ערוצי טלוויזיה חינמיים לבעלי מסכים חכמים/סטרימרים [שרשור רשמי]
כן, קשת בטח חסמו/החליפו לינק... ברוב האפליקציות-אתרים התקלקל, חוץ מתוסף עידן בקודי, ולינק הגיבוי בisraTV...
חוצמזה, אמרו כאן שהלינקים האלו מתוחזקים, אז הנה ההזדמנות לתחזק...
חוצמזה, אמרו כאן שהלינקים האלו מתוחזקים, אז הנה ההזדמנות לתחזק...
-
benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
yan יש פתרון אבל אני מחכה עם זה כי יש פה גולשים שמחכים לאותו פתרון ואז הם גונבים בקומבינות מהרשימה שלי ומפיצים החוצה. כבר תפסתי כמה לצערי וזה ממש מוריד מהחשק להמשיך לתחזק את הרשימה כאשר יש את אלו שמחפשים איך לקלקל לאחרים.
אני צריך לחשוב על פתרון יצירתי טרם אשחרר את זה לרשימה הכוללת - אולי אעביר את המשתמשים הוותיקים באמת לרשימה חדשה, נראה.
*מה שאוכל לעשות בגבולות הטלוויזיה החכמה אעשה עד גבול מסויים, אבל אני לא אחצה קווים עבור איש ובייחוד כאשר אני יודע כבר על כמה כוכבים שקיבלו גישה לרשימה שלי והחליטו להפיץ את זה הלאה ברשת - הבושה הגדולה שהם חברים ב-HT ולכן אני הולך לעשות עוד שינויים נרחבים ובדגש על מי יקבל גישה ומי לא פה בקהילה - חבל שחלק פה הורסים לכולם.
אני צריך לחשוב על פתרון יצירתי טרם אשחרר את זה לרשימה הכוללת - אולי אעביר את המשתמשים הוותיקים באמת לרשימה חדשה, נראה.
*מה שאוכל לעשות בגבולות הטלוויזיה החכמה אעשה עד גבול מסויים, אבל אני לא אחצה קווים עבור איש ובייחוד כאשר אני יודע כבר על כמה כוכבים שקיבלו גישה לרשימה שלי והחליטו להפיץ את זה הלאה ברשת - הבושה הגדולה שהם חברים ב-HT ולכן אני הולך לעשות עוד שינויים נרחבים ובדגש על מי יקבל גישה ומי לא פה בקהילה - חבל שחלק פה הורסים לכולם.
אני חייב לציין למרות שאני "חובב" של קודי גם לIPTV (לפחות הייתי...), השימוש באפליקציה כל שהיא (כמו זו) - בהחלט נוח יותר, ולכן משתמש בIsraTV לפחות עד שכנראה 'תמות' גם היא. הפתרון האמיתי הוא, שהמדינה תתן את השירות באתר/אפליקציה יעודית, מה שכרגיל - תוכנן מזמן ולא בוצע.
נכון להיום יש גם מספר אתרים שנותנים IPTV בממשק לא רע, אז כ"גיבוי" (כמו למקרה הזה) - זו גם דרך... למשל: [ להערת בני - link removed]
נכון להיום יש גם מספר אתרים שנותנים IPTV בממשק לא רע, אז כ"גיבוי" (כמו למקרה הזה) - זו גם דרך... למשל: [ להערת בני - link removed]
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 03/01/2023 15:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
benny123
- חבר מכור קשה

