אורן.
Yes Max 2.0 - באגים באגים באגים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
איחור של 10 דקות גם בהקלטה של "קוראים לי ארל".
אני חושד שהם שינו את זה בלי לתקן את לוח השידורים!
אני חושד שהם שינו את זה בלי לתקן את לוח השידורים!
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6353
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 447 פעמים
- יצירת קשר:
עופר, גם אני הקלטתי את התוכנית הזו ואצלי דווקא ההקלטה הצליחה.איחור של 10 דקות גם בהקלטה של "קוראים לי ארל"....
את האמת מאז עידכון התוכנה האחרון היה לי רק פיקשוש אחד, וכיבוי אחד שעשיתי למכשיר. אני מקליט די הרבה תוכניות במקביל, ובינתיים אני מופתע לטובה.
עוד פעם זה קרה! פרק של הישרדות מוקלט ל-15 דקות בלבד למרות שאורכו אמור להיות כשעה!
האם זו טעות ב-EPG? או בוג תוכנה?
שאלה: אתם בטוחים שההקלטות מתבצעות רק על סמך EPG? חשבתי שהאינפורמציה על שם התוכנית שאמורה להופיע ב-headers
ב-packets של ה-stream גם משתמשים בה.
מסכים 100% עם אורן שהמוצר הזה לא בשל.
למרות היחס האדיב שנותנים בטלפון, חברה שמתיחסת ברצינות למוצר שלה חייבת לנקות כמה צעדים:
1. לפתוח קו ישיר לדיווח בעיות בתוכנה/EPG, לאור כמות הגדולה של תלונות, הטלפון לא מספיק ובאתר YES אין דרך לדווח על בעיה.
2. שקיפות: לפרסם ולעדכן בפומבי כל ה בעיות שדווחו, איזה אושרו ואיזה תוקנו. עוד פעם: אין
3. התחייבות לתקן את הבעיות עס פרסום לו"ז מפורט לעידכונים.
האם זו טעות ב-EPG? או בוג תוכנה?
שאלה: אתם בטוחים שההקלטות מתבצעות רק על סמך EPG? חשבתי שהאינפורמציה על שם התוכנית שאמורה להופיע ב-headers
ב-packets של ה-stream גם משתמשים בה.
מסכים 100% עם אורן שהמוצר הזה לא בשל.
למרות היחס האדיב שנותנים בטלפון, חברה שמתיחסת ברצינות למוצר שלה חייבת לנקות כמה צעדים:
1. לפתוח קו ישיר לדיווח בעיות בתוכנה/EPG, לאור כמות הגדולה של תלונות, הטלפון לא מספיק ובאתר YES אין דרך לדווח על בעיה.
2. שקיפות: לפרסם ולעדכן בפומבי כל ה בעיות שדווחו, איזה אושרו ואיזה תוקנו. עוד פעם: אין
3. התחייבות לתקן את הבעיות עס פרסום לו"ז מפורט לעידכונים.
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
העיכוב בהקלטה לא נעשה בגלל שינוי ב-EPG.
ה-EPG נותר ללא שינוי, הממיר פשוט מפשל במתי להתחיל ואפילו לא נותן לך את האפשרות לתקן.
לפני מס' חודשים הממיר התחיל להקליט אנטרפרייז באיחור של כמה דקות ואני הייתי שם לראות את זה. כשניסיתי ללחוץ על הקלטה המקס שאל האם לבטל את ההקלטה...
לפי דעתי המנגנון שמגדיר לו מתי להתחיל להקליט משתבש לפעמים.
היום דיברתי עם yes על זה וגם על בעיה אחרת שנתקלתי בה - הקלטת סרט DVDBOX לא נתנה לי את האופציה של לשמור את הסרט לשבועיים ללא חיוב כל עוד לא צפיתי בו.
המענה שלהם היה שפעם הבאה שזה קורה הם ישלחו טכנאי, זה לא ממש פתרון שאני אוהב כי אני לא חושב שזה בעיה בחומרה וחבל לי על התוכן שנמצא כרגע במקס.
