ייתכן ומצאתי את הפירצה שחיפשתי בעניין היבוא האישי,
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
טוב, עכשיו צריך שהפנינה תרד במחיר...
שאלתי את Mack לגבי קניה של האחריות שלהם עבור מקרן שנקנה מחוץ לארה"ב (למשל ביפן, או בישראל), והם אמרו שהם מסכימים לבטח גם במקרים כאלו, כל עוד המקרן נקנה בחנות.
גם אם בסופו של דבר אקנה בארץ (וממש לא נראה לי שזה מה שהולך לקרות), עדיין אקנה את האחריות שלהם, עבור השקט ל 5 שנים. וזו גם השקעה כלכלית נכונה, כי נניח וארצה למכור את המקרן בעוד שנתיים שלוש ולקנות משהו אחר, אני בטוח שיהיה לי קל יותר למצוא קונה במחיר טוב, אם עדיין ישארו לי שנתיים שלוש של אחריות מלאה על המקרן.
גם אם בסופו של דבר אקנה בארץ (וממש לא נראה לי שזה מה שהולך לקרות), עדיין אקנה את האחריות שלהם, עבור השקט ל 5 שנים. וזו גם השקעה כלכלית נכונה, כי נניח וארצה למכור את המקרן בעוד שנתיים שלוש ולקנות משהו אחר, אני בטוח שיהיה לי קל יותר למצוא קונה במחיר טוב, אם עדיין ישארו לי שנתיים שלוש של אחריות מלאה על המקרן.
אחוז המיסוי הזה הוא גם במקרה ששולחים בדואר?
או שחייבים להביא את המקרן פיזית דרך כניסה עם דרכון לארץ?
אם כן , אז כמה עולה שליחה בדואר?
חוץ מזה המקרן לא עלול להפגע בדואר?
אם כן , אז כמה עולה שליחה בדואר?
חוץ מזה המקרן לא עלול להפגע בדואר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

noam23
אתה אומר דברים נכונים לגבי כדאיות האחריות ל 5 שנים.
אז על איזה מקרן אתה הולך?
אתה אומר דברים נכונים לגבי כדאיות האחריות ל 5 שנים.
אז על איזה מקרן אתה הולך?
אני רחוק מהחלטה לגבי סוג המקרן שאקנה.
מועד הקניה שלי הוא באזור אפריל-יולי 2007, כך שיש עוד זמן.
מכיוון שבתקופה הנ"ל ניתן להניח די בוודאות שלא אוכל להשיג מקרן LCD עם פנלים D6 במחיר הנמוך מ $2000, אני מתלבט האם כדאי להשקיע וללכת על מקרן 720p איכותי יחסית (כדוגמת ה Z5, או AX100), או לחלופין ללכת על מקרן 720p מינימלי (כדוגמת ה BenQ W500, שאמור להיות משוחרר החודש במחיר $999), שיספק את הסחורה במשך שנה, שנה וחצי, עד שהטכנולוגיה שאני מעוניין בה תגיע למחיר אותו אני יכול להרשות לעצמי.
האמת שחשבתי גם על ה Mitsubishi HC3100, אבל אין לי מספיק נסיון עם DLP, ואני חושש להביא משהו שיעייף את העין.
מועד הקניה שלי הוא באזור אפריל-יולי 2007, כך שיש עוד זמן.
מכיוון שבתקופה הנ"ל ניתן להניח די בוודאות שלא אוכל להשיג מקרן LCD עם פנלים D6 במחיר הנמוך מ $2000, אני מתלבט האם כדאי להשקיע וללכת על מקרן 720p איכותי יחסית (כדוגמת ה Z5, או AX100), או לחלופין ללכת על מקרן 720p מינימלי (כדוגמת ה BenQ W500, שאמור להיות משוחרר החודש במחיר $999), שיספק את הסחורה במשך שנה, שנה וחצי, עד שהטכנולוגיה שאני מעוניין בה תגיע למחיר אותו אני יכול להרשות לעצמי.
האמת שחשבתי גם על ה Mitsubishi HC3100, אבל אין לי מספיק נסיון עם DLP, ואני חושש להביא משהו שיעייף את העין.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

וואלה.
טוב, נראה מה הפנה 1000 והמיצו חמשת אלפים שווים, ונחליט גם.
טוב, נראה מה הפנה 1000 והמיצו חמשת אלפים שווים, ונחליט גם.
מתוך הידיעה שפנסוניק מתעקשים לנפק מחירים תחרותיים, החשש שלי הוא שבעקבות כך שה- HC5000 נסחר כיום במחיר רחוב מינימלי של $3000 (רחוב מלוכסן עיניים), פנסוניק ינסו לרדת נמוך יותר עם ה AE1000, ויסבכו אותי בהשקעה לא צפויה של איזה $2500.
מקווה שאתבדה.
מקווה שאתבדה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

אכן, קשים החיים של ווידאופיל...
אני לא בטוח אם לשמוח. מאוד קיוויתי ש 720p הולך להעלם מעולם המקרנים ב- Cedia 2007, לפחות לגבי חברות כמו פנסוניק וסאניו (וסוף סוף יהיו מחירים אגרסיביים עבור D6 של 1080). עכשיו רק חסר שלוחות D6 של 720p יתנו להם תירוץ למצוץ עוד שנה את הרזולוציה הזו.
בכל מקרה אם אפסון יוציאו משהו כזה במחירי רחוב נמוכים מ $2000, זו אופציה מעניינת, בייחוד מכיוון שתכני 1080p לא ממש נפוצים, ולא בטוח שיהיו נפוצים בעתיד הקרוב (וניתן להבין גם מדוע, אחרי הכל ה Setup ב 99% מהבתים של אנשים ללא מקרן, לא יאפשר לראות הבדל בין 720p ל 1080p גם אם יש להם מסך שמסוגל לפרוש 1080p, פשוט מכיוון שהיחס בין המרחק מהמסך, לרוחב המסך, גדול מדי מכדי שהעין תוכל להבחין ברזולוציה הגבוהה יותר).
בכל מקרה אם אפסון יוציאו משהו כזה במחירי רחוב נמוכים מ $2000, זו אופציה מעניינת, בייחוד מכיוון שתכני 1080p לא ממש נפוצים, ולא בטוח שיהיו נפוצים בעתיד הקרוב (וניתן להבין גם מדוע, אחרי הכל ה Setup ב 99% מהבתים של אנשים ללא מקרן, לא יאפשר לראות הבדל בין 720p ל 1080p גם אם יש להם מסך שמסוגל לפרוש 1080p, פשוט מכיוון שהיחס בין המרחק מהמסך, לרוחב המסך, גדול מדי מכדי שהעין תוכל להבחין ברזולוציה הגבוהה יותר).