rafi_d שום דבר לא "מת", אתה לא מחזיק בליסט שלי ולא ברור למה אתה מגיב שוב ושוב בשרשור בו אינך חלק מהשירות שאני נותן לחברי HT.
אתה מפנה שוב ושוב לאתרים פירטיים עם פתרונות לא רשמיים וזו לא חוכמה - גם באתר שנתת ובדקתי אין שימוש בלינקים הרשמיים של קשת וזה מפנה ל-CDN מפוקפק שבו האייפי שלך מתחבר לאייפי של צד ג' כדי לצפות בערוץ קשת באיכות SD.
אני מבקש בכל לשון של בקשה שתפסיק להטריל את השרשור הנוכחי, זה מטעה את החברים ופוגע במטרת השרשור שלי שבאה לתרום ולעזור לחברים פה בצורה הנכונה ביותר.
חברים יש כבר פתרונות, בבקשה להצמד לדברים שאני מעלה פה בשוטף, אני לא לוקח אחריות או מכוון לשום תוכן שאני לא מכיר ואינו רשמי של בעלי הזכויות... זה כבר באחריותכם ונתון לשיקולכם. (אגב לרוב בעלי המסכים החכמים יש אפשרות להתקין את התוכנה של קשת בנתיים בלי קשר לליסט שלי ובכך לא להחמיץ דבר...)
אתה מפנה שוב ושוב לאתרים פירטיים עם פתרונות לא רשמיים וזו לא חוכמה - גם באתר שנתת ובדקתי אין שימוש בלינקים הרשמיים של קשת וזה מפנה ל-CDN מפוקפק שבו האייפי שלך מתחבר לאייפי של צד ג' כדי לצפות בערוץ קשת באיכות SD.
אני מבקש בכל לשון של בקשה שתפסיק להטריל את השרשור הנוכחי, זה מטעה את החברים ופוגע במטרת השרשור שלי שבאה לתרום ולעזור לחברים פה בצורה הנכונה ביותר.
חברים יש כבר פתרונות, בבקשה להצמד לדברים שאני מעלה פה בשוטף, אני לא לוקח אחריות או מכוון לשום תוכן שאני לא מכיר ואינו רשמי של בעלי הזכויות... זה כבר באחריותכם ונתון לשיקולכם. (אגב לרוב בעלי המסכים החכמים יש אפשרות להתקין את התוכנה של קשת בנתיים בלי קשר לליסט שלי ובכך לא להחמיץ דבר...)
- yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 734
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אמתין. תודה רבה.03/01/2023 11:35benny123 כתב: yan יש פתרון אבל אני מחכה עם זה כי יש פה גולשים שמחכים לאותו פתרון ואז הם גונבים בקומבינות מהרשימה שלי ומפיצים החוצה. כבר תפסתי כמה לצערי וזה ממש מוריד מהחשק להמשיך לתחזק את הרשימה כאשר יש את אלו שמחפשים איך לקלקל לאחרים.
*מה שאוכל לעשות בגבולות הטלוויזיה החכמה אעשה עד גבול מסויים, אבל אני לא אחצה קווים עבור איש ובייחוד כאשר אני יודע כבר על כמה כוכבים שקיבלו גישה לרשימה שלי והחליטו להפיץ את זה הלאה ברשת - הבושה הגדולה שהם חברים ב-HT ולכן אני הולך לעשות עוד שינויים נרחבים ובדגש על מי יקבל גישה ומי לא פה בקהילה - חבל שחלק פה הורסים לכולם....
-
benny123
- חבר מכור קשה

תוקנו הערוצים הבאים:
קשת FHD
קשת HD לכבדי שמיעה
ערוץ המוזיקה
שימו לב, ב-SIPTV קשת HD וערוץ המוזיקה עובדים (לפחות אצלי) כאשר קשת FHD (לפחות אצלי) מגיע לרזולוציה הגבוהה אבל לא מוציא תמונה.
אשמח שתרעננו את הרשימה אצלכם ותבדקו בעצמכם איך זה עובד (ריענון כזכור עם הכפתור אפס בשלט).
נוספו ערוצים בשפה הטורקית
קשת FHD
קשת HD לכבדי שמיעה
ערוץ המוזיקה
שימו לב, ב-SIPTV קשת HD וערוץ המוזיקה עובדים (לפחות אצלי) כאשר קשת FHD (לפחות אצלי) מגיע לרזולוציה הגבוהה אבל לא מוציא תמונה.
אשמח שתרעננו את הרשימה אצלכם ותבדקו בעצמכם איך זה עובד (ריענון כזכור עם הכפתור אפס בשלט).
נוספו ערוצים בשפה הטורקית
אם יש לך טלוויזיה חכמה אז אתה יכול דרך דפדפן האינטרנט שלה להכנס לפה ולנסות לצפות בכל מיני ערוצים.15/01/2023 13:41tzatza כתב: נשמע מדהים ? יש רשימה של ערוצים ? וערוצים רוסיים ? יש את ntv ? otr ? planeta?...
https://www.lyngsat-stream.com/
לפעמים נוספים שם עוד ערוצי טלוויזיה לצפיה דרך האינטרנט, ויכולים גם להיות שינוים בקשר לצפיה בערוצי הטלוויזיה דרך האינטרנט משם.
אולי בהמשך אפשר יהיה דרך התוכנה של בני גם לצפות בכל הערוצים האלה, אם יש לו יכולת והעדפה וזמן שזה או שחלק מזה יהיה שם.
-
benny123
- חבר מכור קשה

tzatza הרשימה מתעדכנת כל הזמן אני מעדיף גם לא לפרסם אותה בפומבי מסיבות ברורות. אתה יכול להתנסות בעצמך או לחכות לאחד החברים שיענה לשאלות בקשר לרוסיה כי אני אישית לא דובר השפה.
נוסף מקור גיבוי לערוץ הכנסת כי הראשי שהיה ב-HD אינו פעיל.
ערוץ 14 שודרג ל-FHD להנאת צופי הערוץ.
נוסף מקור גיבוי לערוץ הכנסת כי הראשי שהיה ב-HD אינו פעיל.
ערוץ 14 שודרג ל-FHD להנאת צופי הערוץ.