מכירת החגים של NEWZBIN
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
כמו כל שנה בעונת החגים, NEWZBIN יוצאים במבצע חצי מחיר.
הפעם זה לכל חודש דצמבר, אז יש זמן.
אני רכשתי את המנוי שלי...
הפעם זה לכל חודש דצמבר, אז יש זמן.
אני רכשתי את המנוי שלי...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לי אישית הקטע של 240 יום מפריע, אבל אני נהנה ממהירות הגישה לNFO בחיפוש הרגיל שלהם, ומיכולת משולבת של חיפוש RAW או CONDENSED.
יש גם את NZBMATRIX, שמציג 500 ימים וגם שם יש הוד' משוב, אבל אין לו יכולת חיפוש RAW ואתה חייב להכנס לכל NFO בנפרד במקום סתם לרחף מעליו.
בטח יש עוד מנועי חיפוש, מי יכול להמליץ?
יש גם את NZBMATRIX, שמציג 500 ימים וגם שם יש הוד' משוב, אבל אין לו יכולת חיפוש RAW ואתה חייב להכנס לכל NFO בנפרד במקום סתם לרחף מעליו.
בטח יש עוד מנועי חיפוש, מי יכול להמליץ?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3720
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 194 פעמים
- קיבל תודות: 212 פעמים
אני משתמש בhttp://www.nzbs.org החינמי ששודרג לאחרונה ל500 ימים. שימו לב שגם GN וגם AW מעלים את הretention שלהם בקצב המקסימלי.
- the44hundred
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- drporat
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ניוזבין מאפשר 2 דברים - חיפוש NZB אשר עברו סקירה ע"י האתר - כמו NZB MATRIX, עם משוב מצד החברים לגבי איכויות/בעיות, והוא גם מנוע חיפוש איכותי לשחרורים ביוזנט, עם בנית NZB ע"פ רצונך (במצבי RAW וCONDENSED).
הצורך בהזמנות בא בשנה האחרונה, למיטב זכרוני, לאחר שנתבעו בגין הפרת זכויות יוצרים וכו'. בעיני זה נסיון לשמור על האורווה לאחר שהסוסים ברחו, מכיון שברור שהגוף העומד מאחורי התביעה דאג להרשם, להכנס לאתר ולעבור על התוכן שלו. ההזמנה מאפשרת חיפוש כללי ובסיסי, אני מנסה להזכר, התשלום הוא מזערי ומאפשר בנית NZB כרצונך.
האתר ממש מומלץ, הוא מעודכן יותר ומהיר יותר לטעמי מNZB MATRIX , אם כי לNZB MATRIX יש היסטוריה מעל ל240 יום, שהיא המגבלה היחידה של NEWZBIN .
הצורך בהזמנות בא בשנה האחרונה, למיטב זכרוני, לאחר שנתבעו בגין הפרת זכויות יוצרים וכו'. בעיני זה נסיון לשמור על האורווה לאחר שהסוסים ברחו, מכיון שברור שהגוף העומד מאחורי התביעה דאג להרשם, להכנס לאתר ולעבור על התוכן שלו. ההזמנה מאפשרת חיפוש כללי ובסיסי, אני מנסה להזכר, התשלום הוא מזערי ומאפשר בנית NZB כרצונך.
האתר ממש מומלץ, הוא מעודכן יותר ומהיר יותר לטעמי מNZB MATRIX , אם כי לNZB MATRIX יש היסטוריה מעל ל240 יום, שהיא המגבלה היחידה של NEWZBIN .
bg1987 כתב:NEWZBIN זה אתר אינדקסים שעובד על הזמנות, ואפילו אחרי ההזמנות אתה לא מקבל גישה מלאה וצריך לשלם?
או שאני לא מבין על מה התשלום......