הארות לגבי מכירת האחריות המורחבת במעמד ההתקנה
היי keyser
קודם כל תודה על העידכון והפירוט
אני רוצה לציין שאצלי המתקינים אמרו במפורש שהעלות 3000 ש"ח
וזה כולל מתקן ןכבל hdmi ,הוא לא נתן לי אפשרות לקחת רק את האחריות המורחבת.
אמר שהכל חבילה אחת.
לבל שככה מציגים את זה במקום לומר את האמת .
אמר שהכל חבילה אחת.
לבל שככה מציגים את זה במקום לומר את האמת .
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
קשה לנו לשלוט בכל דבר, ולכן נתתי פה פתרון אחר.gilyos כתב:היי keyser
אמר שהכל חבילה אחת.
לבל שככה מציגים את זה במקום לומר את האמת ....
המחיר שקיבלת הוא המחיר שאמור להיות עבור החבילה שציינת, אבל אתה גם אמור לקבל את האפשרות לעשות רק הרחבת אחריות.
אז אם תרצה, עכשיו אתה יכול.
למרות שעבורי המחיר יקר מדי - אני שמח לקרוא שנושא המחיר הוסדר.
אני מקווה שגם יהיה שינוי בהליך ההתקנה אצל הלקוחות
והדגש יהיה על התקנה והדרכה ובנוסף תינתן הצעה להרחבת אחריות, יושאר מסמך עם עיקרי ההצעה ותינתן
ללקוח אפשרות לקבל החלטה במשך פרק זמן כלשהוא (וכמובן, יינתן תגמול למתקין במידה ותירכש האחריות).
אני חושב ששינוי כזה יהיה טוב ללקוחות, ליבואן ולמתקינים.
נושא נוסף - בניסיון לשכנע אותי לרכוש את האחריות המתקין אמר שלאחר 3 שנים יצרו איתי קשר מח.י. ויציעו לי אחריות לשנה אחת במחיר שהוא הציע ל-3 שנים ... האם זה נכון?
והדגש יהיה על התקנה והדרכה ובנוסף תינתן הצעה להרחבת אחריות, יושאר מסמך עם עיקרי ההצעה ותינתן
ללקוח אפשרות לקבל החלטה במשך פרק זמן כלשהוא (וכמובן, יינתן תגמול למתקין במידה ותירכש האחריות).
נושא נוסף - בניסיון לשכנע אותי לרכוש את האחריות המתקין אמר שלאחר 3 שנים יצרו איתי קשר מח.י. ויציעו לי אחריות לשנה אחת במחיר שהוא הציע ל-3 שנים ... האם זה נכון?
צודק שכחתי מזה. הוא אמר שיש מונה בטלוויזיה שסופר את כמות השעות שהטלוויזיה פעלה, ורק אם המספר הזה מתחת לרף מסויים (לא אמר לי מה הוא) ורק אחרי בדיקת מעבדה של הטלוויזיה לראות שהיא תקינה, ניתן יהיה לרכוש הרחבה לשנה נוספת באותו מחיר שהוא הציע לי.avisam כתב:נושא נוסף - בניסיון לשכנע אותי לרכוש את האחריות המתקין אמר שלאחר 3 שנים יצרו איתי קשר מח.י. ויציעו לי אחריות לשנה אחת במחיר שהוא הציע ל-3 שנים ... האם זה נכון?...
מעניין מה ההבדל בין עכשיו לבין עוד 3 שנים שצריך לבדוק כמה זמן המסך פעל כדי לאפשר הרחבת אחריות או לא.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
לגבי הצעת הייעול שלך -אני מסכים איתך, וברגע שנתפנה לזה, בחודש הבא אני מניח, אני מקווה שנסדיר את שאר התהליך.avisam כתב:למרות שעבורי המחיר יקר מדי - אני שמח לקרוא שנושא המחיר הוסדר.
נושא נוסף - בניסיון לשכנע אותי לרכוש את האחריות המתקין אמר שלאחר 3 שנים יצרו איתי קשר מח.י. ויציעו לי אחריות לשנה אחת במחיר שהוא הציע ל-3 שנים ... האם זה נכון?...
ההצעה שלך נכונה ועושה שכל, וזה משהו שכבר דיברנו עליו.
אני יכול לשער שפחות או יותר כך זה גם יהיה.
לגבי מה שנאמר לך - אני לא מכיר דבר כזה.
אשמח לדעת גם מי המתקין שהיה אצלך....
אני אשלח אליך את הפרטים בפרטי.
היום הגיע שוב טכנאי מכיוון שראינו שהחיבור למתקן לא טוב לאחר ההתקנה הראשונית.
שהוריד את הטלוויזיה שהמתלה גם הוא נדהם שאחד מהברגים שהיו מחוברים לטלוויזיה היה משוחרר ושאל מי היה אצלי ...
כפי שאני מבין בכל ביקור בא טכנאי עם ניסיון וטכנאי מתחיל.
בפעם הקודמת הטכנאי המתחיל חיבר את המתלה לטלוויזיה ובעל הניסיון כנראה לא בדק כי היה עסוק ב...
הפעם הוסיפו דסקיות לברגים שמחוברים לטלוויזיה המתחיל עבד עם מברגה על החיבורים לטלוויזיה לא בעדינות (בלשון המעטה)
עד שבעל הניסיון עצר אותו והראה לו איך עושים את זה.
