שירשור תגובות לביקורת על נגן Mizuho Pd3050
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה לא משנה מיי ייצר אותה אלא רק שיתאימו.....
לפי הצילום זה לא ממש נראה לי, כי המוביל באוזניות של SHURE הוא דק מאוד וארוך ולא כמו שרואים בתמונות של המתאמים הללו.
תעשה חיפוש באיביי על SHURE INSERTS ותראה מתאמי ספוג ותבין למה אני מתכוון.
לפי הצילום זה לא ממש נראה לי, כי המוביל באוזניות של SHURE הוא דק מאוד וארוך ולא כמו שרואים בתמונות של המתאמים הללו.
תעשה חיפוש באיביי על SHURE INSERTS ותראה מתאמי ספוג ותבין למה אני מתכוון.
אהה אוקיי.. ורציתי לשאול עוד דבר (דרך אגב, תודה על ההסברים =] )
יש גם מין מתאמים כאלה שזה נראה מוזר, זה כאילו אטם אבל עם שלושה עיגולים אחד אחרי השני ככה שהראשון הוא הכי גדול והאחרון הוא יותר קטן (זה שנכנס קודם לאוזן) האם כאלה הם מתאימים לשור האלה? והאם זה נוח בכלל ? מה ההיתרון בהם ?
יש גם מין מתאמים כאלה שזה נראה מוזר, זה כאילו אטם אבל עם שלושה עיגולים אחד אחרי השני ככה שהראשון הוא הכי גדול והאחרון הוא יותר קטן (זה שנכנס קודם לאוזן) האם כאלה הם מתאימים לשור האלה? והאם זה נוח בכלל ? מה ההיתרון בהם ?
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Itayoffspring
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מתאמים אפשר להשיג בhttp://www.headphones.co.il/store/main/SearchResult.aspx?s=y ולדעתי הם גם יבוא דברים ספצפית לפי בקשה .
ולדעתי חשוב לקנות של שור משום שהם יתאימו בהכרך וישפרו את האטימה והנחות (כל העניין של האוזניות האלו) .
ולדעתי חשוב לקנות של שור משום שהם יתאימו בהכרך וישפרו את האטימה והנחות (כל העניין של האוזניות האלו) .
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני מציע לנסות בחנות הIPOD בדיזינגוף, נראה לי...ובדיזינגוף סנטר יש חנות של גאדג'טים בשם הנדי נראה לי, שווה בדיקה.
לא מבטיח, מן הסתם
אני גם אאלץ לעשות את הבדיקות האלה, אחרי שאאסוף את האוזניות של אחי יום ראשון מהדואר

לא מבטיח, מן הסתם
אני גם אאלץ לעשות את הבדיקות האלה, אחרי שאאסוף את האוזניות של אחי יום ראשון מהדואר
ביררתי איתם ואין להם.Itayoffspring כתב:מתאמים אפשר להשיג בhttp://www.headphones.co.il/store/main/SearchResult.aspx?s=y ולדעתי הם גם יבוא דברים ספצפית לפי בקשה .
ולדעתי חשוב לקנות של שור משום שהם יתאימו בהכרך וישפרו את האטימה והנחות (כל העניין של האוזניות האלו) ....
(שלחתי להם מייל)
שמשהו ישלח מייל לשור ויברר תעינין של מקורי או לא מקורי..
קוד: בחירת הכל
On 9/27/07, Tomer yaffe <[email protected]> wrote:
שלום אלכס,
אנחנו לא מוכרים את החלקים האלה, תנסה לשאול את היבואן של החברה - "גבעון אלקטרוניקה"
בברכה,
תומר
----- Original Message -----
From: Alex K
To: [email protected]
Sent: Thursday, September 27, 2007 4:21 PM
Subject: היי שלום
רציתי לדעת אם אתה מוכרים את המתאמי סיליקון האלה לאוזניות מדגם:
Shure E2G
וגם מה המחיר של זה.
--
We will win in this war!
In memory of Govanni Falcone & Paolo Borsellino.
Alex.
אתה מצחיק. אתה בעצמך מוכר אוזניות SHURE בפורומים של האתר ובאינטרנט (בכל האתרים תחת השם שלך), ואתה אומר שאתה צריך עוד לקנות אותם.dizel1024 כתב:[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest]...
מישהו מוכר אוזניות יותר זול ממך וכואב לך?
אני כבר שבוע עם האוזניות האלה, והאמן לי, מזויפות הן לא. אבל תקנה, ותספר לנו.
ואגב, הנה לך הודעה מושלמת להוצאת דיבה. מה שכתבת.
אני רוצה לקבל עוד מידע על הנגן עצמו (קראתי כבר תביקורת בhometheater)
יש עליו חוות דעת? מי קנה? איך איכות השמע שלו עם האוזניות שבאות איתו בהשוואה לסאנדיסק לדוגמה? איך עוצמת השמע המקסימלית עם האוזניות המצורפות? יש לו עדכוני קושחה?.. ועוד אם יש דברים להוסיף..?..
עד כמה שעות הוא מסוגל באמת לנגן? באתר שמוכרים ובביקורת כתוב שתיי דברים שונים, פעם אחת 5 שעות רצוף, ופעם אחרת 9 שעות רצוף.
יש עליו חוות דעת? מי קנה? איך איכות השמע שלו עם האוזניות שבאות איתו בהשוואה לסאנדיסק לדוגמה? איך עוצמת השמע המקסימלית עם האוזניות המצורפות? יש לו עדכוני קושחה?.. ועוד אם יש דברים להוסיף..?..
עד כמה שעות הוא מסוגל באמת לנגן? באתר שמוכרים ובביקורת כתוב שתיי דברים שונים, פעם אחת 5 שעות רצוף, ופעם אחרת 9 שעות רצוף.