ספורט: שרשור הF1 ה"רשמי" של HT
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יאללה WEBBER (אני לא רואה את המירוץ כרגע למי שרוצה לדעת
)
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אז מה היה לנו?
אחד המילטון שמוכיח שהוא התבגר הרבה.
אחד וובר שעשה פאדיחה בפתיחה (שוב?)
אחד ווטל - שמתחיל להזכיר לי את שנה שעברה ולפני של המילטון הצעיר...
אחר באטון מבואס.
ואחד ליצן חמוד ברזילאי שלא נסע הרבה במירוץ ה-300 שלו.
מה שבטוח זו העונה הכי מהנה שאני באמת זוכר מאז שאני צופה.
ד"א - שאפו לשומאכר - מתחיל להזכיר את השנים היותר טובות - התחיל במקום ה-21 וסיים 7 - כבוד
אחד המילטון שמוכיח שהוא התבגר הרבה.
אחד וובר שעשה פאדיחה בפתיחה (שוב?)
אחד ווטל - שמתחיל להזכיר לי את שנה שעברה ולפני של המילטון הצעיר...
אחר באטון מבואס.
ואחד ליצן חמוד ברזילאי שלא נסע הרבה במירוץ ה-300 שלו.
מה שבטוח זו העונה הכי מהנה שאני באמת זוכר מאז שאני צופה.
ד"א - שאפו לשומאכר - מתחיל להזכיר את השנים היותר טובות - התחיל במקום ה-21 וסיים 7 - כבוד
את שומאכא מודדים רק מול נהג אחד - בן הזוג שלו.
בשום שנה שומאכר לא פיגר בנקודות אחרי בן הזוג שלו. שומאכר הוא צל אפל של עצמו. ראית איך הפורס אינדיה עקפה אותו בקלי קלות?
לגבי המילטון, אני מסכים שהוא התבגר, אבל עדיין, לקראת סוף המרוץ כשירד גשם והוא היה צריך להחליף צמיגים, היה ברור לי שהוא יירד מהמסלול וזה ביוק מה שקרה. נותר בו אלמנט של פזיזות לצערי. אני מקווה שהוא איכשהו יצליח לגבור על הרדבולים לאליפות, אבל למעט מונזה, הם ישלטו בכל המרוצים שנותרו לאליפות. הפייבוריט הברור הוא וובר, שזה לא דבר כזה נורא, וובר בחור טוב, אבל אני חושב שהוא נהג מהשורה השנייה, הוא לא בקלאסה של הטובים ביותר (המילטון ואלונזו, גם ווטל מהיר ממנו). אני גם מסתייג מרדבול, זה יצרן משקאות אנרגיה שמחזיק בקבוצה. אין לו שום היסטוריה. הם יכולים להעלם בשניה ברגע שיחשבו שהעסק יקר מדי ולא מוסיף להם מספיק לתדמית ( אם כי F1 זה ספורט האקסטרים הכי פופלארי בעולם...). אנחנו צריכים עומק היסטורי ב F1, אנחנו צריכים קבוצות כמו מקלארן, וויליאמס ופרארי (למרות שפרארי בעיני הם בושה וחרפה לספורט כבר הרבה שנים).
בשום שנה שומאכר לא פיגר בנקודות אחרי בן הזוג שלו. שומאכר הוא צל אפל של עצמו. ראית איך הפורס אינדיה עקפה אותו בקלי קלות?
לגבי המילטון, אני מסכים שהוא התבגר, אבל עדיין, לקראת סוף המרוץ כשירד גשם והוא היה צריך להחליף צמיגים, היה ברור לי שהוא יירד מהמסלול וזה ביוק מה שקרה. נותר בו אלמנט של פזיזות לצערי. אני מקווה שהוא איכשהו יצליח לגבור על הרדבולים לאליפות, אבל למעט מונזה, הם ישלטו בכל המרוצים שנותרו לאליפות. הפייבוריט הברור הוא וובר, שזה לא דבר כזה נורא, וובר בחור טוב, אבל אני חושב שהוא נהג מהשורה השנייה, הוא לא בקלאסה של הטובים ביותר (המילטון ואלונזו, גם ווטל מהיר ממנו). אני גם מסתייג מרדבול, זה יצרן משקאות אנרגיה שמחזיק בקבוצה. אין לו שום היסטוריה. הם יכולים להעלם בשניה ברגע שיחשבו שהעסק יקר מדי ולא מוסיף להם מספיק לתדמית ( אם כי F1 זה ספורט האקסטרים הכי פופלארי בעולם...). אנחנו צריכים עומק היסטורי ב F1, אנחנו צריכים קבוצות כמו מקלארן, וויליאמס ופרארי (למרות שפרארי בעיני הם בושה וחרפה לספורט כבר הרבה שנים).