ה-EPG נותר ללא שינוי, הממיר פשוט מפשל במתי להתחיל ואפילו לא נותן לך את האפשרות לתקן.
לפני מס' חודשים הממיר התחיל להקליט אנטרפרייז באיחור של כמה דקות ואני הייתי שם לראות את זה. כשניסיתי ללחוץ על הקלטה המקס שאל האם לבטל את ההקלטה...
לפי דעתי המנגנון שמגדיר לו מתי להתחיל להקליט משתבש לפעמים.
היום דיברתי עם yes על זה וגם על בעיה אחרת שנתקלתי בה - הקלטת סרט DVDBOX לא נתנה לי את האופציה של לשמור את הסרט לשבועיים ללא חיוב כל עוד לא צפיתי בו.
המענה שלהם היה שפעם הבאה שזה קורה הם ישלחו טכנאי, זה לא ממש פתרון שאני אוהב כי אני לא חושב שזה בעיה בחומרה וחבל לי על התוכן שנמצא כרגע במקס.
הקלטת סדרות - תכנון שגוי
הקלטת סדרות אוטומטית לא מזהה עונות של סדרה!
כלומר, אם כוונתם הקלטת סדרה אוטומטית, תוקלט רק העונה הספציפית שמשודרת, ואם העונה הבאה ממשיכה ברצף אז היא לא תוקלט ויש להגדיר אותה מחדש.
לתשומת לבכם!
כלומר, אם כוונתם הקלטת סדרה אוטומטית, תוקלט רק העונה הספציפית שמשודרת, ואם העונה הבאה ממשיכה ברצף אז היא לא תוקלט ויש להגדיר אותה מחדש.
לתשומת לבכם!
- oferlaor
- מנהל

drixie,
דיווחתי על הבאג הזה בזמנו.
Oshapir,
זה עניין של הגדרה שלהם ב-EPG. הם הגדירו כל עונה בנפרד בדיוק בכדי למנוע הקלטה בטעות של פרקים וסדרות ישנות. אני מנדנד להם מדי פעם להוסיף סדרות נוספות לאינדקס + אפשרות להקליט עם TIMER (במקום רק דרך EPG) עבור אותם דברים שלא קיימים בשום מקום אחר.
דיווחתי על הבאג הזה בזמנו.
Oshapir,
זה עניין של הגדרה שלהם ב-EPG. הם הגדירו כל עונה בנפרד בדיוק בכדי למנוע הקלטה בטעות של פרקים וסדרות ישנות. אני מנדנד להם מדי פעם להוסיף סדרות נוספות לאינדקס + אפשרות להקליט עם TIMER (במקום רק דרך EPG) עבור אותם דברים שלא קיימים בשום מקום אחר.
כדי למנוע הקלטת סדרות ישנות יש את האופציה להקליט רק תכניות שהן הקרנה ראשונה או תכניות חוזרות או גם וגם...
בכל מקרה אני הייתי יותר מאושר לראות אפשרות הקלטה ב-YES MAX לפי שם התכנית/סדרה כולל * ו-?
ואני אתן דוגמה עכשוית -
אני אוהב לצפות בתכניות של ג'יימי אוליבר (הטבח...האנגלי...) - אצלי מוגדר להקליט כל תכנית/סדרה שמופיע בשם שלה ג'יימי אוליבר.
כך 3 הסדרות - 2 חדשות ואחת ישנה מוקלטות לי...פשוט מאד ולפעמים מפתיע לטובה שמגלים סדרה חדשה...
הרי הבעיה המרכזית של מי שמשתמש ב-PVR באופן קבוע - איך לדעת שסדרות חדשות מתחילות או עונה חדשה מתחילה...בעיקר שמדלגים על פרסומות ופרומואים.
אורן.
בכל מקרה אני הייתי יותר מאושר לראות אפשרות הקלטה ב-YES MAX לפי שם התכנית/סדרה כולל * ו-?
ואני אתן דוגמה עכשוית -
אני אוהב לצפות בתכניות של ג'יימי אוליבר (הטבח...האנגלי...) - אצלי מוגדר להקליט כל תכנית/סדרה שמופיע בשם שלה ג'יימי אוליבר.
