לה ליגה 2013-2014
בטיס כאלה נאיביים...תפסו את ריאל במשחק חושך ועדיין הצליחו להפסיד.
את המחצית הראשונה בטיס יכלה לסיים עם 4 או 5 שערים לזכותה ואני ממש לא מגזים,במחצית השניה כבר לא היה להם אוויר וריאל שלטה כצפוי וניצחה משער של איסקו בדקה ה 86.
את המחצית הראשונה בטיס יכלה לסיים עם 4 או 5 שערים לזכותה ואני ממש לא מגזים,במחצית השניה כבר לא היה להם אוויר וריאל שלטה כצפוי וניצחה משער של איסקו בדקה ה 86.
הבעיה
נתחיל בזה שיש הבדלי רמות אדירים בין ברצלונה לשאר הליגה בספרד (אני אוהד ריאל)
ואז הם מגיעים לשלבי הכרעה באירופה ופתאום מה שהיה מספיק מול לבנטה לא מספיק מול באיירן ואז הם נראים כמו שהם נראו.
לגבי ריאל, אני לא מבין את מסע הרכש הזה. אתה משחרר חלוץ שמבקיע 10+ שערים ומשאיר אחד שנראה כמו איזה חתול ישן. בנזמנה אולי חלוץ טוב, אבל לא כחלוץ בודד ולדעתי גם לא מתאים לריאל. אני חושב שבמקום בייל. ריאל היו צרכים ללכת על סוארז בכל הכח.
בקצב כזה ונכון שזו פתיחת עונה ומאמן חדש ושיטה חדשה.
שנה שעברה בארסה היו אלופים כבר באוקטובר. השנה אולי זה יהיה בנובמבר.
גם בייל לא יעזור פה. צריך מישהו שיתן גולים, אני לא רואה את בנזמה תורם משהו למערכה. ואל תגידו שום דבר על זה שהוא כבש אתמול. גם גוזל עיוור מוצא גרגר לפעמים. חוסר היכולת שלו להבין שהוא בנבדל כל הזמן, זה מה שעושה אותו מה שהוא.
איברהימוביץ או סוארז.
לגבי בארסה כמו שאמרתי אני חושב שהם יהיו אלופים, אבל יש לי תחושה שניימאר יהיה הרוביניו הבא.
ואז הם מגיעים לשלבי הכרעה באירופה ופתאום מה שהיה מספיק מול לבנטה לא מספיק מול באיירן ואז הם נראים כמו שהם נראו.
לגבי ריאל, אני לא מבין את מסע הרכש הזה. אתה משחרר חלוץ שמבקיע 10+ שערים ומשאיר אחד שנראה כמו איזה חתול ישן. בנזמנה אולי חלוץ טוב, אבל לא כחלוץ בודד ולדעתי גם לא מתאים לריאל. אני חושב שבמקום בייל. ריאל היו צרכים ללכת על סוארז בכל הכח.
בקצב כזה ונכון שזו פתיחת עונה ומאמן חדש ושיטה חדשה.
שנה שעברה בארסה היו אלופים כבר באוקטובר. השנה אולי זה יהיה בנובמבר.
גם בייל לא יעזור פה. צריך מישהו שיתן גולים, אני לא רואה את בנזמה תורם משהו למערכה. ואל תגידו שום דבר על זה שהוא כבש אתמול. גם גוזל עיוור מוצא גרגר לפעמים. חוסר היכולת שלו להבין שהוא בנבדל כל הזמן, זה מה שעושה אותו מה שהוא.
איברהימוביץ או סוארז.
לגבי בארסה כמו שאמרתי אני חושב שהם יהיו אלופים, אבל יש לי תחושה שניימאר יהיה הרוביניו הבא.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1193
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא יאומן: העונה החדשה רק התחילה - וכבר הסתיימה... 
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
אולי, אבל איך זה סותר את הטענה שהגבת לה?ירקרק כתב:שטויות,כל קבוצת מרכז טבלה- תחתית מאנגליה,גרמניה,איטליה היו נראות ככה במשחק חוץ מול בארסה.Elad8 כתב:הליגה הספרדית פשטה את הרגל.......
הבעייה של הליגה הספרדית לא נובעת מברסה מול קבוצות מרכז ותחתית בלבד.
לגבי פוסט אחר שלך שטוען שגם ליגות אחרות באירופה חולות באותה מחלה.