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני אוהב את רדבול רק בגלל שהם אנדרדוג, וובר משדר חביבות שלמה. תכל'ס חוץ מהמילטון אני לא חושב שיש איזה נהג שאני יכול לומר שמוסיף לאקשן. אולי ווטל.
להגיד שמישהו הוא ברמה כזו או אחרת.. קצת קשה להחליט. בכלל פורמולה 1 הוא ספורט בעייתי מאוד. הצרה היא כנראה שזה נהיה ספורט יקר מידיי. הרי ההפרש בין נניח 5 הקבוצות הגדולות לשאר הוא עצום. (רד בול, פרארי - שמתאוששים, מקלארן שהשנה חזרו לעצמם, ונניח רנו ומרצדס, והשתיים האחרונות לא ממש מספקות את הסחורה), כל אלה אחריהן זה בין בדיחת הקבוצות החדשות, לבין כאלה שיש להם הבלחות פה ושם.
אני לא יודע עד כמה אני טועה, אבל או שצריך לשנות את המסלולים או להחליש את המכוניות. כדי לאפשר יותר עקיפות ואקשן. (למרות שהשנה יש לנו כזה - אבל התחושה שלי שהאקשן מרוכז בעיקר מקדימה).
להגיד שמישהו הוא ברמה כזו או אחרת.. קצת קשה להחליט. בכלל פורמולה 1 הוא ספורט בעייתי מאוד. הצרה היא כנראה שזה נהיה ספורט יקר מידיי. הרי ההפרש בין נניח 5 הקבוצות הגדולות לשאר הוא עצום. (רד בול, פרארי - שמתאוששים, מקלארן שהשנה חזרו לעצמם, ונניח רנו ומרצדס, והשתיים האחרונות לא ממש מספקות את הסחורה), כל אלה אחריהן זה בין בדיחת הקבוצות החדשות, לבין כאלה שיש להם הבלחות פה ושם.
אני לא יודע עד כמה אני טועה, אבל או שצריך לשנות את המסלולים או להחליש את המכוניות. כדי לאפשר יותר עקיפות ואקשן. (למרות שהשנה יש לנו כזה - אבל התחושה שלי שהאקשן מרוכז בעיקר מקדימה).
נהפוך הוא. המכוניות חלשות מדי היום. שים לב שיש הרבה פחות תאונות מאשרלפני מספר שנים. המכוניות קלות לשליטה ונהגים וירטואוזים לא יכולים לבוא לידי ביטוי.
אנחנו צריכים מנועים חזקים הרבה יותר.
אנחנו צריכים מנועים שהם יותר חזקים מיכולת האחיזה של המכוניות. ככה הן תהיינה גבוליות, 'קשות לשליטה, ונוכל להבדיל בין הילדים לגברים. בעידן הטורבו למכוניות הייתה ה-ר-ב-ה יותר אחיזה, בעיקר אווירודינאמית (אפקט קרקעי, חצאיות), אבל המנועים שלהן היו עוד יותר חזקים. המנועים סיפקו יותר מאף כוחות סוס, ויש הערכות שמדברות על הרבה יותר. האגדה אומרת שלא היה דינמומטר מספיק חזק בשביל למדוד את ההספק שלהם. כל מי שרואה קליפים מהעידן ההוא מבין עד כמה המכוניות היו הרבה יותר מהנות לצפיה.
באשר למסלולים, זו בעיה ידועה. יש טיפוס בשם הרמן טילקה שמתכנן את כולם. ברני אקלסטון דואג טוב טוב כך שהמסלולים יהיו מספיק איטיים - כך שהפרסומות שעל המסלול תיראנה למשך זמן רב ככל האפשר.
אנחנו צריכים מנועים חזקים הרבה יותר.
אנחנו צריכים מנועים שהם יותר חזקים מיכולת האחיזה של המכוניות. ככה הן תהיינה גבוליות, 'קשות לשליטה, ונוכל להבדיל בין הילדים לגברים. בעידן הטורבו למכוניות הייתה ה-ר-ב-ה יותר אחיזה, בעיקר אווירודינאמית (אפקט קרקעי, חצאיות), אבל המנועים שלהן היו עוד יותר חזקים. המנועים סיפקו יותר מאף כוחות סוס, ויש הערכות שמדברות על הרבה יותר. האגדה אומרת שלא היה דינמומטר מספיק חזק בשביל למדוד את ההספק שלהם. כל מי שרואה קליפים מהעידן ההוא מבין עד כמה המכוניות היו הרבה יותר מהנות לצפיה.
