הדברים שמעצבנים אותי במכון כושר
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
בסדר, המקרה שהצגת מובן ומקובל ובאמת לזה לא קוראים להעיר אלא זו כבר הטרדה.
עם זאת יש לא מעט מתאמנים שפשוט משאירים את המשקולות שם והולכים לעיסוקים אחרים בלי כוונה לחזור, ואני לא רואה בעיה להעיר לכאלה.
7. מתאמנים שמדברים בפלאפון בחדר הכושר - שידברו באזור הבר \ קבלה \ שירותים. הצלילים היחידים שאני רוצה לשמוע כשאני מתאמן זה אולי נשימות\נשיפות, כמה צרחות (שמלוות ביצוע שמצדיק אותן) וצלילים של ברזלים פוגעים ברצפה \ אחד בשני - וזהו.
למזלי ב-2 החדרי כושר שאני מתאמן בהם יש איסור מוחלט לדבר בפלאפון.
עם זאת יש לא מעט מתאמנים שפשוט משאירים את המשקולות שם והולכים לעיסוקים אחרים בלי כוונה לחזור, ואני לא רואה בעיה להעיר לכאלה.
7. מתאמנים שמדברים בפלאפון בחדר הכושר - שידברו באזור הבר \ קבלה \ שירותים. הצלילים היחידים שאני רוצה לשמוע כשאני מתאמן זה אולי נשימות\נשיפות, כמה צרחות (שמלוות ביצוע שמצדיק אותן) וצלילים של ברזלים פוגעים ברצפה \ אחד בשני - וזהו.
למזלי ב-2 החדרי כושר שאני מתאמן בהם יש איסור מוחלט לדבר בפלאפון.
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 08/11/2010 8:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
MarioMan,
הספירה שאני עושה בתגובות שלי זה על הדברים שמפריעים לי בחדר כושר (תראה את התגובות שלי מהתחלת השרשור). אתה צריך להתחיל עם הספירה מ 1
הספירה שאני עושה בתגובות שלי זה על הדברים שמפריעים לי בחדר כושר (תראה את התגובות שלי מהתחלת השרשור). אתה צריך להתחיל עם הספירה מ 1
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
ziv_r כתב:Huber,
והמדיניות של להחזיר את המשקולות למקום נשמרה גם חודשים אחרי?
התאמנתי שם רק חודשיים לפני שטסתי לחול ורק היום אני חוזר לשם ככה שאני לא יכול להעיד על "חודשים אחרי" כרגע.
אך היחס מהמדריכים כלפיך אחרי שהם שמעו שהתלוננת על העבודה שלהם?
מעניין אותי כקליפת השום. אני לא מגיע לשם לרכוש חברים חדשים או לזכות בתחרות פופולאריות, אני מגיע להתאמן בצורה נאותה ואם המדריכים לא עושים את עבודתם, בייחוד לאחר שפניתי קודם כל אליהם ישירות, אין לי שום סנטימנטים לפנות למישהו אחר שיפתור את הבעייה או לנסות לפתור אותה בעצמי.
לא קראת את ההודעה הראשונה שלי, נכון?
קראתי. אני מסכים עם חלק מהדברים שציינת (כגון "אנשים שלא שמים דאורדורנט", "אנשים שנותנים לך עצות" ועוד) ולא מסכים עם חלקם ("אנשים שמרימים חולצה ומחפשים את הקוביות ליד המראה", גם אני מסתכל במראה בעת האימון. לדעתי חלק מהתגמול על ההשקעה הרבה הוא המראה הסופי, בגלל זה חלק לא קטן מאיתנו מבצע את האימון. "אנשים שעושים "פססססססס" בכל חזרה שהם מתאמצים." - לדעתי השמעת צליל בעת מאמץ רציני עוזר לרובנו, בגלל זה גם באימוני אומנויות לחימה נהוג להשמיע קול).
...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Huber,
תשמור את השרשור הזה במועדפים ותחזור אליו אחרי שתהיה במכון שנתיים-שלוש. אני מאמין שתבין למה מה שכתבת לא הגיוני.
תשמור את השרשור הזה במועדפים ותחזור אליו אחרי שתהיה במכון שנתיים-שלוש. אני מאמין שתבין למה מה שכתבת לא הגיוני.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
מקובל. אשמור ואשתדל לזכור לחזור אליו, אולי אתה צודק ונקודת המבט שלי תהיה שונה. למרות הכל אני עדיין דוגל בחיים בדרך של שינוי אקטיבי. כפי שציינתי לדעתי קיטור בפומבי עוזר לשיחרור קיטור (ובמידה הזו יכול להועיל במידה מסויימת), אך ניסיון אקטיבי לשינוי לרב יועיל יותר.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3537
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 193 פעמים
מה עוזר להסתכל במראה בעת אימון? המראה הסופי כמו שאתה קורא לו זה המראה שלך בשאר היום ולא בזמן אימון.
בזמן אימון זורם יותר דם לשרירים + אתה עם פחות נוזלים עליך. אם כבר תגמול אז להסתכל על עצמך בבוקר \ להשקל ולראות ירידה במשקל באופן קבוע אחד לשבוע נניח \ למדוד היקפים ולראות ירידה.
ולגבי צלילים במאמץ - לא רק שזה עוזר, במשקלים כבדים זה בלתי נמנע.
