מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
knazi,
דעותינו חלוקות וזה לגיטימי לחלוטין. אתה בטח כמו בן דוד שלי שחושב שלנגפורד שחקן מצוין וסמית שחקן בינוני. לנגפורד הוא אכן סוליסט מצוין אבל לי יש בעיה עם סוליסטים ואני תמיד מעדיף לראות שחקנים כמו סמית על המגרש. ד"א, שלח אמר שבוצעה עליו עבירה ולכן הוא החטיא את הלייאפ הקל בסוף.
דעותינו חלוקות וזה לגיטימי לחלוטין. אתה בטח כמו בן דוד שלי שחושב שלנגפורד שחקן מצוין וסמית שחקן בינוני. לנגפורד הוא אכן סוליסט מצוין אבל לי יש בעיה עם סוליסטים ואני תמיד מעדיף לראות שחקנים כמו סמית על המגרש. ד"א, שלח אמר שבוצעה עליו עבירה ולכן הוא החטיא את הלייאפ הקל בסוף.
שום עבירהkingikra כתב:knazi,
דעותינו חלוקות וזה לגיטימי לחלוטין. אתה בטח כמו בן דוד שלי שחושב שלנגפורד שחקן מצוין וסמית שחקן בינוני. לנגפורד הוא אכן סוליסט מצוין אבל לי יש בעיה עם סוליסטים ואני תמיד מעדיף לראות שחקנים כמו סמית על המגרש. ד"א, שלח אמר שבוצעה עליו עבירה ולכן הוא החטיא את הלייאפ הקל בסוף....
הטמבל הזה רצה להטביע והצעד וחצי לפני זה לא הלך לו
-
knazi
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3289
- נתן תודות: 205 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
kingikra זה שלנגפורד שחקן כדורסל יותר שלם מסמית' זה בטוח. להגיד לך שאני חושב שהוא מצויין? יהיה לי קשה להגיד, כי כמו שאמרת הוא לא יודע להכניס את חבריו לקבוצה מספיק לעניינים ולעיתים לוקח על עצמו את ההתקפות גם כשזה לא העיתוי המתאים.
מן הסתם הייתי מעדיף לראות שחקן כמו פארקר ולא אותו, אבל אין לי שספק שלנגפורד הרבה יותר חשוב למכבי ברוטציה הנוכחית מסמית'. ואתה יודע מה, עם רכז טוב ודומיננטי לידו הייתי שמח לראות את לנגפורד ממשיך עוד עונה.
לא חושב שהייתה עבירה, מה שכן, נראה כאילו החליק אותי על כתם זיעה או משהו, נראה שהוא מתחיל להחליק טיפה לפני שעולה להטבעה.
מן הסתם הייתי מעדיף לראות שחקן כמו פארקר ולא אותו, אבל אין לי שספק שלנגפורד הרבה יותר חשוב למכבי ברוטציה הנוכחית מסמית'. ואתה יודע מה, עם רכז טוב ודומיננטי לידו הייתי שמח לראות את לנגפורד ממשיך עוד עונה.
לא חושב שהייתה עבירה, מה שכן, נראה כאילו החליק אותי על כתם זיעה או משהו, נראה שהוא מתחיל להחליק טיפה לפני שעולה להטבעה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7982
- נתן תודות: 320 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
בדקתי בתקציר באתר ספורט 5 ואכן לא היתה עבירה והוא גם לא החליק. סתם שיקול דעת מוטעה. יכול לקרות לכל אחד. בטח ובטח עם האנרגיה שהוא הוציא ברבע אחרון. יש פחות חמצן במוח 
ד"א, בחסימה הראשונה הוא פשוט היה ממוקם שם, בחסימה השניה הוא היה דיי רחוק מהזורק והשקיע מאמץ אדיר כדי להגיע אליו ולקפוץ מספיק גבוה כדי לחסום.
ד"א, בחסימה הראשונה הוא פשוט היה ממוקם שם, בחסימה השניה הוא היה דיי רחוק מהזורק והשקיע מאמץ אדיר כדי להגיע אליו ולקפוץ מספיק גבוה כדי לחסום.
סיכום מצוין לדרמה של אמש: ״עד כמה המצב היה עדין אמש? שימו לב: דקה ו-40 שניות לסיום המשחק בהיכל נוקיה, העלה סוני ווימס את ז'לגיריס ליתרון 65:66, כשבמקביל קבע גאורגי שרמדיני 46:48 לקאנטו על ברצלונה. במצב הנוכחי - הפסד של מכבי וניצחון של קאנטו, הייתה זקוקה אלופת ישראל לניצחון בברצלונה בשבוע הבא, לצד הפסד של קאנטו בקובנה. והנה, כעבור כחצי שעה הכל התהפך, ופתאום מכבי כבר ברבע הגמר, ותטוס לברצלונה כדי לצפות בליונל מסי ושות' מול ספורטינג חיחון בשבת.״
לא יודע מה עדיף פאנה או קאזאן? מה אומרים המומחים?
לא יודע מה עדיף פאנה או קאזאן? מה אומרים המומחים?