מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 10116
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שרשור שלא נקרא #91 

אחד ממשחקי הכדורסל המוזרים שראיתי...
לשתי הקבוצות זה לא ממש חשוב (ורואים שהרבה שחקנים לא משחקים או לא כשירים), אבל כשזה מגיע לדק' האחרונות - כולם רוצים לנצח :P

היה משחק יפה בסה"כ, כמה מהלכים מרשימים (הייתה שם חסימה של סופו שכל הקהל היה על הרגליים, או לפחות ככה זה נראה בטלויזיה), והפסד קטן.

יאללה, נראה את מכבי מפתיעים את פנא בשלב הבא.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7982
נתן תודות: 320 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שרשור שלא נקרא #92 

טוב, כתבתי פה תגובה במשך כמה דקות והסופה המטונפת גרמה לאינטרנט שלי למסור את נפשו לבורא.
שורה תחתונה, 0-3 לפאנא

knazi פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3289
נתן תודות: 205 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שרשור שלא נקרא #93 

3-0 זה מאוד פסימי, אני חושב שפאנא יותר טובה אבל רק אחריי המשחק הראשון נוכל לראות את כיוון הסדרה, קודם צריך לראות איך הקבוצות מגיבות אחת לשנייה.

אתמול היה משחק חסר חשיבות, דבר אחד שבלט לי לאורך העונה והמשיך אתמול זה החולשה של אליהו מול הגנות קשוחות, או בעצם ביורוליג מול כל הגנה. אפילו זריקות פנוייות הוא מחמיץ, וזה עוד אחריי 28 נק' יומיים לפני.

הנדריקס היה פשוט מדהים וחבל שלא ניסו אותו קצת יותר במחצית השנייה.

פספסתי למה בלו לא שיחק? סתם מנוחה?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 129 פעמים
קיבל תודות: 244 פעמים

שרשור שלא נקרא #94 

3-0 לא יהיה כי גם פנא לא כאלה גדולים.
ברם, בהחלט יש עדיפות לפנא בזכות יתרון הביתיות.

לדעתי מכבי השנה עשו את שלהם, למרות אהדתי אליהם צריכים להיות ריאלים ולהגיד שהם לא מספיק טובים.
סופו בירידה.
סמית' שחקן מוגבל התקפית.
לנגפורד סביר+.
אוחיון והנדריקס מעל הציפיות.
מאלט בזבוז.
פניני וג'יימס פצועים.
אליהו מאכזב מול הגדולות.
אין קליעה מבחוץ.
אין משחק פנים סולידי.

אני מהמר השנה דווקא על סיינה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #95 

knazi,
בלו לא שיחק בגלל כאבים (לא זוכר אם גב או ברך). לא משהו קריטי אבל החליטו שהוא צריך מנוחה - מוצדק לטעמי (למרות שממש הורגש חסרונו של קלע שלשות אוטומטי, בסגנון בלו או שארפ).

אני לא מאמין שמכבי תעבור את פנא (אבל אולי נופתע), אבל לדעתי זה ייגרר למשחק רביעי לפחות.

בכל מקרה - יש לי תחושה (ואולי אני טועה) שהשיפוט במשחק של פנא-קאזאן היה קצת מוטה לטובת פנא.
השנה דווקא יש היגיון בזה שהם יהיו מול מכבי עם יתרון ביתיות, מכיוון שזו קבוצה שמביאה כמות אוהדים עצומה לפיינל פורים (בדומה למכבי), אבל ההבדל הגדול הוא שהפיינל פור השנה בטורקיה ואלפי אוהדים ישראליים שם זו צרה אבטחתית ממדרגה ראשונה... לא בטוח שהנהלת היורוליג תרצה את זה על הראש.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #96 

בכל מקרה - יש לי תחושה (ואולי אני טועה) שהשיפוט במשחק של פנא-קאזאן היה קצת מוטה לטובת פנא.
...
בהחלט נכון, ב-2 דקות האחרונות היו כמה וכמה שריקות מוזרות לרעת קאזאן:
1. משיכה לדומרקאנט.
2. עבירת תוקף הזויה.
3. עבירה מפוקפקת על דיאמנטידיס.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #97 

knazi כתב: הנדריקס היה פשוט מדהים וחבל שלא ניסו אותו קצת יותר במחצית השנייה.
...
אני לא חושב שלא ניסו אותו. אני חושב שהגנת ברצלונה פשוט שמה עליו יותר פוקוס. הם הרבה יותר טובים מאיתנו. אין למכבי השנה את הכלים להתקיף נגד הגנה כזאת. אני מצטער שאני אומר את זה אבל זה המצב.