אתה צודק שיש להן גם את אותו נגיף אבל יש הבדל בין צינון או שפעת, לאשפוז עם סיבוכים קשים.
משה
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
התובנות שלי מהמחזור הראשון:
נתחיל עם בארסה - שמוכיחה שוב שגם קוף יכול לאמן שם, פשוט מכונה משומנת שמחכה רק לשריקת הפתיחה בשביל להתפוצץ, לחץ של 90 דק' בטירוף, מדברים על ההגנה של בארסה, אין לה צורך בהגנה עם התקפה שכזו, קישור התקפי וחלוצים שעושים לחץ והגנה ברמות שאני לא זוכר. ניימאר כרגע נראה לא קשור אבל אני מאמין שימים יגידו. ססק פברגאס WTF הבן אדם נהייה אייניסטה 2, לא יודע אם רצה להוכיח משהו, אבל הוא שחקן אדיר. לא יעזור בארסה תשחט את הליגה הזו בהליכה.
ריאל מדריד - קבוצתי האהובה והמאכזבת, כאילו חסר איזה יה יה טורה במרכז שיעשה סדר בבלאגן, חבורה של כישרונות מדהימים אחד אחד שפשוט לא מצליחים להפוך את ה 1+1 ל 3, הגנה חלשה ועייפה, קישור טוב והתקפה שנחלשה, לצערי ריאל מדריד נראית רע, משחק פתיחה ציפיתי לשליטה ואחוזים של אחזקת כדור, בפועל קיבלנו קבוצה ששווה ברמתה לבטיס (בלי לזלזל) אבל בשביל קבוצה ברמה של בטיס לא צריך לשפוך מאות מליונים.....
בנזמה עם התספורת תרנגול החדשה שלו לא מסוגל לקחת חצי צעד אחורה על מנת לצאת מנבדל והכי הזוי שאין עוד חלוץ בסגל (חלוץ בעל שם, לא ילד פלא מפוחד).
ובכל זאת נקודת אור בריאל - איסקו וחזרתו של מרסלו .
נתחיל עם בארסה - שמוכיחה שוב שגם קוף יכול לאמן שם, פשוט מכונה משומנת שמחכה רק לשריקת הפתיחה בשביל להתפוצץ, לחץ של 90 דק' בטירוף, מדברים על ההגנה של בארסה, אין לה צורך בהגנה עם התקפה שכזו, קישור התקפי וחלוצים שעושים לחץ והגנה ברמות שאני לא זוכר. ניימאר כרגע נראה לא קשור אבל אני מאמין שימים יגידו. ססק פברגאס WTF הבן אדם נהייה אייניסטה 2, לא יודע אם רצה להוכיח משהו, אבל הוא שחקן אדיר. לא יעזור בארסה תשחט את הליגה הזו בהליכה.
ריאל מדריד - קבוצתי האהובה והמאכזבת, כאילו חסר איזה יה יה טורה במרכז שיעשה סדר בבלאגן, חבורה של כישרונות מדהימים אחד אחד שפשוט לא מצליחים להפוך את ה 1+1 ל 3, הגנה חלשה ועייפה, קישור טוב והתקפה שנחלשה, לצערי ריאל מדריד נראית רע, משחק פתיחה ציפיתי לשליטה ואחוזים של אחזקת כדור, בפועל קיבלנו קבוצה ששווה ברמתה לבטיס (בלי לזלזל) אבל בשביל קבוצה ברמה של בטיס לא צריך לשפוך מאות מליונים.....
בנזמה עם התספורת תרנגול החדשה שלו לא מסוגל לקחת חצי צעד אחורה על מנת לצאת מנבדל והכי הזוי שאין עוד חלוץ בסגל (חלוץ בעל שם, לא ילד פלא מפוחד).
ובכל זאת נקודת אור בריאל - איסקו וחזרתו של מרסלו .
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יוסי, קשה לי להאמין לאמיתות הידיעה הזו, אם זה אכן יקרה, זו תהיה הודאה בהפסד בקרב בין מוריניו לקסיאס, לא נראה לי שקסיאס ממש ייתן לזה לקרות.
אני אישית אשמח אם זה יקרה, הרי ואלדס מסיים את דרכו בבארסה בסוף העונה הנוכחית ולקבל את סן איקר זה יהיה מדהים.
