מצטער שנעדרתי מהשירשור הזה עד עכשיו .....
רן,
כל הודעה שלך פה היא רק ביקורת על מה אנחנו עושים.
עדיין לא ראיתי תרומה אחת שלך לאתר ולקהילה הזו.
אני זוכר שהצענו לכבודו את תפקיד אחראי תחום המקרנים כשהאתר הוקם, אבל כבודו לא רצה ועכשיו משהוא באופוזיציה, כמו באופוזיציה, כל מה שיש לך להגיד זה רק ביקורת שלילית.
זה בסדר, אנחנו נחייה עם זה.
אתה לא צריך להגן על הציוד שלך ואף פעם לא עשית את זה, כי יש לך את המקרן הכי טוב בעולם ויש את גרג רוג'רס שיכול להעיד על כך.
אני אישית, לא מגיע לקרסוליים שלך בניסיון שלך, ואני זוכר את הביקור אצלך בזמן שהתלהבתי לי לתומי מ-X1 אתה היית עם שארפ 12K.
אז נכון, מאז צברתי לא מעט שעות על מקרנים רבים ומגוונים החל מ-SIM 3CHIP וכלה במיצובישי 5000 ושארפ כמו שלך ה-21K. אז אני כל הזמן לומד...
אחרי שגמרנו עם העיניינים האישיים, אני מבין שלא קראת אפילו את הכותרת של המאמר שכן הוא מציין בפירוש שמדובר ב
התרשמות אישית ולא בדיקה או סקירה או בחינה.
שנית, אם היית קורא את התוכן, היית קורא גם את השורות הבאות:
התרשמות שלי מהביצועים
הבהרה: ביצעתי כיול בסיסי ביותר בעזרת InHD שהוא כמו DVE אבל ל-HD לבהירות וניגודיות.
מדידות וכיול מקצועי ייתבצעו במעמד אחר, אי לכך זו לא ממש ביקורת אלא יותר התרשמות אישית שלי.
...
כפי שרשום שם - זו רק התרשמות אישית שלי ולא יותר.
אם תרצה לתרום מזמנך היקר ולבצע ביקורת מסודרת כמו שרק אתה ורוג'רס יודעים לעשות, אני בטוח שאצליח להשיג לך את המיצובישי והפנינה לבחינה מעמיקה אצלך בבית.
תנאי החדר (צבעי הקירות, המסך וכו') שקולים לאקוסטיקה של החדר בהשוואה של רמקולים וכן, אם החדר הוא בעייתי אז כן, BOSE עלולים ל
הספיק ולא יהיה צורך בווילסון שאין עוררים שיהיו טובים יותר בתנאים אופטימאליים.
אם אנשים רוצים לרכוש רמקול שהוא
על הנייר טוב יותר אבל בתנאי האקוסטיקה של החדר שלהם לא בא לידי ביטוי, שייבושם להם.
ה-SHOOTOUT שעשינו היה בשביל
הכיף, ככה אני רואה את זה ולתת ערך מוסף למבקרים במפגש.
תשאל את אלו שמחפשים מקרן 1080P כרגע ותבין שכולם מתכוונים ללכת ולבחון את המקרנים שוב בתנאים נכונים.
אף אחד לא מתכוון להחליט ע"ס ה-SHOOTOUT ולא ע"ס דעתו של מי מאיתנו (גם לא של עפר, למעט אני שסומך על מוצא פיו בעיניים עצומות, אבל זה רק אני).
אחרי שסיימנו את נימת ה"התנצלות", אסכם בזה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד.
רוצה להראות לנו איך עושים ביקורת - נשמח לקרוא ואף לפרסם אותה בעמוד הראשי.
אם לא, זה גם בסדר.....