בסיום הביקור שאל אותי אם רכשתי אחריות. השבתי שלא כי המחיר יקר לי ואז נשאלתי אם לא חבל שאזרוק את הטלוויזיה לפח לאחר שלוש שנים כי התיקונים כל כך יקרים שלא יהיה כדאי לי. כלקוח, זה ממש מרגיז לשמוע את האמירות האלה במיוחד שבאים לתקן התקנה לא תקינה של טכנאי אחר שהיה עסוק במכירת אחריות.
אני מוסיף פה את הדברים שכתבתי לך בפרטי -
אין בכוונתי לפגוע בעבודה או בפרנסה של אף אחד מהמתקינים אלא רק להציג את הדברים מנקודת המבט של הלקוח על מנת לשפר בהמשך.
שהוריד את הטלוויזיה שהמתלה גם הוא נדהם שאחד מהברגים שהיו מחוברים לטלוויזיה היה משוחרר ושאל מי היה אצלי ...
בפעם הקודמת הטכנאי המתחיל חיבר את המתלה לטלוויזיה ובעל הניסיון כנראה לא בדק כי היה עסוק ב...
הפעם הוסיפו דסקיות לברגים שמחוברים לטלוויזיה המתחיל עבד עם מברגה על החיבורים לטלוויזיה לא בעדינות (בלשון המעטה)
בסיום הביקור שאל אותי אם רכשתי אחריות. השבתי שלא כי המחיר יקר לי ואז נשאלתי אם לא חבל שאזרוק את הטלוויזיה לפח לאחר שלוש שנים כי התיקונים כל כך יקרים שלא יהיה כדאי לי. כלקוח, זה ממש מרגיז לשמוע את האמירות האלה במיוחד שבאים לתקן התקנה לא תקינה של טכנאי אחר שהיה עסוק במכירת אחריות.
אני מוסיף פה את הדברים שכתבתי לך בפרטי -
אין בכוונתי לפגוע בעבודה או בפרנסה של אף אחד מהמתקינים אלא רק להציג את הדברים מנקודת המבט של הלקוח על מנת לשפר בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי avisam ב 10/12/2017 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
·avisam כתב:אני אשלח אליך את הפרטים בפרטי.
בסיום הביקור שאל אותי אם רכשתי אחריות. השבתי שלא כי המחיר יקר לי ואז נשאלתי אם לא חבל שאזרוק את הטלוויזיה לפח לאחר שלוש שנים כי התיקונים כל כך יקרים שלא יהיה כדאי לי. כלקוח, זה ממש מרגיז לשמוע את האמירות האלה במיוחד שבאים לתקן התקנה לא תקינה של טכנאי אחר שהיה עסוק במכירת אחריות....
מעורר בחילה לקרוא את הדברים הללו וזו תעודת עניות לח.י
·dk_1 כתב:דרך אגב, מישהו בדק מה מיוחד באחריות VIP? חוץ משם יפה יש בזה משהו יותר שימושי מאחריות הרגילה?...
אם אינני טועה ההבדל בין אחריות VIP ל"רגילה" זה:
ח.י (או מישהו מטעמם) לוקח ומחזיר את ה- TV ובנוסף שם לך TV אחרת בזמן ששלך מתוקנת.
לדעתי הדבר הנ"ל מונע מקרה של מישהו ש"יסיע" בעצמו TV למעבדה ויהרוס אותה - אבל אנחנו ב-2017 (אוטוטו 2018)
וזה לדעתי צריך להיות סטנדרט בכל רכישה של מוצר כזה עדין.
חכה לתשובה של מני - הוא מן הסתם יכול לתת תשובה הכי מדוייקת בנושא.
מני כבר ענה שאין שום הבדל בין האחריות, אלא זו אותה אחריות רק ליותר זמן.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
היום התקשרה אלי מישהו ואמרה לי שיש מבצעי סוף שנה בהרחבת אחריות לטלוויזיה.
היא הציעה לי ב- 1690 ש"ח אחריות ל-55 .
הארתי את פניה ואמרתי לה שהמחיר שאני יודע עליו הוא 1590 - היא אמרה שזה מה שאמרו לה ושהיא חדשה ...
אמרתי לה תודה רבה אבל אני אוותר .
בחישוב מהיר: 1590 ש"ח הרחבת אחריות עבור TV שעלתה 7000 ש"ח זה 23% ממחיר ה-TV ...
אני מבטח את כל הדירה שלי כולל מוצרי חשמל (מקרר,כביסה, מקרן , קולנוע ביתי , תמי 4) נגד נזקים ,נגד שריפה , (ללא רעידות אדמה) ,ותכולה ב-820 ש"ח .
אם הרחבת האחריות היתה עולה כ- 600 ל-3 שנים אני מניח שהרוב היו רוכשים.
היא הציעה לי ב- 1690 ש"ח אחריות ל-55 .
הארתי את פניה ואמרתי לה שהמחיר שאני יודע עליו הוא 1590 - היא אמרה שזה מה שאמרו לה ושהיא חדשה ...
אמרתי לה תודה רבה אבל אני אוותר .
בחישוב מהיר: 1590 ש"ח הרחבת אחריות עבור TV שעלתה 7000 ש"ח זה 23% ממחיר ה-TV ...
אני מבטח את כל הדירה שלי כולל מוצרי חשמל (מקרר,כביסה, מקרן , קולנוע ביתי , תמי 4) נגד נזקים ,נגד שריפה , (ללא רעידות אדמה) ,ותכולה ב-820 ש"ח .
אם הרחבת האחריות היתה עולה כ- 600 ל-3 שנים אני מניח שהרוב היו רוכשים.