כל הדברים המעצבנים (אנשים בעצם) שנתקלתי בהם במהלך השנים
מי שגם מתאמן מוזמן לתרום.
א) אלו שמתאמנים בלי מגבת: חלאס כבר! למה אני צריך לשבת על כתמי הזיעה שלכם? כזה קשה להביא מגבת?
ב) אלו שאוהבים לעשות "רעש": ברגע שהם נכנסים למכון ישר הם מדברים בצעקות עם כולם על התרגילים שלהם, שהם
העלו/הורידו את המשקלי עבודה שלהם, שתוספי מזון זה טוב/רע, מי תותח ומי לא וכו' וכו'. בסדר הבנו שאתם רוצים
לעשות רושם, תהיו בשקט כבר!
ג) אלו שזורקים את המשקולות: בסדר אז אתה מרים 45ק"ג בכל יד, זו סיבה לסרוק את המשקולת לכל עבר? כולם צריכים
לראות שאתם "חזקים"? זה לא מרשים אף אחד ובסוף אחת המשקולות תנחות על הרגל של מישהו!
ד) אלו שזורקים את המשקולות 2: אלו שמרימים משקולות קטנות אבל זורקים אותם על הרצפה כאילו כל משקולת היא
מינימום 100ק"ג ואז המשקולות (מפאת המשקל הקטן שלהן) קופצות מטר לכל כיוון... ראיתי כבר מישהו ששבר ככה את
אחת המראות על הקיר.
ה) אלו שמתאמנים לא נכון: משגע אותי לראות את אלו שעובדים עם משקלים שגדולים עליהם בכמה רמות וכתוצאה מזה
עובדים בצורה הכי לא נכונה שיש. מה, אם תוריד את המשקל ותעבוד נכון אז יחשבו שאתה בחורה? אתה עד כדי כך צריך
לנפח את האגו שלך? כי אני לא רואה דוגמניות בסביבה...
ו) אלו שתופסים שני מכשירים בו זמנית: זה המכון כושר הפרטי שלכם? מילא אם אף אחד לא צריך את המכשיר אבל ברגע
שמישהו זקוק לאחד המכשירים שתפסתם !!!It's time to decide או זה או זה! לא מעניין אותי מה רשום לכם בתוכנית!
ז) אלו שתופסים כמה זוגות של משקולות בו זמנית: כנ"ל!
ח) אלו שתופסים ספסל סתם: קשה לכם להרים את המשקולות מהרצפה? Tough luck! לא תופסים ספסל בשביל זה!
ט) אנשים שפותחים את החלונות כשהמזגן עובד: קר לכם? תבקשו שינמיכו את המיזוג או שתלבשו סוודר! לשאר האנשים
חם ואנחנו רוצים מיזוג אויר!
י) אלו עם מנוחות של 15 דקות בין סט לסט: הלו? יש אנשים אחרים שזקוקים למכשיר/משקולות! תדברו עם החברה
אחרי האימון במקום להאריך לי את האימון!
י"א) אלו שלא מחזירים פלטות למקום: סיימתם עם הפלטות? ת ח ז י ר ו - א ו ת ן - ל מ ק ו ם!!! כמו שנכתב בשלט שהיה
באיזה מכון - "אם אתם חזקים מספיק בשביל להרים, אתם חזקים מספיק בשביל להחזיר למקום!".
י"ב) אלו שמפזרים משקולות: למה חצי מהאימון שלי צריך ללכת על חיפוש של המשקולות? לקחתם זוג? אז תחזירו את
אותן המשקולות אחת ליד השניה! לא אחת כאן והשניה שלוש מטר בצד השני!
י"ג) אלו שלא שמים מנעול בלוקר שלהם: אתם יודעים שהמכון לא אחראי אם יש גניבה מהלוקר שלכם? למה אני צריך
לבזבז זמן לפתוח לוקר לוקר עד שאני מוצא אחד ריק? תשימו כבר מנעול!
י"ד) אלו שלא מנקים את המסילה/אליפטי/אופניים: עשיתם אירובי? כל הכבוד. עכשיו תנקו את השאריות זיעה שלכם
מהידיות של המכשיר For god's sake!
י"ה) שמור (לדברים אחרים שיעלו לי לראש...).
אהההה That felt good...