יש סיכוי לארגן רכישה קבוצתית ל LG B6 55/65 [עדכון: יש הנחות]
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
כן, זה אומר שזה יבואן רשמי.idanh כתב:ברור.. אבל זה אומר שקניתי מהיבואן הרשמי לא?
בקיצור, להתקשר מחר ולשאול אם אפשר להשאיר את הטלוויזיה שם מספר חודשים עד שאני מסתדר בדירה ושאז ישלחו לי ויתקינו?...
שלח לי בהודעה פרטית את פרטי הרכישה שלך, מספר הזמנה ומהיכן רכשת, ואנסה לעזור.
·idanh כתב:אפשר לינק ל KS8500?......
באמת יהיה בלאגן לסחוב את הטלוויזיה? הבעיה הגדולה אצלי זה שאני עובר דירה עוד מספר חודשים.. אני מתכוון להשאיר את הטלוויזיה בתוך הקופסא עד מעבר הדירה ואין טעם שיתקינו לי את הטלוויזיה בדירה..
אפשר את הלינק ל KS8500 המדובר? חיפשתי המון ולא מצאתי.....
SAMSUNG UE55KS8500
http://www.olsale.co.il/ItemDetails.asp ... d=22996058
Hisense ULED 70M7000UWG
http://www.olsale.co.il/ItemDetails.asp ... d=22996491
wallashops
ול"עוסק בתחום" שהגיב מעלי, דווקא זה המקום. זה שאיזה סוכן מכירות רושם מבצע אטרקטיבי, לא אומר שהמחירים אטרקטיבים.
נערך לאחרונה על ידי minime ב 21/11/2016 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
@minime
איך פספסתי את זה ב OLSALE?!... ודווקא את ה B6 קניתי משם ^_^ אם הייתי רואה את זה קודם, הייתי לוקח אותו.
עשיתי ים שיעורי בית על הסמסונג בסוף לקחתי LG, הכי לא צפוי... אני חושב שאני אשאר עם ה LG, כבר די הכנתי את עצמי שאני הולך להשקיע יפה בטלוויזיה הזו (עד 10,000) וזה פשוט הכי טוב שיש בסכום הזה... מה שנקרא Sweet Spot מבחינתי.
@keyser
תודה רבה על העזרה, אני אשלח פרטים בפרטי
איך פספסתי את זה ב OLSALE?!... ודווקא את ה B6 קניתי משם ^_^ אם הייתי רואה את זה קודם, הייתי לוקח אותו.
עשיתי ים שיעורי בית על הסמסונג בסוף לקחתי LG, הכי לא צפוי... אני חושב שאני אשאר עם ה LG, כבר די הכנתי את עצמי שאני הולך להשקיע יפה בטלוויזיה הזו (עד 10,000) וזה פשוט הכי טוב שיש בסכום הזה... מה שנקרא Sweet Spot מבחינתי.
@keyser
תודה רבה על העזרה, אני אשלח פרטים בפרטי
מסך קעור או שטוח ---
אודה לתשובה של בעל נסיון או מבין בתחום - אני מתלבט בין מסך שטוח לקעור (תלת מימד אינו חשוב).
האם יש הבדל בתחושה, בחדות באיכות?
האם יש יתרון או חסרון למסך קעור כאשר מתבוננים בזוית שאינה בניצב (נניח 45 מעלות)
אודה לתשובה של בעל נסיון או מבין בתחום - אני מתלבט בין מסך שטוח לקעור (תלת מימד אינו חשוב).
האם יש הבדל בתחושה, בחדות באיכות?
האם יש יתרון או חסרון למסך קעור כאשר מתבוננים בזוית שאינה בניצב (נניח 45 מעלות)
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4145
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 443 פעמים
יש לברך על כל מבצע גם אם אפשר לקבל מחיר כזה אחרי מיקוח. לא כולם אשפי מו״מ ווככה יש רפרנס מחיר לכולם.
מה שכן, אני ממש שמח שלא קניתי את המסך ב״מחיר מיוחד״ למשתתפי הניסוי. אם הייתי משלם 12,500 על מסך משומש בלי התקנה ובלי כלום ואחרי שבועים רואה שמוכרים אותו לכולם ב9990 חדש + התקנה, הייתי מאוד מאוד מתאכזב...
מה שכן, אני ממש שמח שלא קניתי את המסך ב״מחיר מיוחד״ למשתתפי הניסוי. אם הייתי משלם 12,500 על מסך משומש בלי התקנה ובלי כלום ואחרי שבועים רואה שמוכרים אותו לכולם ב9990 חדש + התקנה, הייתי מאוד מאוד מתאכזב...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
Re: LG 65E6
על E אין מבצע ספציפי לבלאק פריידיי.tomeo123 כתב:המבצעים הם רק לסדרות ה B/C? מה עם E? או שאני קופץ מעל הפופיק......