כך 3 הסדרות - 2 חדשות ואחת ישנה מוקלטות לי...פשוט מאד ולפעמים מפתיע לטובה שמגלים סדרה חדשה...
הרי הבעיה המרכזית של מי שמשתמש ב-PVR באופן קבוע - איך לדעת שסדרות חדשות מתחילות או עונה חדשה מתחילה...בעיקר שמדלגים על פרסומות ופרומואים.
אורן.
סדרות רבות משודרות בצורה רב עונתית ביס - הם קונים מספר עונות ומשדרים ברצף. צופה שכיוון הקלטת סדרה אוטומטית לא יכול לדעת שביום שלישי נגמר עונה ושבוע אחרי זה מתחיל עונה חדשה. הבעיה חמורה יותר בסדרות יומיות. גם לא תמיד פרק אחרון מסומן כפרק אחרון.
אפשר להניח שבשידור ראשון, צופה יצפה לראות את כל הפרקים ולא רק עד פרק מסוים.
אפשר להניח שבשידור ראשון, צופה יצפה לראות את כל הפרקים ולא רק עד פרק מסוים.
-
eyalron
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
הפסקות סאונד תוך כדי תוכנית
אצלי לאחרונה המון הפסקות סאונד תוך כדי צפיה בתוכנית מוקלטת. בין שניה לכמה דקות של שקט.
מה שמפתיע זה, שלאחר הפסקת הצפיה והמשך מאותו מקום אין בעיה - כלומר הבעיה בזמן הצצפיה ולא בהקלטה עצמה.
יש לי מן הרגשה שזה קשור לדברים אחרים שמוקלטים באותו זמן אבל זו סתם הרגשה.
לגבי הקלטה באיחור של תכניות - קרה לי כבר כמה פעמים (חזרתי מחול אחרי שבוע ו3-4 תכנית הוקלטו ב10-15 דקות איחור. כמה מתסכל ).
מה שמפתיע זה, שלאחר הפסקת הצפיה והמשך מאותו מקום אין בעיה - כלומר הבעיה בזמן הצצפיה ולא בהקלטה עצמה.
יש לי מן הרגשה שזה קשור לדברים אחרים שמוקלטים באותו זמן אבל זו סתם הרגשה.
לגבי הקלטה באיחור של תכניות - קרה לי כבר כמה פעמים (חזרתי מחול אחרי שבוע ו3-4 תכנית הוקלטו ב10-15 דקות איחור. כמה מתסכל ).
- oferlaor
- מנהל

זה בעית LIPSYNC (יש איבוד של פריים וידאו או אודיו).
יש לך זמן הקלטה ספייר (בתחילת ובסיום הקלטה)?
תבדוק אם זה קורה כשיש לך שתי הקלטות בו זמנית + לקראת סוף אחת ההקלטות (למשל אם יש משהו צמוד לזה) כי אז יתכן שיש בעצם טכנית 3 הקלטות בו זמנית (כי זה מקליט גם את הקידומת של התוכנית הבאה).
יש לך זמן הקלטה ספייר (בתחילת ובסיום הקלטה)?
תבדוק אם זה קורה כשיש לך שתי הקלטות בו זמנית + לקראת סוף אחת ההקלטות (למשל אם יש משהו צמוד לזה) כי אז יתכן שיש בעצם טכנית 3 הקלטות בו זמנית (כי זה מקליט גם את הקידומת של התוכנית הבאה).
- oferlaor
- מנהל

ride,
התקלות גם אצלי מתגברות. יש לי שתי הקלטות שכשלו (אין מצב לאתחל את הדיסק) ושלא ניתן למחוק + כמה נפילות. בסה"כ זה עובד, אבל הנפילות האלה משגעות פילים.
ממתין בסבלנות לגירסאת התוכנה הבאה.
התקלות גם אצלי מתגברות. יש לי שתי הקלטות שכשלו (אין מצב לאתחל את הדיסק) ושלא ניתן למחוק + כמה נפילות. בסה"כ זה עובד, אבל הנפילות האלה משגעות פילים.
ממתין בסבלנות לגירסאת התוכנה הבאה.