השילד מקרטע בUHD? הכוונה לBDMV, ISO, REMUX? הוא בכלל תומך בDV מקבצים? אני יודע שהפלקס המעפן יודע להתמודד עם DV Single Layer ושילד זו בערך הפלטפורמה היחידה שהוא עובד בו בלי להחנק על פורמטים מסויימים.12/11/2022 13:35istarmini כתב: הבעיה היחידה בשילד היא הרצה לא חלקה של תכני UHD וזה נכון לכל הדגמים החל מאלו של 2015 ועד האחרון ששוחרר (זה הוציא אותי מדעתי ) וזו הסיבה שרכשתי את הדיון שמתפקד פצצה לענין הזרמת התכנים מהנאס.
השילד הפך לגיבוי + נטפליקס במידת הצורך....
הוספתי רמקולי אטמוס
Jack of some trades, master of none
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
מקרטע הכוונה כשיש תנועה מימין לשמאל ולהפך היא לא ממש חלקה מדובר בקירטועים קלילים שאני פשוט משתגע מהם.12/11/2022 13:40Avi_Dagan כתב: השילד מקרטע בUHD? הכוונה לBDMV, ISO, REMUX? הוא בכלל תומך בDV מקבצים? אני יודע שהפלקס המעפן יודע להתמודד עם DV Single Layer ושילד זו בערך הפלטפורמה היחידה שהוא עובד בו בלי להחנק על פורמטים מסויימים....
חשבתי הגדרות, חשבתי הסטרימר דפוק, בדקתי את כל דגמי השילד 2015/2017/ והאחרון שיצא וכולם אותו הדבר, גם אצלי וגם אצל חברים , כלומר הבעיה לא בכבלים שלי ולא במקרן , כי בדיון הכל רץ חלק.
יש לציין שהקירטועים ממש קלילים עד לא מורגשים למרבית הצופים, אבל ? הם שם בודאות.
אולי עדיין לא פתרו את עניין הrefresh rate שהיה בעיה במכשירים האלה שנים ואפילו היתה אפליקציה צד ג' שאמורה לטפל בזה. זה קורה דרך קודי או שיש שם איזה נגן מובנה? לא היה לי אף פעם שילד אז לא מכיר אותו טוב.12/11/2022 13:51istarmini כתב: מקרטע הכוונה כשיש תנועה מימין לשמאל ולהפך היא לא ממש חלקה מדובר בקירטועים קלילים שאני פשוט משתגע מהם.
חשבתי הגדרות, חשבתי הסטרימר דפוק, בדקתי את כל דגמי השילד 2015/2017/ והאחרון שיצא וכולם אותו הדבר, גם אצלי וגם אצל חברים , כלומר הבעיה לא בכבלים שלי ולא במקרן , כי בדיון הכל רץ חלק.
יש לציין שהקירטועים ממש קלילים עד לא מורגשים למרבית הצופים, אבל ? הם שם בודאות....
מה לגבי תמיכה בBDMV וDV (שלא מסטרימינג)?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

BDMV ו ISO נתמכים12/11/2022 14:06Avi_Dagan כתב: אולי עדיין לא פתרו את עניין הrefresh rate שהיה בעיה במכשירים האלה שנים ואפילו היתה אפליקציה צד ג' שאמורה לטפל בזה. זה קורה דרך קודי או שיש שם איזה נגן מובנה? לא היה לי אף פעם שילד אז לא מכיר אותו טוב.
מה לגבי תמיכה בBDMV וDV (שלא מסטרימינג)?...
אני מדבר רק דרך קודי כי בגלל שיש לי מסך רחב הפלקס לא רלוונטי (ואולי גם עם הפלקס יש את הבעיה אין לי מושג לא ניסיתי) כי לא ניתן לשנות בו מיקום כתוביות.
ממה שאני יודע השילד האחרון שיצא תומך ב DV
בקודי אני מניח שהגדרת שיתאים את הריפרש רייט של הטלויזיה למקור?12/11/2022 14:14istarmini כתב: BDMV ו ISO נתמכים
אני מדבר רק דרך קודי כי בגלל שיש לי מסך רחב הפלקס לא רלוונטי (ואולי גם עם הפלקס יש את הבעיה אין לי מושג לא ניסיתי) כי לא ניתן לשנות בו מיקום כתוביות.
ממה שאני יודע השילד האחרון שיצא תומך ב DV...
https://kodi.wiki/view/Settings/Player/ ... fresh_rate
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הכל מוגדר כנדרש12/11/2022 14:19Avi_Dagan כתב: בקודי אני מניח שהגדרת שיתאים את הריפרש רייט של הטלויזיה למקור?
https://kodi.wiki/view/Settings/Player/ ... fresh_rate...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

דיון...
Dune hd real vision 4k
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אצלי אוכל הכל (עד היום נתקלתי אולי ב 2 סרטים שמשום מה לא הייתה בכלל אופציה לנגן אותם אבל זה באמת זניח ואני בטוח שבעדכוני הקושחה הבאים זה יטופל כנראה קשור למשהו בקידוד)13/11/2022 20:22י-א כתב: מניסיונך? תומך בכול שיטות הקידוד? לא יגמגמם לי עם dolby truehd או dts-hd ויעביר אטמוס?...
התכנים אצלי מאוכסנים בנאס והוא מזרים חלק גם אטמוס גם dts-x גם pcm גם iso
ניתן לראות גם תפריטים אבל אז אין אופציה לתרגום חיצוני.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא יודע מה זה infuse.13/11/2022 21:13י-א כתב: האם הוא מציג את רדימת הסרטים/סדרות מהנאס בדומה ל infuse? האם זה מערכת פנימית מובנית לתצוגת או ניגון הסרטים או שצריך לרכוש בנפרד?
אני ממש כבר חושש לשים כ 200 דולר ואז להתאכזב שוב...
מערכת מובנת ללא תשלום נוסף.
הוא סורק את התכנים ומציג פוסטרים אבל עם תקציר באנגלית
מנסיון שלי מדובר בכ 99.9% דיוק בפוסטר ובמידה ולא מדייק יש לך אופציה לנווט לפוסטר הנכון.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

השליטה או בעזרת שלט שלו או בעזרת אפליקציה בטלפון / טאבלט.14/11/2022 0:18י-א כתב: יש לו אזור שבו ריכוז הסרטים שהועלו לאחרונה?
הניווט בספרייה והפעלה אתה עושה דרך הנייד או עם השלט שלו במסך?
האם יש פה מישהו עם נגן אחר שיכול להעלות חוויות? שילד? זידו?...
יש לו אזור של סרטים שניצפו לאחרונה ויש תצוגה של סרטים חדשים שנוספו .
הזידו אחלה, אבל מציג את הפיסוק בעברית הפוך (צד ימין במקום שמאל), כבר שנים שמבקשים מהם לתקן הם אומרים כן כן וכלום לא קורה.
אין בעיה עם המכס עם מכשיר כזה? בעיה עם תדר wifi או שטות אחרת?14/11/2022 8:31istarmini כתב: השליטה או בעזרת שלט שלו או בעזרת אפליקציה בטלפון / טאבלט.
יש לו אזור של סרטים שניצפו לאחרונה ויש תצוגה של סרטים חדשים שנוספו .
הזידו אחלה, אבל מציג את הפיסוק בעברית הפוך (צד ימין במקום שמאל), כבר שנים שמבקשים מהם לתקן הם אומרים כן כן וכלום לא קורה....