שוקלים לרכוש מוצרים של EUFY מבית ANKER? צפו בזה לפני!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 649
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #61 

אמנם פה יש חיבה עזה למותגים סינים, אבל בינתיים מישהו כבר לא ככ החלטי
https://arstechnica.com/gadgets/2022/12 ... ntroversy/
Last week, The Verge reported that the company notably changed many of its statements and "promises" from its privacy policy page. Eufy's statement on its own forums arrived last night.
...
ועוד פנינה
he Verge, which had not received answers to further questions about Eufy's security practices after its findings, has some follow-up questions, and they're notable. They include why the company denied that viewing a remote stream was possible in the first place, its law enforcement request policies, and whether the company was really using "ZXSecurity17Cam@" as an encryption key.
...

stanaula
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #62 

למה אתה חושב ש EUFY חייבים תשובה ל THE VERGE? למה אתה חושב שהם סופרים אותם בכלל?

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #63 

21/12/2022 21:01  
stanaula כתב:
למה אתה חושב ש EUFY חייבים תשובה ל THE VERGE? למה אתה חושב שהם סופרים אותם בכלל?
...
כי ANKER היא חברה ציבורית ואם היא לא רוצה לקבל תביעה יצוגית- עליה לענות גם על שאלות קשות לפעמים !

stanaula
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #64 

ונראה לך שחברה ציבורית חייבת לענות לכל גוף תקשורתי שפונה אליה? כמובן שלא.
ומענה (או חוסר מענה) לא מבטיח חסינות מתביעה, אתה סתם מערבב דברים לא קשורים.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #65 

THE VERGE הוא אתר ששייך לגוף מאוד רציני ונחשב.
אז נכון שאפשר לשים עליהם קצוץ, אבל לא נראה לי שזה מאוד כדאי. כי התפוצה שלהם די נרחבת ונחשבת !

shaked
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 649
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שרשור שלא נקרא #66 

21/12/2022 21:01  
stanaula כתב:
...
אולי קודם שיתנו תשובות מלאות ללקוחות שלהם במקום להמשיך להסתיר. הכי נוח להתעלם משאלות קשות ובשקט בשקט לשנות מדיניות פרטיות.
אם היית קורא, היית מבין למה היה נוח להתעלם
One day later, tech site The Verge, working with a researcher, confirmed that a user not logged into a Eufy account could watch a camera's stream, given the right URL. Getting that URL required a serial number (encoded in Base64), a Unix timestamp, a seemingly non-validated token, and four-digit hex value.
...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 66529
שם מלא: ערן
נתן תודות: 442 פעמים
קיבל תודות: 4031 פעמים

שרשור שלא נקרא #67 

אז אופי/אנקר מודים ברב הדברים:

Obi-Wan
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שרשור שלא נקרא #68 

אני עדיין לא מבין מה הבעיה, חברה עם מצלמות אבטחה מצויינות (לדעתי) יש לי אותם כבר שנתיים, הם גם מותקנות אצל אימי המבוגרת, ללא שום בעיה,
אין צורך לשלם לענן, אז נלך לקיצוניות שהם מעלים לשרת שלהם את כל הכניסות שלי לבית, אז מה?

תנסו להכניס את שמכם לגוגל?

silverbullet
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שרשור שלא נקרא #69 

אם יש לך מצלמות בתוך הבית זה קצת יותר פולשני הייתי אומר חח
אבל אם אתה מצלם רק את הסביבה החיצונית, זה לא באמת משנה.

בכלל, היום נהיה טרנד, כמעט ברוב הבתים הפרטים/בניינים מותקנות עשרות מצלמות שמצלמות את הסביבה החיצונית מעבר לגבולות הנכסים שלכם (נראה לי שיש סעיף בחוק הפרטיות שאוסר על כך, אבל מי באמת אוכף אותו), אז לכו תדעו מה קורה באותן חברות של המצלמות האלה. ועוד דבר, רישות הרחובות בערים, מישהו באמת דואג לפרטיות שלנו? לכו תסמכו על אותו מתקין מצלמות ויחידת אבטחת המידע בעירייות (אם יש בכלל כזו יחידה).

בקיצור, פרטיות? כנראה שזו הפכה למילה גסה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”