שירשור תגובות לביקורת על נגן Mizuho Pd3050
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
מאמר מצויין!
יא אללה, רק בשביל האוזניות זה שווה!
קניתי את ה-E2C שלי בזמנו ב-99$, שזה בערך חצי מהעלות של הקיט הזה...
לגבי המסך, אני גם חושב שאנשים בוגרים לא יכולים ברצינות לראות סרט במסך כזה. העניין הוא שצעירים (אני כנראה זקן לזה) משתמשים במסכים כאלה לאחרונה יותר ויותר לצפות ב-MUSIC VIDEOS. כלומר, הם לא רק שומעים את המוזיקה, אלא גם שמים את הוידאו בו זמנית. וידאו כזה בפירוש אפשר לראות על גבי מסך כזה.
יא אללה, רק בשביל האוזניות זה שווה!
קניתי את ה-E2C שלי בזמנו ב-99$, שזה בערך חצי מהעלות של הקיט הזה...
לגבי המסך, אני גם חושב שאנשים בוגרים לא יכולים ברצינות לראות סרט במסך כזה. העניין הוא שצעירים (אני כנראה זקן לזה) משתמשים במסכים כאלה לאחרונה יותר ויותר לצפות ב-MUSIC VIDEOS. כלומר, הם לא רק שומעים את המוזיקה, אלא גם שמים את הוידאו בו זמנית. וידאו כזה בפירוש אפשר לראות על גבי מסך כזה.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
הנישה שה-3050 מתחרה עליה היא נישת האייפוד שאפל (דור שני), הקריאטיב זן סטון והסטון פלוס....
חשבתי שזאת כן הייתה הכוונה, הרי אתה ציינת שהם באותה נישה.איכות הנגינה של הנייד לא רעה, למרות שלטעמי היה הבס היה קצת עמום וצליל מעט חד מימדי אין ספק שנגן לא ממש עומד בתחרות מול Creative, iPod ו iAudio אבל אני מניח שזו לא היתה הכוונה מראש....
- oferlaor
- מנהל

-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

מרטין,
כפי שאתה יודע, את התפוקה הכי טובה שלי בתוכנה אני עושה כשאין לי קול (ע"ע האתר) או כשהטלפון מקולקל לי... אתמול לא היה שונה "מכרגיל", הרבה תוכנה יצאה מפרי מקלדתי אמש...
godmoney,
גם אנחנו שאלנו את השאלה הזו. ככל הנראה יש לחברה הסדר עם SHURE, מה שמסביר את הסיפור הזה.
עדיין משגע אותי ה-BUNDLE הזה. צריך לשכנע אותם לייצר PMP ו-BUNDLE עם דורות טיפה יותר חזקים של SHURE, אני ממש לא אתנגד לעוד זוג...
כפי שאתה יודע, את התפוקה הכי טובה שלי בתוכנה אני עושה כשאין לי קול (ע"ע האתר) או כשהטלפון מקולקל לי... אתמול לא היה שונה "מכרגיל", הרבה תוכנה יצאה מפרי מקלדתי אמש...
godmoney,
גם אנחנו שאלנו את השאלה הזו. ככל הנראה יש לחברה הסדר עם SHURE, מה שמסביר את הסיפור הזה.
עדיין משגע אותי ה-BUNDLE הזה. צריך לשכנע אותם לייצר PMP ו-BUNDLE עם דורות טיפה יותר חזקים של SHURE, אני ממש לא אתנגד לעוד זוג...
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
עוד הפעם הקונספירציות?
העיניין הוא מאוד פשוט.
היבואן, MGIT, הוא מפיץ נגנים ניידים לא רק לישראל, אלא בינלאומי.
ככזה, יש לו כח קניה אדיר ובמקרה הזה, הוא הצליח להוציא מ-SHURE כמות גדולה מאוד של האוזניות הללו במחיר מצויין.
הוא החליט לצ'פר את הדגם הזה של המיזוהו באוזניות הללו בלבד (כקידום מכירות או לא יודע למה).
מתנות, כנראה שאין חינם, אבל תחשוב על זה ככה:
כמה היה עולה להם, נגיד, קמפיין פרסומי לנגן הזה?
כמה עלה להם (אפילו אם הם הפסידו על כל נגן כזה שיימכרו בישראל (הדיל הזה של אוזניות ה-SHURE הוא רק לשוק הישראלי)) אל מול ה-BUZZ שזה יעשה?
העיניין הוא מאוד פשוט.
היבואן, MGIT, הוא מפיץ נגנים ניידים לא רק לישראל, אלא בינלאומי.
ככזה, יש לו כח קניה אדיר ובמקרה הזה, הוא הצליח להוציא מ-SHURE כמות גדולה מאוד של האוזניות הללו במחיר מצויין.
הוא החליט לצ'פר את הדגם הזה של המיזוהו באוזניות הללו בלבד (כקידום מכירות או לא יודע למה).
מתנות, כנראה שאין חינם, אבל תחשוב על זה ככה:
כמה היה עולה להם, נגיד, קמפיין פרסומי לנגן הזה?
כמה עלה להם (אפילו אם הם הפסידו על כל נגן כזה שיימכרו בישראל (הדיל הזה של אוזניות ה-SHURE הוא רק לשוק הישראלי)) אל מול ה-BUZZ שזה יעשה?
אוקי.
זה מאד מעניין אותי כי אני ספציפית עכשיו מחפש אוזניות (פתחתי אפילו אשכול בפורום פה).
אני לא כ"כ אוהב את הרעיון של אוזניות In-Ear ובדקתי כמה אוזניות של AKG בסכומים של 200-400 ש"ח,
אבל עם דיל כזה מטורף אני חושב פשוט לקחת אותן וזהו...
מה דעתכם על האוזניות האלו? מומלצות? ישמשו בעיקר למוזיקה - לז'אנרים היותר כבדים של המטאל.
זה מאד מעניין אותי כי אני ספציפית עכשיו מחפש אוזניות (פתחתי אפילו אשכול בפורום פה).
אני לא כ"כ אוהב את הרעיון של אוזניות In-Ear ובדקתי כמה אוזניות של AKG בסכומים של 200-400 ש"ח,
אבל עם דיל כזה מטורף אני חושב פשוט לקחת אותן וזהו...
מה דעתכם על האוזניות האלו? מומלצות? ישמשו בעיקר למוזיקה - לז'אנרים היותר כבדים של המטאל.