אחרי התגובות שלכם ה 3-0 שהמרתי עליו באמת נראה חד משמעי אבל שוב אני חייב לומר שרשמתי הסבר ארוך ל 3-0 הזה והסופה לקחה אותו איתה :-(

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #98 

kingikra כתב:
knazi כתב: הנדריקס היה פשוט מדהים וחבל שלא ניסו אותו קצת יותר במחצית השנייה.
...
אני לא חושב שלא ניסו אותו. אני חושב שהגנת ברצלונה פשוט שמה עליו יותר פוקוס. הם הרבה יותר טובים מאיתנו. אין למכבי השנה את הכלים להתקיף נגד הגנה כזאת. אני מצטער שאני אומר את זה אבל זה המצב.

אחרי התגובות שלכם ה 3-0 שהמרתי עליו באמת נראה חד משמעי אבל שוב אני חייב לומר שרשמתי הסבר ארוך ל 3-0 הזה והסופה לקחה אותו איתה :-(
...
איו ספק שברצלונה טובה ממכבי השנה. בעיקר וכמעט בעיקר בהגנה.
בהגנה אין יום רע, אין צורך במזל(כמעט) וגם לא צריך הרבה כישרון ולכן נראה שברצלונה קבוצה עצומה.
אבל וזה האבל הגדול, הם עוד לא נתקלו כמעט בקבוצות התקפה טובות להוציא את סיינה בסיבוב הראשון.
הנה לא מזמן הם חטפו 20 הפרש מריאל בגמר הגביע הספרדי.
הרבה יותר טובים? לא הייתי מגדיר את זה כך, שני המשחקים היו צמודים והיו יכולים להיות מוכרעים לפה ולפה.
הבעיה של מכבי היא שאין לה משחק חוץ(להוציא את בלו פה ושם) ונגד מאסה וגובה כאלו אתה חייב לקלוע טוב מבחוץ.
גם היתרון של סופו השנה נעלם כי הוא פחות טוב.

לדעתי מכבי צריכה לחשוב טוב טוב מה לעשות עם סופו בהמשך, הוא יקר לה מידי כדי להתבסס רק עליו והוא לא מספיק יציב כדי למשוך אותה משחק שלם קל וחומר עונה שלמה.
צריך להביא עושה משחק טוב וגם לחזק את הקבוצה עם קלעים יציבים.
עם כל הכבוד, בורשטיין,שאייר, מאלט לא מתאימים לרמות הגבוהות.
פאפאלוקאס יכול להיות גיבוי לא רע(שוב שאלת המחיר)

אליהו ופניני אומנם פחות טובים השנה, אבל יתכן והם נפגעו מהתמהיל הקבוצתי.
את הנדריקס קשה לראות ממשיך(קיבל הצעות של למעלה ממליון יורו לעונה)

שוב כמו בכל שנה מצפה לנו קיץ מעניין מאוד.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #99 

המשחק הראשון לא היה כזה צמוד. היה דיי ברור שהם מנצחים לכל אורכו. זה הרי נגמר ב 14 לברצלונה בבית שלנו. אתמול המשחק נפתח כמו שמכבי פותחת משחקים בליגה. בהילוך ראשון מבחינת ברצלונה ועם הרבה מוטיבציה מצד מכבי. פתיחה כזאת תמיד גורמת לקבוצה שהיא האנדרדוג להכנס למשחק. ברגע שהיא נכנסת למשחק, גם כשהקבוצה הפייבוריטית מתחילה לשחק ברצינות ולשמור חזק, זה לא תמיד מספיק כי הקלעים של קבוצת האנדרדוג כבר חמים ויכולים לקלוע גם מעל שומר. ממש לא הייתי מקיש משהו מהמשחק אמש על פערי הרמות. להיפך, אני דווקא נעלבתי מהפתיחה של ברצלונה. זה סוג של זילזול.
כתבתי פה בשירשור שהתערבתי על כך שבמשחק מכבי לא תקלע יותר מ 2 שלשות ותפסיד ביותר מ 13. אם המשחק היה קובע משהו לברסה, לפחות באחד הייתי זוכה. כבר בשלשה של הנדריקס הבנתי שאין לי סיכוי.

