Hot Vs Yes
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 346
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי,
סיימתי תקופת התחייבות ארוכה ב YES ואני שוקל את צעדי.
מלבד העדפה קלה בתוכן עבור HOT, העדפה ברורה לכיוון HOT בגלל ה VOD, איכות התמונה והשמע חשובות לי מאוד. אני מתרשם מהחברים ש YES מנצחת כאן.
לפני שאני מתחיל לדבר עם מוקדניות שלא מבינות הרבה יש לי כמה שאלות.
1. אם לא אקנה Hot Magic, איזה ממיר עלי לבקש ? האם יש ממיר המוציא יציאת אודיו דיגיטלית כדוגמת ה 3100 של יס ?
2. האם גם ב HOT משדרים סרטים בפורמט רחב ? ( אני מתעד גם לעבור לפלאזמה )
3. ב YES יש הרבה ערוצים שאני שומע מהם רק מה CENTER, כלומר, להבנתי הם בכלל משדרים במונו. המצב דומה ב HOT ? יש לי אפשרות לדעת איזה ערוצים משדרים בסטריאו ? או בסראונד ?
תודה
סיימתי תקופת התחייבות ארוכה ב YES ואני שוקל את צעדי.
מלבד העדפה קלה בתוכן עבור HOT, העדפה ברורה לכיוון HOT בגלל ה VOD, איכות התמונה והשמע חשובות לי מאוד. אני מתרשם מהחברים ש YES מנצחת כאן.
לפני שאני מתחיל לדבר עם מוקדניות שלא מבינות הרבה יש לי כמה שאלות.
1. אם לא אקנה Hot Magic, איזה ממיר עלי לבקש ? האם יש ממיר המוציא יציאת אודיו דיגיטלית כדוגמת ה 3100 של יס ?
2. האם גם ב HOT משדרים סרטים בפורמט רחב ? ( אני מתעד גם לעבור לפלאזמה )
3. ב YES יש הרבה ערוצים שאני שומע מהם רק מה CENTER, כלומר, להבנתי הם בכלל משדרים במונו. המצב דומה ב HOT ? יש לי אפשרות לדעת איזה ערוצים משדרים בסטריאו ? או בסראונד ?
תודה
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
שלום לך,
קודם כל לא רשמת איזה טלויזיה יש לך בבית.
אין הבדל משמעותי בין איכות התמונה של ייס ואיכות התמונה של הוט,
להוט יש מספר יתרונות כגון: שידורים אנלוגיים בנוסף לשידור הדיגיטלי (תלוי באיזו עיר אתה גר) דבר זה מאפשר לך גיבוי וגם אפשרות בזמן שאתה מקליט ערוץ בדיגיטלי לצפות באותו זמן בערוץ אחר באנלוגי והפוך.
יש כמובן את העניין של ה- VOD שזה אחלה של מוצר. הייתי ממליץ לך לקחת ממיר מסוג ADB גו'ניור + מודם (מספק ערוץ חזור) , אבל לגו'ניור יש אך ורק יציאת RF + יציאת SCART כפולה ללא RCA. אין לך כל כך אפשרות לבחור איזה ממיר יתקינו אתה יכול לבקש אבל לא תמיד אפשר להתחייב שזה מה שתקבל. יש לממיר גו'ניור וממיר מסוג דוקסיס יציאת AC-3 אופטית אך היא לא פעילה כרגע (לא משדרת ב- DOLBY DIGITAL , מוציא סטריאו).
ולסיום ממיר ה- HOT MAGIC הוא הממיר המקליט הטוב ביותר היום (עובדתית) בשוק (בארץ) עולה קצת יותר מממיר רגיל אבל!! אין מה להשוות אותו לייס מקס או בכלל לממירים רגילים...
קודם כל לא רשמת איזה טלויזיה יש לך בבית.
אין הבדל משמעותי בין איכות התמונה של ייס ואיכות התמונה של הוט,
להוט יש מספר יתרונות כגון: שידורים אנלוגיים בנוסף לשידור הדיגיטלי (תלוי באיזו עיר אתה גר) דבר זה מאפשר לך גיבוי וגם אפשרות בזמן שאתה מקליט ערוץ בדיגיטלי לצפות באותו זמן בערוץ אחר באנלוגי והפוך.