בזמן אימון זורם יותר דם לשרירים + אתה עם פחות נוזלים עליך. אם כבר תגמול אז להסתכל על עצמך בבוקר \ להשקל ולראות ירידה במשקל באופן קבוע אחד לשבוע נניח \ למדוד היקפים ולראות ירידה.
ולגבי צלילים במאמץ - לא רק שזה עוזר, במשקלים כבדים זה בלתי נמנע.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

MarioMan,
יש צלילים ויש צלילים. כולנו יודעים על איזה צלילים אנחנו מדברים.
הרגשת ה Pump וההתבוננות במראה נותנת דחיפה עבור הסט הבא, אני יכול להבין מבט חטוף מידי פעם, לא הליכה של דוגמנית לאורך המראה.
יש צלילים ויש צלילים. כולנו יודעים על איזה צלילים אנחנו מדברים.
הרגשת ה Pump וההתבוננות במראה נותנת דחיפה עבור הסט הבא, אני יכול להבין מבט חטוף מידי פעם, לא הליכה של דוגמנית לאורך המראה.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
אין לי בעיה להתסתכל במראה לחייך ולהינות מהתוצאות,
מראה זה גם כלי לעבודה נכונה וסימטרית בהפעלת הגוף בעיקר בעבודה עם משקולות חופשיות,
אני עובד הרבה עם המראה,
ולגבי ה "המראה הסופי" , אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי הוא סופי כל השנה
מראה זה גם כלי לעבודה נכונה וסימטרית בהפעלת הגוף בעיקר בעבודה עם משקולות חופשיות,
אני עובד הרבה עם המראה,
ולגבי ה "המראה הסופי" , אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי הוא סופי כל השנה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

סיפור משעשע מלפני יומיים. סיימתי את האימון ומילאתי את הבקבוק חלבון במים. אחד עומד מאחורי ואומר: "זה לא 600 קלוריות עכשיו מה שאתה שותה?". אמרתי לו שילך לקופסאות חלבונים שיש במכון ויסתכל בערך התזונתי. הוא אמר שאי אפשר להאמין למה שכתוב, כי הרי הם יכתבו 0 קלוריות.
הבורות, אוי הבורות...
הבורות, אוי הבורות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
נזכרתי בעוד דבר מעצבן במיוחד בחדרי כושר, המוסיקה:
שאותם 15 שירים (במקרה של חדר הכושר בו אני מנוי, להיטים מאוסים של מדונה, שאקירה, בריטני וביונסה) מתנגנים בלופ פעם אחר פעם.
שאותם 15 שירים (במקרה של חדר הכושר בו אני מנוי, להיטים מאוסים של מדונה, שאקירה, בריטני וביונסה) מתנגנים בלופ פעם אחר פעם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אצלנו זה משוכלל
, יש מעין מדיה סנטר עם מסך ותחנות מוזיקה מקוונות מ- SHOUTcast כמדומני, אבל אני גם ככה עם ה- Sansa Clip+ 4GB , אז זה לא ממש משנה לי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32906
- נתן תודות: 779 פעמים
- קיבל תודות: 2294 פעמים
הם מנגנים עם מחשב ותוכנה מסחרית הדואגת גם לתמלוגים, אבל כנראה מספק זול במיוחד שלא ממש מתחזק להם את הפלייליסט.
אני הערתי להם על זה כמה פעמים, ואף הצעתי שפשוט ישתמשו בערוצי המוסיקה של יס, אבל זה לא ממש עזר.
אני הערתי להם על זה כמה פעמים, ואף הצעתי שפשוט ישתמשו בערוצי המוסיקה של יס, אבל זה לא ממש עזר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15419
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 249 פעמים
- קיבל תודות: 291 פעמים
בדיוק התקלקל לי ה SANSA הישן שלי (E280 או משהו כזה)ziv_r כתב:אצלנו זה משוכלל, יש מעין מדיה סנטר עם מסך ותחנות מוזיקה מקוונות מ- SHOUTcast כמדומני, אבל אני גם ככה עם ה- Sansa Clip+ 4GB , אז זה לא ממש משנה לי.
...
בכל מקרה אני חושב על לקנות כמו שלך
אותי מעצבן לאחרונה בחדר כושר:
היה אחד שכולם היו חייבים לדעת שהוא מתאמן - הוא התרברב בקולי קולות שהוא שחקן כדורסל דגול בליגה ג'
וכמובן שהאימון שלו היה רועש מאוד מאוד - כל מיני צעקות כשהוא מרים את המשקולות.
עצרתי את האימון באמצע והלכתי לרוץ מרוב שזה עצבן אותי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
וואלה, אמנם בריכה ולא חדר כושר, אבל בדיוק הזכרתם לי כמה התעצבנתי שבוע שעבר משחיינים איטיים במסלול המהיר.
ראבאק, יש מסלול פנוי! תעברו, מה יש? לא! הם ממשיכים לשחות במסלול מהיר, ולא מזיז להם שכל בריכה שוחים מסביבם, ולא מפריע להם שכל פעם מתנגשים איתם כשמסתובבים בקיר.
ראבאק, יש מסלול פנוי! תעברו, מה יש? לא! הם ממשיכים לשחות במסלול מהיר, ולא מזיז להם שכל בריכה שוחים מסביבם, ולא מפריע להם שכל פעם מתנגשים איתם כשמסתובבים בקיר.