לגבי מה לעשות שנה הבאה. אני כל הזמן קורא טוקבקיסטים שכותבים שצריך לזרוק את אלו וצריך להביא את אלו. שתי העמדות הכי בעייתיות באירופה זה הרכז והסנטר ומן הסתם למכבי תמיד יש בעיה שם. כשאתה אומר שצריך להביא מישהו, יש לך מישהו ספציפי? כל הטובים+ בעמדות האלה משחקים בקבוצות הבכירות ומקבלים משכורות שלמכבי אין סיכוי לעמוד בהן. הסיכוי היחיד של מכבי זה להביא מישהו לא מוכר שיהווה הפתעה (האפמן).

ד"א, אל תשווה את ההתקפה של ריאל לזו של מכבי. הם הרבה יותר מוכשרים.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #100 

kingikra,
אני לא יודע איזה משחקים אתה רואה ואיך אתה מסיק את המסקנות שלך, אבל אתה ממש לא צודק לדעתי.
אני ראיתי מספר משחקים של ברצלונה וגם נגד קאנטו בבית הם פתחו עם 0-8 ולא היה חסר שהם יפסידו להם(נגמר 65-60), גם בקאנטו שיחק לברצלונה המזל ואילולי שטויות של קאנטו הם היו יורדים מנוצחים.

לגבי המשחק של מכבי-ברצלונה ביד אליהו. אומנם ברצלונה שלטו בקצב המשחק לפחות מתחילת הרבע השני. אבל להגיד שלא היה צמוד זה כבר הגזמה.
הרי שתי דקות לסיום היה 2 הפרש. וב-8 הדקות הראשונות של הרבע האחרון מכבי כבר הובילו ב-4.
אם זה לא צמוד אז אני לא יודע מה זה צמוד.
ברצלונה ניצחו כי הם קלעו זריקות גדולות במאני טיים( ע"ע אינגלס על סמית' בפייד אווי מה-3 , והוארטס בשלשה חשובה שנתנה 5 הפרש).
למכבי היו את הזריקות שלה, אבל בלו עם 1 מ-6 לא קלע.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2443
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שרשור שלא נקרא #101 

רק אני שמתי לב לצעדים של סופו דקה לסיום? זה פשוט בלתי נסבל.
כל פעם שהוא מקבל כדור זה 50/50 אם הוא יעשה צעדים, הייתה למכבי הזדמנות פז לנצח את המשחק הזה - לסופו יש חלק מאוד גדול בהפסד הזה.

אני טוען וממשיך לטעון, סופו, מול הקבוצות הגדולות, לא שווה במיוחד. גם אליהו לא מבריק מול הקבוצות הגדולות.
אני מאוד אוהב את מכבי, אך אם הם לא יעשו שינוי דרסטי עם סנטר ורכז ברמה גבוהה, הם ימשיכו ליפול שנה אחרי שנה.
שימו לב לתקופת הזכיות, שימו לב איזה סגל היה שם...
בלאט עושה עבודה טובה לדעתי, הסגל שיש ברשותו לא מתאים לרמות הגבוהות באמת.

אני בדרך כלל לא פסימי אבל, היורוליג גמור עבורינו. פאנ' קבוצה הרבה יותר מרשימה\מתוקתקת\כשרונית ממכבי וזה עוד בבית שלהם.

מה שנשאר זה לאחל הצלחה (Y)

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #102 

סופו היה גמור בדק' האחרונות. זו בהחלט עונה פחות טובה שלו, וזה שלמכבי חסר סנטר - זה לא חדש.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2443
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שרשור שלא נקרא #103 

בדקות האחרונות שלו? ומשחקים קודמים? לא עשה צעדים על כל כדור שני שקיבל?

שלא תטעה, אני מאוד אוהב את סופו ורוח הלחימה שלו, לעניות דעתי, הוא לא בשל בשביל לשחק עם ״הגדולים״

uriler
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #104 

במהלך העונה - הרבה פחות צעדים מסלים מוצלחים, ממש לא 50%.

לגבי המשפט השני שלך - אני מאוד לא מסכים. כשהוא רענן (ובריא), קשה מאוד לעצור אותו. הבעיה היא שהעונה הוא לא ממש בריא, ותמיד הייתה לו בעיה של דק'.
אני מסכים שהוא לא מתאים כסנטר ראשון למכבי, בטח שלא סנטר יחיד.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שרשור שלא נקרא #105 

shraga007,

בוא נשאל את זה יותר פשוט. האם באחד מהמשחקים השנה או שנה שעברה נגד ברצלונה, היה לך ספק מי ינצח?

שלח תגובה

חזור אל “ספורט”