יש כמובן את העניין של ה- VOD שזה אחלה של מוצר. הייתי ממליץ לך לקחת ממיר מסוג ADB גו'ניור + מודם (מספק ערוץ חזור) , אבל לגו'ניור יש אך ורק יציאת RF + יציאת SCART כפולה ללא RCA. אין לך כל כך אפשרות לבחור איזה ממיר יתקינו אתה יכול לבקש אבל לא תמיד אפשר להתחייב שזה מה שתקבל. יש לממיר גו'ניור וממיר מסוג דוקסיס יציאת AC-3 אופטית אך היא לא פעילה כרגע (לא משדרת ב- DOLBY DIGITAL , מוציא סטריאו).
ולסיום ממיר ה- HOT MAGIC הוא הממיר המקליט הטוב ביותר היום (עובדתית) בשוק (בארץ) עולה קצת יותר מממיר רגיל אבל!! אין מה להשוות אותו לייס מקס או בכלל לממירים רגילים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
1. דוקסיס (אלא אם כן אתה רוכש HOT MAGIC).
2. למיטב ידיעתי התשובה היא לא.
3. זה תלוי בערוץ. כמו כן, אם אתה עובד במצב PROLOGIC (ולא PROLOGIC 2) זה גם יכול להיות. בהוט המצב זהה.
2. למיטב ידיעתי התשובה היא לא.
3. זה תלוי בערוץ. כמו כן, אם אתה עובד במצב PROLOGIC (ולא PROLOGIC 2) זה גם יכול להיות. בהוט המצב זהה.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
יש דגם של ADB דוקסיס שהוא לא HOT MAGIC בצורה חיצונית ומבחינת עררוץ חזור הם עובדים באותו פרוטוקול ההבדל הוא של HOT MAGIC יש מעבד , HDD , מאוורר יציאת SCART כפולה - לדוקסיס הרגיל אין מעבד , HDD ומאוורר ויש לו יציאת SCART בודדת (כמובן שלשניהם יש יציאת RCA כפולה).
דרך אגב חבל שהממיר HOT MAGIC לא מקבל את הכבוד הראוי לו - יש לו אופציות שלא קיימות בייס מקס, כגון:
1)אפשרות לביצוע סימניות בתוכן מוקלט
2)4 מהירויות הרצה
3)הקלטת 2 ערוצים דיגיטליים בו זמנית ובאותו זמן ניתן לצפות בתוכן שהוקלט
4)הקפאת שידור חי (+הרצה לאחור עד 60 דקות)
ועוד...
דרך אגב חבל שהממיר HOT MAGIC לא מקבל את הכבוד הראוי לו - יש לו אופציות שלא קיימות בייס מקס, כגון:
1)אפשרות לביצוע סימניות בתוכן מוקלט
2)4 מהירויות הרצה
3)הקלטת 2 ערוצים דיגיטליים בו זמנית ובאותו זמן ניתן לצפות בתוכן שהוקלט
4)הקפאת שידור חי (+הרצה לאחור עד 60 דקות)
ועוד...
-golan-
-
udiraz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 346
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
לקחתי את ה YESMAX לנסיון לחדשיים
תודה לכם,
מכיוון ש HOT משדרת רק בסטריאו ולא בפורמט רחב ואני מתכוון לקנות פלאזמה בקרוב החלטתי להשאר ב YES כנראה.
יש להם כרגע מבצע שניתו לקבל את ה YESMAX לחודשיים נסיון ללא תשלום ( לא חודשי ולא עבור הממיר ) ואם אני רוצה להחזיר, אשלם בסופו של דבר רק 99 ש"ח על הכל.
תודה שוב.
מכיוון ש HOT משדרת רק בסטריאו ולא בפורמט רחב ואני מתכוון לקנות פלאזמה בקרוב החלטתי להשאר ב YES כנראה.
יש להם כרגע מבצע שניתו לקבל את ה YESMAX לחודשיים נסיון ללא תשלום ( לא חודשי ולא עבור הממיר ) ואם אני רוצה להחזיר, אשלם בסופו של דבר רק 99 ש"ח על הכל.
תודה שוב.
מסך רחב ב HOT
HOT לפעמים טועה
ומשדרת איזה סרט בפורמט רחב. ראיתי שני סרטים כאלה, זה קורה ככה, בלי הודעה מוקדמת ובלי שיהיה כתוב באף מקום. ראיתי 21 קרט לפני שבוע. אבל זה כמעט נדיר.זה נראה כאילו שקיבלו את דירסת 16:9 בטעות ולא שמו לב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
RCA,
ממה שראיתי, הוא אכן נראה רציני ביותר. לא יצא לנו לבדוק אותו באתר (היו גישושים ראשוניים, אבל זה התפוגג לבסוף).
ממה שראיתי, הוא אכן נראה רציני ביותר. לא יצא לנו לבדוק אותו באתר (היו גישושים ראשוניים, אבל זה התפוגג לבסוף).