באשר למסלולים, זו בעיה ידועה. יש טיפוס בשם הרמן טילקה שמתכנן את כולם. ברני אקלסטון דואג טוב טוב כך שהמסלולים יהיו מספיק איטיים - כך שהפרסומות שעל המסלול תיראנה למשך זמן רב ככל האפשר.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

טוב - אין ספק שאתה שולט הרבה יותר טוב ממני בתחום 
מה שאני אומר - ספורט צריך עקיפות או לפחות נסיונות.
צריך גם כמה שיותר מתחרים.
ד"א = באיכות הצילום - ברגע שיעברו לHD - לא חושב שיש בעייה להציג פרסומות.
מה גם שהגיע הזמן שזה יודבק על השידור ולא יהיו פרסומות פיזית
מה שאני אומר - ספורט צריך עקיפות או לפחות נסיונות.
צריך גם כמה שיותר מתחרים.
ד"א = באיכות הצילום - ברגע שיעברו לHD - לא חושב שיש בעייה להציג פרסומות.
מה גם שהגיע הזמן שזה יודבק על השידור ולא יהיו פרסומות פיזית
אקלסטון אמר שלא יהיה HD ב F1 לפני 2012. הדבר היחידי שמונע את זה הוא כסף. ברני לא רוצה לשים את הכסף. הוא רוצה שהרשתות יכסו את הסכום.
גם אני הייתי רוצה שיהיו יותר עקיפות. הנושא הוא בעיה עצומה, שלא נמצא לה פתרון במשך שנים רבות.
גם אני הייתי רוצה שיהיו יותר עקיפות. הנושא הוא בעיה עצומה, שלא נמצא לה פתרון במשך שנים רבות.
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ואני חשבתי ששנה הבאה ייגמר הסבל הבלתי נגמר הזה...
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מה שמוזר.
צפיתי עכשיו בHIGHLIGHTS שהם מציעים באתר. רוב הצילומים לא נראים לי SD. נראים באיכות גבוהה מאוד.
צפיתי עכשיו בHIGHLIGHTS שהם מציעים באתר. רוב הצילומים לא נראים לי SD. נראים באיכות גבוהה מאוד.
מעולם לא התעניינתי במרוצי מכוניות, אבל השרשור הזה גרם לי להסתכל על 2-3 מרוצים. מבחינתי זה נחמד לא יותר מזה ...
בכל מקרה בשביל "שירות לאומה" הקלטתי שידור HD של מירוץ פרארי (שנקלט עם צלחת לווין פרטית) והעליתי אותו לרשת (רק בשבילכם
) .
http://www.fileflyer.com/view/6Jgo9AX
http://www.fileflyer.com/view/ynPcBAf
http://www.fileflyer.com/view/CwZqSBc
http://www.fileflyer.com/view/5dnH1AI
תאחדו את הקבצים עם hjsplit , ניתן כמובן לצפות עם מזרימדיה (או מחשב) .
הערה: אם אחד הקבצים נעול להורדה חופשית, אפר לחכות מספר שעות עד שהוא יהיה זמין,
ניתן להוריד קבצים במקביל גם ללא חשבון פרימיום.
בכל מקרה בשביל "שירות לאומה" הקלטתי שידור HD של מירוץ פרארי (שנקלט עם צלחת לווין פרטית) והעליתי אותו לרשת (רק בשבילכם
http://www.fileflyer.com/view/6Jgo9AX
http://www.fileflyer.com/view/ynPcBAf
http://www.fileflyer.com/view/CwZqSBc
http://www.fileflyer.com/view/5dnH1AI
תאחדו את הקבצים עם hjsplit , ניתן כמובן לצפות עם מזרימדיה (או מחשב) .
הערה: אם אחד הקבצים נעול להורדה חופשית, אפר לחכות מספר שעות עד שהוא יהיה זמין,
ניתן להוריד קבצים במקביל גם ללא חשבון פרימיום.
נערך לאחרונה על ידי sufgi123 ב 10/09/2010 11:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ללא ספק זה מפתיע את רוב האנשים כאשר הוא שומעים שהספורט הזה לא תומך בשידורי HD.......גם בגלל סכומי הכסף הבלתי נתפסים שסובבים את הענף הזה, גם בגלל שהוא נחשב לספורט Hi-Tech טכנולוגי מתקדם כל כך ודווקא בתחום השידור הם תקועים דור אחד באיכות השידור אחרי כל שידורי הספורט בענפים אחרים וגם בגלל שבענף הזה ה HD פשוט מתבקש.....ההילוכים החוזרים, הצילומים המדהימים מתוך הרכבים עצמם, צילומי המסוק וצילומי החוץ (נופים, גשם)........באמת משהו לא הגיוני בזה