה פרארי. אני חושב על מה שקרה עם ווטל ווובר - שעשו תאונה בניסיונות העקיפה. ועוד מיני מלחמות בינהם על מיקום.
אצל פרארי:
אלונסו - הלו... אני רוצה לעקוף תגידו לו שייתן לי.
פרארי - שמענו.
פרארי - מסה - אלונסו יותר מהיר ממך "אתה מבין?"
איזה טפשים, איזה גועל.
לדעתי זה היה יותר קנס מנהלי - והם עוד יידפקו. מדהים שבשלב כזה מתקדם הם עוד עושים שטויות.
כל הכבוד למסה על התגובות במסיבת העיתונאים.
מה יש לכם מפרארי?
אומנם דרך שקופה מידי לתת הוראה קבוצתית, אבל מה התחלתם להיתמם (לפחות גילי מודה "באהבתו לקבוצה")...הרי תמיד זה היה ככה
החוק של האיסור לתת הוראה קבוצתית הוא די מטופש........תגידו אם היינו במירוץ האחרון של העונה וכדי שאלונזו יזכה באליפות מאסה צריך היה לתת לו לעבור, האם גם אז אתם חושבים שזאת הייתה בושה לפרארי? האם לדעתכם רד בול ומקלארן לא היו עושים אותו הדבר? זה שווטל ווובר דופקים את הקבוצה שלהם ובכך גורמים לנו לצופים להנות יותר לא אומר שזאת הדרך ההגיונית....החוק הזה פשוט צריך להשתנות כי לאכוף אותו אי אפשר (מה שבדר"כ מתרחש הוא שהמוביל מאט לרגע ונותן לשני לעקוף אותו בלי הוראה קבוצתית ואז אין שום דרך להוכיח שזה נעשה במכוון)
אומנם דרך שקופה מידי לתת הוראה קבוצתית, אבל מה התחלתם להיתמם (לפחות גילי מודה "באהבתו לקבוצה")...הרי תמיד זה היה ככה
החוק של האיסור לתת הוראה קבוצתית הוא די מטופש........תגידו אם היינו במירוץ האחרון של העונה וכדי שאלונזו יזכה באליפות מאסה צריך היה לתת לו לעבור, האם גם אז אתם חושבים שזאת הייתה בושה לפרארי? האם לדעתכם רד בול ומקלארן לא היו עושים אותו הדבר? זה שווטל ווובר דופקים את הקבוצה שלהם ובכך גורמים לנו לצופים להנות יותר לא אומר שזאת הדרך ההגיונית....החוק הזה פשוט צריך להשתנות כי לאכוף אותו אי אפשר (מה שבדר"כ מתרחש הוא שהמוביל מאט לרגע ונותן לשני לעקוף אותו בלי הוראה קבוצתית ואז אין שום דרך להוכיח שזה נעשה במכוון)