ישנם דיווחים לגבי עיסקת בייל במדריד, כרגע אומרים שהעיסקה נסגרה על 109 מיליון ליש"ט, בנוסף לקונטראו שיעשה את הדרך ההפוכה אל טוטנהאם.
סכום מטורף לחלוטין, נחכה לראות אם זה נכון.
אני אישית אשמח אם זה יקרה, הרי ואלדס מסיים את דרכו בבארסה בסוף העונה הנוכחית ולקבל את סן איקר זה יהיה מדהים.
ישנם דיווחים לגבי עיסקת בייל במדריד, כרגע אומרים שהעיסקה נסגרה על 109 מיליון ליש"ט, בנוסף לקונטראו שיעשה את הדרך ההפוכה אל טוטנהאם.
סכום מטורף לחלוטין, נחכה לראות אם זה נכון.
אין מצב.ריאל לעולם לא תמכור אותו לבארסה,וגם הוא סמל מדרידאי לא ישחק בבארסה לעולם.סתם ספין של תקשורת ספרדית....
- taoyossi
- חבר מכור קשה

צ׳אבי אלונסו שבר את הרגל וייעדר 3 חודשים.
ללא ספק מכה קשה, השחקן הזה החזיק את הקישור כמעט לבד שנה שעברה ושיחק לדעתי כמעט בכל המשחקים.
לצערי לשנה הזו איבדנו אותו, בדיוק כמו עם מרסלו שאחרי הפציעה לא חזר לעצמו.
הנה עוד דוגמא מה אפשר לעשות עם 109 מיליון....
ללא ספק מכה קשה, השחקן הזה החזיק את הקישור כמעט לבד שנה שעברה ושיחק לדעתי כמעט בכל המשחקים.
לצערי לשנה הזו איבדנו אותו, בדיוק כמו עם מרסלו שאחרי הפציעה לא חזר לעצמו.
הנה עוד דוגמא מה אפשר לעשות עם 109 מיליון....
בשביל זה יש לריאל 5 שחקנים על כל עמדה....
אלונסו פצוע ? יש את סמי ח'דירה,יש את מודריץ',יש את יראמנדי (רק עכשיו קנו אותו ב 40 מיליון) ויש את קאסימרו.
החלמה מהירה לאלונסו,זה השחקן שאני הכי אוהב והכי מעריך בריאל.ספורטאי למופת.
אלונסו פצוע ? יש את סמי ח'דירה,יש את מודריץ',יש את יראמנדי (רק עכשיו קנו אותו ב 40 מיליון) ויש את קאסימרו.
החלמה מהירה לאלונסו,זה השחקן שאני הכי אוהב והכי מעריך בריאל.ספורטאי למופת.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

ירקרק זה כמו להגיד שיש 5 מחליפים בבארסה לאינייסטה ..... בכלל לא משנה המחיר משנה התרומה של השחקן, החיבור שלו, הניסיון שלו .... כל מי שאמרת (בעיקר חדירה שהייתי שמח אם היה עף מהקבוצה) אין להם את מה שיש לצ'אבי אלונסו (האיש והג'נטלמן)
- kaplaey2
- חבר ותיק

- תגובות: 2207
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני אוהד של ריאל מדריד - וממה שראיתי במשחק הראשון אני אתפלא מאד אם נהיה ב 4 הראשונות!
אבל אני לא יכול שלא לחשוב שקצת עפתם על עצמכם אחרי ה 7-0 מול לבנטה הא?
באו אתלתיקו מדריד ועם 27% החזקת כדור עשו בונקר יעיל ו 1:1 מכובד מאד.
אני גם ריאלי (ולא מלשון ריאל) - שבוע הבא רוב הסיכויים שאתלתיקו יפסידו ובגדול,
האסטרטגיה הזאת לא יכולה לעבוד לאורך זמן עם ברצלונה.
אבל אני לא יכול שלא לחשוב שקצת עפתם על עצמכם אחרי ה 7-0 מול לבנטה הא?
באו אתלתיקו מדריד ועם 27% החזקת כדור עשו בונקר יעיל ו 1:1 מכובד מאד.
אני גם ריאלי (ולא מלשון ריאל) - שבוע הבא רוב הסיכויים שאתלתיקו יפסידו ובגדול,
האסטרטגיה הזאת לא יכולה לעבוד לאורך זמן עם ברצלונה.